EVVE CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVVE CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.666.507

Publication

23/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dv kt

Neerctelegd ter griffie van de

1111111111).1111 911111111 1111

RECHTBANK VAN KOOP NLJL

1 k MEI 2614

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Grifiler

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ie

..... _ ___

Onidernemingsnr :GirL

Ce:r0

Benaming

(voluit) : EVVE CONSULT (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2230 Herselt, Vorstheide 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op dertien mei twee duizend veertien,

-Dat -L De heer EVENEPOEL Filip Maria Jean Alfred, geboren te Geraardsbergen op veertien maart negentienhonderd achtenzestig, rijksregisternummer 68.03.14-381.66 en zijn echtgenote

2, Mevrouw VETTERS Christel Rozette Georges, geboren te Herentals op vier december negentienhonderd achtenzestig, rijksregistemummer 68.12.04-032.02, samenwonende te 2230 Herseit, Vorstheide 48.

Gehuwd onder het stelsel van algehele gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negen oktober negentienhonderd drieënnegentig, tot op heden ongewijzigd zoals verklaard;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

-Dat het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) (gelijke) aandelen.

-Dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de totaliteit van de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend aan de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, ais volgt

lc door voornoemde heer Filip Evenepoel voor een bedrag van negen duizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9.486,00).

2C door voornoemde mevrouw Christel Vetters voor een bedrag van negen duizend honderd veertien euro (¬ 9114,00).

-Dat ieder van de oprichters hun voormelde respectievelijke geldelijke inschrijving gedeeltelijk hebben volgestort ten belope van één/derde.,

-Dat bijgevolg het kapitaal volledig werd geplaatst en gedeeltelijk werd volgestort zodat de vennootschap , vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van zes duizend tweehonderd euro (¬ ' 6200,00).

-Dat als vergoeding voor deze inbreng(en)

- éénenvijftig (51) aandelen toegekend aan de heer Filip Evenepoel, voornoemd sub 1;

- negenenveertig (49) aandelen toegekend aan mevrouw Christel Vetters, voornoemd sub 2.

-Dat de vennootschap de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam : "EVVE coNsuur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2230 Hersait, Vorstheicle 48,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- ot ' werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland_ De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen reke-ning en in eigen naam:

1, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en ver-huur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle

y " ---------

Vo

beho aan Belg

Staate

---- _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge J. verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ank, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, iandbouw- of immobiliënvennootschap-pen of -ondernemingen', het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. il. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap ken zelf of ais tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect ver-band houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van be-stuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (sem1)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Voormelde opsommingen zijn niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) . Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (warden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangesteld of benoemd: de heer EVENEPOEL Filip Maria Jean Alfred, geboren te Geraardsbergen op veertien maart negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2230 Herselt, Vorstheide 48.

Hij verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in aile akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd,. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht)

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd . bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend,

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen v66r de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de cornmissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk dee

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Ove rgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichters hebben met éénparigheld van stemmen beslist

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één statutair zaakvoerder zoals vermeld in voorgaande statuten;

- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend;

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend zestien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

- aan te stellen ais bijzondere gevolmachtigde(n) I.B.A., gevestigd te 2260 Westerio, Zandberg 59, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie ais BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte.

VAST VERTEGENWOORDIGER.

De heer Filip EVENEPOEL, voornoemde aangestelde zaakvoerder, beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vast vertegenwoordiger, belast met de " uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vast vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het , bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s) - , bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-

diElthoudien

aarr het

Beigidch

Staatsble,d

"

09/04/2015
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

ModWord 11.1

Ondernemingsnr : 0552.666.507

Benaming

(voluit): EVVE Consult

(verkort):

Rechtsvorm : Bvba

Zetel Vorstheide 48, 2230 Herselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere Algemene Vergadering van 16/0312015 werd de volgende beslissing genomen:

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Kaftenberg 4 bus 6, 2460 Kasterlee en dit met ingang vanaf 18/03/2015.

Evenepoel Filip

Zaalvoerder

'

- die e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN Xr0OPHANDEL

27 MAARi 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Grifftelftler

*15051654*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Dra. van Luik vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EVVE CONSULT

Adresse
VORSTHEIDE 48 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande