EVIANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVIANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.995.866

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 29.08.2013 13489-0522-012
01/08/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill

*11118136*

Yeergfagd ter 4 rrifie vo de Rebat t,"c

1 9 JULI 2~1i

\

0g3"?- . 99Ç.

. EVIANS

ReCntstrcrt; : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

acte : Strijdersstraat 32

2650 Edegem

OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 14 juli 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "EVIANS".

2. Zetel: Edegem, Strijdersstraat 32.

3. Oprichters:

1) Mevrouw VANHOUTTE Evi Irma Michel, geboren te Ukkel op 10 februari 1984, wonende te 2650 Edegem, Baron de Celleslaan 50,

2) De heer CUYCKENS Anske Johan Bert, geboren te Antwerpen op 3 augustus 1979, wonende te 2650 Edegem, Baron de Celleslaan 50.

4. Kapitaal: ¬ 18.600,00.

5. Gestorte bedrag: ¬ 18.600,00.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: 01/01 tot 31112. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

8. Verdeling van de winst:

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiging:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder

afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar werden

aangesteld:

1/ mevrouw VANHOUTTE Evi, voornoemd;

2/ de heer CUYCKENS Anske, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1) Het beheer en de exploitatie van een kinesitherapeuten- en fysiotherapeutenpraktijk evenals een praktijk voor onder meer diëtisten, orthopedisten, bandagisten, pedicuren, manicuren, podologen, osteopaten, psychologen, logopedisten en ergotherapeuten en van alle andere activiteiten die thuishoren of aansluiten bij paramedische activiteiten.

2) Het beheer en de exploitatie van een wellness- en gezondheidscentrum in de meest ruime zin, omvattende onder meer maar niet uitsluitend: relaxatie, massage, schoonheidsverzorging, zonnebank en sauna, evenals de verkoop van gezondheids- en schoonheidsproducten en alle producten die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten te maken hebben.

3) Het beheer en de exploitatie van onder meer gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van aerobic en bodybuilding, inclusief de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied en het

Op de laatste blz. V.er .uiíc i:: verrnelder : f:ec.G. : lgaam er. hoedaric,t+eio van de insirumenterenoe notaris. hetzij van de p6rsotoynler. bevoEta dE reor.tscersoon ten aarimer an cseroer te i" eeteçen:&Faordiger

i~~..

re-:ar. er

mod 2.1

beheer en de exploitatie van sportcentra die kunnen gebruikt worden voor de beoefening van diverse sporten en disciplines.

4) Onderneming voor het optreden als holdingmaatschappij teneinde op een structureel gecoördineerde wijze de belangen van diverse vennootschappen te bundelen in een globaal administratief beheer, alsmede het aanhouden van aandelen en participaties in andere vennootschappen teneinde onder meer mee het beleid te kunnen bepalen.

5) Onderneming voor het beheer van onroerend vermogen omvattende onder meer het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, al dan niet bemeubeld.

6) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali satieo nde m em ingen.

7) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

8) Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergaderins:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmacht{en): Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door DEXIA.

17. Bijzondere volmachten:

Er werd volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A - 9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, cie aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot de registratie en erkenning als aannemer.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

!}oo,-

4.1 133.hoüt.c^ azn !te.:

' SQàc.ûtr:'~,:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op 6e laatste blz. van Luik 3 ve-nelcer. : n;ec" :fi : Naart, en hoedanigheid van ce instrumenterende nntans. hetzi; var. de cerso(D)nrent 3evoegc de rec,^.tsos.'s:TQ' '.en Ea!1lÍg ;r '2^. cerdsr te t'¬ rtegeriivc^7dm2.'

ere[ : r:PeY

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15567-0500-016
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 26.07.2016 16348-0348-016

Coordonnées
EVIANS

Adresse
STRIJDERSSTRAAT 32 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande