ELEKTRO VERLOOY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRO VERLOOY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.994.972

Publication

02/04/2014
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vale egd ter griffie van de

RECI-TBANK VAN KOOPHANDEL

21 MARI 2014

TURNHOUT

De Griffier,

Cat i!l le

u

Ondememingsnr : 0417.994.972

Benaming

(voluit) : Electro Verlooy

(verkort):

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Duin bergstraat 1, 2480 Dessel (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - Ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van zijn overlijden is het mandaat als zaakvoerder van de heer Verlooy Jozef op 30/11/2013 beëindigd.

De heer Verlooy Jeroen, woonachtig te Elsumakker 10, 2440 Geel wordt benoemd tot zaakvoerder met ingang vanaf 01/12/2013.

Verlooy Jeroen

Zaakvoerder

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2014
ÿþMpd Word 11.1

j-11 =_I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,11.!1,!1j11,11j1111111111

~,.,," .;, eect eec gittiïa van de

F,"L+;'t;i-n,`L't',tem ?r4 iü :SOt3I'HANDEL

3 o SEP. 201ii

e1;.~YTeE:f),f'.1Ta ,,aaeting TURNHOUT G~i 'lffierYer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417.994.972

Benaming

(voluit) : ELEKTRO VERLOOY

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duin bergstraat 1, 2480 Dessel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting vereffening

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Heidi Blervacq met standplaats te Dessel, op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, thans ter registratie aangeboden, heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELEKTRO VERLOOY", met zetel te Dessel, Duinbergstraat 1, met BTW-nummer BE 0417.994.972 RPR Turnhout, geldig beraadslagend, in aanwezigheid van de enige vennoot, houdende de totaliteit der stemmen, en in aanwezigheid van de enige zaakvoerder niet-vennoot, met eenparigheid van stemmen het volgende beslist:

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De enige vennoot en de zaakvoerder nemen kennis van voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder houdende een voorstel tot vervroegde ontbinding van de Vennootschap en de daarbij gevoegde staat van activa en passiva per 30 juni 2014 evenals van voormeld bijzondere verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld over voormelde staat van activa en passiva conform artikel 181, §1, van het Wetboek van Vennootschappen. Zij ontslaan de voorzitter van de voorlezing van deze beide verslagen. Zij verklaren en bevestigen dat een afschrift van voormelde verslagen en staat van activa en passiva voorafgaandelijk aan hen werd overgemaakt en dat zij hierover geen opmerkingen hebben, zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

Het besluit van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"Ter afronding van mijn beperkt onderzoek, verricht in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

a. De staat van activa en passiva per 30 juni 2014 voortvloeit uit de boekhouding en werd opgesteld op basis van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

b. Over de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 met een balanstotaal van 4.171,45 euro en een resultaat over het boekjaar van negatief 21.372,891 euro een verklaring onder voorbehoud geef over de getrouwheid en volledigheid van de cijfers bij toepassing van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap. Ten informatieven titel dien ik op te geven dat de vennootschap ambtshalve werd doorgehaald op 27 juli 2013.

c. De staat van activa en passiva per 30 juni 2014 een positief te realiseren saldo weergeeft volgens de opgegeven staat van activa en passiva bij toepassing van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening waarbij er geen provisie werd aangelegd voor de vennootschapsbelasting over de staat van activa en passiva gezien er geen belastbare basis aanwezig is, en onder voorbehoud van het feit dat eventuele nagekomen vorderingen en verplichtingen ten laste worden genomen door de vennoten.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel in dit kader worden gebruikt. Tevens bevestig ik dat mijn opdracht eindigt bij de ondertekening van dit verslag.

Ninove, 9 september 2014

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ow BVBA

Vertegenwoordigd door Eli Verstappen, Bedrijfsrevisor"

De vergadering erkent door de instrumenterende notaris gewezen te zijn op artikel 181, §1, van het Wetboek van Vennootschappen waarbij wordt gesteld dat de bedrijfsrevisor dient te vermelden of de toestand in gezegde staat op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven en dit terwijl het gezegde verslag een voorbehoud bevat. De vergadering verklaart zich evenwel uitdrukkelijk akkoord met gezegd verslag en de vergadering verzoekt uitdrukkelijk de instrumenterende notaris onderhavige akte toch te verlijden.

TWEEDE BESLISSING  Goedkeuring van de laatste jaarrekening

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering verklaart dat er geen goedkeuring meer moet gegeven worden van de laatste jaarrekening,

gezien de vennootschap ambtshalve werd doorgehaald vanaf 27 juli 2013.

PERDE BESLISSING  Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap, met ingang van heden.

VIERDE BESLISSING  Vaststelling van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder kwijting

De vergadering stelt vast dat ingevolge voormeld besluit lot ontbinding van de vennootschap de

zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is.

De vergadering neemt In het bijzonder kennis van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap van de

heer VERLOOY Jeroen, voormeld.

Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor het tot op heden gevoerde

bestuur.

VIJFDE BESLISSING - Voorstel lot onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 § 5

van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering verklaart uitdrukkelijk:

1) dat de vennootschap geen onroerend goed bezit.

2) dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

3) dal er geen vereffenaar is benoemd.

4) dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Dat deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

De vergadering bevestigt bijgevolg dat alle voorwaarden voor de vereffening in één akte, bij toepassing van artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen, vervuld zijn.

De vergadering beslist dan ook lot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

ZESDE BESLISSING - Sluiting van de vereffening

Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te beslaan.

ZEVENDE BESLISSING -- Roerende voorheffing

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de berekening van de roerende voorheffing op de liquidatiebonus en deze goed te keuren.

De vergadering verklaart het mandaat van mevrouw PEETERS Martha Albertina Catharina Coleta voor de betaling van de roerende voorheffing goed te keuren.

ACHTSTE BESLISSING - Beslissing om de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende de door de wet voorziene termijn

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap minstens gedurende de wettelijk voorziene termijn bewaard zullen worden op de woonplaats van de enige vennoot, te weten Duinbergstraat 1 te Dessel.

NEGENDE BESLISSING  benoeming bijzondere lasthebber

De vergadering verleent volmacht aan de cooperatieve vennootschap "I.B.A. Integraal Bedrijfsadvies", Zandberg 59 te 2260 Westerlo, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Heidi Blervacq

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie der akte dd. 22 september 2014, verslag van de zaakvoerder, staat actief/passief en verslag door de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4e.

VoAr-

behaeden I ., aan het e Belgisch

Staatsblad

25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
23/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 MO 2011

KOOPHANdittidneURNHOU-I- ~

cG yo ~t~~~~

_ }-

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417994972

Benaming

(voluit) : Elektro Verlooy

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Bergenstraat 59 2480 Dessel Orideaeverb akte : zetelverplaatsing

volgens een bijzondere algemene vergadering op 07.03.2011 is besloten de zetel te verplaatsen naar duinbergstraat 1 2480 dessel

jef verlooy zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/1990 : TU26563
01/01/1986 : TU26563

Coordonnées
ELEKTRO VERLOOY

Adresse
DUINBERGSTRAAT 1 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande