EV GROENTEN EN FRUIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EV GROENTEN EN FRUIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.339.648

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.06.2014, NGL 31.07.2014 14386-0407-016
23/08/2012
ÿþ.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

III

Staatsb

'12145492*

Voor. behoud aan ht Belgisr

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 AUG, 2012

KOOPHAee.,, TURNHOUT

De griffier

Ondernero ngsnr : 0846.339.648

Benaming

(voluit) : EV GROENTEN EN FRUIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jagersweg 5 - 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders d.d. 2 augustus 2012:

Het college van zaakvoerders heeft, met éénparigheid van stemmen, beslist om de zetel van de vennootschap, met ingang van 2 augustus 2012, te wijzigen naar:

Olenseweg 292

2260 Westerlo

mevrouw Ellen Vervloet

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14/06/2012
ÿþ Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- YIIIIIIYIIIIIIIflIVI

behouder *12105857*

aan het

Belgisch

Staatsbfac









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 V 1. t., iE LEG D

GR1F~ i~ i :r.:-.U-dTQANK VAN

0 5 211 2012

_ __~ Glriffie t T

l.[O(~.. ~ :~ r r' ~.; TJ~i~1rr1 IOU [

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Cet . 339. 6 9,? effisr .._

«EV GROENTEN EN FRUIT». De handelsnaam luidt «DE GROENE VALLEI»

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2260 Westerlo, Jagersweg 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op 29 mei 2012, geregistreerd te Geel, de -1 JUNI 2012, acht bladen geen verzending Reg.5 deel 589 folio 65 vak 16, ontvangen 25,00-EUR De Eerstaanwezend Inspeceur ai R. VAN TONGELEN.

BLIJKT dat een besloten ven-inootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

1, Identiteit der oprichters : 1, Juffrouw VERVLOET Elien, geboren te Geel, op twaalf oktober negentienhonderd negentig, RR 90.10.12 374-62, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2260 Westerlo, Jagersweg 5.

2. Mevrouw CROONENBORGHS Nicole, geboren te Herentals, op tweeëntwintig mei negentienhonderd' vijfenzestig, RR 65.05.22 240-15, echtgenote van de heer VERVLOET Kurt, geboren te Heist-op-den-Berg, op achtentwintig april negentienhonderd zesenzestig, samenwonende te 2260 Westerlo, Jagersweg 5.

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : «EV GROENTEN EN FRUIT». De handelsnaam luidt «DE GROENE VALLEI».

3. Zetel : te 2260 Westerlo, Jagersweg 5

4. Doel ; De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen reke-'ning:

1. A/De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop van, het vervaardigen van en ln, de in- en uitvoer van :

- alle (algemene) voedingswaren, droog en vers, conserven, diepvriesproducten, snoep;

- zuivelproducten zoals ondermeer margarine en kaasartikelen;

- verse vlees en vleeswaren (beperkt tot voorverpakte);

- bakkerij, brood- en banketproducten;

- vis en visproducten;

- verse groeten en fruit;

- bloemen en planten;

dranken, beperkt tot de niet alcoholische;

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

B/De bereiding van handel (groot- en kleinhandel, import en export) in alle mogelijke gerechten, dranken, gebak, confiserie, vlees- en viswaren, ijs en alle andere producten en artikelen die aan de voormelde verwant zijn.

Il. Algemene activiteiten

AIHet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/Het beleggen in, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van gelden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, en andere roerende waarden, uitgegeven of gehouden door Belgische of buitenlandse ondernemingen

Cf Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich cok borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D/Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

1, i ",.* ,}t ~bVE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

EI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

F/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

G/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

HI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

1/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

CI Het terbeschikkingstellen van onroerende goederen aan de zaakvoerder(s)van de venncotschap. 1V. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-'delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt E 100.000,00 en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Volstorting in geld : $

6. Duur en aanvang: voor onbepaahde duur vanaf 100.000,00-EUR.

7r Boekjaar : Het boekjaar van de vennoot-+schap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, en voor de 1 ste maal de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien..

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeen-ige-'roepen op de tweede zondag van de maand juni om 13.00 uur , indien die dag een wette-'lijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvohgende werkdag gehouden,. En voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien op de tweede zondag van de maand juni om 13.00 uur.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

i .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend twaalf (waaronder onder andere voorlopige verkoopsovereenkomst met betrekking tot het onroerend goed te Westerlo, Olenseweg +290), Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaak-'voerder(s), Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op twee,

1. Juffrouw VERVLAKT Elien, voornoemd,

2, Mevrouw CROONENBORGHS Nicole, voornoemd,

worden aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap. Zij verklaren dit mandaat te aanvaar-+den, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Benoeming van de commissaris, De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw ver irichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het 1ste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw VERELST Caroline, accountant, KPMG & Partners, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot . indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hierbij neergelegd ; uitgifte van de oprichtingsakte en bankattest.Notaris Luc Moortgat

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EV GROENTEN EN FRUIT

Adresse
OLENSEWEG 292 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande