ETCONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETCONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.465.559

Publication

07/05/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Anti,vexpen* op

Griffie i 4 APR. 2012

IN~~'~~DIRII~WIMN~I~II~IW

" iaoeavso"

bel

at BE

Sta

1

i Ondernemingsnr : 0 8 4 5 . 4 6 5 " 5 5 9

'e

Benaming (voluit) : ETCONSTRUCT

;i

Il(verkort) : Rechtsvorm : Starter - Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

11 Zetel : Kievitplein 20C/12

2018 Antwerpen

ilOnderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Bevaren) op 17 april 2012,

i! neergelegd ter registratie, dat een Starter - Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i

i; werd opgericht als volgt:

ii Vennoten: De Heer SBILI Sad, wonend te 6000 Oujda (Marokko), Rue Palestina 9 ,,

'l Naam: "ETConstruct" ''

;'

Duur: onbepaalde duur. i; Zetel: 2018 Antwerpen, Kievitplein 20C/12.

;i Doel: De vennootschap heeft tot doel: :

- ln het algemeen het stellen van verrichtingen eigen aan het bouwbedrijf; ii

- Het verrichten van grote, gemiddelde en onderaannemingswerken; i

ii - Het verrichten van isolatiewerkzaamheden; i

i - Het uitvoeren, plaatsen of aanleggen van metsel- en betonwerken, vloer- en tegenwerken, sanitaire;;

J! installaties, schrijnwerken, valse plafonds en gyproc-wanden, voegwerken, gevelreiniging,

p dakwerken, opritten en afsluitingen;

- Het reinigen van gebouwen na bouwwerkzaamheden; ii

ii - De coördinatie van bouwwerken met onderaannemers; i

i - Het verrichten van alle elektriciteitswerken;

ii - Het verrichten van alle schilderwerken;

il - Het plaatsen en herstellen van beveiligingssystemen;

ii - Het opstellen van schema's voor elektrische installaties, door middel van technisch tekenen;

i - Het aankopen, verkopen en verhuren van alle soorten materiële en immateriële activa;

- Het vestigen aankopen, omzetten in waarde, uitbaten en verkopen van alle mogelijke brevetten,

li licenties, octrooien, vergunningen, verbeteringen, methoden, processen en uitvindingen, die al dan

niet rechtstreeks verband houden met de activiteit van de onderneming;

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren of

i: verhuren, doen bouwen of verbouwen, en de promotie van onroerende goederen, evenals aile

onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende

1. I leasing;

íÉ - Het coördineren van de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke

uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers;

i - Het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere É i; verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij i; heeft;

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het il bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

ii Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of i

il onroerende handelingen moffen _v_errichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelneming, samenwerking of fusie belangen nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeduizend euro (2.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Dit bedrag wordt onmiddellijk volstort, door inbrengen in speciën, ten bedrage van tweeduizend euro (2.000 EUR)

Ten laatste vijf jaar na de oprichting van de startersvennootschap, zal de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moeten worden, middels een kapitaalverhoging, of ontbonden moeten worden, overeenkomstig artikel 214 § 2 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen. Bovendien wordt op dat moment de minimale volstortingsplicht van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beschreven in artikel 223, leden 1 en 2 van het Wetboek van vennootschappen, van toepassing.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, uitsluitend natuurlijke personen zolang de vennootschap het statuut van "Starter" heeft, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Jaarvergadering: de tweede maandag van de maand juni, oni achttien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar; begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winsten verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks, overeenkomstig artikel 319bis van het Wetboek van Vennootschappen, minstens een vierde voorafgenomen worden tot vorming van een reservefonds.

Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(â)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F

YM

Voorbehouden aan hek Belgisch Staatsblad

f'~ f

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In het in artikel 211 bis van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde geval is artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste éénlvierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aotief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Volmacht: En onmiddellijk verklaart de oprichter van de vennootschap volmacht te verlenen aan de heer Yves VAN OSSELAER, accountant, wonende te 2570 Duffel, Hoogstraat 371, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals het aanvragen van een BTW-nummer, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

Benoeming: En onmiddellijk verklaart de oprichter van de vennootschap te benoemen tot niet-statutaire Zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: zichzelf, de heer SBILI Sard, die verklaart te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ETCONSTRUCT

Adresse
KIEVITPLEIN 20C, BUS 12 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande