ENTREMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENTREMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.682.171

Publication

11/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-12-2014

Griffie

*14312268*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506682171

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ENTREMAR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 8 december 2014, BLIJKT DAT:

Door de heer BOUCKAERT Steven Arthur A., geboren te Leuven op 18 juli 1975, wonende te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 7 bus 21 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming ENTREMAR met zetel te 2000 Antwerpen, Bataviastraat 7 bus 21, met een kapitaal van 18.6000,- euro geheel volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

- Managementactiviteiten van holdings;

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management activiteiten; - Het verlenen van hulp en adviezen aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoorts;

- Overige zakelijke dienstverlening;

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

- Berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enz;

- Algemene audit activiteiten;

- Handel, verhuur en exploitatie van onroerende goederen in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend zodat de vennootschap eveneens alle handelingen en verhandelingen van welke aard ook zal kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, alle handelingen en verhandelingen van welke aard ook zal kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel.

De vennootschap mag tevens alle roerende en onroerende goederen, alsmede zakelijke rechten op onroerende goederen kopen als investering, zelfs als ze geen verband houden met het doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst analoog

Onderwerp akte :

Bataviastraat 7 Bus 21 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge¬noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd de heer BOUCKAERT Steven.

De opdracht, die bezoldigd is na 1 januari 2015, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordi¬gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindi¬gen op 31 december 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aange¬duid in de oproeping, op de derde week van juni om 20.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande¬len zolang de behoorlijk opge¬vraagde en eisbare stor¬tingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan DGVH Accountancy, te 2910 Essen, Horendonk 322, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte met volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 24.08.2016 16465-0040-009

Coordonnées
ENTREMAR

Adresse
BATAVIASTRAAT 7, BUS 21 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande