ELISSA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ELISSA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.188.676

Publication

16/07/2014
ÿþModWord11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111M1111111t8111111111

Vo

beho aan Bek

Staat

neergelegd

ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen, 07 JUL lm

afdeling Antwerpen, op

Griffie

Ondernemingsnr : 0849.188.676

Benaming

(voluit) : Elissa

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel : Lange Stuivenbergstraat 30, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 16 juni 2014 beslist om:

- Mevrouw Hovsepain Karine, Sint Benedickusstraat 8, 2640 Mortsel, vanaf 16 juni 2014 te ontslaan eist zaakvoerder.

- Mevrouw Chrobok Magda, VVijszijnskiego 1, 50-52 Wroclaw, Polen, vanaf 16 juni 2014 aan te stellen als zaakvoerder. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering der aandeelhouders anders beslist.

Movsesian Gaian

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto. Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en-) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2014
ÿþMod Word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i I IflhIII Illf IIII III

*140fi21fi6*

neere1^ed ter (,,Tl:i'ric j4'tegbal*

YO~ t:i?OphOesG3i t. Anile:{==+n, Op

~k ~~~~~2nit

Griffie

Ondernemingsnr : 0849188676

Benaming

(Voluit) : Elissa

(verkort)

Rechtsvorm ; Vennootschap onder Firma

Zetel : Sint Benidictusstraat 8, 2640 Morsel

=volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing en uitbreiding doel

De algemene vergadering der aandeelhouders dd 14 februari 2014 heeft volgende agenda punten goedgekeurd:

1. de maatschappelijke zetel vanaf 15 februari 2014 te verplaatsen naar Lange Stuivenbergstraat 30, 2060 Antwerpen:

2 het doel uit te breiden met " horeca in de meest brede vorm':

3. volgende gecoördineerde statuten:

Artikel 1 -- De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma met de benaming 'Elissa',

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma.

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Lange Stuivenbergstraat 30. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te ' richten

De zetel kan overgedragen worden naar een andere plaats in Vlaanderen of het tweetalig hoofdstedelijk gebied Brussel bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening , voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Alle vervoer over de weg, te water en in de lucht van goederen en personen, zowel in België als in Net-

buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

De goederenbehandeling, omvattende het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking

en het verpakken van goederen.

Het bevrachten van alle vervoermateriaal.

Alle activiteiten van expediteur, grensexpediteur, transportagentuur en commissionaris inzake

goederentransport.

Het ter beschikking stellen, huren en verhuren van transportmiddelen voor personen en goederen.

" Het uitbaten van koerier- en postdienst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en ` de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA voor vereist is;

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in aile sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad . De vennootschap Kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

Het waarnemen van bestuurs - en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Horeca in de meest brede vorm

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 euro. Er zijn 10 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 - Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7 - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerder(s) die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, inclusief de aan- en verkoop van onroerende goederen.

Artikel 8- Ieder jaar op 30 september zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt, De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Het boekjaar van de vennootschap loopt aldus van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar.

Artikel 9 - De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen,

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen

"

~

beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11 -Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Artikel 12 -De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ale, deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Voor-

,,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 13 - Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vôôr de vergadering in de post afgegeven moet hebben, Deze brief moet de dagorde vermelden,

De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw Karine Hovsepian, voornoemd, of in haar afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft het recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend .

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering [aten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde woensdag van maart om 20u of op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur indien de gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn .

Artikel 14 - De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen, In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredend lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 15 hierna.

Artikel 15 - De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vôôr de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vôôr het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 10 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden . Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 16 - In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwnaar/weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 17 - Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap, Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 15.

Artikel 18 - In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vereffenaar. Zijn benoeming en de bevoegdheid van de vereffenaar worden geregeld door het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Karine Hovsepian,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/12/2012
ÿþ4.~ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voos

behouc

aan h

Belgis

Staatst

III II HIflI IIHI IIII II

*iaisasa~*



brrgelogi ter peittio- ra91 lüf iieWbstt eáí1 iXoefitrrudit1 h ,tttrorpn, *Jr

2 2 NOV. ?1_112

Griffie

Ondernemingsnr : 0849188676

Benaming

(voluit) : Elissa

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Sint Benidictusstraat 8, 2640 Morsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging zaakvoerder

De algemene vergadering der aandeelhouders dd 28 oktober 2012 heeft volgende zaakvoerder met ingang, vanaf 31 oktober 2012 ontslagen:

* de heer Arayik Kharatyan;

Hij wordt vanaf 1 november 2012 vervangen door mevrouw Movsesian Gaiane, Sint Benidictusstraat 8, 2640 Morsel

Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Mevrouw Movsesian Gaiane neemt alle aandelen van de heer Arayik Kharatyan over

Karine Hovsepian,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2015
ÿþ, e_  T. Moa Word 11.1

.~ " r~\

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIuHiu11iNiuut i VI











Rechtbánkvaln !7.00phandel

AntwEroan

iS 2O15

afdelinfflie " "n

Ondernemingsnr : 0849.188.676

Benaming

(voluit) : ELISSA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lange Stuivenbergstraat 30 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerder

De Buitengewone Algemene Vergadering dd. 8 januari 2015 besluit met éénparigheid van de stemmen volgende:

- ontslag als zaakvoerder van Movsesian Gaiane. Haar wordt volledige decharge verleend.

- ontslag als zaakvoerder van Chrobok Magda. Haar wordt volledige decharge verleend.

- Benoeming als zaakvoerder van dhr. Aazili Ahmed per 01/01/2015.

Deze beslissingen gelden met ingang van 1 januari 2015

Aazili Ahmed

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2012
ÿþeend Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

" iaisao~o*

lei" rr^hyr! iP7 rrifiiA Van de

,Rechtbank van K cere,.;w! te#werj)en

02Dr2012

Griffier

Griffie

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

; Ondernemingsnr: 4 86 61-e

Benaming

(voluit) : Elissa

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Sint Benedictusstraat 8 te 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit onderhandse akte opgemaakt op 1 oktober 2012 blijkt tussen de ondergetekenden:

mevrouw Hovseplan Karine, geboren te Palisj op 1 december 1985 en wonende te 2640 Mortsel, Sint Benedictusstraat 8 (nummer Identiteitskaart B 0060791 69 )

de heer Kharatyan Arayik, geboren te Jervard op 1 januari 1981 en wonende te 2530 Boechout, Provinciesteenweg 499 (nummer identiteitskaart B 0940848 45 )

is overeengekomen het opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma, die zij als volgt verklaren op te richten:

Bij deze wordt tussen voormelde ondergetekenden een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming 'Elissa'.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Sint Benedictusstraat 8. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België ais in het buitenland op te richten. De zetel kan overgedragen worden naar een andere plaats in Vlaanderen of het tweetalig hoofdstedelijk gebied Brussel bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van

elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland aile prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Alle vervoer over de weg, te water en in de lucht van goederen en personen, zowel in België als in het

buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-De goederenbehandeling, omvattende het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking en het

verpakken van goederen.

-Het bevrachten van aile vervoermateriaal.

-Alle activiteiten van expediteur, grensexpediteur, transportagentuur en cornmisslonarls inzake

goederentransport.

-Het ter beschikking stellen, huren en verhuren van transportmiddelen voor personen en goederen.

-Het uitbaten van koerier- en postdienst.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen

van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder

andere door het participeren door middel van fusie, Inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle

bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of

kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Projectontwikkeling en handel In onroerende goederen voor eigen rekening;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de

leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkavelen van gronden;

-inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA voor vereist is;

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook Investeringen In toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zlj kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen In de meest ruime zin, het dekken van risico's voortsprultend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen. Meer In het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als In het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Mevrouw Karine Hovsepian voornoemd, brengt In de vennootschap een som ter grootte van 500 euro in, die

gestort wordt in de maatschappelijke kas of op de bankrekening van de vennootschap.

De heer Arayik Kharatyan voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 500 euro die

gestort wordt In de gemeenschappelijke kas of op de bankrekening van de vennootschap.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000 euro.

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerder(s) die In naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, inclusief de aan- en verkoop van onroerende goederen. Wordt tot zaakvoerder benoemd: mevrouw Karine Hovseplan, voornoemd, en de heer Arayik Kharatyan, voornoemd.

Ieder jaar op 30 september zullen een Inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Het boekjaar van de vennootschap loopt aldus van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

Aan mevrouw Karine Hovsepian, 50 procent

Aan de heer Arayik Kharatyan, 50 procent

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen,

t.J

A

V

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudern

aanliet

Belgisch

Staatsblad

,-----7,5

mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen váór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw Karine Hovsepian, voornoemd, of in haar afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. ledere vennoot heeft het recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde woensdag van maart om 20u of op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur indien de gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

De ontbinding van de vennootschap za! door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredend lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 15 hierna.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot váór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd váór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 10 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en etsbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zaf plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwnaar/weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hlj zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in do bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 15.

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vereffenaar. Zijn benoeming en de bevoegdheid van de vereffenaar worden geregeld door het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 10 en 12.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Karine Hovsepian Arayik Kharatyan

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgisct Staatsbla

Mod Ward tl.3

tat!e,.:~ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i llhIlI UhilU IIII~III

*15034221

ius

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 0 FEB. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr: 0849.188.676

Benaming

(voluit) : ELISSA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lange Stuivenbergstraat 30 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder + overdracht aandelen

De Buitengewone Algemene Vergadering dd.17 februari 2015 besluit met éénparigheid van de stemmen volgende:

- ontslag als zaakvoerder per 1 januari 2015 van dhr. Aazili Ahmed. Hem wordt volledige decharge verleend. - Benoeming als zaakvoerder van dhr. Ouazil Sliman per 1 januari 2015.

Tevens werd er beslist om de aandelen van mevrouw. Hovsepian Karine zijnde 5 aandelen en/of 50% over te dragen naar dhr. Ouazil SlimarL Alsook werd er beslist om de aandelen van mevrouw Movsesian Gaiane zijnde 5 aandelen en/of 50% over te dragen naar dhr. Ouazil Sliman.

De aandelenstructuur in de vennootschap is dan als volgt:

Movsesian Galave: 0 aandelen en/of 0%

Hovsepian Karine: 0 aandelen en/of 0%

Ouazil Sliman; 10 aandelen en/of 100%

Deze beslissingen gelden met ingang van 1 januari 2015

Ouazil Sliman

Zaakvoerder

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2015
ÿþ MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0849.188.676

Benaming

(voluit) : ELISSA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lange Stuivenbergstraat 30 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel 4. Rechtzetting publicatie neergelegd op 20 februari 2015

De bijzondere algemene vergadering dd. 27 juli 2015 besluit met eenparigheid van de stemmen volgende wijzigingen en/of rechtzettingen door te voeren:

1, Wijziging maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel wordt per 27/07/2015 verplaatst naar de Jules Steursstraat 22 bus 6 te 2100 Antwerpen.

2, Rechtzetting publicatie neergelegd per 20-02-2015:

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 17 februari 2015 blijkt:

"De Buitengewone Algemene Vergadering dd.17 februari 2015 besluit met éénparigheid van de stemmen

volgende:

- ontslag als zaakvoerder per 1 januari 2015 van dhr. Aazili Ahmed. Hem wordt volledige decharge verleend.

Benoeming als zaakvoerder van dhr. Ouazil Sliman per 1 januari 2015.

Tevens werd er beslist om de aandelen van mevrouw. Hovsepian Karine zijnde 5 aandelen en/of 50% over

te dragen naar dhr. Ouazil Sliman. Alsook werd er beslist om de aandelen van mevrouw Movsesian Gaiane

zijnde 5 aandelen en/of 50% over te dragen naar dhr. Ouazil Sliman.

De aandelenstructuur in de vennootschap is dan als volgt:

Movsesian Gaiane: 0 aandelen en/of 0%

Hovsepian Karine: 0 aandelen en/of 0%

Ouazil Sliman: 10 aandelen en/of 100%

Deze beslissingen gelden met ingang van 1 januari 2015."

Werd verkeerd geformuleerd en dient als volget gelezen te worden:

"De Bijzondere Algemene Vergadering dd.1 januari 2015 besluit met éénparigheid van de stemmen volgende:

- ontslag als zaakvoerder per 1 januari 2015 van dhr, Aazili Ahmed. Hem wordt volledige decharge verleend. Benoeming als zaakvoerder van dhr. Ouazil Sliman per 1 januari 2015.

Tevens werd er beslist om de aandelen van mevrouw. Hovsepian Karine zijnde 5 aandelen en/of 50% over te dragen naar dhr. Ouazil Sliman. Alsook werd er beslist om de aandelen van mevrouw Movsesian Gaiane zijnde e aandelen en/of 50% over te dragen naar dhr. Ouazil Sliman en dhr. Bougroun Mohamed waarvan 4 aandelen bestemd zijn voor dhr. Ouazil en 1 aandeel voor dhr. Bougroun.

Op de laatste biz van Luik F vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

MONITEUR

0 5 -08-

LGISCH STAATSB

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 9 JU11 2015

atdelin Griff

B Antwerpen

N

B

D

BELGE

2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De aandelenstructuur in de vennootschap is dan als volgt:

Movsesian Gaiane: 0 aandelen en/of 0%



Hovsepian Karine: 0 aandelen en/of 0%

Ouazil Sliman: 9 aandelen en/of 90%

Bougroun Mohamed: 1 aandeel en/of 10%

Deze beslissingen gelden met ingang van 1 januari 2015.

Ouazil Sliman

Zaakvoerder

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ELISSA

Adresse
LANGE STUIVENBERGSTRAAT 30 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande