ELIANI (THAILAND) CO, LTD

Divers


Dénomination : ELIANI (THAILAND) CO, LTD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.035.467

Publication

04/06/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

~rlder"i Wrr;rr to~r1r Be~~r;~ïrrg

"" ,r..7~r,i1 "

~ecl ~tsvorrr;

Zetel "

ELIANI (THAILAND) CO, LTD

0837.035.467

vennootschap naar Thais recht (Limited)

257, Radchadapisek (Tha Phra-Taksin) Street, district Bukkhalo, zone Thon Buri, Bangkok 10600, Thailand. Belgisch Bijkantoor: Lichtaartsesteenweg 85 - 2275 Poederlee

Voor-

behouden art hot Belgisch

Staatsblad

VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL BELGISCH BIJKANTOOR - ONTSLAG EN BENOEMING WETTELIJK VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit de beslissingen van de aandeelhouders van 17 maart 2014:

De aandeelhouders beslissen unaniem om het adres van het Belgisch bijkantoor over te brengen naar Lichtaartsesteenweg 83/1 te 2275 Poederfee, vanaf 24 maart 2014.

Er wordt besloten eervol ontslag te verlenen als wettelijk vertegenwoordiger aan mevrouw VERSTRAETEN Margareta, vanaf 31 maart 2014.

Mevrouw VERSTRAETEN Wannissa, wonende Vijverstraat 38 te 2460 Kasterlee, te benoemen als nieuwe wettelijk vertegenwoordiger, vanaf 1 april 2014. Aan de wettelijk vertegenwoordiger wordt alle bevoegdheden toegekend met betrekking tot het dagelijks bestuur, het organiseren en leiden van het Belgisch bijkanoor. Haar mandaat is onbezoldigd.

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van wijziging te vervullen, wordt volmacht gegeven aan:

Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen.

VERSTRAETEN Johannes wettelijk vertegenwoordiger

Tegelijk neergelegd: origineel aandeelhoudersbesluit

Jt. de :a 3.3(8- L''w van Lu,k û,'efYndtdGll . Recto Ídaani en hoedalligf4eili van de instrumenterende ,7ok's?ris. Itetzrï vim de pgrsoío)r5{8n) bevocrd de rechtspersoon ten aanzieai van dorden to vertegenwoordigen

llarso MoUrn en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres) Onderwerp akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 MEI 20%

ANPWER N ~~ggdeling TURNHOUT ~ri~~i~ríf`fier

08/10/2014
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi

e van tip akte Neergelegd ter griffie van de

111

*14183291

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 SEP. 201k

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

wxlisiks

Ondernemingsnr 0837035467

Benaming

g

tvolu3t} ELIANI (THAILAND) CO, LTD

Rechtsvorm : vennootschap naar Thais recht (Limited)

Zetel 257, Radchadapisek (Tha Phra-Taksin) Street,

district Bukkhaio, zoneThon Buri, Bangkok 10600, Thailand

Belgisch bijkantoor : 2275 POEDERLEE - Lichtaartsesteenweg 83/1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Sluiting van het bijkantoor  Ontslag van de wettelijke vertegenwoordiger - Volmacht

in de bijzondere algemene vergadering van 10 september 2014 beslissen de aandeelhouders unaniem over te gaan tot sluiting van het Belgisch bijkantoor gevestigd te Lichtaartsesteenweg 83/1 te 2275 Poederree, en dit op datum van 30 september 2014.

Tevens wordt besloten ontslag te verlenen aan de heer Johannes Verstraeten en Mevrouw Wannissa Verstraeten als wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor, en dit op datum van 30 september 2014. Er wordt hen volledige kwijting voor hun mandaat verleend.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard worden bij de heer Johannes Verstraeten, Lichtaartsesteenweg 85 te 2275 Lille.

Eveneens wordt volmacht gegeven aan Wannissa Verstraeten om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen en/of neer te leggen bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, het ondernemingsloket, het Bestuur van de BTW, het Bestuur Economisch Potentieel, alsmede voor de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Wannissa Verstraeten

wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hcedanigherd van de instrurnenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Maar° en handtekenrng.

28/06/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dg-akte _

Voorbehouden I111VN~YI~I~INN~WIVII NI

aan het " 11096349+

Belgisch Staatsblad

319IFFIE FSI_ HTECANK VAN

f b JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier



Ondernemingsnr : o 2 3 T03-5-- 5f4 `f

Benaming

(vowit) : ELIANI (THAILAND) CO, LTD

Rechtsvorm : vennootschap naar Thais recht (Limited)

Zetel : 257, Radchadapisek (Tha Phra-Taksin) Street,

district Bukkhalo, zoneThon Buri, Bangkok 10600, Thailand

Belgisch bijkantoor : 2275 POEDERLEE - Lichtaartsesteenweg 85

Onderwerp akte : Opening Belgisch bijkantoor - Benoeming wettelijk vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN VAN ELIANI (THAILAND) COMPANY LIMITED :

NAAM EN ZETEL

De vennootschap naar Thais recht genaamd ELIANI (THAILAND) COMPANY LIMITED, opgericht op 25 februari 2004 en ingeschreven als rechtspersoon onder de Burgerlijke en Handelswet op het Registratiekantoor voor Ondernemingen te Bangkok, op 26 februari 2004, met registratienummer 0105547028958 (voormaling nummer 0108754704025), met hoofdkantoor te 257, Ratchadapisek (Tha Phra-Taksin) Street, district Bukkhalo, zone Thon Buri, Bangkok 10600, Thailand.

DOEL

De doelstellingen van de onderneming vallen onder de 40 volgende titels :

(1) Het kopen, verwerven, aanvaarden, huren, huurkopen, in bezit houden, bezitten, verbeteren, gebruiken en beheren, op andere wijze, van eigendommen of belangen daarin

(2) Het op andere wijze verkopen, overdragen, hypothekeren, verpanden, omwisselen en verkopen, van eigendommen

(3) Ais makelaar , agent en tussenpersoon optreden voor alle soorten activiteiten en ondernemingen, met uitzondering van het verzekeringsbedrijf, de werving van verenigingsleden en de handel in effecten

(4) Het lenen en uitlenen van geld, overdisponeren bij banken, rechtspersonen en andere financiële instellingen en het op andere wijze uitlenen van geld en verlenen van krediet, met of zonder zekerheid, waaronder begrepen het aannemen, uitgeven, overdragen en onderschrijven van wissels of andere verhandelbare instrumenten, met uitzondering van bank-, financierings- en credit foncier zaken

(5) Het opzetten van filialen en aanstellen van agenten, zowel in binnen- als buitenland

(6) Het als Limited Liability Partner toetreden tot een Limited Partnership en aandeelhouder worden in een andere Limited Company en Public Company Limited

(7) De handel in levende dieren, karkassen, bevroren vlees, en vleesconserven

(8) De handel in rijst, maïs, cassave, cassavebrokken, koffie, cashewnoten, pinda's, sesam, castor, palmolie, jute, katoen, kapok, landbouwgewassen, producten van genoemde planten, lak, huiden, hoorn, hout, mineralen, rubber, ruwe rubber, plaatrubber, of ander rubber gemaakt van of verkregen uit de rubberboom, bosproducten, kruiden, en alle andere landbouwproducten.

(9) De handel in groenten, fruit, bamboescheuten, peper, planten, sigaretten, tabak, dranken, water, mineraalwater, vruchtensappen, likeur, bier, vers voedsel, gedroogd voedsel, verwerkte levensmiddelen, ingeblikte zeevruchten, ingeblikt eten, kruiderijen, sauzen, suiker, plantaardige olie, diervoeders en andere. eetwaren.

(10) De handel in stoffen, synthetische textielvezels, draad, elastische draad, nylon en synthetische vezels, elastische garens, kleding, kledingstukken, kleren, sierraden, sokken, kousen, lederwaren, schoenen, tassen, andere consumentenapparatuur, textiel en sportartikelen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger)

Verso : Naam en handtekening.

1" Y' (11) De handel in huisraad, woninginrichting, meubels, glaswerk, keukengerei, koelkasten, airconditioners, luchtreinigers, fans, absorptievaten, elektrische rijstkokers, elektrische strijkijzers, verwarmingstoestellen, koelmachines, magnetrons, elektrische apparaten, elektrische apparatuur, waaronder begrepen reserveonderdelen en toebehoren van voornoemde producten.

" (12) De handel in bouwmaterialen, bouwmachines en  gereedschappen, alle technische gereedschappen, verf, schildergereedschappen, bouwdecoraties, ijzerwaren, koperwerk, messingwerk, geglazuurd aardewerk, sanitair, gas-, leidingwater sets, waaronder begrepen reserveonderdelen en toebehoren van voornoemde producten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge (13) De handel in outillage, motoren, machines, arbeidsbesparende instrumenten, voertuigen, generatoren, waterpompen, afvalwaterzuiveringapparatuur, en afvalverwerkingsinstallaties.

(14) De handel in stookolie, steenkool, andere energieleverende producten, en tankstations.

(15) De handel in medicijnen, geneesmiddelen, farmaceutische producten, chemische producten, medische instrumenten, wetenschappelijke instrumenten, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en voeding voor planten en dieren.

(16) De handel in cosmetica, verfraaiinginstrumenten en  apparatuur.

(17) De handel in papier, papierwaren, studieboeken, drukwerk, boeken, studie- en onderwijsmiddelen, foto-en filmapparatuur, rekenmachines, printers, drukmachines, drukwerk, kranten, archiefkasten, kantoorapparatuur, communicatieapparatuur, computers, waaronder begrepen reserveonderdelen en toebehoren van voornoemde producten.

(18) De handel in goud, legering van goud en koper, zilver, diamanten, gemmen en andere edelstenen, waaronder begrepen imitaties van voomoemde voorwerpen.

(19) De handel in kunststofgranulaat, kunststoffen of andere vergelijkbare in staat van grondstof of eindproduct.

(20) De handel in kunstrubber, imitatiematerialen en middels een wetenschappelijk proces vervaardigde producten.

(21) De invoer en uitvoer van de onder de doelstellingen opgenoemde producten.

(22) Het ter realisatie van de doelstellingen veilen van producten aan personen, rechtspersonen, overheidsinstellingen en binnenlandse en buitenlandse overheidslichamen.

(23) Het deelnemen in bouwcontracten voor commerciële gebouwen, residentiële gebouwen, kantoorgebouwen, wegen, bruggen, dammen, tunnels en andere soorten bouwwerken, waaronder begrepen alle vormen van civiele werken.

(24) De exploitatie van hotels, restaurants, bars, nachtclubs.

(25) Het vervoeren, laden en lossen van goederen en personen over land, water en lucht, zowel in binnenais buitenland, waaronder begrepen het volgens douaneformaliteiten inklaren van goederen uit havens en het verschaffen van ruimte voor die goederen.

(26) De exploitatie van tourbedrijven en aanverwante activiteiten van alle aard.

(27) Het opstellen, verzamelen, voorbereiden, drukken en verspreiding van statistieken, gegevens over landbouw, industrie, handel, financiën, marketing, waaronder begrepen de analyse en beoordeling van bedrijfsresultaten.

(28) Het verlenen van juridische, accountancy-, en engineering-, bouwkundige, industriële, handels-, financiële en marketingdiensten, waaronder begrepen de analyse en beoordeling van bedrijfsresultaten.

(29) Het borg staan voor schulden, verplichtingen en de nakoming van overeenkomsten van andere personen, waaronder begrepen het op grond van immigratie-, belasting- en andere wetten borg staan voor personen die het Koninkrijk in- of uitreizen.

(30) Het verlenen van consultancydiensten en het geven van advies over problemen inzake beheer, handel, industrie, waaronder begrepen de problemen in productie, marketing en distributie.

(31) Het beheren van en ontfermen over de belangen, de inning van rente en het beheer van onroerend goed voor andere personen.

(32) De exploitatie van privé-ziekenhuizen en klinieken, de opname van patiënten voor medische behandeling, het onderwijs en de opleiding in medische en gezondheidstechnieken.

(33) De productie en verspreiding van films, de exploitatie van bioscoopzalen, rehabilitatiecentra, stadions, zwembaden en bowlings.

(34) Het verrichten van reparaties, onderhoud, inspecties, smeerbeurten en het aanbrengen van antiroest voor alle typen voertuigen, waaronder begrepen het installeren, controleren en aanpassen van alle soorten van veiligheidsvoorzieningen.

{35) De exploitatie van wasserijen, heren en dames kapsalons en schoonheidssalons.

(36) Het nemen, ontwikkelen, verwerken en vergroten van foto's, waaronder begrepen het fotokopiëren van documenten.

(37) Deelname aan de handel, Iandtoeëigening, toegeëigende dorpen, de bouw, en appartements-of landtoeëigeningsdiensten.

(38) Deelname aan het organiseren van opleidingsfaciliteiten, ingehuurd worden voor het opleiden, geven van dansshows, dansstap, sport, acteren, film, toneel of show, dat een verhaal vormt, westerse en oosterse danskunsten, Thaise klassieke danskunsten en diverse shows (wanneer toestemming is verkregen van de betrokken ambtenaren).

(39) De exploitatie van muziekscholen, het inhuren voor het geven van les in musicologie, de bediening van alle soorten muziekinstrumenten, zang, klassieke dans, moderne dans, bewegende actie, de verkoop van muziekinstrumenten en boeken over allerlei muziekinstrumenten (wanneer toestemming is ontvangen van de betrokken ambtenaren).

(4D) Deelname aan het ontwerpen, maken en verkopen van ' lijfsieraden, gemaakt van goud, platina, koperlegering, zilver, diamant, edelstenen en andere gemmen, waaronder begrepen kunstmatige materialen van de genoemde zaken.

KAPITAAL EN AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000.000,00 baht / zegge vijfmiljoen bath

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De onderneming heeft de volgende 4 directeuren:

Meneer Arun Gupta

Meneer Johannes Verstraeten

Mevrouw Wanna Verstraeten

Meneer Gaurav Sethi

Naam en nummer van de directeur die bindend voor de onderneming kan onderteken is : Eén directeur ondertekent en plaatst de firmastempel

UITTREKSEL UIT DE BESLISSINGEN VAN DE AANDEELHOUDERS DD.15103/2011

Uit bovenvermeld besluit blijkt dat de aandeelhouders van Eliani (Thailand) Co, Ltd, vennootschap naar " Thais recht (Limited), opgericht op 25 februari 2004 en ingeschreven als rechtspersoon onder de Burgerlijke en " Handelswet op het Registratiekantoor voor Ondernemingen te Bangkok, op 26 februari 2004, met ' registratienummer 0105547028958 (voormaling nummer 0108754704025), met maatschappelijke zetel te 257,

" Radchadapisek Road, (thapa-taksin), Kwang Bukkhalo, Khet Thonburi, Bangkok 10600, Thailand, unaniem besloten wat volgt :

- een bijkantoor te openen te 2275 Poederlee, Lichtaartsesteenweg 85, met ingang van 01/04/2011. De zetel van dit bijkantoor kan bij besluit van de wettelijke vertegenwoordiger worden verplaatst naar een ander

" adres in België

- de benaming van het Belgisch bijkantoor luidt : ELIANI (BELGIUM)

- dat de werkzaamheden die door het Belgisch bijkantoor zullen worden uitgeoefend zijnde de handel in goud, legering van goud en koper, zilver, diamanten, gemmen (juwelen) en andere edelstenen, waaronder begrepen imitaties van voornoemde voorwerpen.

- wordt benoemd tot wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor : de heer Johannes Verstraeten, van Belgische nationaliteit, wonende te Poederlee, Lichtaartsesteenweg 85 en Mevrouw Margareta Verstraeten, van Belgische nationaliteit, wonende te Poederlee, Lichtaartsesteenweg 85 . Aan de wettelijk vertegenwoordiger wordt alle bevoegdheden toegekend met betrekking tot het dagelijks bestuur, het organiseren en leiden van het Belgisch bijkantoor. Het mandaat is onbezoldigd.

- het boekjaar van het Belgisch bijkantoor loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar dat aanvangt op 1 april 2011 zal eindigen op 31 december 2012.

- de jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni te 11 uur en zal plaatsvinden op de geldende maatschappelijke zetel van het Belgisch bijkantoor

Tegelijk hiermede neergelegd : Thaise tekst statuten met legalisatie, beëdigde vertaling in het Nederlands, beslissing opening Belgisch bijkantoor

Margareta VERSTRAETEN,

ELIANI (BELGIUM), wettelijk vertegenwoordiger

Tegelijk neergelegd : Akte en beëdigde vertaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELIANI (THAILAND) CO, LTD

Adresse
LICHTAARTSESTEENWEG 85 2275 POEDERLEE

Code postal : 2275
Localité : Poederlee
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande