EUROPEAN BUSINESS PROMOTION AND CONSULTING, AFGEKORT : E.B.P.-CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN BUSINESS PROMOTION AND CONSULTING, AFGEKORT : E.B.P.-CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.507.054

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 03.07.2013 13262-0457-013
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 09.07.2012 12283-0308-013
22/03/2012
ÿþ Mod Wafd 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*iaosos3z*

P"r. i"Çiil°í3tr fer gfl)ff0 ver, 4e f?CCr1fmr,le'

v.t.-4;! 0F ~jfJyj~~i)'~f

Y, 2 M LV.M

Griffie

Ondernemingsnr : 0433.507.054

Benaming

(voluit) : EUROPEAN BUSINESS PROMOTION & CONSULTING (verkort) - E.B.P. - CONSULTING CV.

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2242) Zandhoven (Pulderbos), Kruisdreef, 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten

OMZETTING IN EURO

AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE

KAPITAALSVERHOGING

RECHTZETTING EN AANPASSING BENAMING

AANPASSING STATUTEN AAN WETGEVING

HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

HERBENOEMING VOORZITTER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul VAN HOLEN, notaris ter standplaats (1570) Galmaarden, op 01 maart 2012, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd acht bladen één verzendingen te Dilbeek Il de 06 maart 2012, boek 601 blad 62 vak 17 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00-EUR) De ontvanger (getekend) a.i. M. WAUTERS".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering en de raad van bestuur gehouden werd van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROPEAN BUSINESS PROMOTION & CONSULTING", in het kort genaamd "E.B.P. -CONSULTING C.V.", met maatschappelijke zetel te (2242) Zandhoven (Pulderbos), Kruisdreef, 39, met ondernemingsnummer 0433.507.054, en dat volgende beslissingen werden genomen :

Buitengewone algemene vergadering :

1) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro. Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap zal voortaan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01-EUR) bedragen.

Alle hierna vermelde bedragen zullen uitgedrukt worden in euro.

2) De algemene vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

3) De algemene vergadering beslist het vast gedeelte van het kapitaal te vermeerderen met zeventigduizend zes euro zesennegentig cent (70.006,96-EUR), om het te verhogen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01-EUR) tot achtentachtigduizend vijfhonderd achtennegentig euro zevenennegentig cent (88.598,97-EUR) door het creëren van tweeduizend achthonderd vierentwintig nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de resulta-'ten van de vennootschap zullen delen vanaf de verwezenlij-king van de kapitaalsverhoging.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven en deze aandelen worden geheel volstort op het ogenblik van de inschrijving.

Zijn hier tussengekomen

1.de Heer Guy Huybrechts;

2.Mevrouw Corine Taymans,

die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Zij verklaren vervolgens in geld in te schrijven op het vast gedeelte van het kapitaal als volgt :

1.de Heer Guy Huybrechts, voor duizend vierhonderd en twaalf nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal van vijfendertigduizend drie euro achtenveertig cent;

Op de watste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en haedan ghe!d van de :nstrurnenterefide =rotans. hetzij van de pz-rsa(o)n;en)

bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegsnwoordigen

Verso , Naarn en handtekening.

;.1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge 4 2.Mevrouw Corine Taymans, voor duizend vierhonderd en twaalf nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal

van vijfendertigduizend drie euro achtenveertig cent;

Hetzij voor een totaal van tweeduizend achthonderd vierentwintig nieuwe aandelen of zeventigduizend zes euro zesennegentig cent.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volledig is volstort, door storting in speciën uitgevoerd op rekeningnummer BE 26 0016 6564 8129 geopend bij BNP Paribas Fortis bank op naam van onderhavige vennootschap, derwijze dat deze laatste vanaf 01 maart 2012 en uit dezen hoofde beschikt over een som van zeventigduizend zes euro zesennegentig cent (70.006,96).

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats-gevonden overeenkomstig de wet.

De vergadering stelt vast en verzocht mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalsverhoging van het vaste gedeelte van het kapitaal volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volstort, en dat het vast gedeelte van het kapitaal effectief werd verhoogd tot achtentachtigduizend vijfhonderd achtennegentig euro zevenennegentig cent, gesplitst in drieduizend vijfhonderd vierenzeventig aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk één/drieduizend vijfhonderd vierenzeventigste vertegenwoordigende van het vaste gedeelte van het maat-schap-pelijk kapitaal,

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijziging van artikel vijf van de statuten definitief is geworden.

4) De vergadering beslist de naam van de vennootschap als volgt te wijzigen of te verduidelijken vermits hieromtrent verwarring was ontstaan < de juiste benaming van de vennootschap wordt als volgt gesteld "EUROPEAN BUSINESS PROMOTION & CONSULTING CVBA", in het kort genaamd "E.B.P: CONSULTING CVBA".

5) De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan het wetboek van vennootschappen, de huidige structuur en de voornoemde beslissingen als volgt :

- Artikel één wordt vervangen als volgt

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "EUROPEAN BUSINESS PROMOTION & CONSULTING CVBA", in het kort genaamd "E.B.P. - CONSULTING CVBA".

ln alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, die uitgaan van de vennootschap, moet deze naam voorafgegaan worden door de bepaling "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "CVBA", leesbaar aangeduid.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de duidelijke vermelding van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, van het ondernemingsnummer, van het woord "rechtspersanenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel twee, tweede zin, wordt aangevuld als volgt

"mits inachtneming van de taalwetgeving".

Aan artikel vijf wordt enerzijds de derde paragraaf gewijzigd als volgt

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is achtentachtigduizend vijfhonderd achtennegentig euro zevenennegentig cent, gesplitst in drieduizend vijfhonderd vierenzeventig aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk één/drieduizend vijfhonderd vierenzeventigste vertegenwoordigende van het vaste,gedeelte van het maat-schap-pelijk kapitaal.

En de vierde en vijfde paragraaf wordt anderzijds geschrapt,

- Artikel zes wordt gewijzigd als volgt :

Het kapitaal is verdeeld in aandelen op naam onderverdeeld in aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

Zij worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, dat daar ter inzage is van de aandeelhouders en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar.

Zij kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een ander persoon die de hoedanigheid heeft door de statuten vereist om vennoot te kunnen worden, mits goedkeuring van de overdracht door de algemene vergadering, die besluit volgens de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel of onderaandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht op de algemene vergadering en van alle hoegenaamde rechten die aan de aandelen zijn verbonden;

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, kortom alle personen die door één of andere oorzaak samen in één zelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door eenzelfde persoon te laten vertegenwoordigen,

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen.

Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoe-men om de betrok-ken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

-De derde paragraaf van artikel zeven wordt gewijzigd ais volgt :

Het besluit tot uitsluiting moet genomen worden met inachtneming van artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel negen wordt na de eerste zin met het volgende aangevuld :

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

- De voorlaatste paragraaf van artikel dertien wordt gewijzigd als volgt :

De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax, of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering,

- Artikel veertien wordt gewijzigd als volgt :

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermo-gens-rech-telijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen, Ingeval de vennootschap één of meer commissa-'rissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Met het oog op de publicatie ervan in het verslag bedoeld in artikel 95 van het Wetboek van vennootschappen, of bij gebreke daaraan in een stuk dat gelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd, omschrijft de raad van de bestuur in de notulen de aard van de in het eerste lid bedoelde beslissing of verrichting en verantwoordt het genomen besluit. Ook de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap moeten in de notulen worden vermeld. In het verslag moeten de voornoemde notulen in hun geheel worden opgenomen.

Net in artikel 143 van voornoemde wet bedoelde verslag van de commissa-'rissen moet een afzonderlijke omschrijving bevatten van de vermo-geus-rechtelijke gevolgen voor de vennootschap van de besluiten van de raad van bestuur, ten aanzien waarvan een strijdig belang in de zin van het eerste lid bestaat.

Onverminderd artikel 408 van voornoemde wet, zijn de bestuurders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor de schade geleden door de vennootschap of door derden ten gevolge van beslissingen of verrichtingen die hebben plaatsgevonden met inachtneming van dit artikel, indien die beslissing of verrichting aan hen of aan een van hen een onrechtma-tig financieel voordeel heeft bezorgd ten nadele van de vennootschap.

De vennootschap kan de nietigheid vorderen van beslissingen of verrichtingen die hebben plaatsgevonden met overtreding van de in dit artikel bepaalde regels, indien de wederpartij bij die beslissingen of verrichtingen van die overtreding op de hoogte was of had moeten zijn.

Paragraaf één is niet van toepassing wanneer de beslissingen van de raad van bestuur betrekking hebben op gebruikelijke verrich-tingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zeker-heden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Indien in een bijeenkomst van de raad van bestuur waar de vereiste meer-der-heid aanwezig is om geldig te beraadslagen, één of meer bestuurders zich onthouden ingevolge de voorafgaande alinea's, dan worden de beslissin-gen geldig genomen door de meerderheid van stemmen van de andere aanwezige be-stuurders.

Indien alle bestuurders zich dienen te onthouden ingevolge een belangenconflict, worden de besluiten geldig genomen door een algemene vergadering die onmiddel-lijk moet worden bijeengeroepen met als agenda de betrokken beslissing.

- In artikel zestien worden de woorden "de Vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van vennootschappen".

In artikel achttien wordt het woord "lasthebbers° vervangen door "personen".

- Artikel twintig wordt gewijzigd als volgt :

De controle op de financiële toestand, op de jaarre-ke-ning en op de regelmatig-held van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer com-missa-rissen opgedragen, De commissarissen warden benoemd door de algemene vergade-ring van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechts-personen, van het Instituut der Bedrijfsreviso--ren. De commissaris-sen worden benoemd voor een hernieuwba-re termijn van drie jaar. Op straf van schade-ever-'goeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergade-ring worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uit-zonderings-bepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeel-houder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onder-zoeks- en contro-lebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aan-deel-houders steeds het recht een commissaris te benoe-men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere

aandeelhouder zich laten vertegenwoordi-gen door een accountant. De vergoe-ding van de accountant komt ten laste van de ven-noot-schap indien hij met haar toestemming wordt be-noemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rech-ter-lijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkin-gen van de accountant medege-deeld aan de vennoot-schap.

- Artikel tweeëntwintig wordt gewijzigd als volgt :

vet3r-%t!f}Pn ~i~ar!

he

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Brërgisch Staatstilád

De aandeelhouders, ingeschreven in het register der vennoten op naam, vijf vrije dagen voor de algemene vergadering, zullen zonder andere formaliteiten tot de vergadering toegelaten worden.

- Artikel vijfentwintig wordt gewijzigd als volgt :

De Raad van Bestuur heeft het recht tijdens de zitting van de algemene vergade-ring, de beslissing met

betrek-king tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen, tenzij de vergede-ring

bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders, die ten minste één/vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen of door de commissarissen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluí-lende

beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Aandeelhouders die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen, worden tot de volgende

vergadering toegelaten, mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

- Artikel zesentwintig wordt gewijzigd als volgt

Elk aandeel heeft recht op één stem onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

- Artikel achtentwintig wordt gewijzigd als volgt :

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, behalve indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen beslissen om over nieuwe punten te beraadslagen.

Behoudens in gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen met meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen op de vergadering.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun lasthebber ondertekend vôór zij ter zitting binnenkomen.

- De tweede paragraaf van artikel dertig wordt gewijzigd als volgt :

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten en maakt de Raad van

Bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel drieëndertig wordt nog aangevuld als volgt :

De vereffenaar treedt pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming.

- Artikel vierendertig wordt gewijzigd als volgt ;

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet, tenzij de

algemene vetgade-ring, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

-Artikel zevenendertig wordt geschrapt.

6) De vergadering beslist om de volgende personen te herbenoemen als bestuurders van de raad van bestuur :

-de Heer Guy-Henri-Pierre-Renée-Josephine Huybrechts, met nationaal nummer 56.05.12 491.69 en met nummer identiteitskaart 590-9175095-85, geboren te Antwerpen op 12 mei 1956, wonende te (2242) Zandhoven (Pulderbos), Kruisdreef, 39;

-Mevrouw Corine Taymans, met nationaal nummer 59.12.25 464.12 en met nummer identiteitskaart 590 6900707 56, geboren te Brussel op 25 december 1959, wonende

te (1050) Brussel, Elizastraat, 112, bus 3E;

-en Mevrouw Jeanne-Louise Flon, met nationaal nummer 31.06.13 354.46, met nummer identiteitskaart 5907844956 10, geboren te Brussel op 13 juni 1931, wonende te (1060) Sint-Gillis, Brugmannlaan, 51, bus 7;

welke verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze mandaten zullen een einde nemen na de algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien. Deze vergadering verleent definitieve en algehele ontlasting aan de Heer Guy Huybrechts, Mevrouw Corine Taymans en Mevrouw Jeanne Flon voor hun verlopen mandaat.

RAAD VAN BESTUUR

Gelet op het feit dat de Raad van Bestuur geldig is samengesteld, zoals voormeld in de samenstelling van de vergadering, verklaren de bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in vergadering bijeengekomen te zijn om over te gaan tot de herbenoe-ming van de voorzitter en van de gedelegeerd bestuurder.

Met eenparigheid van stemmen wordt heraange-wezen tot de volgende ambten :

- herbenoeming als voorzitter : de Heer Guy Huybrechts, voornoemd;

- herbenoeming ais gedelegeerd bestuurder : de Heer Guy Huybrechts, voornoemd.

Hij verklaart zijn functie te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die

zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de benoemde gedelegeerde bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de gewone

algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien.

De Raad van Bestuur verleent definitieve en algehele ontlasting aan de Heer Guy Huybrechts voor zijn

verlopen mandaat.

Na goedkeuring van de genomen beslissingen wordt deze vergadering van de raad ontbonden.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

Paul Van Holen

Notaris

Samen neergelegd : volledig afschrift; een uittreksel, een aanvraagformulier Il en de gecodrdi-neerde

statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Rzeto : Neen, en hoedanigheid van de !nstrumentersnde notaris, hetzsj van de pe!so(o)!tlen)

be<<oegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertcgon.voord!gen

Verso Naam en handkeken!nr

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 22.06.2011 11190-0289-013
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 13.07.2010 10299-0021-012
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 09.06.2009 09224-0003-012
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 01.07.2008 08359-0025-012
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 03.07.2007 07350-0225-013
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.05.2006, NGL 02.01.2007 07002-2393-014
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 20.05.2004, NGL 02.01.2007 07002-2419-013
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.05.2005, NGL 02.01.2007 07002-2407-012
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2001, GGK 24.05.2002, NGL 02.01.2007 07002-2444-012
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2002, GGK 22.05.2003, NGL 02.01.2007 07002-2432-012
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1998, GGK 28.05.1999, NGL 03.01.2007 07001-0028-008
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1997, GGK 29.05.1998, NGL 03.01.2007 07001-0027-009
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2000, GGK 25.05.2001, NGL 03.01.2007 07001-0030-008
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1996, GGK 31.05.1997, NGL 03.01.2007 07001-0026-010
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1990, GGK 31.05.1991, NGL 02.01.2007 07001-0009-009
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1991, GGK 31.05.1992, NGL 02.01.2007 07001-0010-007
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1994, GGK 31.05.1995, NGL 03.01.2007 07001-0024-009
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1993, GGK 31.05.1994, NGL 02.01.2007 07001-0012-008
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1995, GGK 31.05.1996, NGL 03.01.2007 07001-0025-010
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1992, GGK 31.05.1993, NGL 02.01.2007 07001-0011-009
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.1999, GGK 26.05.2000, NGL 03.01.2007 07001-0029-008
31/05/1995 : BL502424
04/01/1994 : BL502424
15/03/1988 : BL502424

Coordonnées
EUROPEAN BUSINESS PROMOTION AND CONSULTING, …

Adresse
KRUISDREEF 39 2242 PULDERBOS

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande