EMDECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMDECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.727.630

Publication

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 11.02.2014, NGL 13.03.2014 14063-0169-009
26/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : EMDECO

(verkort)

e1a2J'm,'aga` ier gelé if' an dé RacPrí''baf!{i van Koophandel te Mi`al" erpen, op 1 7 Su. 2012

Griffie

0848.727.630

111 *iaiso3ii

be

a

B+

ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 14/42

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Domlen DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 14 september 2012 BLIJKT:

Door

1/ de heer DENNES Raymond Franciscus Anna, geboren te Antwerpen op 24 oktober 1939, echtgenoot van navernoemde mevrouw Embrechts wonende te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 14/42.

2/ Mevrouw EMBRECHTS Suzanne Alfonsina Jacqueline, geboren te Antwerpen op 12 december 1944, echtgenote van voomoemde heer Dennes Raymond, wonende te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 14/42.

31 Mevrouw DENNES Annick Francine Gabriëlle, geboren te Antwerpen op 1 septem-ber 1971, wonende te 2930 Brasschaat, Sparrenlaan 11.

4/ De heer DENNES Peter Jozef Johan, geboren te Antwerpen op 29 maart 1973, wonende te 1790 Affligem, Nieuwe Kassei 83.

werd een besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming EMDECO met zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 14/42, met een kapitaal van 76.050,00 EURO, volledig volgestort door de oprichters.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de ven-nootschap in oprichting geopend bij ABN AMRO onder nummer BE72 5090 0107 0516. Het bewijs van deponering, is aan mij, notaris, overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, bouwen en doen bouwen,verbouwen en doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zef de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

4.Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Op de laatste blz. van i_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

por-

'behouden

alii het

telgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven In oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in andere vennoot-schappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap wordt be-'stuurd door voornoemde heer DENNES Raymond en voor-noemde mevrouw EMBRECHTS Suzanne, zaak-'voerders aan wie volle-rdige vettegen-woordigingsbevoegd-'heid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus; het eerste boekjaar zal eindi-gen op 31 augustus 2013. De jaar-'lijkse algemene vergade-'ring wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de tweede dinsdag van februari om 18.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem, Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordf het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande-'len zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koop-handel,

Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS, Domien De Lelie (Ds. 13.535),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EMDECO

Adresse
ENTREPOTKAAI 14, BUS 42 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande