EXCLUSIVE NETWORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXCLUSIVE NETWORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.493.712

Publication

23/04/2014
ÿþMod Word 11.1

mj '

1111Mtgliil

II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEbag. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0862.493.712

Benaming

(voluit) : Exclusive Networks

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : A. Stocletlaan 202, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

De zaekvoerders van:

1)Exclusive Networks BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch

recht, met maatschappelijke zetel te A. Stocfetlaan 202, 2570 Duffel, ingeschreven in de Kruispuntbank van

Ondernemingen onder het nummer 0862.493.712 (RPR Mechelen);

Hierna de `Overnemende Vennootschap' of 'Exclusive Networks'; en

2)Terach BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met

maatschappelijke zetel te A. Stocletlaan 202, 2570 Duffel, ingeschreven in de Kruispuntbank van

Ondernemingen onder het nummer 0829.363.361 (RPR Antwerpen);

Hierna de 'Overgenomen Vennootschap' or Terach';

Hebben overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W.Venn.') besloten aan hun respectieve algemene vergaderingen liet volgende fusievoorstel voor te leggen met het oog op een fusie door overneming van de Overgenomen Vennootschap door Exclusive Networks waarbij het hele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, overgenomen worden door Exclusive Networks, in overeenstemming met artikel 676 e.v. W. Venn.

1, Voorafgaande bemerkingen

De Overnemende Vennootschap is houder van alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap: 18.600 aandelen zonder nominale waarde,

Het voorliggende fusievoorstel van een fusie door overname van de vennootschap Terach door Exclusive Networks kadert binnen de context van de recente overname door Exclusive Networks van de vennootschappen van de Terach groep, teneinde alle activiteiten van beide vennootschappen op vlak van security en networking solutions in de Benelux te integreren binnen Exclusive Networks.

De zaakvoerders van Exclusive Networks en de Overgenomen Vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de bijzondere aansprakelijkheid van de zaakvoerder van de Overgenomen Vennootschap ten opzichte van elke vennoot van de Overgenomen Vennootschap, voor de schade die deze vennoot zou hebben ondervonden als gevolg van, een fout begaan tijdens de voorbereiding en de verwezenlijking van de fusie (artikel 687 W, Venn.)

Bovendien verklaren de zaakvoerders kennis te hebben van de wettelijke verplichting die rust op Exclusive Networks en de Overgenomen Vennootschap om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel minstens zes weken voor de algemene vergadering die zich moet uitspreken over de fusie (artikel 719 W. Venn.).

2. Identificatie van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 1° W. Venn.)

A. De Overnemende Vennootschap

Rechtsvorm, naam, doel en zetel

"Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" Exclusive Networks, met maatschappelijke zetel

te A. Stocletlaan 202, 2570 Duffel en ondernemingsnummer 0862.493.712 (RPR Mechelen)

Het doel van de Overnemende Vennootschap;

"De vennootschap heeft tot doel: De aankoop en verkoop, import, export en doorvoer, installatie en

ontwikkeling van informatica materiaal; Het ontwikkelen van software en het installeren ervan; Het beheren van

informatica systemen; Het organiseren van cursussen, seminaren en congressen

En dit in de breedst mogelijke zin.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,

roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uitte breiden."

B. De Overgenomen Vennootschap

Rechtsvorm, naam, doel en zetel

"Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" Terach, met maatschappelijke zetel te A.

Stocletlaan 202, 2570 Duffel en ondernemingsnummer 0829.363.361 (RPR Antwerpen)

Het doel van de Overgenomen Vennootschap:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland:

- de aankoop, verkoop en handel in allerhande computers, computeronderdelen, printers scanners, faxen en meer in het algemeen allerhande computeronderdelen.

- de aankoop, verkoop en handel in allerhande software, hardware en IT producten - de aankoop, verkoop en handel in allerhande computerprogramma's, elektronische sturingsprogramma's

- het verlenen van allerhande diensten met betrekking tot IT producten en diensten, zoals onder andere het bouwen van websites, schrijven van computerprogramma's, het uitwerken van ondersteunende programma's.

- het verlenen van allerhande bijstand en ondersteuning op gebied van IT.

- het beveiligen van allerhande computersystemen, netwerken en programma's

Deze opsomming dient zo ruim mogelijk geinterpreteerd te worden.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen."

3. Boekhoudkundig en fiscaal effect van de fusie  retroactiviteit (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt worden alle verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van Exclusive Networks met retroactief effect, vanaf 1 januari 2014.

4. Vennoten die bijzondere rechten hebben (artikel 719, 3° W. Venn.)

Zowel de Overnemende Vennootschap als de Overgenomen Vennootschap hebben geen vennoten die bijzondere rechten hebben of houders van andere effecten dan aandelen zodat geen specifieke maatregelen moeten worden genomen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders (artikel 719, 4° W. Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van Exclusive Networks of Terach.

6, Inwerkingtreding

De fusie tussen Exclusive Networks en Terach zal wettelijk in werking treden vanaf de datum van de algemene vergadering die de fusie goedkeurt, i.e. op 5 mei 2014 of enige andere datum bepaald docr de zaakvoerders van beide vennootschappen.

7, Fiscale verklaringen

De zaakvoerders van Exclusive Networks en de Overgenomen Vennootschap bevestigen dat deze fusie door overneming gelijkgestelde verrichting geschiedt onder toepassing van de artikelen 211, 212 en 213 van het Wetboek der Inkomstenbelasting, de artikelen 11 en 18§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de artikelen 117 en 120 in fine van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten.

8. Onroerende goederen

De Overgenomen Vennootschap heeft geen onroerend goed in eigendom.

9. Bijzondere volmacht

De zaakvoerders van Exclusive Networks en Terach hebben besloten om Janine De Keersmaecker en Olivier Armand, beiden advocaten te King & Wood Mallesons LLP, met kantoor te Square de Meeus 1, 1000 Brussel, met recht van indeplaatsstelling, te machtigen om in naam van Exclusive Networks en Terach alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel bij de Griffies van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen en Antwerpen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen, behoudens indien dit manifest de belangen van één van de betrokken vennootschappen zou schaden.

Het voorliggende fusievoorstel zal in het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschappen bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen en Antwerpen worden neergelegd overeenkomstig artikel 719 W. Venn. laatste üd.

Opgemaakt in vier exemplaren. De zaakvoerders van elke aan de fusie deelnemende vennootschap erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het

. " -.el,.

ii

Voor.

' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

vennootschapsdossier ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te worden neergelegd en het andere om te worden Gewaard op de zetel van de vennootschap.

Janine De Keersmaecker Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2014
ÿþ~~~~~

~~ MEI ~~n~

RECHTBANK va KOOPHANDEL ANTWERPStiffied. MECHELEN

Ondernemingsnr :0862493712

Benaming (voluit) : EXCLUSIVE NETWORKS

(verkort) Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZeteU: A. Stocletlaan 202 2570 Duffel Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING

VAN TERACH~ VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, door Meester Peteri

Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buiten algemene d ring van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid ^FXCLU8[VGNETmORKG" waarvan de zetel gevestigd is te 2570 Duffel, A. Stocletlaan 202, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 28 maart 2014 door da bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aans ,ake|Hkho|d"TERACH",metceto|ta2O?O! Duffel, A. Stocketlaan 202. ondernemingsnummer 0828.363.381` hierna genoemd "da Overgenomeni Vennootschap en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid^E)VCLUGK/ENETWORKS^. waarvan de zetel gevestigd is te 2570 Duffel, A. ~bodadamn 202,ondememingsnummer 0862.493.712, hierna

genoemd "de Vennootschap"amænde Vennootschap" dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel te Antwe afdeling Mechelen op8 april 2O14 en bekendgemaakt in de Bijbij het Belgisch

~

Staatsblad op 23 a ril2O14.undernummom2O14O423,Ó681Oen2O14O423-OGO1T.overeenknmoUgarVke|71Q,

in fine van het Wet oek van venn otsoh n'

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen: Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder! u|bondoónQnouhvoorbehoodondera|gwmanatite!ove,opgeOvemnmonduVennuuV»ohap

.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichti van de Ove umonVænnnotouhopmmodenvonmf1ionuad2O14bookhoudkundUgen:

fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3/ Bijzondere werd verleend aan Janine De Keersmaecker en Olivier Armand, beiden advocaatl

bij King & Wood Mallesons LLP, met zetel te Square de Meeus 1, 1000 Brussel, allen individueel bevoegd,:

evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid to ~d| do h»sto\U .hane|ndade/

vervulling van de forma een ondernemingsloket met het oog op de ssing van dei~

gegevens |n da Kruispuntbank van Ondernemingen, en, deogevaUend, bij de Administratie van de Belasting:~

over Toegevoegde Waarde, te verzekeren.. !i

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH U|TTRENSEL' (Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, zes volmachten). Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, /~bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoeda instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

yeumz: Naam en handtekening

V( 1)&1( aar Belt Staar

~~ In de bij lagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 20.06.2014 14198-0156-036
22/08/2014
ÿþ mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON ITEUR

4 -eg-

3ISCH STA

3ELGE

04

NEERGELEGD

'

fi 6 18- 2014

ATSBL.,

FinerP,I.Tke " kbernw*PlAf "1--çg-

111,1.111,11.1q11111111 BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862493712

Benaming (voluit) : EXCLUSIVE NETWORKS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: A. Stocletlaan 202

2570 Duffel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien juli tweeduizend veertien, door Meester Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXCLUSIVE NETWORKS", waarvan de zetel gevestigd is te A. Stocletlaan 202, 2570 Duffel,,. volgende beslissing genomen heeft:

Invoeging van de hierna vermelde tekst na de eerste alinea van punt C. van artikel 9 van de statuten:

"Niettegenstaande enige andere statutaire bepaling, kunnen de aandelen die verpand worden ingevolgei: de pandoverOenkomst die op of rond 18 juli 2014 zal worden afgesloten tussen Exclusive Networks SAS ais: Pandgever ("Pledgor"), intermediate Capital Group Pic als Betalingsagent ("Paying Agent") en de Subscribers, (zoals daarin gedefinieerd) bij uitwinning van dat pand vrij worden overgedragen aan één of meerdere van de.; Begunstigden ("Beneficiaries" zoals daarin gedefinieerd) en/of één of meerdere met de Begunstigden'' verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1° en artikel 12 van he Wetboek van Vennootschappen). De Begunstigden en de met hen verbonden of geâssocieerde;', vennootschappen zijn, voor wat betreft overdrachten van aandelen ingevolge uitwinning van het pand, "toegelaten personen" in de zin van artikel 249, §1, tweede alinea, 40 van het Wetboek van Vennootschappen."

VOOR GEWKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(-regelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, dek ' gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vcifir registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim carnewal

Notaris

Op de laatste I*. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/02/2014
ÿþnad 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

11

*14048192*

Ondernemingsnr : 0862.453.712

Benaming (voluit) : EXCLUSIVE NETWORKS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : A. Stocletlaan 202

2570 Duffel

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN AANDELEN MET UITGIFTEPREMIE EN MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijftien januari tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, geassocieerd notaris te Brussel, dragende aan het slot de volgende registratiemelding

Geregistreerd vijf bladen, één renvooi,, op het derde Registratiekantoor van Elsene, op zeventien januari tweeduizend veertien, boek 83, blad 43, vak 17. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). Voor MARCHAL D. (getekend) C. DUMONT.

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXCLUSIVE NETWORKS", waarvan de zetel gevestigd is te Stocletlaan 202, 2570 Duffel, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door inbreng in natura (aandelen  welke participatie uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris) met vierendertigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (34.225,00 EUR), om het te brengen op zevenenzestigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (67.225,00 EUR), door uitgifte van duizend driehonderd negenenzestig (1.369) nieuwe aandelen.

Uitgiftepremie

Aangezien de volledige waarde van de ingebrachte aandelen twee miljoen negenhonderd en zesduizend tachtig euro (2.906.080,00 EUR) bedraagt werd een bedrag van twee miljoen achthonderd eenenzeventigduizend achthonderd vijfenvijftig euro (2.871.855,00 EUR) geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie werd volledig gestort.

Vergoeding voor de inbreno

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap naar Brits recht "Exclusive Networks Ltd" en aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "PATRICK VAN ARENDONK BEHEER B.V." duizend honderd negenenzestig (1.169) respectievelijk tweehonderd (200) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 6 januari 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te Berkentaan 8b, 1830 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Luc Van Coppenolle, luiden letterlijk als volgt

"besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Exclusive Networks BVBA, bestaat uit 74.760 aandelen van Exclusive Networks BV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze contralewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

most 11.1

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.369 aandelen van de vennootschap Exclusive Networks BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Antwerpen, 6 januari. 2014

De commissaris

DELOiTTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Luc Van Coppenolle"

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door inbreng in natura (aandelen  welke participatie uitvoerig staat beschreven in het verslag van de commissaris) met negenduizend achthonderd vijftig euro (9.850,00 EUR), om het te brengen op zevenenzeventig duizend vijfenzeventig euro (77.075,00 EUR), door uitgifte van driehonderd vierennegentig (394) nieuwe aandelen.

Uitgiftepremie

Aangezien de volledige waarde van de ingebrachte aandelen achthonderd drieëndertigduizend zevenhonderd euro (833.700,00 EUR) bedraagt werd een bedrag van achthonderd drieëntwintig duizend achthonderd vijftig euro (823.850,00 EUR) geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie werd volledig gestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden ;

- aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "WARNEB NEDERMEIJER HOLDING B.V.° honderd zevenenzeventig (177) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend,

- aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "ADRI ZANDEE HOLDING B.V.", honderd achtendertig (138) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend, en

- aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "JAN WILLEM SCHERMERHORN BEHEER B.V." negenenzeventig (79) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 6 januari 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te Berkenlaan 8b, 1830 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Luc Van Coppenolle, luiden letterlijk als volgt

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Exclusive Networks BVBA, bestaat uit 6.300 aandelen van Terach Group BV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van 'waardering

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden

mathematisch ten minste overeenkomen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 394 aandelen van de vennootschap Exclusive Networks

BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Antwerpen, 6 januari 2014

De commissaris

DELOiTTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Luc Van Coppenolle"

Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

De vergadering besliste het volledige bedrag van de twee uitgiftepremies, zijnde drie miljoen zeshonderd

vijfennegentigduizend zevenhonderd en vijf euro (3.695.705,00 EUR), te boeken op een onbeschikbare rekening

"Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en

waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt

overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

De vergadering besliste de uitgiftepremie niet te incorporeren in het kapitaal.

3° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenzeventig duizend vijfenzeventig euro (77.075,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend drieëntachtig (3.083) aandelen op naam, zonder vermelding

van waande, die ieder één/ drieduizend drieëntachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

k f& x

mod 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, zes volmachten, twee verslagen van het bestuursorgaan en twee verslagen van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013
ÿþVoor-

behoude

aan het

Selgisct"

Staatsbla

Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.493.712

Benaming

(voluit) : EXCLUSIVE NETWORKS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : A.Stocletlaan 202 - 2570 Duffel (volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming Commissaris

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op 31/05/2013.

NEERGELEGD

2 4 -07- 2013

GBIFFIe RECMTBANK van KCCPH~~2~~ Ietiggl\I

Bijlargerrbil lrét Bétgisctï StNàlsblet- 0210872013

De Algemene Vergadering van aandeelhouders beslist om het mandaat als commissaris van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, DELOITTE Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1830 Diegem, vertegenwoordigd door Dhr Luc Van Coppenolle, bedrijfsrevisor, wordt verlengd met een periode van 3 jaar, met ingang vanaf heden teneinde de controle uit te voeren over de boekjaren afgesloten op 31 december 2013, 2014 en 2015.

Voor eenstuitend uittreksel,

Dhr Breittmayer Olivier

zaakvoerder

Op de laatste btz. van Luk B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

31/07/2013
ÿþmod 11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie '

na neerlegging ter griffie van de akte



1





Ondernemingsnr : 0862.493.712

Benaming (voluit) : EXCLUSIVE NETWORKS

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stocletlaan 202

2570 DUFFEL

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN

MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"EXCLUSIVE NETWORKS", waarvan de zetel gevestigd is te Stocletlaan 202, 2570 Duffel,

volgende beslissing genomen heeft:

1° Invoeging van een nieuw punt c in artikel 9 van de statuten met betrekking tot de overdracht van.'

aandelen na uitwinning van een pand op aandelen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der'

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

2 2 -OI - 2013

OFII¬ FIE feeI-II`dANK vet

KOAPMANNetentlECMELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.06.2013 13202-0168-033
20/06/2012
ÿþMal 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

!Ille11111,10,p11

NEERGELEGD

2012

GRIFFIE TBANK van _ . Ne MECHELEN

r

"

Ondernemingsnr : 0862493712

Benaming

(voluit) : EXCLUSIVE NETWORKS

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Antwerpsesteenweg 22 - 2860 Sint-Kateline-Waver

Onderwerp akte : Adreswijziging

De Algemene Vergadering dd 31/05/2012 heeft belsist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Stocletlaan 202 te 2570 Duffel vanaf 1 juni 2012.

Dhr Breittmayer Olivier

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 13.06.2012 12173-0374-032
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 17.06.2011 11178-0068-031
06/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

YI

*11003240*

v~

beha aai Bel Staa

H II 11 I 1 i 1 11111 ia



R G F L_ r= G D

~-----

z s -12- 2C18

G: 77. :G' Nj,, van

KO~,-r~-- ~`f ~r~

te rViECHF.-_-.1,FN

Benaming : EXCLUSIVE NETWORKS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 22 - 2860 St.Kat.Waver

Ondernemingsnr : 0862493712

Voorwerp akte : Benoeming van een Commissaris

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders: gehouden op 24/11/2010.

De Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders beslist het mandaat als commissaris an de burgerlijke vennootschap die de resctvorqm van een coöperatieve vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid heeft aangenomen, DELOITTE Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan; 8b, 1830 Diegem, vertegenwoordigd door Dhr Luc Van Coppenolle, bedrijfsrevisor, toe te kennen voor een< periode van 3 jaar, met ingang va heden teneinde de controle uit te voeren over de boekjaren afgesloten op 31 december 2010, 2011 en 2012.

Voor eensluitend uittreksel,

Dhr Breittmayer Olivier

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 11.06.2010 10173-0433-015
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 27.07.2009 09482-0194-014
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.06.2008 08319-0219-013
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 04.07.2007 07378-0313-014
05/06/2015
ÿþ mod 11.1

~~Lutk 1B, 1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilitl'1111811'11,ell

2 7 MEI 213S

RECHTBANK van KOO?HANDEL ANTWERieffleald. MECHELS

Ondernemingsnr :0862,493.712

Benaming (voluit) : EXCLUSIVE NETWORKS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : A. Stocletlaan 202

2570 Duffel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig mei tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXCLUSIVE NETWORKS", waarvan de zetel gevestigd is te A. Stocletlaan 202, 2570 Duffel, hierna "de Vennootschap" genoemd,

beslist heeft een tekst in te voegen na de tweede alinea van punt C. van artikel 9 (Overdrachtsregeling bij leven of bij overlijden) van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 973, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten,

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. vgn Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

16/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 15.06.2005 05263-1255-014
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 28.07.2015 15358-0568-039

Coordonnées
EXCLUSIVE NETWORKS

Adresse
STOCLETLAAN 202 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande