EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 890.110.404

Publication

27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 31.10.2012, NGL 26.11.2012 12644-0246-017
17/10/2012
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderwerp akte : fusie door overname.van de vennootschap "CAFÉ TASSE"

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 3 oktober 2012, dat

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "EUROPEENNE DU CHOCOLAT (BELGIUM)", Helstraat 34 - 36, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de, artikels 693, 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre deze vennootschappen naar de; verslagen verwijst

1,1, Fusievoorstel

De raden van bestuur van de naamloze vennootschap "CAFE TASSE", overnemende vennootschap en van de naamloze vennootschap "EUROPEENNE DU CHOCOLAT (BELGIUM)", over te nemen vennootschap, hebben een fusievoorstel opgemaakt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen. Dit i fusievoorstel werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Nijvel, op vierentwintig juli; tweeduizend en twaalf, en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op vierentwintig juli' tweeduizend en twaalf, en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie augustus tweeduizend en twaalf, onder nummer 12137275, voor de naamloze vennootschap "CAFÉ TASSE", en van twee augustus tweeduizend en twaalf, onder nummer 12136336, voor de naamloze

vennootschap "EUROPEENNE DU CHOCOLAT (BELGIUM)", ' 1.2 Verslag door de raad van bestuur:

De raad van bestuur heeft eveneens een omstandig schriftelijk verslag opgesteld op 27 juni 2012, omtrent voornoemd fusievoorstél, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

1.3. Verslag van de bedrijfsrevisor

"FOQUE & PARTNERS" burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Zele, Elststraat, 32, vertegenwoordigd door de Heer Ludo FOQUE, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat, 103 bus 9, aangeduid door de raad van bestuur heeft een verslag opgesteld over het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden ais volgt :

"XIII. BESLUIT

Ondergetekende Ludo Foqué, bedrijfsrevisor en vennoot van de Burg, BVBA Foqué & Partners, kantoorhoudende te 1853 Strombeek-Bever, J. Van Elewijckstraat 103 bus 9 werd aangesteld door de` bestuursorganen van de NV Café Tasse en de NV EDCB om ingevolge artikel 695 van het Wetboek van' Vennootschappen verslag uit te brengen over de geplande fusie door overneming van de NV EDCB door de NV Café Tasse,

Ondergetekende verklaart op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controlevan fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

Door de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen de intrinsieke waardemethode werd toegepast bij de bepaling van de ruilverhouding,

Deze waarderingsmethode in hoofde van de bij de fusie betrokken vennootschappen tot de volgende waarden leidt:

Intrinsieke waarde Aantal Waarde per

in Eur3010412012 aandelen aandeel

CAFE TASSE NV - 743.787,08 - 2.755 - 269,98

EDCB NV - 513.003,09 - 29.500 -17,39

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111,111,illt111.11j1111I11111

Neergelegd ter L?I !1 r`ío van d4 Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie O OWÎ. ZOÎ?

Ondememingsnr : 0890.110.404

Benaming

(voluit) : "EUROPEENNE DU CHOCOLAT (BELGIUM)" (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschat

Zetel : Helstraat 34 - 36 - 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan 'het

Belgisch Staatsblad

Voor de NV EDCB werd de intrinsieke waarde per 30 april 2012 weerhouden, namelijk 513.003,09 Eur (of 17,39 Eur per aandeel).

Voor de NV Café Tasse werd de intrinsieke waarde per 30 april 2012 weerhouden, namelijk 743.787,08 Eur (269,98 Eur per aandeel),

Ondergetekende is van oordeel dat de toegepaste waarderingsmethoden passend zijn en dat het betrekkelijke gewicht dat aan elke methode is gehecht verantwoord is.

De voorgestelde ruilverhouding, namelijk 1 aandeel van de NV EDCB tegen 0,0644 nieuwe aandelen van de NV Café Tasse (of 1.900 aandelen in totaal) kan ais redelijk worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en de structuur van het aandeelhoudersschap. De rechten en plichten van de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden gerespecteerd.

Gezien ondergetekende werd aangesteld na 30 april 2012, kon deze geen voorraadtelling uitvoeren. De redelijkheid van de balansposities van de voorraden werd gecontroleerd aan de hand van de consistentie van de bruto-marge. Er werden geen significante afwijkingen hieromtrent vastgesteld,

Buiten het bovenstaande, zijn er verder geen bijzondere moeilijkheden geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Opgesteld te Strombeek-Bever, 27 september 2012,

Poqué & Partners

L. Foqué,"

1.4. Belangrijke vermogenswijziging

De voorzitter verklaart in naam van de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan In de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap, dat , deze door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap niet werd ingelicht van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende , vennootschap sinds zelfde datum,

2) De algemene vergadering besluit tot de ontbinding, zonder vereffening, van de vennootschap en tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "CAFE TASSE", voornoemd, ovememende vennootschap, mits overdracht aan deze laatste van het gehele vermogen van de vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 30 april 2012.

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sinds die datum worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De vergaderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap.

' De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van deze overdracht zullen hernomen

worden in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering besluit dat deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van duizend negenhonderd (1.900) nieuwe aandelen, volledig volgestort, van de overnemende vennootschap "CAPE TASSE", zonder aanduiding van nominale waarde,

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde sport zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de ovememende vennootschap en zullen delen in de winst vanaf de winstuitkering van het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 mei 2012.

Deze nieuwe aandelen zullen verdeeld worden onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in verhouding van hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap.

Overeenkomstig het fusievoorstel worden de nieuwe aandelen verdeeld ten verzoeken en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de ovememende vennootschap.

Dit besluit tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen door de algemene vergadering van zowel de overgenomen ais de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen vennootschap naar de overnemende vennootschap, en dit, na goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen.

3) Modaliteiten van opstellen en goedkeuren van de jaarrekening  Kwijting aan de bestuurders

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen 1 mei 2012 wordt opgesteld door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap ` zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen.

4) Machten tot uitvoering

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan twee bestuurders van de overnemende vennootschap, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel, get. Bruno Michaux - notaris.Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de : akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012
ÿþ"

7 5

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaisssse

f;eorgiPfegd far prao van do Wiesel van Koophandel t8 Ammon, op

24 JOLI 2D12

Griffie

Ondernemingsar : 0890110404

Benaming

(voluit) : EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Helststraat 34-36 te 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING

Op 30 april 2012 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Bestuurders van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan de tekst hierna volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen:

1. De overnemende vennootschap: de naamloze vennootschap CAFE TASSE gevestigd te 1440 Wauthier-Braine, Avenue Reine Astrid 1.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met de benaming "Café Tasse", bij akte verleden dd. 25 oktober 1991 voor het ambt van Notaris Claude Van Eider te Braine-L'Alleud, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 novembre 1991 onder het nummer 1991-11-19/453.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 22 december 2011 voor het ambt van notaris Bruno Michaux te Etterbeek. Deze statutenwijziging had een aanpassing van het boekjaar en van de datum van de Algemene Vergadering als onderwerp. De statutenwijziging is verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari 2012 onder nummer 2012-02-14112037573,

De vennootschap is ingeschreven bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0440.001.995 en heeft ais ondememingsnummer 0444.001.995.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1440 Wauthier-Braine, Avenue Reine Astrid 1.

Het maatschappelijk kapitaal is momenteel vastgesteld op EUR 1.968.912,33 vertegenwoordigd door 2.755 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 3 van de statuten bepaalt het volgende:

"De vennootschap heeft tot doel de productie, de verwerking, de aankoop, de verkoop, de opslag, de invoer, de uitvoer en meer in het algemeen de ontwikkeling, de promotie en de distributie van alle voedingsproducten.

Ze mag, zowel in België als in het buitenland, eender welke commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Ook mag de vennootschap via inbreng, intekening, afstand, participatie, fusie, financiële interventie of op een andere wijze, via management, adviezen of andere diensten, een belang verwerven in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen die een gelijkaardig of in aanmerking komend doel hebben of die van aard zijn om, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking van haar doel te bevorderen."

De Raad van Bestuur van de vennootschap is als volgt samengesteld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Heer Gembler Andreas

Sous Les Vignes 10

1164 Buchillon

Zwitserland Gedelegeerd Bestuurder

Européenne Du Chocolat Suisse Sari

Chaussée des Délices 9/625

1001 Lausanne Bestuurder

Zwitserland

Vertegenwoordigd door

Lellouche Philippe

Avenue Blusher 182

1180 Uccle

Het laatste boekjaar is een verlengd boekjaar en loopt van 1 januari 2011 tot 30 april 2012.

2. De over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIUM (EDCB) gevestigd te 2630 Aartselaar, Helststraat 34-36

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met de benaming EUROPEENNE DU CHOCOLAT Belgique, bij akte verleden dd. 11 juin 2007 voor het ambt van Notaris Bruno Michaux te Etterbeet, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2007 onder het nummer 2007-07-26/0090453.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 27 oktober 2010 voor het ambt van notaris Bruno Michaux te Etterbeek. Deze statutenwijziging had een aanpassing van de statuten aan de kapitaalsverhoging als onderwerp. De statutenwijziging is verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 maart 2011 onder nummer 2011-03-08/036527.

De vennootschap is ingeschreven bif de BTW-administratie onder het nummer BE 0890.110.404 en heeft als ondememingsnummer 0890.110.404.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2630 Aartselaar, Helststraat 34-36.

Het maatschappelijk kapitaal is momenteel vastgesteld op 2.950.000,00 vertegenwoordigd door 29.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 3 van de statuten bepaalt het volgende:

"De vennootschap heeft tot doel, voor haar eigen rekening, voor rekening van derden af in participatie, in België of in het buitenland, de productie, de verwerking, de aankoop, de verkoop, de opslag, de invoer, de uitvoer en meer in het algemeen de ontwikkeling, de promotie en de distributie van alle voedingsproducten.

Met name kan de vennootschap zich borg stellen en eender welke persoonlijke of reële zekerheid stellen ten gunste van iedere persoon of vennootschap, gelieerd of niet.

Ze mag eender welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van aard zijn om de verwezenlijking of de ontwikkeling ervan te bevorderen.

Ook mag de vennootschap via inbreng, intekening, afstand, participatie, fusie, financiële interventie of op een andere wijze een belang verwerven in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland."

De Raad van Bestuur van de vennootschap is als volgt samengesteld:

De Heer Gembler Andreas

Sous les Vignes 10

1164 Buchillon

Zwitserland Gedelegeerd Bestuurder

Mevrouw Gembler Andrea

Avenue Blücher 182B

1180 Brussel Bestuurder

Het boekjaar loopt van 1 januari 2011 tot 31 december 2011.

1-

6 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

In aanmerking nemende dat Raden van Bestuur van de NV Café Tasse en van de NV EDCB het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de Raden van Bestuur van de NV Café Tasse en van de NV EDCB zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

A. De fusie zal worden doorgevoerd tussen

1.De Naamloze Vennootschap Café Tasse met maatschappelijke zetel te 1440 Wauthier-Braine, Avenue Reine Astrid 1;

2.De Naamloze Vennootschap EDCB met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Helststraat 34-36

De sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 genoemde vennootschap, die de overgenomen vennootschappen zal zijn.

De partijen verklaren uitdrukkelijk de fusie door overneming door te voeren in het kader van artikel 211 en volgende van het W.l.B. 1992, van de artikelen 11 en 18 van het B.T.W.-Wetboek en van artikelen 117, 119 en 120 van de het Registratiewetboek.

B.Vergoeding van de aandelen

Er bestaan 29.500 aandelen in de overgenomen vennootschap NV EDCB, Aan de aandeelhouders worden ïn vergoeding voor deze overneming 1.900 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap. Er zal geen opleg in geld gebeuren.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande onder voorbehoud van wat hierna gezegd wordt m.b.t. de deelname in de winst en de toe te kennen bijzondere rechten,

C.Ruiling van de aandelen

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend worden als volgt aan hen uitgereikt:

Binnen de 2 maanden na publicatie van het fusiebesluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad tekent de Raad van Bestuur van de ovememende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die aandelen in de overnemende

vennootschap verkrijgen;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat hen naar aanleiding van de verrichting

toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

D.Rechten van de nieuwe aandelen

De nieuwe uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat vanaf 1 mei 2012. Er wordt geen bijzondere regeling voorzien betreffende dit recht.

E.Boekhoudkundige verwerking

Vanaf 1 mei 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

F.Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen andere effecten dan aandelen.

G.Bedrijtsrevisor

Door de NV Café Tasse en door de NV EDCB wordt opdracht verleend aan de Burg.BVBA Foqué & Partners, kantoorhoudende te 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat 103 bus 9 en vertegenwoordigd door de Heer Ludo Foqué, bedrijfsrevisor, om de revisorale verslagen op te maken waarvan sprake in de tweede paragraaf van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van deze opdracht wordt begroot op in totaal Eur 6.000 (exclusief BTW). H. Bestuurders

Noch aan de leden van de Raad van Bestuur van de over te nemen vennootschap, noch aan de leden van de Raad van Bestuur van de ovememende vennootschap worden bijzondere voordelen toegekend.

I.Belang van de fusie

Het belang van de vaargestelde operatie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen waarvan het doet ais volgt kan worden omschreven;

De bestuursorganen van de twee vennootschappen zijn van oordeel dat door de fusie een belangrijke vereenvoudiging van de organisatiestructuur teweeg zal brengen, die de gefusioneerde vennootschap moet toelaten op een performante manier de toenemende nationale en internationale concurrentie in het huidig moeilijk economisch klimaat te bewerkstelligen.

Tevens zal dit aanleiding geven tot een belangrijke beperking van de vaste kosten.

J. Afspraken

In de overnemende vennootschap zullen de artikelen van de statuten met betrekking tot het bestuur, de winstverdeling, de overdracht van aandelen en het maatschappelijk doel gewijzigd worden overeenkomstig de fusie.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de Raden van Bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekende verbinden zich ertoe dit vertrouwelijke karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergadering is 31 juli 2012. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuurder van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en dit uiterlijk op 31 juli 2012.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 27 juni 2012.

De bestuurders erkennen 2 getekende exemplaren door of namens de leden van het bestuursorgaan te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de andere om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor de NV Café Tasse

De Heer Gembler Andreas Gedelegeerd Bestuurder

EDCB

Bestuurder

Vertegenwoordigd door Lellouche Philippe Voor de NV EDCB

De Heer Gembler Andreas Gedelegeerd Bestuurder

Mevrouw Gembler Andrea Bestuurder

Op de laatste biz. van i.utic B vermelden Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veras : Naam en handtekening

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 06.06.2012 12147-0043-017
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11342-0460-018
28/06/2011
ÿþ MW 2.1

fiy< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i Auiiioiiidoioiu Ai ii im

" 11096070+

Ai

1 bel ai

6e Sta

fieurgoier1 fer criffiie vo ie Rebat 11ot koopinmile4 1e dnt>rerpen, q

1 6 JUNt 1011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0890110404

Benaming

(voluit) : EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIQUE

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Helstraat 24-36 te 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder - correctie adres maatschappelijke zetel + naam

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op woensdag 7 oktober 2009.

De voorzitter deelt mede dat de vergadering geldig kan beraadslagen nopens de punten die voorkomen op de agenda welke luidt:

1. Benoeming besluurder

2. Correctie adres maatschappelijke zetel

3. Correctie naam

Hierna wordt overgegaan tot de stemming:

1. Benoeming bestuurder

Stemming: er wordt beslist om vanaf heden le benoemen tot bestuurder voor een periode van 6 jaar:

Mevrouw GEMBLER Andrea

2. Correctie adres maatschappelijke zetel:

Stemming: er wordt beslist de correctie uitte voeren aangaande het adres van de maatschappelijke

zetel:

het juiste adres is HELSTSTRAAT 34-36

(i.p.v. Helstraat 24-36)

3. Correctie naam:

Stemming: er wordt beslist de correctie uit te voeren aangaande de naam:

de juiste naam is EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIUM

(i.p.v. EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIQUE)

GEMBLER Andreas

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

08/03/2011
ÿþ Moe 2.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan het

Beigiscr

Staatsbia

11111

*1103642*







Neergeif'f,;d l;eifili3 van de

Rechtbank tr:11 .. °:.t~~~F ~en

- :,

P FEB... 2011

®9rLffic?fécC~

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : "EUROPEENNE DU CHOCOLAT (BELGIUM)"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Helstraat 34 - 36 - 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Erratum

Er blijkt uit een akte verleden voornotaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 27 oktober 2010, gepubliceerd,. dat het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van twee miljoen negenhonderd vijftig duizend euro (2.950.000 euro) en is verdeeld in negenentwintig duizend vijfhonderd aandelen waarop volledig is ingeschreven en dat geheel volgestort is.

Artikel 5 van de statuten is dus gewijzigd als volgt :

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van twee miljoen negenhonderd vijftig:

duizend euro (2.950.000 euro).

Het maatschappelijk kapitaal Is verdeeld in negenentwintig duizend vijfhonderd aandelen waarop volledig ís

ingeschreven en dat geheel volgestort is."

Voor beredeneerd uittreksel, get. Bruno Michaux - Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gecoordineerde statuten.

0890.110.4D4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 29.06.2010 10238-0154-015
08/12/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 30.11.2009 09871-0392-016
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 28.09.2009 09779-0214-016

Coordonnées
EUROPEENNE DU CHOCOLAT BELGIUM

Adresse
HELSTRAAT 34-36 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande