EUROVERANDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROVERANDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.319.109

Publication

22/04/2014
ÿþt "%Plir

Mad Ward 1i.t

In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

1 1 -04- GISCH ST



ui

BE



2014 ATSBI BELG_NEERGELEGD

0 4 APR. 2014

4tCHTBANK vgei f OPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Ondemernir snr : 0442.319.109

Benaming

(voluit) : EUROVERANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 21, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging'

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op 26 maart 2014, geregistreerd twee bladen en geen verzending op 28 maart 2014 te Mechelen I, boek 995 blad 28 vak 02, dat. de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "EUROVERANDA", met maatschappelijke zetel te Rijksweg 21, 2870 Puurs, met: eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Kapitaaisverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van honderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ ' 111.500,00), teneinde het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (E 20.000,00) op honderd' eenendertigduizend vijfhonderd euro (E 131.500,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door= incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na betaling van roerende voorheffing, van een bedrag van' honderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 111.500,00) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De aandeelhouders van de vennootschap verklaren, en de vergadering erkent, dat voormelde kapi-` taalsverhoging ten belope van honderd en elfduizend vijfhonderd euro (E 111.500,00) door hen, in verhouding: tot ieders kapitaalsparticipatie, volledig voistort is door storting in gelden op rekeningnummer BE 84 7340 3923' 1859 geopend op naam van de vennootschap bij de bankinstelling KBC Bank NV met maatschappelijke zetel te Havenlaan 2, 1080 Brussel. Een bewijs van de bank de dato veertien maart tweeduizend veertien wordt aan` ondergetekende notaris over-handigd.

De vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd; gerealiseerd en volstort, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd eenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 131.500,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder ver-melding van de nominale waarde.

Ingevolge deze beslissing wordt de tekst van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten vervangen door de volgende tekst, te weten:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenendertigduizend vijfhonderd euro' (¬ 131.500,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zon-der vermelding van nominale waarde."

Tweede besluit : Machtiging

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neeriegging ter griffie van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

- uittreksel;

- gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Backer

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch ttaatsblaC

Mod Woal 11.1

iu

jjjijjjjIWVII0I~~IN

*19129

LILll'íé'.i ;%

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGL

17 -06- 2ett

van KOOF,

ANTWERPdaffWd. MEC.

Ondememingsnr : 0442.319.109

Benaming

(voluit) : EUROVERANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rijksweg 21 - 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden dd, 18 april 2014

aanvaardt :

- de benoeming van de BVBA Microkings, met ondernemingsnummer 0889.656.581 en maatschappelijke

zetel Dijle 21 bus 501 te 2800 Mechelen met ingang vanaf 1 januari 2014 als zaakvoerder van de

vennootschap voor onbepaalde duur,

het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Kristel Vervaecke met ingang vanaf 1 januari 2014.

Aansluitend wordt kennis genomen van de aanduiding als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Microkings zijnde: Kristel Vervaecke, wonende Kattestraat 1 bus 6 te 1730 Asse.

Toekenning van de bijzondere volmachten. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Filip Diez, Rens Accountants BVBA, met zetel te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 400:

- om hen te vertegenwoordigen en te handelen in hun naam ten opzichte van het Belgisch Staatsblad om alle beslissingen en wijzigingen betreffende de vennootschap EUROVERANDA BVBA te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en hiervoor alle documenten in te vullen, te tekenen en in te dienen, om alle nodige opvragingen te doen en in het algemeen om al het nodige te doen voor het uitvoeren van deze volmacht.

- om hen te vertegenwoordigen en te handelen in hun naam ten opzichte van de Kruispuntbank voor Ondernemingen teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging van de vennootschap EUROVERANDA BVBA bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen te vervullen en hiervoor alle documenten in te vullen, te tekenen en in te dienen, om alle nodige opvragingen te doen en in het algemeen om al het nodige te doen voor het uitvoeren van deze volmacht.

DIEZ Filip, lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.12.2013, NGL 27.01.2014 14022-0280-012
24/04/2013
ÿþ ModWoN11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15 APR, 2013

GRIFFIE REMBANK van

KOOPHAN _ ,

, Ondernemingsnr : 0442.319.109

Benaming

(voluit) : EUROVERANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2870 Puurs, Rijksweg, 21.

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 28 maart 201-3;_ geregistreerd zes bladen en één verzending op 4 april 2013 te Mechelen I, boek 5/988 blad 16 vak 01, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Euroveranda", met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Rijksweg, 21, met eenparigheid: van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit : Ontslag van de bestuurders

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan voornoemde mevrouw Kristel Vervaecke en mevrouw Katrien Vervaecke, wonende te 1860 Meise, Oppemkerkstraat, 8 bus A3, als respectievelijk gedelegeerd: bestuurder en bestuurder van de vennootschap. De vergadering verleent hen kwijting vanaf heden.

Tweede besluit: Doelwijziging.

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de raad van bestuur, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per eenendertig december tweeduizend twaalf.

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens; aan de comparanten overhandigt, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het vennootschapsdossier,

De vergadering besluit daarop het doel uit te breiden door aan artikel 3 van de statuten, na punt j) volgende: punten toe te voegen :

"k) het plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, gipsplaten, vloer- en wandtegels alsook vloerbedekking van hout of andere materialen, bekleding van wanden, plafonds

I) invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag, ver-voer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking,. productie, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, produkten en diensten;

m) tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen;

n) advies-, teken-, en ontwerpbureau;

o) het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake financiële, handels-, sociale, informatica- en managementaangelegenheden voor per-sonen, ondernemingen, instellingen en organisaties in ruime zin. Hieronder valt ondermeer de adviesverlening inzake fusies en overnames, interim- en changemanagement, alsmede strategische adviesverlening;

p)het identificeren van, participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van: bedrijven, ai dan niet met een verschillend doel;

q) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrich . tingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en, opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroeren-de goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;".

Derde besluit: Omvorming.

De vergadering besluit de naamloze vennootschap "Euroveranda" om te vormen in een besloten

vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid met ingang van heden,,, , ,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Reoto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspeesoon ten aanzien van derden te vertegermoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

, t De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per eenendertig december tweeduizend twaalf, waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de raad van bestuur.

Al de bewerkingen gedaan sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten faste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves, blijven dezelfde, onverminderd evenwel de hieronder vermelde kapitaalsvermindering, evenals alle activa en passiva, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt de inschrijving in het rechts-personenregister, zijnde het ondernemingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten het nummer 0442.319.109

De aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dal zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Verslagen.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per eenendertig 'december tweeduizend twaalf hetzij-minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door het wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van voornoemde vennootschap "BDO Bedrijfsrevisoren", luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap Euroveranda werd opgesteld.

Uit onze controle blijkt een mogelijk debiteurenrisico van circa 35.106,84 EUR. Het betreft handelsvorderingen die sedert meer dan 6 maanden vervallen zijn. Voor deze vorderingen werden geen waardeverminderingen opgenomen. De activa bevatten een voorraad handelsgoederen voor een bedrag van 102.662,78 EUR. Aangezien onze aanstelling is gebeurd in de loop van februari 2013 hebben wij de fysieke aanwezigheid van de voorraad op 31 december 2012 niet kunnen vaststellen. Wij kunnen ons bijgevolg niet uitspreken over de aanwezigheid van de voorraad op balansdatum.

Het netto-actief bedraagt volgens de staat van activa en passiva 314.855,20 EUR en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 61.500,00 EUR. Hierbij dient evenwel rekening gehouden te worden met de financiële impact van voorvermelde opmerkingen inzake de handelsvorderingen en voorraden.

In overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die van toepassing zijn op deze omzetting, zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat ze een volledige controle inhouden; deze controle houdt geen certificatie van onzentwege in,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennoctschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van Euroveranda NV in een BVBA en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.".

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

Vierde besluit: Kapitaalsvermindering.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met eenenveertigduizend vijfhonderd euro (41.500,00 ¬ ) om het kapitaal te herleiden van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ) fat twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ), door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen, door afname van het werkelijk fiscaal gestort kapitaal, tot beloop van vierhonderd vijftien euro (415,00 ¬ ) per aandeel.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen, Na het verstrijken van gemelde termijn, zal slechts tot uitbetaling worden overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt

Vijfde besluit i Wijziging datum algemene vergadering

De vergadering besluit de datum van de algemene vergadering te wijzigen; voortaan zal de gewone

algemene vergadering jaarlijks doorgaan op de derde woensdag van de maand december om vijftien uur. Zesde besluit : Goedkeuring van de statuten.

De vergadering stelt de navolgende statuten vast van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hierbij rekening gehouden met de reeds hiervoor genomen beslissingen :

"NAAM DUUR ZETEL DOEL.

Artikel 1: De vennootschap draagt de bena-'ming: "Euroveranda", een besloten vennootschap met be-

perkte aansprakelijkheid.

Artikel 2: De vennootschap is gevestigd te 2870 Puurs, Rijksweg, 21.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van het land, alsook in het

arrondissement Brussel, bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agent-

schappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Artikel 3: De vennootschap wordt voor onbepaalde aangegaan. Zij mag verbintenissen aangaan voor een

termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot doel:

a) het verstrekken van leningen op afbetaling, overeenkomstig artikel 23,2° van de wet van negen juli negentienhonderd zevenenvijftig (gewijzigd bij de wet van vijf maart negentienhonderd vijfenzestig); het toekennen van financieringen voor verkopen op afbetaling overeenkomstig artikel 23.3° van voornoemde wet; het toestaan van persoonlijke leningen op afbetaling overeenkomstig artikel 23,4° van zelfde wet; het bemiddelen van hypotheekleningen In alle rangen; het bemiddelen in persoonlijke leningen en financieringen van verkopen op afbetaling; het vertrekken en bemiddelen in persoonlijke leningen en financieringen van verkopen op afbetaling; het verstrekken en bemiddelen van aile verrichtingen in verband met leasing; het verstrekken van hypothecaire leningen in alle rangen; de maatschappij kan ten alle tijden kasbons en obligaties uitgeven met of zonder hypothecair voorrecht bij beslissing van de raad van bestuur die intrestvoet en de modaliteiten vaststelt; alle spaarverrichtingen;

b) de aankoop, verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van alle onbewoonde onroerende goederen, het huren en verhuren, beheren en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen; dit alles in binnen- en buitenland; als ,hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, en commissionair, het bouwen, verbouwen, en uitrusten van alle mogelijke gebouwen en constructies in alle materialen; dit als hoofdaannemer of als onderaannemer, voor eigen rekening of voor rekening van derden; de overname en het beheer van handelszaken; de handel en fabricatie met alle grondstoffen en materialen van alle meubelen en artikelen voor

" ~ - 9 pP pp g,

-de bemeubèGn , Wei tairim~~bèletE h~tisE~oucla anten-e[ektrische`a araten-en-verlichiin ----

ó c) de handel, aan- en verkoop en plaatsing van installaties voor centrale verwarming en energiebesparende

systemen en materialen;

e d) het bemiddelen van verzekeringen;

e) publiciteitsonderneming, omvat onder meer de publiciteitsagentschappen, adviseurs, verdelers en

technici;

l de handel aan- en verkoop in- en uitvoer van textielwaren;

g) het onderhoud en reinigen van kantoren, gebouwen, en andere;

h) de was- en reinigingssystemen voor voertuigen of andere materialen en gcederen en de uitvoering ervan

rr onder alle vormen;

i) en alle andere handelsactiviteiten in de breedste zin van het woord;

N j) timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk;

k) het plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, gipsplaten, vloer- en wandtegels alsook

vloerbedekking van hout of andere materialen, bekleding van wanden, plafonds

N I) invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag, vervoer,

bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking,

t productie, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, produkten en diensten;

m) tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen;

n) advies-, teken-, en ontwerpbureau;

et

o) het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake financiële, handels-, sociale, informatica- en managementaangelegenheden voor personen,

Cà ondernemingen, instellingen en organisaties in ruime zin. Hieronder valt ondermeer de adviesverlening inzake

" fusies en overnames, interim- en changemanagement, alsmede strategische adviesverlening;

p)het identificeren van, participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel;

q) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrich- tingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en

et verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De maatschappij mag voor haarzelf of voor rekening van derden alle verrichtingen doen met een industrieel, handels- financieel, roerend of onroerend karakter en van beheer dat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doen of dat op gelijke wijze de verwezenlijking ervan vergemakkelijkt.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiele tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier doel gelijk is, verwant, verknocht, of analoog aan het hare, of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen

tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan ten gunste van de zelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen; optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

KAPITAAL_ AANDELEN.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 ¬ ) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en niet inachtneming van het Wetboek van

Vennootschappen. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zd warrants uitgeven.

Bij elke kapitaalverhoging in geld, worden de nieuwe aandelen eerst aangeboden aan de vennoten in evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt,

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven door de alsdan bestaande vennoten, kan slechts worden ingeschreven door de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algeme-ne vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden In de oproeping tot de algemene vergadering die overeen' vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vernield.

e Inzake de kapitaalvermindering door terugbetaling aan de vennoten of door vrijstelling van de verplichtte tof_ volstorting, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 6: De vennootschap mag niet op haar eigen aandelen inschrijven, noch rechtstreeks, noch door een dochtervennootschap, noch door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de

e vennootschap of de dochtervennootschap,

De persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of de dochtervennootschap op

yq aandelen heeft ingeschreven, wordt geacht voor eigen rekening te hebben gehandeld.

Alle rechten verbonden aan aandelen waarop de vennootschap of haar dochtervennootschap heeft

ingeschreven, blijven geschorst zolang die aandelen niet zijn vervreemd.

Artikel 7: Tot opvraging van storting wordt soeverein door de zaakvoerder besloten.

e+~ De vennoten- oprichters in geval van oprichting, en de zaakvoerders ingeval van kapitaalverhoging, zijn

ó hoofdelijk gehouden tot volstorting van de aandelen, waarop is ingeschreven met miskenning van de regelgeving vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

ó Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend, die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging nalaat de uitgeschreven storting te

verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid

.os van de storting.

et Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten

et overnemen door de andere vennoten of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste,

et

overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd

Cà van het reeds op deze aandelen gestorte bedrag en aan de vennootschap van het te storten saldo.

" Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zal de zaakvoerder hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen.

Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zal de zaakvoerder, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 8: De afstand onder levenden of overdracht van de aandelen in geval van overlijden, zullen beheerd worden door het Wetboek van Vennootschappen.

Evenwel zal geen enkele vennoot geheel of gedeeltelijk afstand kunnen doen onder levenden of overdracht

et et bij overlijden van zijn aandelen, zelfs niet aan een mede vennoot, aan zijn echtgenote of echtgenoot en afstammelingen, zonder vooraf de verkoop ervan te hebben aangeboden aan aile mede vennoten, die behoudens overeenkomst tussen hen, alle aandelen proportioneel zullen verdelen. Ingeval van overdracht van aandelen wegens overlijden, zullen de erfgenamen of begiftigden, slechts recht hebben op de waarde van de overgedragen aandelen,

Indien de vennootschap zelf aandelen wenst te verwerven, dient worden gehandeld conform het Wetboek van Vennootschappen,

De waarde van elk aandeel zal bepaald worden door een bij gemeen akkoord benoemde accountant of revisor. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle

'

gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Artikel 9: De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen, totdat één enkel persoon schriftelijk als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap aangewezen wordt.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt de eigendom van aandelen, en meer algemeen van de effecten, bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register dat volgens het Wetboek van Vennootschappen moet worden bijgehouden.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen en meer in het algemeen van de effecten.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door

een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, mevrouw Kristel Vervaecke, wonende te 1730 Asse, Kattestraat,-1 bus 6.

Ingeval de statutaire zaakvoerder zelf ontslag zou nemen, hetzij in geval van zijn overlijden, zal zijn mandaat van rechtswege een einde nemen zonder dat daarvoor de statuten moeten worden gewijzigd.

e

Artikel 70bis: - Rechtspersonen kunnen ook het mandaat van zaakvoerder uitoefenen. Zij_ worden in hun hoedanigheid van zaakvoerder vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

e Artikel 11: Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere zaakvoerders vóór het college van zaakvoerders een besluit neemt, dit alles overeenkomstig de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan de nietigheid vorderen van beslissingen of verrichtingen die hebben plaatsgevonden

d met overtreding van de in dit artikel bepaalde regels, indien de wederpartij bij die beslissingen of verrichtingen

van die overtreding op de hoogte was of had moeten zijn.

óEs er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de

N vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts

c worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij

e~ de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

et Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 12: Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar et

et bepaald en de representatie reis en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening

van de algemene kosten.

Artikel 13: De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen; alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

pq onverminderd de hoofdelijke verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven macht.

Artikel 14: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, benoemd door de algemene vergadering, welke tevens hun bezoldiging vaststelt.

Wanneer er verscheidene commissarissen zijn benoemd, vormen zij een college. Zij kunnen de controle op de vennootschap onder elkaar verdelen, Het college beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de

et beraadslagende vergadering.

Deze bepalingen gelden enkel voor het geval de bovenvermelde vennootschap zou vallen onder het criterium van grote ondernemingen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich Laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Als geen commissaris is benoemd, wordt van dit feit melding gemaakt in de uittreksels van akten en stukken die de commissaris betreffen, en welke worden bekend gemaakt.

ALGEMENE VERGADERING.

~ n

~

24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Artikel 15: De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde woensdag van de maand december om vijftien uur, ten maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Artikel 16: De gewone en de buitengewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake onder meer:

de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder en in voorkomend geval van de commissarissen;

het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissarissen;

de goedkeuring van de jaarrekening;

de bestemming van het resultaat.

Artikel 17: De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name te besluiten tot ongevraagde uittreding van de zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijzigingen van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 18: De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen,

Zij moeten tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: De processen verbaal van de algemene vergadering worden door de aanwezige vennoten, die dit wensen, ondertekend. De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte, worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 19bis: - De aandeelhouders kunnen evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authen-tieke akte moeten worden verleden.

1NYE NIA RIS_JAARR. EKENING_RESERVE WINST/EE ELING.

Artikel 20: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli om telkens te eindigen op dertig juni.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris alsmede de jaarrekening op overeenkomstig de bepalingen dienaangaande opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, ver-meerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING VEREFFENING DIVERSE BEPALINGEN,

Artikel 22: De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden,

Wordt een rechtspersoon eigenaar van aile aandelen door vereniging van alle aandelen in één hand, dan zal hij hoofdelijk borg staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan na de vereniging van alle aandelen in één hand, totdat een nieuwe vennoot is opgenomen, of tot aan de bekendmaking van de ontbinding van de vennootschap. Deze sanctie zal echter enkel van toepassing zijn wanneer binnen het jaar geen nieuwe vennoot is opgenomen of de vennootschap niet is ontbonden.

Een natuurlijke persoon kan eveneens enige vennoot zijn in één besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Wordt hij tevens enige vennoot in een tweede (of meerdere) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hetzij door oprichting, hetzij doordat hij alle aandelen in één hand verwerft, zal dit meebrengen dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van deze tweede (of meerdere) vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarin hij enige vennoot wordt en dit tot een bijkomende vennoot wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding van de vennootschap. Deze sanctie geldt niet wanneer de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, enige vennoot van een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt ingevolge het erven van de aandelen ervan.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om in voorkomend geval, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

.PM

'De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de alge-meneT vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de ' maatre-gelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden ; aan de vennoten.

" Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénhvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennoot-schappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Vanaf één juli negentienhonderd zesennegentig, dient tevens gehandeld conform de bepalingen van het ; Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23: Werden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 24: De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en de vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 25: Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wet-boek van Vennootschappen,"

Zevende besluit : Benoeming statutair zaakvoerder,

Wordt voor de duur van de vennootschap benoemd tot statutair zaakvoerder; voomoemde mevrouw,Kristel Vervaecke, die verklaart niet te zijn getroffen door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Achtste besluit: Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering gelast de zaakvoerder met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieu-we ' gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap,

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Becker

Voor-

behoudén aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de iaatste biz, van LUIK BB vermelden " }recto : Naam en hoedanigheid van, oe instrumenterende notatïs, hetzij van de persolotn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 21.12.2012 12671-0296-012
23/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.01.2012, NGL 16.02.2012 12040-0011-012
12/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voar- 11111111.111101M1111,111111111

behouden

san het

Berglsch

staatsblad

Naamloze vennootschap

Rijksweg 21, 2870 Puurs, België

Omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam

NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE

NV EUROVERANDA

GEHOUDEN OP 20 december 2011 OP DE MAATSCHAPPELUKEZETEL.

NV EUROVERANDA

Rijksweg 21

2870 PUURS

ondernemingsnummer : 0442.319.109

1. Aanwezig.

1. Mevrouw 'Cristal Vervaecke, gedelegeerd- bestuurder,

won ende te 1730 Asse, Kattestraat 1, bus 6

2. Mevrouw Katrien Vervaecke, bestuurder, wonende te 1860 Meise, Oppemkerlcstraat 8 bus A3

2. Aeenda.

1. Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Op de laatste blz. van Ltlik B vermeitten : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onciervvern akte

0442,319.109 EUROVERANDA

NEERGELEGD

29 -12- 2011

G rifile

RECHTBANK van

KOP-MIDEL te MECRELEN """" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Beraadslaging en beslissing.

De vergadering van de Raad van Bestuur wordt geopend onder het voorzitterschap van Mevrouw Vervaecke Kristel

Vermits aile bestuurders aanwezig zijn, kan rechtsgeldig over de punten van de agenda beslist worden.

De voorzitter zet uiteen dat artikel 9 van de statuten voorziet dat de aandelen van de vennootschap aandelen aan toonder zijn. Evenwel heeft elke aandeelhouder de mogelijkheid om zijn aandelen in aandelen op naam om te zetten (artikel 462 W.venn.).

De voorzitter laat weten dat alle aandeelhouders van de vennootschap hebben meegedeeld dat zij hun aandelen wensen om te zetten in aandelen op naam.

Daarop beslist de Raad van Bestuur, unaniem, om op deze vraag in te gaan en geeft zij de gedelegeerd bestuurder de opdracht om een aandelenregister op te stellen. Het aandelenbezit van de aandeelhouders zal in dit register worden vermeld in ruil tegen afgifte van de aandelen aan toonder. Deze aandelen aan toonder worden daarop onmiddellijk vernietigd.

Gedaan op ZO december 2011.

Vervaecke Kristel Vervaecke Katrien

Gedelegeerd-bestuurder bestuurder

oe

Voorbehouden aan het Seigisch Staatswad

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de per=-a(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon [en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : telaam en handtekening

06/03/2015
ÿþ Mod Word i1.t

1_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11$111§111111

NEERGELEGD

2 4 -02- 2015

'i",' `~~~ ~`.~``C)Gr . ,. DEL

~: " 'Vy~. ~rc:,~r,. .. EN

Ondernemingsnr : 0442.319.109

Benaming

(voluit) : EUROVERANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rijksweg 21 - 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Beslissing enige vennoot.

Notulen van de beslissing van de enige vennoot, handelend in de plaats van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten, dd. 19 februari 2015 op de maatschappelijke zetel,

1.De enige vennoot neemt kennis van de aanduiding als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Microkings, zijnde Thierry Jacobs, wonende te Dubai, Loft T., East, Building 3 Sheikh Zayed Road 14 bus 01 (Verenigde Arabische Emiraten) en dit vanaf 1 december 2014.

Aansluitend wordt kennis genomen van de beëindiging van het mandaat van Kristel Vervaecke als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Microkings.

2.De enige vennoot beslist om Mevrouw Gorlias Lydia, wonende Wollendriestoren 1 te 1000 Brussel, te benoemen als zaakvoerder vanaf heden. Haar mandaat is onbezoldigd, doch de Algemene Vergadering kan jaarlijks beslissen om alsnog een bezoldiging teie te kennen.

3.Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Filip Diez, Rens Accountants bvba, met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 C:

- om hen te vertegenwoordigen en te handelen in hun naam ten opzichte van het Belgisch Staatsblad om alle beslissingen en wijzigingen betreffende de vennootschap "Euroveranda bvba" te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en hiervoor aile documenten in te vullen, te tekenen en in te dienen, om alle nodige opvragingen te doen en in het algemeen om al het nodige te doen voor het uitvoeren van deze volmacht.

- om hen te vertegenwoordigen en te handelen in hun naam ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen teneinde de nodige formaliteiten van inschrijving en/of wijziging van de vennootschap "Euroveranda bvba" bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en hiervoor alle documenten in te vullen, te tekenen en in te dienen, om alle nodige opvragingen te doen en in het algemeen om al het nodige te doen voor het uitvoeren van deze volmacht.

DIEZ Filip, lasthebber



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.10.2010, NGL 16.11.2010 10608-0016-013
06/10/2010 : BL540319
18/05/2010 : BL540319
05/03/2010 : BL540319
14/05/2009 : BL540319
10/03/2008 : BL540319
16/05/2007 : BL540319
18/07/2006 : BL540319
07/03/2005 : BL540319
14/06/2004 : BL540319
18/02/2004 : BL540319
23/01/2003 : BL540319
22/04/2002 : BL540319
08/02/2000 : BL540319
20/01/1999 : BL540319
01/01/1997 : BL540319
27/06/1996 : BL540319
01/01/1995 : BL540319
18/01/1994 : BL540319
01/01/1993 : BL540319
28/05/1991 : BL540319

Coordonnées
EUROVERANDA

Adresse
RIJKSWEG 21 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande