EURO NUTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EURO NUTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.488.927

Publication

21/10/2013
ÿþBenaming (voluit) : Euronuts

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boomsesteenweg 38

2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Ontbinding ingevolge fusie

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Benoît De Cleene, te Antwerpen in zijn kantoor, op 28/08/2013 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Na kennisneming van het fusievoorstel de dato twee mei laatst, opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het voormelde fusievoorstel, en besluit tot fusie door overneming, door overdracht ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch' voorbehouden aan de naamloze vennootschap "MENKEN", met zetel te 2630 Aartselaar, Boomsesteenweg 38, RPR Antwerpen 0421.561.802, houdster van al haar aandelen, waarbij alle handelingen door haar verricht sedert één januari tweeduizend en dertien, vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt zullen worden beschouwd ais uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap; omschrijving van de over te dragen bestanddelen van activa en passiva en vaststelling van de overgangsvoorwaarden; vaststelling van de ontbinding van de vennootschap ten gevolge van het besluit tot fusie, onder de opschortende voorwaarden van (I) het door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap te nemen besluit tot:, fusie, en (ii) de vaststelling van de statuten van de overnemende vennootschap in uitvoering van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen; vaststelling van het ontslag van de bestuurders en gedelegeerd bestuurder onder gemeld voorbehoud, te weten:

de bestuurders:

1) de heer HENS Patrick wonende te 2540 Hove, Appelkantstraat 27

2) de naamloze vennootschap "MENKEN" met zetel te 2630 Aartselaar, Boomsesteenweg 38, RPR Antwerpen; 0421.561.802, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Hens Patrick

3) de naamloze vennootschap "FOOD CONSULTANCY INVEST" met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk) Mechanicalaan 10-12, RPR Antwerpen 0438.641.225, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Hens; Patrick.

de gedelegeerd bestuurder: de voormelde naamloze vennootschap "MENKEN", met ais vaste' vertegenwoordiger voornoemde heer Hens Patrick.

2. De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van" openbaarmaking en wijziging van schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

Bijzondere volmacht wordt voorts verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap, ieder

bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan : TAC bvba, gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Pietersvliet 3 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Philippe FRUY, met recht van,

substitutie, om de verdere formaliteiten van de fusie te vervullen, alsmede zorg te dragen alle formaliteiten: ingevolge huidige fusieverrichting bij het ondememingsloket, BTW administratie en overige administratieve besturen, daarin begrepen de doorhaling van inschrijving van de ontbonden vennootschap.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles; doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Benoît De Cleene, Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd : afschrift akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mai 11.1

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechténnk van Koophandel fe AdIverpsne tt

10 OKT, 2013

Griffe

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IN

Ondernemingsnr : 0413.488.927

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/10/2013
ÿþ Mta PDF tta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, fietzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

0413.488.927 EURO NUTS

Naamloze vennootschap

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Neergelegd ter grlrr?e van de Rechtbank van Koophangel le Annvorpen, op

Griffie 2 5 SEP 2013

*13150977*

Uli

Zetel : Boomsesteenweg 38, 2630 Aartselaar, België

(volledig adres)

Onderwerpjen) akte :Herbenoemingen

Tekst

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE STATUTAIREALGE MEN EVERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN 63UNI 2011 TE 15.00 UUR

Hiernavolgende gedelegeerd bestuurder wordt herbenoemd voor een periode van zes jaar tot de Algemene Vergadering van 6 juni 2017:

- MENKEN NV, Boomsesteenweg 38 te 2630 Aartselaar, wordt vertegenwoordigd door De Heer Patrick Hens en De Heer Didier Hens.

Hiernavolgende bestuurders worden herbenoemd voor een periode van zes jaar tot de Algemene Vergadering van 6 juni 2017:

- FOOD CONSULTANCY INVEST NV, Mechanicalaan 10-12 te 2610 WILRIJK, wordt vertegenwoordigd door De Heer Patrick Hens en De Heer Didier Hens.

- De Heer Patrick Hens, Appelkant 27 te 2540 HOVE.

MENKEN NV vertegenwoordigd door de Heer Patrick Hens Gedelegeerd bestuurder

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0010-018
23/05/2013
ÿþHad Won/ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i INI ~IVUII~I III u u

*13077716*

Neemelegd ter greie van de Rech?Wek van Koophandel te Antwerpen, op

13 MEI 10

Griffie

13

Ondernemingsnr : 0413.488.927

Benaming

(voluit) : EURO NUTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Boomsesteenweg 38, 2630 Aartselaar, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen het fusievoorstel neergelegd met betrekking tot de geplande fusie door overneming gelijkgestelde verrich van EURO NUTS NV door MENKEN NV.

Uittreksel Fusievoorstel

Overgenomen Vennootschap:

Naamloze vennootschap

Euro Nuts

Boomsesteenweg 38

2630 Aartselaar

KBO: 0413.488.927

Raad Van Bestuur:

- Hens Patrick

- Food Consultancy Invest

- Menken nv

Op 2 mei 2013 hebben de Raden van Bestuur van: Overnemende vennootschap:

Naamloze vennootschap Menken

Boomsesteenweg 38

2630 Aartselaar

KBO: 0421.561.802

Raad van Bestuur:

- Curbi International Holding

- Hens Didier

- Hens Patrick

1.Euro Nuts NV voornoemd  hierna de "Overgenomen Vennootschap" genoemd; 2.Menken NV voornoemd  hierna de "Overnemende Vennootschap" genoemd.

overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna 'VN.Venn.") besloten aan' hun= respectieve Algemene Vergaderingen het volgende vereenvoudigd fusievoorstel voor te leggen met het oog op; de fusie door overname van de Overgenomen Vennootschap door de Overnemende Vennootschap.

1.Voorafgaande bemerkingen

De Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Raad van Bestuur van de Overgenomen Vennootschap verklaren in het bijzonder kennis te hebben genomen van de volgende wettelijke bepalingen:

(i)De wettelijke bepaling dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig als rechtsgevolg heeft dat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, overgaat op de Overnemende Vennootschap

(art. 682, 3° W.Venn.)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

(ii)De wettelijke verplichting die rust op de Ovememende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel minstens zes weken vóór de Algemene Vergadering die zich moet uitspreken over de fusie (art. 719 W.Venn.)

(iii)De wettelijke verplichting om tussentijdse cijfers op te stellen indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar met meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten (art. 720 §2 4° W.Venn.)

2.Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De Overnemende Vennootschap wenst voor deze fusie de procedure zoals bepaald in artikels 676 juncto 719 sq. W.Venn, toe te passen.

3.Identificatie van de Overgenomen en van de Overnemende Vennootschap

(»Overgenomen Vennootschap

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Naam: EURO NUTSt

" Doel: de vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop van noten, gedroogde vruchten, conserven en alle aanverwante artikelen alsmede de in- en uitvoer en de verwerking van deze artikelen. De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

" Zetel: Boomsesteenweg 38, 2630 AARTSELAAR

(ii)Overnemende Vennootschap

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Naam: MENKEN

" Doel: de invoer, de groothandel en de productie van alle consumptiegoederen op basis van ondermeer noten, granen en zuidvruchten. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of vertoont met het hare. Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

" zetel: Boomsesteenweg 38, 2630 AARTSELAAR

4.Geen omwisseling van aandelen

De Overnemende Vennootschap is in het bezit van 100% van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 726 W.Venn. vindt er derhalve geen omwisseling van aandelen aan de Overnemende Vennootschap tegen aandelen van de Overgenomen Vennootschap plaats.

5.Boekhoudkundige en fiscale gevolgen van de fusie

Alle verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap vanaf 1 januari 2013 zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

6.Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de houders van aandelen met bijzondere rechten van de Overgenomen Vennootschap

Deze vermelding is hier niet van toepassing.

7.Bijzondere voordelen aan managers van de fuserende vennootschappen

Nihil

4 ,, If

ik

e '

.'%

Noor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de Raden van Bestuur van de Overgenomen en de Overnemende Vennootschap aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

Het huidige fusievoorstel zal tijdig in het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschappen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen worden neergelegd.

Het fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van elke vennootschap te houden op 17 juni 2013 of op elke andere datum die de Raden van Bestuur van de vennootschappen zouden vaststellen.

Opgemaakt in vier exemplaren op 2 mei 2013.

De Raden va Bestuur van elke aan de fusie deelnemende vennootschap erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffes van Rechtbanken van Koophandel te Antwerpen te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Voor de Overgenomen Vennootschap

Food Consultancy Invest NV hebbende als vaste vertegenwoordiger de Heer Didier Hens

de Heer Patrick Hens, Bestuurder

Menken NV hebbende als vaste vertegenwoordiger de Heer Didier Hens

Voor de Overnemende Vennootschap

Curbi international Holding, hebbende als vaste vertegenwoordiger de Heer Patrick HENS

de Heer Didier Hens, Bestuurder

de Heer Patrick Hens, Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/01/2012
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B-ij-lagen bij-bet-Belgisch Staatsblad--12/01i2012 Annexesde-Moniteur- be1ge

~

'v vG~

~~r ~f ll

31~ÿri :

.

Griffie 3 0 DEC. 2011

*12010159

Ondememingsnr : 0413.488.927

Benaming (voluit) : Euro Nuts

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Boomsesteenweg 38 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Omzetting aandelen

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 23112/2011

De voorzitter stelt vast dat er 3 aandeelhouders, die alle aandelen bezitten, welke recht geven op alle stemmen tegenwoordig zijn.

Aanwezige aandeelhouders op naam volgens het aandelenregister:

sedert 28/04/2009 nv Menken 57.750 aandelen

sedert 02/04/2007 Hens Didier 3.938 aandelen

sedert 02/04/2007 Hens Patrick 3.937 aandelen

Overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen verzoeken de voornoemde aandeelhouders uitdrukkelijk dat hun aandelen aan toonder omgezet worden in aandelen op naam volgens de datum die reeds ingeschreven werd in het aandelenregister.

De huidige algemene vergadering heeft kennis genomen van het verzoek en stelt vast dat deze aandelen op naam werden gezet op voormelde datum en er geen aandelen aan toonder meer aanwezig zijn.

De voornoemde aandeelhouders stellen vast dat de aandelen aan toonder werden gemerkt als vernietigd door perforatie.

Na beraadslaging worden alle punten met unanimiteit aangenomen.

Menken NV vert. door Patrick Hens

gedelegeerd bestuurder

ap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 23.06.2011 11201-0478-021
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 10.06.2010 10172-0353-022
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 08.06.2009 09202-0352-020
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 04.09.2008 08721-0399-024
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 24.07.2007 07461-0014-024
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 27.07.2006 06552-3648-018
29/12/2005 : AN309226
06/07/2005 : AN309226
13/07/2004 : AN309226
22/07/2003 : AN309226
12/07/2001 : AN309226
24/06/1997 : AN309226
27/04/1995 : AN309226
13/04/1995 : AN309226
13/04/1995 : AN309226
02/07/1993 : ME53490

Coordonnées
EURO NUTS

Adresse
BOOMSESTEENWEG 38 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande