EURO 78

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURO 78
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.111.426

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 16.07.2014 14309-0150-017
30/09/2014
ÿþ ModWofd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



*14178005*

---

Ondernemingsnr : 0423.111.426. Benaming

(voluit) : EURO 78 (verkort) :

tee]. gi,...4.)..1, i'd t.) 4.4.1. i-Le

RECLITE e" ?"'11' ',7- ib:NT 17nr,PHANDEL

1 9 SEP, 201/1

ANTIVEltnev 4Letehrig 1.7.FRIVITOUT

ticifirger

 



Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2200 Herentals, Aarschotseweg 25

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING

STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vier september twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURO 78 gevestigd te 2200 Herentals, Aarschotsewe 25, opgericht (onder de benaming: Automaten Exploitatie Limburg) bij akte verleden voor notaris Charles Van Cauwelaert met standplaats te Maaseik op vierentwintig augustus negentienhonderd tweeëntachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot liet Belgisch Staatsblad van acht september daarna onder het (referte)nummer 1761-3 en 1761-4 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven voornoemd op negentien december tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien januari tweeduizend veertien onder het (referte)nummer 14011783 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN

De enige vennoot ontslaat zichzelf van het voorlezen van voormelde verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aangezien iedere aanwezige vennoot verklaart en erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Ondergetekende, VAN HAVEF1MAET GROENWEGF-IE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. 0,V,V, CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in nature ter gelegenheid van de geplande kapi-taalverhoging in EURO 78 BVBA.

De inbreng in natura bestaat uit een schuldvordering op naam van INVEST GAMING GROUP BVBA ten leste van de vennootschap EURO 78 BVBA, en dit voor een totaal bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in nature.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in nature en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald,.

De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

, De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waar-dering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseco-nomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen ten-minste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in nature is bijgevolg niet overgewaardeerd.

De inbreng specifiek beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen,

Uit het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder blijkt dat de inbreng in natura door INVEST GAMING GROUP BVBA voor een bedrag van 250.000,00 EUR vergoed wordt door uitgif-te van 9.375 nieuwe aandelen aan INVEST GAMING GROUP BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van

,de iverrichting erre andere_woorden,_dat het verslag .geen laimess opinion' is.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt op 2 september 2014

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG VENN, O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Nathalie BOGAERTS

Bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERMEERDERING.

a. De enige vennoot beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd vijftigduizend euro (E

250.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderd vijfennegentigduizend euro 295.000,00) tot vijfhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 545.000,00), mits creatie van negenduizend driehonderd vijfenzeventig (9.376) nieuwe aandelen.

De enige vennoot beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng (in nature) van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering op naam van de BVBA IGG, hierna genoemd, ten laste van onderhavige vennootschap, en dit voor een totaal bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00),

De INVEST GAIVIING GROUP, afgekort IGG, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 2200 Herentals, Aarschotseweg 25, met ondernemingsnummer 0548.768.986 verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en verklaart dat zij houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering zoals voormeld sub a. en verklaart inbreng te doen in de vennootschap van haar voormelde schuldvordering voor voormeld bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

DERDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een totaal bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) om het aldus te verlagen van vijfhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 545.000,00) tot honderd vijfenveertigduizend (¬ 145.000,00) door aanzuivering van geleden verliezen.

De vermindering van het kapitaal zal plaats hebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

VIERDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN,

De enige vennoot beslist artikel 5 punt a, en punt b., eerste paragraaf, van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

a. Kapitaal. de vennootschap bedraagt honderd vijfenveertigduizend

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van

euro (¬ 145.000,00) en werd volledig volstort,

b. Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in twintigduizend vierhonderd zevenendertig (20.437) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

( )

LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent aile machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergete-kende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neer-legging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Zander Leeënstraat 48, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaiiteiten te vervuiien, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte kapitaalverhoging, statutenwijziging(en) - bijzonder verslag van de zaakvoerder verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2014
ÿþa~

Voorbehoud

aan he

Eelgisc Staatsbl

Mod Wald 11.5

~~~-- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

` i #~:(

~~_~:~

11 I I'IliuII 'II IIGIIII

*19011783*



Ondernemingsnr : 0423.111.426.

Benaming

(voluit) : EURO 78

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - ZETELVERPLAATSING -

STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negentien december twee duizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURO 78, gevestigd te 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125 bus A, opgericht (onder de benaming: Automaten Exploitatie Limburg) bij akte verleden voor notaris Charles Van Cauwelaert met standplaats te Maaseik op vierentwintig augustus negentienhonderd tweeëntachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht september daarna onder het (referte)nummer 1761-3 en 1761-4 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd gewijzigd waaronder de naamswijziging in huidige benaming bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhenoxthoven voornoemd op dertien juli tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf augustus daarna onder het (referte)nummer 09115254, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING, KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN

a. De enige vennoot beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdvijfentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 125.500,00) om het huidig kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) te verhogen tot honderdvijfenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 145.500,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor vier duizend zevenhonderd en zes (4.706) nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zulten delen vanaf hun onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld.

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volledig afbetaald en volgestort.

b. De enige vennoot, hier aanwezig, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op voormeld bedrag van honderdvijfentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 125.500,00), vertegenwoordigend de kapitaalvermeerdering met creatie van nieuwe aandelen.

Hij verklaart en erkent op de kapitaalvermeerdering in te schrijven door een storting of overschrijving in speciën, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van honderd vijfentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 125.500,00) beschikt.

c. De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de totale kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in speciën door hemzelf en dat het kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot honderdvijfenveertig-duizend vijfhonderd euro (¬ 145.500,00).

TWEEDE BESLISSING. VERSLAGEN

De enige vennoot ontslaat zichzelf van het voorlezen van voormelde verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste

schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aangezien iedere aanwezige vennoot verklaart en erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

I[

F UONMANK VAN

3 , DEC, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

" e ieDe griffier

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter

gelegenheid van de geplande kapi-taalverhoging in BVBA EURO 78.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.4. r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura bestaat uit een schuldvordering op naam van de BVBA SLOTS ten laste van de

vennootschap BVBA EURO 78 en dit voor een totaal bedrag van honderd negenenveertig duizend vijfhonderd

euro (149.500,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waar-dering gedaan

van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald.

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van dui-delijkheid en

nauwkeurigheid.

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel

genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met de als

tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd,

De inbreng specifiek beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

Uit het Bijzonder Verslag van de zaakvoerders blijkt dat de inbreng in natura door de BVBA SLOTS voor een

bedrag van 149.500,00 EUR vergoed wordt door uitgifte van 5.606 nieuwe aandelen aan de BVBA SLOTS,

zonder vermelding van nominale waarde.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 22 november 2013

Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn.O.V.V. CVBA

(getekend) Nathalie Bogaerts

Bedrijfsrevisor.

u

DERDE BES1.UiT, KAPITAALVERMEERDERING.

De enige vennoot beslist om het kapitaal te verhogen met honderdnegenenveertigduizend vijfhonderd euro (E 149.500,00) om het kapitaal te brengen van honderdvijfenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 145.500,00) tot tweehonderdvijfennegentigduizend euro (E 295.000,00), mits creatie van vijf duizend zeshonderd en zes (5.606) nieuwe aandelen.

De enige vennoot beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng (in natura) van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering op naam van de BVBA Slots ten faste van onderhavige vennootschap, en dit voor een totaal bedrag van honderdnegenenveertigduizend vijfhonderd euro (E 149.500,00).

De enige vennoot verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en die verklaart dat zij houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering zoals voormeld sub a.

Na deze uiteenzetting verklaart voornoemde tussenkomende partij inbreng te doen in de vennootschap van zijn voormelde schuldvordering voor voormeld bedrag van honderdnegenenveertigduizend vijfhonderd euro (E 149.500,00).

De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderdvijiennegentigduizend euro (E 295.000,00) en wordt vertegenwoordigd door elf duizend en tweeënzestig (11.062) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De enige vennoot beslist artikel 5 punt a. en punt b., eerste paragraaf, van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

tweehonderdvijfennegentigduizend euro (E 295.000,00) en werd volledig volstort.

b. Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in elf duizend en tweeënzestig (11.062) (gelijke) aandelen

zonder nominale waarde.

(- -)

ii

VIJFDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2200 Herentals,

Aarschotseweg 25.

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 3 van de statuten vervangen als volgt:

u

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Aarschotseweg 25.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunten) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte kapitaalverhoging, zetelverplaatsing, statutenwijziging -

bankattest - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.07.2013 13354-0001-017
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.07.2012 12342-0101-016
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 28.06.2011 11199-0278-016
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 24.06.2010 10218-0295-014
11/08/2009 : TU054903
30/04/2009 : TG054903
24/03/2009 : TG054903
16/07/2008 : TG054903
16/11/2007 : TG054903
01/08/2007 : TG054903
11/07/2006 : TG054903
30/06/2005 : TG054903
27/06/2005 : TG054903
14/02/2005 : TG054903
07/07/2004 : TG054903
19/02/2004 : TG054903
14/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbh

1 ~ _ . , "  - ,.. .,..ï. r . s v- it f>/~

RECHTBu'M ii hC?CPIMl`tDEL.

Q 5 AIR 2015

ANTWERPEN edeliny TURNHOUT De Griller Griffie

Il *151M55<

Med Word tt,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ortidernerrtir e-ve : 4423,111.426

Benaming

(voluit) : Euro 78

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 19 juni 2015 om 17,00 uur:

Mevrouw Liesbet Boeckx neemt ontslag als zaakvoerder met ingang vanaf 19 juni 2015. De vergadering aanvaardt unaniem haar ontslag.

De vergadering beslist vervolgens om volgende zaakvoerder te benoemen met ingang vanaf 19 juni 2015:

Invest Gaming Group BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx.

Het mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Invest Gaming Group BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, zaakvoerder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx.

Op-daaaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2003 : TG054903
05/07/2002 : TG054903
26/07/2001 : TG054903
20/07/2001 : TG054903
08/04/1999 : TG054903
26/01/1999 : TG054903
01/01/1997 : TG54903
08/07/1995 : TG54903
06/07/1995 : TG54903
27/01/1995 : TG54903
23/08/1990 : TG54903
01/01/1988 : TG54903
01/01/1986 : TG54903

Coordonnées
EURO 78

Adresse
AARSCHOTSEWEG 25 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande