ETULS

Société en commandite simple


Dénomination : ETULS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.449.491

Publication

16/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Etuls

(verkort) :

Rechtsvorm : gewonene commanditaire vennootschap

Zetel : Oppuursdorp 31 - 2890 Oppuurs (Sint Amands) (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op één juli tweeduizend dertien, zijn verschenen:

1.mevrouw TULS Esther Gijsbertha, kapster, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Schoonhoven, (Nederland) op twee maart negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer 86.03.02 338-71, wonende te: 2890 Sint-Amands, Lippelodorp 45, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te< hebben afgelegd;

2.de heer MARIEN Jurgen Jules Bertha, kapper, van Belgische nationaliteit, geboren te Edegem op zes februari negentienhonderd zevenentachtig, nationaal nummer 87.02.06 459-38, wonende te 2980 Sint Antonius Zoersel, Handelslei 34, ongehuwd en bevesti-gend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd;

De comparanten hebben verklaard over te gaan tot oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten zoals volgt vaststellen:

1) De vennootschap werd opgericht onder de benaming "Etuls". Zij heeft de rechtsvorm van een gewone

commanditaire vennootschap.

Haar handelsbenaming luidt; "Esther Hair & Make-up".

2) De zetel is gevestigd te 2890 Oppuurs (Sint-Amands), Oppuursdorp 31,

3) De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met; derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking heb-ben op:

- het uitbaten van een kapsalon, een schoonheidsinstituut, solarium, sauna en massage alsmede de aankoop, verkoop en bereiding van alle cosmetica, parfumerie en haarverzorgingsmidde-len;

- het uitvoeren van manicure en pedicure;

- aankoop, verkoop, verhuur en huur van roerende en onroerende goederen in kader van het beheer van. een eigen patrimonium;

- het geven of organiseren van cursussen en workshops aan particulieren of ondernemingen en dit zowel in, het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap kali alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrich-tingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op het realiseren van het; doel van de vennootschap.

Zij kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, ondermeer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gun-stige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

De vennootschap kan zich ten gunste van iedere onderneming waarvan het doel gelijkwaardig,, overeenkomstig of verwant is met het hare, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op; welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.4) De vennootschap;

werd opgericht voor onbepaalde duur, " -

4) De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

5) Het kapitaal bedraagt vijfduizend euro (EUR 5.000,00), verdeeld in honderd (100) aandelen met een.

nominale waarde van vijftig euro (EUR 50,00).

Het kapitaal wordt als volgt ingebracht:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

05 -07- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANIfifiete MECHELEN

11,11111

*13110077*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

536. ~y9. x/92

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- TULS Esther, voornoemd en als gecommanditeerd vennoot, voorvierduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 4.950,00) via inbreng in natura van de éénmanszaak "Eshter Haïr & Make-up" ten bedrage van vierduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 4.450,00) en een inbreng in speciën van vijfhonderd euro (¬ 500,00). Zij ontvangt hiervoor negenennegentig (99) aandelen.

MARIËN Jurgen, voornoemd en als stille vennoot, voor vijftig euro (¬ 50,00) via een inbreng in speciën. Hij ontvangt hiervoor één (1) aandeel.

" 6) Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni. Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

7) Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder.

8) Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenoproeping aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand december, om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend veertien.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten. Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: mevrouw TULS Esther, voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien mevrouw TULS Esther, voornoemd, niet langer zaakvoerder zal zijn, om welke reden dan ook, zal zij van rechtswege worden opgevolgd door: de heer MARIËN Jurgen, voornoemd.

10) Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid

en hun vergoeding vaststellen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Mevrouw TULS Esther

Gecommanditeerd vennoot

Statutair Zaakvoerder

Sr

Voor

behouden" aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ETULS

Adresse
OPPUURSDORP 31 2890 OPPUURS

Code postal : 2890
Localité : Oppuurs
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande