EVA KOCH ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVA KOCH ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.948.875

Publication

04/03/2013
ÿþmod 11.1

L;r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

kr=-'

Voor-behoude

aan het

Belgisch

Staatsba

Ondernemingsnr : 541 7-97-1?&

$~ S

Benaming (voluit) : EVA KOCH Architecten Neergelegd ter griffie van de Rechtbar van Koophandel te Antwerpen, op

21FEB2013 Griffie

1111111

1 03 17I

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lavendellaan 9 i

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 20 februari 2013, BLIJKT DAT:

Door mevrouw KOCH Eva, geboren te Kapellen op 6 juli 1979, wonende te 2950 Kapellen, Bareellaan 22 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming EVA KOCH! Architecten met zetel te 2920 Kalmthout, Lavendellaan 9, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-). De oprichter betaalde hierop twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) of ongeveer 2 / 3 van het af te betalen kapitaal, en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere; rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank, waarvan het bewijst van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan; :; ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever; voorbehouden worden aan personen die; gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naam; van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die ingeschreven zijn op een tableati van de orde van architecten of op een lijst van stagiairs;

Net beoefenen van alle aanverwante activiteiten voor zover deze niet onverenigbaar zin met het reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten;

si Net uitvoeren van studie en ontwerpen voor stabiliteit, bijzondere technieken, infrastructuurwerken en wegeniswerken;

Het uitvoeren van expertisen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België ais in het buitenland, op alle wijzen en; manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze aile financiële, roerende en onroerende, handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen van welke aard ook

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Ais zaakvoerder aan wie; volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de, vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd mevrouw KOCH Eva benoemd. Er werd geen;

commissaris benoemd. "

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand] juni om 16.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeeÎ' heeft recht op één stem, Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Bij vereffening blijft de vennootschap na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering de vereffenaar, eventueel niet vennoot, met toestemming van de Orde van Architecten en bepaalt hun aantal, hun bevoegdheid en hun vergoeding, evenals de wijze van vereffening.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste'/ van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan %4 van het kapitaal.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Volmacht werd verleend aan DGVH Accountancy BVBA te 2910 Essen, Horendonk 322, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóár registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

Coordonnées
EVA KOCH ARCHITECTEN

Adresse
LAVENDELLAAN 9 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande