ESTHETIC CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESTHETIC CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.105.932

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 29.04.2014 14106-0534-015
05/08/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I I II I VIIIAI*11121301*

II

Çg39.,,Lcs g32,

ESTHETIC CONCEPT

.:p

...._ _ besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vijverlei 9

2900 Schoten

:OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 25 juli 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, niet als naam: "ESTHETIC CONCEPT".

2. Zetel: Schoten, Vijveriei 9.

3. Oprichters:

1. De heer CORNELIS Manuel Jose Willem, geboren te Lommel op 19 april 1960, wonende te Schoten, Vijverlei 9;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOBIE", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.483.271, met zetel te Schoten, Vijverlei 9.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 1: 12.276,00 euro;

- sub 2: 124,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekjaar: 1 oktober tot 30 september. Het 1ste boekjaar eindigt op 30 september 2012.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte aks eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer CORNELIS Manuel, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland, voor eigen rekening evenals voor rekening van derden:

1/ De productie van, de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle pagemelde producten, materialen en materieel:

- schoonheidsproducten in het algemeen, waaronder onder meer producten voor lichaams- en

huidverzorging in het algemeen, cosmetische crèmes, haar- en wimperextensions (vervaardigd uit zowel synthetische als natuurlijke materialen), alle soorten kunstnagels, alle preparaten zoals lijmen, verf en andere benodigdheden tot het uitvoeren van plaatsingen met betrekking tot wimpers, haartooi en kunstnagels, kortom alle producten voor lichaams-, huid- en haarverzorging;

- alle toiletartikelen, reinigingsmiddelen, cosmetica, parfums en ander reukwerk; - machines en apparaten voor cosmetische doeleinden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

moá 2.i

- andere apparaten en toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn, waaronder zonnebanken, stoomcabines en sauna's, jacuzzi's en dergelijke meer;

- geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer;

- mode-artikelen en mode-accessoires;

- textiel, kleding, kledingaccessoires, bontartikelen, schoeisel en artikelen van leer;

- toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn;

- voedings- en genotsmiddelen.

2/ Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging in het

algemeen en het uitvoeren van behandelingen zoals:

- het plaatsen van extensions (zowel wimpers als haar);

- het plaatsen van kunstnagels

- het aanbrengen van permanente make-up;

3/ Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en

instellingen, evenals het bevorderen van public relations en contacten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan, en het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

4/ Het verwerven, beheren en in waarde stellen van brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en merken.

5/ Het geven van cursussen en opleidingen en het organiseren van studiedagen.

6/ Het bijstaan en adviseren van bedrijven en administraties bij de uitvoering van hun activiteiten en aile dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

7/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

8/ Het verwerven, vervreemden, huren, verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten van alle roerende en onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondememingen voor vermogensbeheer en belegg ingsadvies.

De vennootschap mag tevens alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen doen, zowel voor roerende als voor onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene veraaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede van de maand maart om negentien uur dertig (19u30); indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING bank.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0445.686.195, met zetel te Schoten, Reebokdreef 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Pauw Guy, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

tl.? -

:J . "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

.Cir. ~l.11l~ C ~V YI~:'~ . . _ ~. ~n '.r~.~iL ~ ÿ~ .[_ _ . ..3. .. ..~~ . . ,. _ .. -- . : J:. .7.

.IC..:, r

Coordonnées
ESTHETIC CONCEPT

Adresse
VIJVERLEI 9 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande