ENTIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENTIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.923.873

Publication

14/10/2013
ÿþ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie 0 3 Hei, 2013

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :ENTIC (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel :2610 Antwerpen Wilrijk, Cliviastraat 28

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester Caroline De Cort, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk op 01/10/2013, neergelegd vóór registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENTIC", te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Cliviastraat 28 werd opgericht door:

- De heer KINSBERGEN, Jacques, geboren te Antwerpen op 31 oktober 1957, echtgenoot van mevrouw Laroche Martine Emilienne Marie, wonende te 2530 Boechout, Dokter Theo Tutsstraat 45. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, niet conventioneel gewijzigd tot op heden zo hij verklaart.

Alhier vertegenwoordigd door de heer STEURBAUT Philippe, hierna genoemd, blijkens aan deze gehechte onderhandse volmacht de dato 26 september 2013.

- Mevrouw VAN RIET, Ingrid Maria Jan Emile, geboren te Antwerpen Wilrijk op 4 januari 1968, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Oudekerkstraat 44.

- De heer PEETERS, Stephanus Alfred Elza Ferdinand, geboren te Turnhout op 2 januari 1949, echtgenoot van mevrouw LUYTEN Reinhildis Yvonne Elisabeth, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 135.

Gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten blijken huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-Paul Van Ussel te Hoogstraten op 21 juli 1973, niet conventioneel gewijzigd tot op heden zo hij verklaart.

Alhier vertegenwoordigd door de heer STEURBAUT Philippe, hierna genoemd, blijkens aan deze gehechte onderhandse volmacht de dato 29 september 2013.

Mevrouw HARPERINK, Wilhelmina Antoinette Johanna Josepha Maria, geboren te 's-Hertogenbosch (Nederland) op 25 maart 1952, Nederlands paspoort nummer NUIL8J2J3, echtgenote van de heer van Dinther René Wilhelmus Johannes, wonende te 6621 ZB Dreumel (Nederland), Willem Alexanderstraat 22.

Gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van inboedel blijkens huwelijksvoorwaarden verleden voor Jan Hermanus Laurentius Van Der Werf, kandidaat-notaris, wonende te Tilburg, als plaatsvervanger waarnemend het kantoor van Max Jozef Van Noorden, notaris ter standplaats 's Hertogenbosch op 9 mei 1974, niet conventioneel gewijzigd tot op heden zo zij verklaart,

TITEL. Il : STATUTEN

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap als volgt te bepalen:

Artikel 1.  Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "ENTIC".

Artikel 2.  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Cliviastraat 28.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d` r

het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Artikel 3.  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten van alle activiteiten die betrekking hebben op het ontwikkelen, produceren, herstellen, verkopen, ruilen, aankopen van technologieën, toestellen, apparaten, instrumenten, machines, computers, computerprogramma's en dergelijke, eigen vindingen, aangebrachte vindingen in welke vorm ook;

- de exploitatie en commercialisatie van hoogontwikkelde en innoverende procedés;

- studie, onderzoek, research, ontwerpbureau, inclusief analyse-, proef- en controlewerkzaamheden

en labo;

- adviseren, verstrekken van knowhow aan bedrijven, marketing en diensten in het algemeen voor al

deze producten en procedés, al dan niet op commissiebasis;

- het organiseren van opleidingen, cursussen, symposia;

- het uitgeven van tijdschriften, boeken en dergelijke meer;

- het inrichten van feestelijkheden zonder beperking op de aard ervan.

De vennootschap kan en mag alle menslievende activiteiten steunen of steun ontvangen zowel logistiek als financieel.

De vennootschap mag octrooien, fabrieksmerken en licenties aanvragen, kopen, exploiteren of verkopen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen hebben, bij wijze van inbreng, inschrijving, uitoefening van mandaten van bestuur en vereffening of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag teven onroerende goederen aankopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing nemen en dit in de meest ruime zin van het woord. Zij mag ten dien einde leningen afsluiten of financieringen aangaan en leasingcontracten afsluiten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zeil niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4.  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, Het kapitaal is volledig volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).De instrumenterende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij KBC werd verricht.

Artikel 11.  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om 14 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14. -- Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stemt

Artikel 21. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Artikel 22. - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetbcek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

b houten

aan het

i3elgisch Staatsblad

.-b houdgn Luik B - vervolg

aan het gen deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde

E eTgiseW van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 23. -Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Staatsblad Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Artikel 25. - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslaq

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 26. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen, Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL III : SLOT- EN OVERGANSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerder(s)

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer STEURBAUT Philippe Tony Roland José, geboren te Roeselare op 10 december 1953, rijksregisternummer 53,12,10 039-82, wonende te 2950 Kapellen, Wielewaallaan 22. De zaakvoerder is hier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet. De comparanten verklaren in dit kader dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te beperken.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 1 oktober 2013 te eindigen op 31 december 2014,

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2015.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven volmacht aan de Heer D'Hooghe François, wonende te 2630 Aartselaar, Dokter Cuypersstraat 2D., haar vertegenwoordigers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, ieder afzonderlijk en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief het ondememingsloket, om aldaar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de directe en indirecte belastingen en de diensten van de BTW en de Sociale Verzekerin " skas.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

«-`bbhon n Luik B - vervolg

aan  Éléigerr Staatsblad

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de oprichtingsakte,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort



~ J



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie 0 3 Hei, 2013

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :ENTIC (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel :2610 Antwerpen Wilrijk, Cliviastraat 28

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester Caroline De Cort, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk op 01/10/2013, neergelegd vóór registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENTIC", te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Cliviastraat 28 werd opgericht door:

- De heer KINSBERGEN, Jacques, geboren te Antwerpen op 31 oktober 1957, echtgenoot van mevrouw Laroche Martine Emilienne Marie, wonende te 2530 Boechout, Dokter Theo Tutsstraat 45. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, niet conventioneel gewijzigd tot op heden zo hij verklaart.

Alhier vertegenwoordigd door de heer STEURBAUT Philippe, hierna genoemd, blijkens aan deze gehechte onderhandse volmacht de dato 26 september 2013.

- Mevrouw VAN RIET, Ingrid Maria Jan Emile, geboren te Antwerpen Wilrijk op 4 januari 1968, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Oudekerkstraat 44.

- De heer PEETERS, Stephanus Alfred Elza Ferdinand, geboren te Turnhout op 2 januari 1949, echtgenoot van mevrouw LUYTEN Reinhildis Yvonne Elisabeth, wonende te 2630 Aartselaar, Kleistraat 135.

Gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten blijken huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-Paul Van Ussel te Hoogstraten op 21 juli 1973, niet conventioneel gewijzigd tot op heden zo hij verklaart.

Alhier vertegenwoordigd door de heer STEURBAUT Philippe, hierna genoemd, blijkens aan deze gehechte onderhandse volmacht de dato 29 september 2013.

Mevrouw HARPERINK, Wilhelmina Antoinette Johanna Josepha Maria, geboren te 's-Hertogenbosch (Nederland) op 25 maart 1952, Nederlands paspoort nummer NUIL8J2J3, echtgenote van de heer van Dinther René Wilhelmus Johannes, wonende te 6621 ZB Dreumel (Nederland), Willem Alexanderstraat 22.

Gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van inboedel blijkens huwelijksvoorwaarden verleden voor Jan Hermanus Laurentius Van Der Werf, kandidaat-notaris, wonende te Tilburg, als plaatsvervanger waarnemend het kantoor van Max Jozef Van Noorden, notaris ter standplaats 's Hertogenbosch op 9 mei 1974, niet conventioneel gewijzigd tot op heden zo zij verklaart,

TITEL. Il : STATUTEN

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap als volgt te bepalen:

Artikel 1.  Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "ENTIC".

Artikel 2.  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Cliviastraat 28.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d` r

het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Artikel 3.  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten van alle activiteiten die betrekking hebben op het ontwikkelen, produceren, herstellen, verkopen, ruilen, aankopen van technologieën, toestellen, apparaten, instrumenten, machines, computers, computerprogramma's en dergelijke, eigen vindingen, aangebrachte vindingen in welke vorm ook;

- de exploitatie en commercialisatie van hoogontwikkelde en innoverende procedés;

- studie, onderzoek, research, ontwerpbureau, inclusief analyse-, proef- en controlewerkzaamheden

en labo;

- adviseren, verstrekken van knowhow aan bedrijven, marketing en diensten in het algemeen voor al

deze producten en procedés, al dan niet op commissiebasis;

- het organiseren van opleidingen, cursussen, symposia;

- het uitgeven van tijdschriften, boeken en dergelijke meer;

- het inrichten van feestelijkheden zonder beperking op de aard ervan.

De vennootschap kan en mag alle menslievende activiteiten steunen of steun ontvangen zowel logistiek als financieel.

De vennootschap mag octrooien, fabrieksmerken en licenties aanvragen, kopen, exploiteren of verkopen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen hebben, bij wijze van inbreng, inschrijving, uitoefening van mandaten van bestuur en vereffening of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag teven onroerende goederen aankopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing nemen en dit in de meest ruime zin van het woord. Zij mag ten dien einde leningen afsluiten of financieringen aangaan en leasingcontracten afsluiten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zeil niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4.  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, Het kapitaal is volledig volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).De instrumenterende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij KBC werd verricht.

Artikel 11.  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om 14 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14. -- Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stemt

Artikel 21. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Artikel 22. - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetbcek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

b houten

aan het

i3elgisch Staatsblad

.-b houdgn Luik B - vervolg

aan het gen deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde

E eTgiseW van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 23. -Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Staatsblad Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Artikel 25. - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslaq

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 26. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen, Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL III : SLOT- EN OVERGANSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerder(s)

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer STEURBAUT Philippe Tony Roland José, geboren te Roeselare op 10 december 1953, rijksregisternummer 53,12,10 039-82, wonende te 2950 Kapellen, Wielewaallaan 22. De zaakvoerder is hier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet. De comparanten verklaren in dit kader dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te beperken.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 1 oktober 2013 te eindigen op 31 december 2014,

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2015.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven volmacht aan de Heer D'Hooghe François, wonende te 2630 Aartselaar, Dokter Cuypersstraat 2D., haar vertegenwoordigers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, ieder afzonderlijk en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief het ondememingsloket, om aldaar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de directe en indirecte belastingen en de diensten van de BTW en de Sociale Verzekerin " skas.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

«-`bbhon n Luik B - vervolg

aan  Éléigerr Staatsblad

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de oprichtingsakte,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort



~ J



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ENTIC

Adresse
CLIVIASTRAAT 28 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande