EVERY DAY COUNTS B.V.

Divers


Dénomination : EVERY DAY COUNTS B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 556.804.348

Publication

04/08/2014
ÿþY Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*14149019*

lthlhenk van koopharaiá Mtwerpen

2 JULI 2014

ëfttt'!'iegefütirerpen

Ondernemingsnr :

Benaming 0 5 5 6. 8 0 4. " 3 4 8

(voluit) : every day counts B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Nederland: Krijgsman 75, 1186 DR Amstelveen

België: Flessenstraatje 19/21, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijkantoor

De buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht every day counts B.V., opgericht te Amsterdam (Nederland) op 2 oktober 2013 bij akte verleden voor notaris Johannes Comelis Christiaan Paans, notaris te Amsterdam (Nederland), en ingeschreven in Nederland bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 58915842, heeft besloten een bijkantoor te openen als volgt:

1, Uittreksel van het bestuursbesluit van het bestuursorgaan van every day counts B.V. van 4 Juli 2014:

De enige bestuurder van de Vennootschap, de heer Armin Broger, besluit hierbij over te gaan tot de opening van een bijkantoor in België, zoals hierna uiteengezet:

1. Het bijkantoor zal de naam "every day counts - branch België" dragen.

2, Het bijkantoor zal gevestigd zijn te Hessenstraatje 19/21, 2000 Antwerpen.

3. Het bijkantoor zal de volgende activiteiten voeren: het promoten, inkopen en verkopen van confectiekleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen in de detailhandel en groothandel (inclusief online en andere elektronische bedrijfsmiddelen), evenals het uitoefenen van andere activiteiten die het doel van de Vennootschap ondersteunen.

4. Ale wettelijke vertegenwoordigers van het bijkantoor, tevens belast met het dagelijks bestuur, worden aangeduid, voor onbepaalde duur en met ingang vanaf de opriching van het bijkantoor:

(i) Mevrouw Kristel Karen van Driessche, geboren te Aalst, België, op 20 september 1966, wonende te Trosbessenlaan 3, 9120 Melsele, België;

(ii) De heer Peter Erwin Ronkes, geboren te Wormerveer, Nederland, op 3 maart 1971, wonende te Antiguastraat 26, 1339 KX Almere, Nederland; en

(iii) De heer Armin Broger, geboren te Bolzano, Zuid-Tirol, Italië, op 16 maart 1961 wonende te Herman: Gorterstraat 7,1077 WD Amsterdam, Nederland.

Deze wettelijke vertegenwoordigers hebben, gezamenlijk handelend, de bevoegdheid om alle handelingen, te verrichten met betrekking tot het dagelijks bestuur van het bijkantoor en om de Vennootschap en het, bijkantoor te verbinden ten aanzien van derden en in gerechtelijke procedures in België.

2. Uit het uittreksel van het handelsregister en uit de oprichtingsakte van every day counts B.V. verleden op 2 oktober 2013 in Amsterdam (Nederland) voor notaris Johannes Cornelis Christiaan Paans, blijkt hetgeen volgt:

1. Rechtsvorm en naam van every day counts B.V. : een buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht,. met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid every day counts B.V.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

i ~ t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Zetel van every day counts B.V. : Krijgsman 75, 1186 DR Amstelveen, Nederland.

3. Duur: every day counts B.V.is opgericht op 2 oktober 2013 voor onbepaalde duur.

4, Identiteit van de oprichter van every day counts B.V.: EFE (lnvestments-11) S.à r.l., een vennootschap naar het recht van het Groothertogdom Luxemburg, kantoorhoudende te 46A, Avenue J.F. Kennedy, L-1855 Luxemburg en ingeschreven in het Luxemburgse Handels- en Vennootschapsregister ("Registre de

Commerce et des Sociétés") onder nummer B 153194.

5, Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal naar Nederlands recht: Het bij de oprichting geplaatste kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (EUR 25.000,00), bestaande uit vijfentwintig (25) aandelen, genummerd 1 tot en met 25, elk met een nominale waarde van duizend eurn (EUR 1.000).

6. Geplaatst en volgestort kapitaal naar Nederlands recht; In het geplaatste kapitaal neemt EFE (Investments-II) S.à r.l., een vennootschap naar het recht van Groothertogdom Luxemburg, kantoorhoudende te 46A, Avenue J.F. Kennedy, L-1855 Luxemburg en ingeschreven in het Luxemburgse Handels- en Vennootschapsregister ("Registre de Commerce et des Sociétés") onder nummer B 153194 deel voor alle vijfentwintig (26) aandelen. Het volledige kapitaal is volgestort.

7. Begin en einde van het boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één juli van enig jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

8. Bepalingen betreffende de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Artikel 23

23.1 De algemene vergadering is bevoegd tot bestemming van de winst die door de vaststelling van de jaarrekening is bepaald en tot vaststelling van uitkeringen, voorzover het eigen vermogen groter is dan de reserves die de vennootschap krachtens de wet of de statuten moet aanhouden.

23.2 Een besluit dat strekt tot uitkering heeft geen gevolgen zolang het bestuur geen goedkeuring heeft verleend. Het bestuur weigert slechts zijn goedkeuring indien het weet of redelijkerwijs behoort te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet zal kunnen voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden.

23.3 Indien de vennootschap na een uitkering niet kan voortgaan met de betaling van haar opeisbare schulden, zijn de bestuurders, met inachtneming van het bepaalde in de wet, hoofdelijk verbonden voor het tekort dat door de uitkering is ontstaan. Degene die de uitkering ontving terwijl hij wist of redelljkerwijs behoorde te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet zou kunnen voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden is jegens de vennootschap gehouden tot vergoeding van het tekort dat door de uitkering is ontstaan, ieder voor ten hoogste het bedrag of de waarde van de door hem ontvangen uitkering met înachtneming van het bepaalde in de wet.

23.4 Bij de berekening van iedere uitkering tellen de aandelen die de vennootschap in haar kapitaal houdt, niet mee.

23.5 Bij de berekening van het bedrag, dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd, komt slechts het bedrag van de verplichte stortingen op het nominale bedrag van de aandelen in aanmerking.

23.6 De vordering van een aandeelhouder om een uitkering te ontvangen, verloopt na vijf (5) jaren.

Artikel 33

33.1 De vennootschap wordt ontbonden door een besluit van de algemene vergadering. Wanneer aan de algemene vergadering een voorstel tot ontbinding wordt gedaan,moet dat bij de oproeping tot de vergadering worden vernield.

33.2 indien de vennootschap wordt ontbonden, worden de bestuurders vereffenaars van het vermogen van de ontbonden vennootschap tenzij de algemene vergadering andere personen daartoe aanwijst.

33.3 De vereffenaars hebben dezelfde bevoegdheden, plichten en aansprakelijkheden als bestuurders, voor zover deze verenigbaar zijn met hun taak als vereffenaar.

33.4 Hetgeen na voldoening van de schulden is overgebleven wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders naar evenredigheid van het gezamenlijk nominaal bedrag van ieders aandelen.

33.5 Nadat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan worden de boeken, bescheiden en andere gegevensdragers gedurende zeven (7) jaren bewaard door degene die daartoe door de vereffenaars is aangewezen.

g, De aanwijzing van personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

Tot bestuurder van de vennootschap werd benoemd, met als titel directeur:

de heer Armin Broger, geboren te Bolzano, Zuid Tirol, Italië, op 16 maart 1971, woonachtig te Herman Gorterstraat 7,1077 WD Amsterdam, Nederland,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13

Het bestuur bestaat uit een door de algemene vergadering vast te stellen aantal van één (1) of meer

bestuurders. ledere bestuurder van de vennootschap heeft de titel van directeur.

13.2 De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

13.3 Met een bestuurder wordt voor de toepassing van de artikelen 9 lid 4, 10 en 23 lid 3 van deze statuten

gelijkgesteld degene die het beleid van de vennootsehap heeft bepaald of mede heeft bepaald, als ware hij

bestuurder met dezelfde verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden.

Artikel 14

14.1 Iedere bestuurder kan te allentijde door de algemene vergadering worden geschorst of ontslagen.

14.2 Elke schorsing kan één of meer malen worden verlengd doch in totaal niet langer duren dan drie (3) maanden, De schorsing eindigt na verloop van die tijd, tenzij een besluit is genomen omtrent de opheffing van de schorsing of het ontslag van de bestuurder voor het eind van voomoemde periode.

Artikel 15

De bezoldiging en de verdere arbeidsvoorwaarden van iedere bestuurder worden vastgesteld door de

algemene vergadering

Artikel 16

16.1 Het bestuur is, behoudens beperkingen volgens deze statuten en met inachtneming van het bepaalde

in de wet, belast met het besturen van de vennootschap.

16.2 Het bestuur kan een reglement vaststellen waarin regels worden gegeven omtrent de wijze van

besluitvorming.

16.3 Het bestuur kan bij een taakverdeling bepalen met welke taak iedere bestuurder in het bijzonder zal

zijn belast.

Artikel 17

17.1 Het bestuur vergadert zo dikwijls als een bestuurder een vergadering verzoekt,

17.2 Tot vergaderingen van het bestaur kan schriftelijk worden opgeroepen door iedere bestuurder, onder vermelding van de te bespreken onderwerpen. Een dergelijke oproeping vindt plaats niet minder dan vijf (5) dagen voor de dag van de vergadering.

17.3 Het verhandelde ter vergadering wordt zakelijk weergegeven in notulen vastgelegd.

17.4 Een bestuurder kan zich ter vergadering door een mede-bestuurder bij schriftelijke volmacht doen vertegenwoordigen.

17.5 Omtrent onderwerpen die niet zijn opgenomen in de agenda, in de schriftelijke oproeping of welke niet op dezelfde manier zijn aangekondigd of binnen de gestelde oproepingstermijn, kan niet wettig worden besloten, tenzij alle bestuurders ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming over die onderwerpen plaatsvindt.

Artikel 18

18.1 Besluiten van het bestuur worden genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Iedere bestuurder heeft het recht één (1) stem uit te brengen:

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

18.2 Een bestuurder die een direct of indirect persoonlijk belang heeft dat tegenstrijdig is met het belang van de vennootschap neemt niet deel aan de beraadslaging en besluitvorming, Wanneer hierdoor geen bestuursbesluit kan worden genomen, wordt het besluit genomen door de algemene vergadering of een daartoe door de algemene vergadering aangewezen orgaan, welk orgaan ongeacht het bepaalde in dit lid tevens het bestuur kan zijn.

18.3 Het bestuur kan buiten vergadering besluiten nemen mits alle bestuurders met deze wijze van besluitvorming instemmen en zich schriftelijk omtrent het voorstel hebben uitgelaten,

Artikel 19

19.1 Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid de vennootschap te vertegenwoordigen komt mede toe aan twee (2) bestuurders gezamenlijk handelend.

19.2 Het bestuur kan functionarissen met algemene of beperkte vertegenwoordigingsbevoegdheid aanstellen. Elk van hen vertegenwoordigt de vennootschap met inachtneming van de begrenzing aan zijn bevoegdheid gesteld. Hun titulatuur wordt door het bestuur bepaald.

Artikel 20

20.1 De algemene vergadering is bevoegd besluiten van het bestuur aan haar goedkeuring te onderwerpen, Dergelijke besluiten dienen duidelijk omschreven te worden en schriftelijk aan het bestuur te worden meegedeeld,

20.2 Het ontbreken van goedkeuring als bedoeld in dit artikel tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuur of de bestuurders niet aan.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel van de vennootschap:

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap is;

a. het ontwerpen, afnemen, produceren, promoten, Inkopen en verkopen van confectiekleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen in de detailhandel en groothandel (Inclusief online en andere elektronische bedrijfsmiddelen), evenals het uitoefenen van andere activiteiten die het doel van de vennootschap ondersteunen;

b. het oprichten van, het bestuur voeren over, het deelnemen in en het nemen van enig financieel belang in andere vennootschappen en/of ondememingen;

c. het verlenen van diensten op administratief, technisch, financieel, economisch of bestuurlijk gebied aan andere vennootschappen, personen en/of ondernemingen;

d, het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en andere goederen, daaronder begrepen patenten, merkrechten, licenties, vergunningen en andere industriële eigendomsrechten,

e. het ter leen opnemen en/of ter leen verstrekken van gelden, alsmede het zekerheid stellen, zich sterk maken of zich op andere wijze hoofdelijk naast of voor anderen verbinden,

het vorenstaande al of niet in samenwerking met derden en met inbegrip van het verrichten en bevorderen van alle handelingen die daarmede direct of indirect verband houden, alias in de ruimste zin.

11. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

Artikel 21

24.1 Tijdens ieder boekjaar wordt ten minste eenmaal een algemene vergadering gehouden ofwel

overeenkomstig artikel 31 lid 1 van deze statuten besloten of wordt de jaarrekening vastgesteld met

inachtneming van het bepaalde in artikel 22, lid 6 van deze statuten.

24.2 De agenda van de in lid 1 van dit artikel genoemde algemene vergadering vermeldt onder meer de

volgende punten:

a. het jaarverslag;

b, vaststelling van de jaarrekening;

c het verlenen van kwijting aan de bestuurders voor het door hen in het afgelopen boekjaar gevoerde

bestuur;

d. bestemming van het resultaat;

e. voorziening in eventuele vacatures;

f. andere voorstellen door het bestuur, dan wel aandeelhouders en andere stemgerechtigden, mits deze aan de orde zijn gesteld en zijn aangekondigd met inachtneming van het bepaalde in artikel 26 van deze statuten,

Artikel 22

22.1 Het boekjaar vangt aan op één juli van enig jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

22.2 Jaarlijks binnen vijf (5) maanden na afloop van het boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes (6) maanden door de algemene vergadering op grond van bijzondere omstandigheden, wordt door het bestuur een jaarrekening opgemaakt.

22.3 De jaarrekening wordt ondertekend door de bestuurders. Ontbreekt de ondertekening van één (1) of meer bestuurders, dan wordt daarvan onder opgave van reden melding gemaakt.

22.4 De algemene vergadering stelt de jaarrekening vast.

22.5 Een besluit tot vaststelling van de jaarrekening strekt niet tevens tot kwijting aan een bestuurder. De algemene vergadering kan besluiten tot het verlenen van gehele of gedeeltelijke kwijting aan een of meer bestuurders,

22.6 Indien alle aandeelhouders tevens bestuurder van de vennootschap zijn, geldt ondertekening van de jaarrekening door alle bestuurders tevens als vaststelling in de zin van lid 4 van dit artikel, mits alle overige vergadergerechtigden in de gelegenheid zijn gesteld om kennis te nemen van de opgemaakte jaarrekening en met deze wijze van vaststelling hebben ingestemd zoals bedoeld in artikel 31 lid 1 van deze statuten. In afwijking van lid 5 van dit artikel strekt deze vaststelling tevens tot kwijting aan de bestuurders.

22.7 De vennootschap zal, indien daartoe wettelijk verplicht, een daartoe gekwalificeerde accountant opdracht verlenen tot het onderzoek van de boeken. De algemene vergadering is bevoegd de accountant aan te wijzen. In het geval de algemene vergadering niet tot aanwijzing overgaat, is het bestuur hiertoe bevoegd, De aanwijzing van de accountant kan met inachtneming van het in artikel 2:393 lid 2 Burgerlijk Wetboek bepaalde worden ingetrokken om gegronde redenen.

22.8 De wettelijke bepalingen zijn van toepassing op het jaarverslag, de additionele gegevens die moeten worden opgenomen, de accountantsverklaring en de openbaarmaking van het jaarverslag.

Artikel 25

25.1 Onverminderd het bepaalde in artikel 24 lid 1 van deze statuten worden andere algemene vergaderingen gehouden zo dikwijls als het bestuur of een bestuurder zulks nodig acht.

25.2 Een of meer aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk ten minste één honderdste (1/100) gedeelte van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, kunnen aan het bestuur schriftelijk en onder nauwkeurige opgave van de te behandelen onderwerpen het verzoek richten een algemene vergadering bijeen te roepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur treft de nodige maatregelen, opdat de algemene vergadering binnen vier (4) weken na het verzoek kan worden gehouden, tenzij een zwaarwichtig belang van de vennootschap zich daartegen verzet.

25.3 Voor de toepassing van dit artikel worden met aandeelhouders gelijk gesteld andere vergadergerechtigden,

Artikel 26

' 26.1 De algemene vergaderingen worden onverminderd het bepaalde in artikel 25 lid 2 van deze statuten bijeengeroepen door het bestuur of een bestuurder.

26.2 De oproeping geschiedt schriftelijk aan de adressen volgens het register van aandeelhouders met inachtneming van het bepaalde in artikel 5 lid 2 van deze statuten, niet later dan op de achtste (8e) dag voor die van de vergadering.

26.3 Bij de oproeping worden de te behandelen onderwerpen vermeld. Onderwerpen die niet bij de oproeping zijn vermeld, kunnen nader worden aangekondigd met inachtneming van de in lid 5 van dit artikel gestelde vereisten.

26.4 Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden, tezamen vertegenwoordigend ten minste één honderdste (1/100) gedeelte van het geplaatste kapitaal, kunnen het bestuur verzoeken één (1) of meer onderwerpen te agenderen voor behandeling op de eerstkomende algemene vergadering. Het bestuur dient tot agendering hiervan over te gaan, tenzij een zwaarwegend belang van de vennootschap zich daartegen verzeg Indien de oproeping als bedoeld in lid 2 van dit artikel voor de eerstkomende vergadering reeds is verzonden en er minder dan dertig (30) dagen zijn gelegen tussen het agenderingsverzoek en de dag van de eerstkomende vergadering, vindt agendering van de aangemelde onderwerpen plaats op de daarna volgende vergadering.

26.5 Omtrent onderwerpen die niet zijn opgenomen in de agenda, in de oproepingsbrief of welke niet op dezelfde manier zijn aangekondigd of binnen de gestelde oproepingstermijn, kan niet wettig worden besloten, tenzij alle vergadergerechtigden ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming over die onderwerpen plaatsvindt en de bestuurders voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld om advies uit te brengen.

Artikel 27

Algemene vergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar statutaire zetel heeft, in de gemeente waar de vennootschap haar hoofdvestiging heeft, dan wel in de gemeente Haarlemmemrreer (Luchthaven Schiphol). Een algemene vergadering kan elders worden gehouden, mits alle vergadergerechtigden hebben ingestemd met de plaats van de vergadering en de bestuurders voorafgaand aan de besluitvomiing in de gelegenheid zijn gesteld om advies uit te brengen.

Artikel 28

28.1 De algemene vergadering voorziet zelf in haar voorzitterschap. De voorzitter wijst een secretaris aan. 28.2 Van het verhandelde in elke algemene vergadering worden notulen gehouden door de secretaris. De notulen worden vastgesteld door de voorzitter en de secretaris en ten blijste daarvan door hen ondertekend.

28.3 De voorzitter of degene die de vergadering heeft belegd, kan bepalen dat van het verhandelde een notarieel proces-verbaal van vergadering wordt opgemaakt. Het proces-verbaal, na te zijn opgesteld en ondertekend door de behandeld notaris, wordt mede door de voorzitter ondertekend.

28.4 Het bestuur houdt aantekening van de besluiten van de algemene vergadering, welke, ten kantore van de vennootschap ter inzage liggen voor de aandeelhouders en andere vergadergerechtigden. Aan ieder van de aandeelhouders en vergadergerechtigden wordt desgevraagd een afschrift of uittreksel van deze aantekeningen verstrekt tegen ten hoogste de kostprijs.

28.5 Indien het bestuur ter vergadering niet is vertegenwoordigd, draagt de voorzitter van de vergadering ervoor zorg dat aan het bestuur zo spoedig mogelijk na vergadering een afschrift van de genomen besluiten wordt verslrekt.

Artikel 29

29.1 Het vergaderrecht komt toe aan aandeelhouders en aan houders van certificaten waaraan vergaderrecht is verbonden, Vruchtgebruikers en pandhouders hebben geen vergaderrecht tenzij bij de vestiging of overdracht van bet vruchtgebruik of pandrecht anders is bepaald.

29.2 Iedere vergadergerechtigde of zijn vertegenwoordiger, die ter vergadering aanwezig is, moet de presentielijst tekenen.

29.3 ledere vergadergerechtigde of zijn vertegenwoordiger, die door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt, wordt door de voorzitter van de vergadering geïdentificeerd op de wijze als bepaald in de voorwaarden als bedoeld in lid 6 van dit artikel. De naam van de

vergadergerechtigde en de naam van zijn eventuele vertegenwoordiger, die door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt, wordt aan de presentielijst toegevoegd.

29.4 De bestuurders hebben als zodanig in de algemene vergadering een raadgevende stem.

29.5 Omtrent toelating van andere dan de hiervoor in dit artikel genoemde personen beslist de algemene vergadering.

29.6 Het bestuur kan bepalen dat een vergadergerechtigde of zijn vertegenwoordiger tevens bevoegd is om door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deel te nemen, daarin het woord te voeren en, voor zover mogelijk, het stemrecht uit te oefenen. Het bestuur stelt de voorwaarden voor

elektronische deelname aan de vergadering ais bedoeld in de vorige volzin vast en maakt deze bij de oproeping bekend. Deze voorwaarden bevatten in ieder geval de wijze waarop de vergadergerechtigde of zijn vertegenwoordiger (i) via het elektronische communicatiemiddel kan worden geïdentificeerd, (ii) rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering en (iii) voor zover mogelijk, het stemrecht kan uitoefenen.

' s i

'Voor« behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 30

30.1 Voor zover de wet of deze statuten geen grotere meerderheid voorschrijven, worden alle besluiten

genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

30.2 Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

30.3 Staken de stemmen bij verkiezing van personen, dan beslist het lot Staken de stemmen bij een andere

stemming dan is het voorstel verworpen.

30.4 Blanco stemmen en nietige stemmen gelden als niet uitgebracht.

30.5 De voorwaarden ais bedoeld in artikel 29 lid 6 van deze statuten vermelden op welke wijze een

aandeelhouder of zijn vertegenwoordiger via een elektronisch communicatiemiddel aan de stemming kan

deelnemen.

Artikel 31

31.1 Besluitvorming van aandeelhouders kan op andere wijze dan in vergadering geschieden, mits alle vergadergerechtigden met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd. De bestuurders worden voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen.

312 Ingeval van besluitvorming buiten vergadering, worden de stemmen schriftelijk uitgebracht. Aan het vereiste van schriftelijkheid van de stemmen wordt tevens voldaan indien het besluit onder vermelding van de , wijze waarop ieder van de aandeelhouders heeft gestemd, schriftelijk is vastgelegd.

Céline De Vree

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel:

- oprichtingsakte van every day counts B.V. met apostille (met beëdigde en gelegaliseerde vertaling); schriftelijk besluit van het bestuur van every dat counts B.V. betreffende de opening van een bijkantoor in België met apostille (met beëdigde en gelegaliseerde vertaling);

- uittreksel handelsregister van de Kamer van Koophandel met apostille (met beëdigde en gelegaliseerde vertaling);

- volmacht met apostille (met beëdigde en gelegaliseerde vertaling).

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþMod Wort! 11.1

Eiy 4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte









11111111N~~~m~ Rechtbank van koophandel

1 1161* Antwerpen

2 2 DEC, 2014

at`dellnuAntwerpen Grime









Ondernemingsnr : 556804348

Benaming

(voluit) : every day counts B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Nederland: Krijgsman 75, 1186 DR Amstelveen

België: Hessenstraatje 19121, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Aanvaarding ontslag wettelijk vertegenwoordiger

Uittreksel uit het bestuursbesluit van 1 oktober 2014

"Overeenkomstig een ontslagbrief van 17 september 2014, heeft Kristel van Driessche ontslag genomen als wettelijk vertegnwoordiger van het Bijkantoor.

Het Bestuur bekrachtigt en bevestigt schriftelijk de aanvaarding van het ontslag van Kristel van Driessche als wettelijk vertegenwoordiger van het Bijkantoor met ingang van 17 september 2014.

Kwijting zal aan Mevrouw van Driessche worden verleend op de volgende jaarvergadering van de Vennootschap met betrekking tot haar mandaat als wettelijk vertegnwoordiger van het Bijkantoor.

Verder wordt besloten om een volmacht te verlenen aan Carl Meyntjens, David Du Pont, Yannick Stemotte, en George van Hecke of enige andere advocaat van Ashurst LLP, met kantoren te Louizalaan 489, 1050 Brussel, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling (de "Volmachtdrager"), om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggingsverplichtingen vervat in artikel 74 van het Belgisch W.Venn. en om, in het algemeen, alle noodzakelijke en nuttige handelingen te stellen die verband houden met deze neerleggingsverplichtingen."

George van Hecke

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel

-schriftelijk besluit van het bestuur van every day counts B.V. met apostille

- ontslagbrief Kristel Van Driessche, kopie in bijlage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EVERY DAY COUNTS B.V.

Adresse
HESSENSTRAATJE 19/21 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande