EVERYDAY PEOPLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVERYDAY PEOPLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.951.355

Publication

13/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

authentiek verhaal dat tevens digitaal gedeeld zal kunnen worden via allerhande digitale communicatieplatformen en sociale media.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de distributie en de fabricatie van producten van de textiel- en kledingnijverheid, de ledernijverheid, de keramische en de glasnijverheid. Tussenpersoon in de handel. Het ontwerpen van collecties en promotie voor de kledingsector en dit in de ruimste zin. De organisatie van modeshows.

Alle daden en verrichtingen te doen in groothandel of kleinhandel, voor eigen rekening of voor rekening van derden van merkproducten aan particuliere of bedrijfsmatige klanten in België of in het buitenland, inclusief de verkoop van deze producten op afstand.

Alle daden en verrichtingen te doen in groothandel of kleinhandel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, die verband houden met informaticaproducten, software, hardware en toebehoren.

De productie en de realisatie van videofilms van diverse aard op nationaal en internationaal vlak (publicitaire films, promotionele films, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden en videoclips).

Activiteiten verwant aan de filmproductie zoals research, reportage, scenario schrijven, produceren in eigen beheer of via derde partijen, montage, nasynchronisatie, toevoegen van speciale effecten, inkleuren en dubben... Uitgeven en distributie van films op videobanden of via digitale kanalen bestemd voor het publiek en ter promotie van de door de vennootschap hoger vermelde gecommercialiseerde producten.

Activiteiten op het gebied van cultuur, amusement en informatie. De organisatie, productie, inrichten, assisteren bij, regisseren van culturele en/of promotionele manifestaties of evenementen in eigen opdracht of voor derden. Alle diensten verwant aan de scheppende of uitvoerende kunst.

De organisatie en conceptie van toeristische activiteiten, begeleide en geanimeerde reizen, culturele ontmoetingen en verblijven in het buitenland en in België. De vennootschap werkt daarbij in eigen beheer of werkt samen met derde partijen in binnen- en buitenland om deze doelstellingen te verwezenlijken.

Elke activiteit als manager of consultant, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met studie, begeleiding in alle vormen van economische, financiële, fiscale, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden. De verwerving van participaties onder welke vorm ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook. Verkrijgen uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten. Het verkrijgen door aankoop of anderzijds verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen van onroerende goederen en rechten, in het algemeen alle onroerende verrichtingen voor eigen rekening.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doen van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Deze opsomming is niet beperkend.

Artikel 4.  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zestigste (1/60 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

A/ Inbreng in natura

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVIDCOMMUNICATION, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het gedeponeerde merk  Walldog uncommonly traditional met een waarde van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERIC VAN DER VEKEN EN CO, met zetel te 2020 Antwerpen, Della Faillelaan 57, alhier vertegenwoordigd door de heer Eric Van der Veken, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 VIII. BESLUIT

Door de oprichters van de BVBA Everyday People, Wax BVBA vertegenwoordigd door Karl Oorts en Avidcommunication BVBA vertegenwoordigd door Philippe Pelsmaekers werden wij verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen verrichting; inbreng in natura ten belope van 50.000,00 euro bij oprichting.

Onze controles werden verricht overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De waardering van de in te brengen bestanddelen en de bepaling van de als tegenprestatie uit te geven aantal aandelen, vallen onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de door de partijen weerhouden methoden van waardering in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch aanvaardbaar zijn;

3. de toegepaste methode van waardering verantwoord is.

De als tegenprestatie aan verstrekte vergoeding bestaat uit 30 volgestorte aandelen zonder nominale

waarde met een fractiewaarde van 1/60 van het kapitaal.

Er zijn geen bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de

reële vergoeding van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht zoals ze bij wet is voorgeschreven er niet in

bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting  No

fairness opinion .

Antwerpen, 4 mei 2015

ERIC VAN DER VEKEN en Co

Burg. venn. o.v.v. BVBA

hierbij vertegenwoordigd

door Eric Van der Veken,

Bedrijfsrevisor. .

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), worden

aan, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVIDCOMMUNICATION,

voornoemd, dertig (30) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

B/ Inbreng in speciën

Op de resterende aandelen wordt in speciën ingeschreven voor een bedrag van vijftigduizend

euro (¬ 50.000,00) door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAX. Als

vergoeding voor deze inbreng in speciën wordt aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid WAX dertig (30) aandelen van de vennootschap toegekend.

De vennootschap beschikt uit hoofde van de inbreng in speciën over een bedrag van vijftigduizend

euro (50.000,00 EUR), welk bedrag werd gedeponeerd op een geblokkeerde bankrekening bij Bank

J. Van Breda & C°.

Artikel 11.  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere

plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 15.  Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen en de woonplaats of de

maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat

zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 21. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen

naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22. - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door minstens twee zaakvoerders gezamenlijk, dewelke

de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25. - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 26. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Artikel 28.  Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief

vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van

de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL III : SLOT- EN OVERGANSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders

en dit voor onbepaalde duur:

1. de heer Karl Oorts, wonende te 2970 Schilde, De Schietboog 95, voornoemd;

2. de heer Philippe Pelsmaekers, wonende te 2930 Brasschaat, Max Hermanlei 90, voornoemd.

Beiden zijn hier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn

door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet.

De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden om te eindigen op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap

voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van

Vennootschappen toepasselijk.

Bijzondere volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De oprichters geven volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBB Accountants & Adviseurs, te Boechout, Provinciesteenweg 436, vertegenwoordigd door mevrouw Heidi De Fraine, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief het ondernemingsloket, om aldaar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de directe en indirecte belastingen en de diensten van de BTW en de Sociale Verzekeringskas.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Notaris Thierry Raes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16538-0366-010

Coordonnées
EVERYDAY PEOPLE

Adresse
RECHTESTRAAT 16 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande