ENVERZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENVERZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.843.067

Publication

01/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

van derden.

Het uitvoeren van managementopdrachten, het verstrekken van adviezen inzake financiële, technische, commerciële en administratieve aangelegenheden, inzake marketing, commerciële politiek, verkoopstructuren, administratie en in het algemeen alle adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of algemeen beheer.

De vennootschap kan octrooien, know-how, en aanverwante immatriële duurzame activa ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen.

Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven en ondernemingen door inbreng van participatie. Het waarnemen en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur in vennootschappen en ondernemingen.

Het uitwerken, organiseren en begeleiden van projecten, organisaties en events van diverse aard, in opdracht van andere bedrijven en ondernemingen.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven en ondernemingen op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven, ondernemingen en vennootschappen uit verscheidene economische sectoren.

Het optreden als tussenpersoon in de handel, bij wijze van commissionair, handelsagent, gevolmachtigde, lasthebber of op om het even welke andere wijze.

Het verwerven van inbreng of andere titel, het verbeteren, uitrusten, verbouwen, inrichten, bezitten en beheren van alle roerende en onroerende goederen en voor alle commerciële of industriële bestemmingen (met uitzondering van de activiteiten welke vallen onder de wetgeving inzake vastgoedhandel).

Deze opsomming is niet beperkend, maar van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op de aankoop, het bouwen, verbouwen of uitrusten van onroerende goederen waarvan zij de vruchten wil opstrijken. De vennootschap kan ook dergelijke leningen aangaan met het oog op het verwerven van roerende goederen en waarden indien zij dat doelmatig acht voor het goed bestuur van haar patrimonium. Zij kan, binnen de grenzen van dat bestuur, ook onroerende goederen vervreemden en zij kan de opbrengst daarvan herbeleggen zowel in onroerende als in roerende goederen of waarden.

De vennootschap kan zich borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen, alsmede leningen verstrekken.

De vennootschap kan aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend

patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de tweede woensdag van de maand juni om achttien uur .

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 12.06.2016 16180-0239-010

Coordonnées
ENVERZ

Adresse
GUSTAAF DE SMETLAAN 38 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande