ERMUS IMMO-BOUWCONCEPT, AFGEKORT : ERMUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERMUS IMMO-BOUWCONCEPT, AFGEKORT : ERMUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.861.164

Publication

18/02/2014
ÿþ,

From: ï'o:03257844$ 07/02/2014 10:50 #498 P.0021002- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tLrgtiffí,: LFan d; Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 7 FEB. 2a1lt

Griffie

1)01

i

r

:; Ondememingsnr : 0 /, 1 41,

`!

Benaming (voluit) : Ermus Immo-Bouwconcept

!1

(werkart) : ERMUS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanspfakel¬ jkheid

;i Zetel : Helmstraat 10

i, 2140 Antwerpen (Borgerhout)

il Onderwerp akte :BVBA: oprichting

ji Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Benoit Meert te Antwerpen op 29 januari 2014 neergelegd voor registratie , dat.

1.- De Hoer SOYDEMIR Musa, geboren te Nevsehir (Turkije) op één juni negentlenhonderdeenenzeventig wonend te 2400 Mol, Kruisven 53, - De Heer ÜNLÜSOY Erdal, geboren te Diyarbakir (Turkije) op één augustus i; negentienhonderdeenenzeventig, echtgenoot van mevrouw OZUBEK Demet, wonend te 3600 Genk, Kruidenlaan 28.

ji 2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming

i "ERMUS IMMO-BOUWCONCEPT", in het kort "ERMUS".

3.-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Helmstraat 10. De!

maatschappelijke zetel mag eiders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

i De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren ofj i; agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

ii 4.-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

;! 5.- De vennootschap heeft voor doel:

het beheer van alle roerende en onroerende goederen waarin begrepen

i1 de aankoop, verkoop, ontwikkeling, verkaveling; verhuring en exploitafié.

i; Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, verhuren of in! !j huur nemen van onroerende goederen,

ii - alle werkzaamheden in en aan gebouwen in de ruimste zin van het woord

lj - het aannemen van bouwwerken, zowel privaat als openbaar, zowel geheel als gedeeltelijk, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alsook de aankoop, de import en export, de distributie en de; !; verkoop rechtstreeks en als tussenpersoon, voor bouwmaterialen en bijhorigheden en nevenproducten;

* het presteren van alle mogelijke diensten, die verband met het voorgaande

ij * het uitvoeren, adviseren, organiseren van, en bemiddelen bij projectontwikkeling, schatting, syndic, plaatsbeschrijvingen, het adviseren van ondernemers en ondernemingen in verband met hun vestigingen, investeringen, financieringen, beleggingen, leningen, verzekeringen en het bestuur van portefeuilles;

ij * het participeren in Belgische en buitenlandse ondernemingen de vennootschap mag alle handelingen! verrichten ven commericiële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks; betrekking hebben op haar doel die van aard zouden zijn de verwezenlijking, de uitbreiding of de ontwikkeling

:1 ervan te bevorderen. -

;? De vennootschap mag zijn activiteiten uitoefenen hetzij voor eigen rekening, hetzij in particapatie met! derden, hetzij voor rekening van derden.

i De vennootschap zal zijn doel mogen verwezenlijken op aile plaatsen, op alle manieren en volgens de; modaliteiten, die het meest aangewezen lijken.

ji Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen,, !! mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met; !i dergelijke vennootschappen, in één woord alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of del ji verwezenlijking ervan te bevorderen.

ji De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan,! kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-.eee mod 11.1



Voor-behour

aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennoot-' schappen.

6.-Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

7.-De aandelen werden in speciën onderschreven als volgt:

De Heer SOYDEMIR Musa, voornoemd, namelijk voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem 50 aandelen worden toegekend.

De Heer ÜNLÜSOY Erdal, voornoemd, namelijk voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem 50 aandelen worden toegekend.

Ieder aandeel werd volledig volstort . De inbreng van achttienduizend zeshonderd euro werd gestort op een bijzondere bankrekening nummer BB12 3631 3003 3792 bij de ING Bank

8.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

9.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair onbezoldigde zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur, de Heer SOYDEMIR Musa en de heer UNLÛSOY Erdal beiden voornoemd, die aanvaarden.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

10.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en vijftien.

11.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vernield in de bijeenroeping op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur en voor de eerste maal in het jaar 2016. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst ais dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan KREAFINITY BVBA met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.











Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Nathalie MEERT

Samen neergelegd

afschrift akte











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ERMUS IMMO-BOUWCONCEPT, AFGEKORT : ERMUS

Adresse
HELMSTRAAT 10 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande