ELS DE COSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELS DE COSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.432.373

Publication

20/08/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Stààlsblàd = 2Ïi%Ó$/2114 - Annexes du Moniteur belge

Bïjlàgen- liir hët lrëlgiscTï

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 A116. 2014

ardelinkkAentwerpen

urtrn



Ondernerningsnr : 0460432373

Benaming

(voluit) : ELS DE COSTER

(verkort) "

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROENE SWAENLAAN 39, 2940 STABROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 04 augustus 2014 blijkt dat mevrouw Els De Coster, Groene Swaenlaan 39, 2940 Stabroek, ontslag nam als zaakvoerder en dit vanaf 17 mei 2014.

Mevrouw Leona Van Gysel, Groene Swaenlaan 40, 2940 Stabroek, wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf 17 mei 2014.

Stabroek, 04 augustus 2014

Leona Van Gysel

zaakvoerder

1

11111 *14157697*

MINI

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ee vertegenwoordigen

tP...vae. . hinnm eR 1.nn.dFmL.~rtêr.w

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.09.2013 13618-0592-011
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.09.2011 11558-0430-010
26/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 432.610.595

Benaming

(voluit) : Els De Coster

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groene Swaenlaan 39 te 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR -- EINDE MANDAAT EN DECHARGE ZAAKVOERDER AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het Jaar tweeduizend veertien, de negenentwintigste september voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Els De Coster", met maatschappelijke zetel te 2940 Stabroek, Groene Swaenlaan 39.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 460.432.373 (rechtsgebied Antwerpen) met algemeenheid van stemmen de volgende besluiten genomen heeft ;

EERSTE BESLUIT;

Voorlezing wordt gegeven van het verslag van de afgevaardigde bestuurder, toelichtend de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag daterend van 24 september 2014 is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 24 september 2014

Over gemelde staat van actief en passief werd op 25 september 2014 een verslag opgesteld door de Heer Sven Masyn, extern accountant, kantoorhoudend te 9120 Beveren Waas, Stationsstraat 22.

Voornoemde accountant besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

""in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Els De Coster een boekhoudkundige staat afgesloten op 24 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de

vennootschap, een balanstotaal opgeeft van euro 164.378,05 en een netto actief van euro 142.059,45.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht." Nadat de vergadering het verslag heeft aangehoord, besluit zij de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang op heden zodat de vennootschap derhalve vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor haar vereffening, en spreekt zij de in vereffening stelling van de vennootschap te

TWEEDE BESLUIT:

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of, indien nodig, homologatie, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd, Mevrouw Van Gysel, Leone Leontine, geboren te Beveren op zevenentwintig maart negentienhonderd eenenveertig, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 41.03.27-034.38, wonende te 2940 Stabroek, Groene-Swaenlaan 40, die aanvaardt.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van haar opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten haar reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleg-.gingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsom-lming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, zij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LM«

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

et. ithank van koophandel Antwerpen

16 FEB. 2015

afdeling Antwerpen

*15031411111111111

86*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

F

Voor-

éficien

aan het

Belgisch

Staatsblad



De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden.

DERDE BESLUIT:

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, met name mevrouw Van Gysel, Leona Leontina, geboren te Beveren op zevenentwintig maart negentienhonderd eenenveertig, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 41.03.27- 034.38, wonende te 2940 Stabroek, Groene-Swaenlaan 40,

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door haar tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het tweede besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat ln de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten inzake de ontbinding-invereffeningstelling, als volgt

- wijziging van de eerste zin van artikel één door de volgende:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening."

- artikel vier wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op achttien juni negentienhonderd zevenentachtig.

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op 29 september 2014, heeft de vennootschap vroegtijdig ontbonden, en invereffening gesteld."

- de artikelen twaalf en dertien worden vervangen, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of, indien nodig, homologatie, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen van de benoeming van de hierna vermelde vereffenaar, door volgende tekst

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op 29 september 2014 werd de vennootschap vroegtijdig ontbonden en in vereffening gesteld.

'Tot vereffenaar werd benoemd mevrouw Van Gysel, Leona Leontina, geboren te Beveren op zevenentwintig maart negentienhonderd eenenveertig, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 41.03.27-034.38, wonende te 2940 Stabroek, Groene-Swaenlaan 40.

"De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, handlichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsomming is niet beperkend maar wel aanhalend.

"De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

"De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden."inden." VIJFDE BESLUIT:

Bij deze wordt volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fidco te Zandhoven, Ringlaan 67 b5, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vif& registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, nieuwe statuten, - beschikking door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen dd. 18 december 2014 ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 26.08.2010 10456-0404-012
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 27.08.2009 09662-0119-012
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 21.08.2008 08655-0373-012
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.08.2007, NGL 31.08.2007 07695-0217-012
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 02.08.2006 06601-0001-013
06/03/2006 : AN322478
20/09/2005 : AN322478
08/12/2004 : AN322478
16/01/2004 : AN322478
08/08/2003 : AN322478
03/09/2002 : AN322478
26/09/2001 : AN322478
13/09/2000 : AN322478
08/12/1999 : AN322478

Coordonnées
ELS DE COSTER

Adresse
GROENE-SWAENLAAN 39 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande