EXEL HEALTHCARE (BELGIUM)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXEL HEALTHCARE (BELGIUM)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.193.012

Publication

12/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

,R na neerlegging ter griffie van de akte

Q,

NEERGELEGD

0 3 -07- 2012

Vo

aan

Belg

41

" " ia iaassi Staa

GRIFF tged-HTEiAi4K van

fie-Mllt.;i- t_FN-,.--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerriingsnr : 0862.193.012

° Benaming (voluit) : EXEL HEALTHCARE (BELGIUM)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat 3lndustriezone Mechelen Noord 2800 Mechelen

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op vijfentwintig; juni tweeduizend en twaalf;

DAT:

- de naamloze vennootschap "EXEL HEALTHCARE (BELGIUM)", met maatschappelijke zetel te 2800j Mechelen, Industriezone Mechelen Noord, Zandvoortstraat 3, rechtspersonenregister 0862.193.012, bij wijze; van fusie is overgenomen door de naamloze vennootschap "PHARMA LOGISTICS", met maatschappefijkei zetel te 2800 Mechelen, Industriezone Mechelen Noord, Zandvoortstraat 3, rechtspersonenregister Mechelen; 0420.775.508;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de ovememende vennootschap;

- vanaf één januari tweeduizend en twaalf de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap,, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

- de vennootschap heeft opgehouden te bestaan;

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "K law", met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit; dit uittreksel is getrokken, draagt de navolgende registratiemelding : "geregistreerd zes bladen geen renvooien' te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 11 vak' 18, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur al C. Van Elsen.",

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

laatàie O~Z. fan Lü,', $'!e.F'Y=eLdan P.ecto i3arrf iloedáfr+Ç[lwld van de. InstTufrtelm:8rc1'de notaris rtat_q u?n de zdr,c(c)fl{xi',.

Ûe.'jo=end C¢ ï2C3"S;?r9GCR ten 39ï'ZlLf`'l2.ïl d2,GaiT ;: 7-rte0:f1'2104fdIgQrt

',.r2 fa, 13ZTi sr.

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0172-028
25/05/2012
ÿþVoorbehouders aan het Belgisch Staatsblat

Mai WOid 11.1

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIN *iaoss2se" 1111



N E E Fi elirE _ : .-

1 I -0 5- 2012 ....

GRIFFIE FiEOHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN ,.1.E.

Ondernemi ngsnr : 0862.193.012

Benaming

(voluit) : EXEL HEALTHCARE (BELGIUM)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriezone Mechelen Noord, Zandvoortstraat 3, 2800 Mechelen (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het voorstel tot fusie door overneming tussen PHARMA LOGISTICS NV en EXEL HEALTHCARE (BELGIUM) NV:

1,Voorafgaande uiteenzetting

Pharma Logistics NV en Exel Healthcare (Belgium) NV hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Exel Healthcare (Belgium) NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Pharma Logistics NV, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 3 mei 2012 wordt, overeenkomstig artikel 693 W. Venn., door de raden van bestuur van Pharma Logistics NV en van Exel Healthcare (Belgium) NV in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting dat voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel dient te worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel, of in de vorm van een mededeling, die een hyperlink bevat naar een eigen website, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 693, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zijn van oordeel dat de geplande fusie gelet op de volgende overwegingen verantwoord is zowel vanuit economisch als financieel oogpunt:

-Exel Healthcare (Belgium) NV en Pharma Logistics NV behoren tot dezelfde groep;

-De voorgenomen fusie kadert binnen een wereldwijde doelstelling om de groepsstructuur te vereenvoudigen met het oog op het realiseren van kostenefficiënties en synergieën en het verbeteren van de concurrentiepositie van de groep in de markt, wat des te meer van belang is in het huidige financiële en economische klimaat;

-Exel Healthcare (Belgium) NV heeft destijds dienst gedaan als overname-vennootschap voor de overname door de toenmalige Exel groep van Pharma Logistics NV en heeft intussen geen afzonderlijke bestaansreden meer; tengevolge van de voorgenomen fusie kari Exel Healthcare (Belgium) NV op juridisch continue wijze worden geïntegreerd in haar dochtervennootschap Pharma Logistics NV, waarvoor zij als ovemamevennootschap heeft gefungeerd

-Naast kosten-besparingen en efficiëntievoordelen, leidt de integratie van Exel Healthcare (Belgium) NV tot een stroomlijning en optimalisatie van de financieringsstructuur voor de Pharma-activiteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y -De richting van de fusie, zijnde een integratie van Exel Healthcare (Belgium) NV in Pharma Logistics NV,

wordt o.m, verantwoord door de licenties en erkenningen waarover Pharma Logistics NV beschikt om haar activiteiten uit te oefenen, het personeel dat door deze vennootschap wordt tewerkgesteld en het onroerend goed waarvan zij eigenaar/gebruiker is.

2.De rechtsvorm, de naam, het doe! en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(artikel 693,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1.De Overnemende Vennootschap:

Pharma Logistics, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Industriezone

Mechelen Noord, Zandvoortstraat 3.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer

0420.775,508.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

De aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, de bewaring, de opslag, het transport en de vertegenwoordiging van chemische en gelijkaardige producten voor technisch en industrieel gebruik, van anaesthetica, en psychotropica stoffen, van geneesmiddelen en farmaceutische specialiteiten, van veterinaire producten, van cosmetische producten, van levensmiddelen, van dieetproducten, van geneeskundige planten en derivaten, van medische hulpmiddelen, van medische en chirurgische instrumenten, van producten voor parfumerieën, drugstores en opticienzaken, en, in het algemeen, alle activiteiten die betrekking hebben op de bevoorrading van farmaceutische en parafarmaceutische industrieën.

De vennootschap heeft tevens het recht apotheken uit te baten,

De maatschappij heeft het recht alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende transactie te verrichten die, rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk verband houden met haar vennootschapsdoel, of die van die aard zijn dat de verwezenlijking en de ontwikkeling van het vennootschapsdoel bevorderd wordt.

De maatschappij heeft het recht om door middel van inbreng, fusies, intekeningen, of op om

het even welke andere wijze te participeren in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen met een vennootschapsdoel dat vergelijkbaar, analoog of verwant is met het vennootschapsdoel van de maatschappij, of dat van die aard is dat het vennootschapsdoel van de maatschappij bevorderd wordt,"

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

"De heer Karel Van Ellinkhuizen- Bestuurder

-De heer Bart Ybema- Bestuurder

"De heer Eddy De Timmerman -Bestuurder

"De heer Salvatore Ciliberto-Bestuurder

Zij wordt hierna 'Pharma Logistics', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap :

Exel Healthcare (Belgium), naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen,

Industriezone Mechelen Noord, Zandvoortstraat 3.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer

0862.193.012.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving "De vennootschap heeft tot doel:

a- logistieke dienstverlening in de meest ruime zin van het woord;

b- het verhuren, vervoeren, verzenden, behandelen, verpakken, receptioneren en bewaren van alle goederen, alles in de meest ruime zin;

c- de aan- en verkoop van alle materialen in de meest ruime zin, nodig voor de activiteiten

vermeld in a- en b-;

c- het adviseren op alle activiteiten vermeld in a-, b- en c-;

d- het verwerven van belangen, op eender welke manier, in andere bedrijven al dan niet met

gelijkaardig doel en het verlenen van diensten aan deze bedrijven en aan derden op gebied van bestuur en

boekhouding in de ruimste zin;

e- de aan- en verkoop, en de verhuring van roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap of van andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel, of die van aard zijn om de verwezenl ijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,

roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

e

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich voor andere vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en

krediet toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap zal borgstelling en hypotheekstelling ten voordele van haar aandeelhouders kunnen

verstrekken."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Karel Van Ellinkhuizen-Bestuurder

-De heer Bart Ybema-Bestuurder

-De heer Walter Leysen-Bestuurder

-Exel International Holdings (Belgium) NV-Bestuurder

Zij wordt hierna 'Exel Healthcare (Belgium)' of 'Overgenomen Vennootschap' of 'Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

Pharma Logistics zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Exel Healthcare (Belgium), Over te Nemen Vennootschap.

3.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W. Venn.)

3.1. Algemeen

Er wordt geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op de netto boekwaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen per 31 december 2011, zoals die blijkt uit de ontwerpjaarrekening per 31/12/2011.

Het maatschappelijk kapitaal van Pharma Logistics bedraagt 2.913.034,06 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.750 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van Exel Healthcare (Belgium) bedraagt 69.338.750,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 693.387 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

3.2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode is als volgt:

Overnemende Vennootschap (Pharma Logistics)

Waarde per 31 december 2011 12.302.312,19 EUR

Aantal aandelen 2.750

Waarde per aandeel 4.473,56 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Exel Healthcare (Belgium)

Waarde per 31 december 2011 51.012.510,15 EUR

Aantal aandelen 693.387

Waarde per aandeel 73,57 EUR

Ruilverhouding

51.012.510,15/ 4.473,56 = 11.403,11

Op basis van het bovenstaande, worden overeenkomstig artikel 703 W. Venn. aan de aandeelhouders van Exel Healthcare (fielgium) het volgend aantal nieuwe aandelen in Pharma Logistics uitgegeven:

.Exel International Holdings (Belgium) NV, 11,402 nieuwe aandelen

" DHL Supply Chain (Belgium) NV, 1 nieuw aandelen

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3.3.Kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging bij de Overnemende Vennootschap tengevolge van de fusie zal 69.338.750 EUR

bedragen, om het kapitaal te brengen op 72.251.784,06 EUR vertegenwoordigd door 14,153 aandelen.

4.De wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W.

Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 11.403 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschap:

" de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap

" het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit

" de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschap worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd,

5.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari

2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6,De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

7.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Aan PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door de heer Thomas Scheyvaerts, wordt door de Overnemende Vennootschap opdracht verleend om voor de Overnemende Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. Venn.

Aan PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door de heer Thomas Scheyvaerts, wordt door de Over te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de Over te Nemen Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W, Venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris van de Overnemende Vennootschap en van de Over te Nemen Vennootschap voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn. bedoeld verslag bedraagt 6.000 EUR per vennootschap.

9.Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10.Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 701 W, Venn. haar statuten te wijzigen teneinde o.a. haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, aangezien het doel van de Over te Nemen Vennootschap in essentie overeenkomt met het doel van de Overnemende Vennootschap en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap binnen het doel van de Overnemende Vennootschap vallen.

Wel dient artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast.

Bovendien wordt door de raad van bestuur van de Ovememende Vennootschap voorgesteld om, onmiddellijk volgend op het fusiebesluit, de volgende kapitaalverminderingen door te voeren :

-vermindering van het kapitaal van de Overnemende Vennootschap met het bedrag dat nodig is om de eigen vermogenspost "Overgedragen verliezen", ontstaan ingevolge (de boekhoudkundige verwerking van) het voormelde fusiebesluit, op nul euro (¬ 0,00) te brengen, zonder vernietiging van aandelen; en

-vermindering van het kapitaal van de Overnemende Vennootschap naar aanleiding van de opheffing van de volgend op de fusie verworven 2.750 eigen aandelen (nu de Over te Nemen Vennootschap thans 100% van

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

de aandelen bezit die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de Ovememende Vennootschap) met een bedrag gelijk aan de waarde waarvoor de voormelde eigen aandelen in de inventaris zijn ingeschreven,

11. Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is noch eigenaar van, noch houder van enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen gelegen in België, zodat de vooropgestelde fusie niet onder het toepassingsgebied valt van de thans vigerende gewestelijke bodemwetgeving.

12.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen

is 25 juni 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

13,Neerlegging en publicatie in de bijlagen bij het Belgisoh Staatbfad

De respectieve raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap beslissen tenslotte om Vaën Vercruysse en Hannelore De Ly van K law BVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel ter griffie van de rechtbanken van koophandel te Mechelen en de publicatie bij uittreksel overeenkomstig artikel 74juncto 693 W. Venn. in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

14. Overige vooropgestelde formaliteiten

De respectieve raden van bestuur stellen aan de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken

vennootschappen voor om te verzaken aan:

-Het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de raden van bestuur overeenkomstig artikel 694

W. Venn;

-De tussentijdse informatieplicht van de raden van bestuur overeenkomstig artikel 696 W. Venn; en

-De terbeschikkingstelling van het onderhavig fusievoorstel en de overige stukken inzake de vooropgestelde

fusie aan de aandeelhouders overeenkomstig artikel 697 W, Venn,

15.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenais de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek,

Voor eensluidend uittreksel,

Hannelore De Ly

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2012
ÿþc rtod Word tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lftlIlI IW1111911111aINl

*12085102*

~..,..._.

NEERG~L'EGD

2 4 -04- 2012

GRIFFIE R.EC1-íTBAN^--- ~

KUOPH~tí~i~~i#fite NIECFiEf..EN

Ondernemingsnr : 0862.193.012

Benaming

(voluit) : EXEL HEALTHCARE (BELGIUM)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat 3, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 26 januari 2012:

0e Algemene Vergadering stelt het ontslag van de heer Eduard Molkenboer en de heer Eddy De Timmerman vast ais bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddelijke ingang.

Ce Algemene Vergadering benoemt de heer Karel Van Ellinkhuizen, wonende te Nederland, 1251 RE Laren, Wagenpad 11, geboren op 19 maart 1959, en de heer Bart Ybema, wonende te Nederland, 3066 HL: Rotterdam, Ineke Stuiterstraat 20, geboren op 24 augustus 1969, ais bestuurder van de vennootschap voor een periode van drie jaar met onmiddelijke ingang en dit tot aan de Gewone Algemene Vergadering van: aandeelhouders te houden in 2015, die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening betreffende! het boekjaar dat afsluit op 31 december 2014.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 26 januari 2012:

BESLOTEN de heer Karel Van Ellinkhuizen, wonende te Nederland, 1251 RE Laren, Wagenpad 11, geboren op 19 maart 1959, tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap te benoemen, en dit met onmiddellijke ingang en dit voor de duur van het bestuurdersmandaat. De heer Karel Van Ellinkhuizen aanvaardt dit mandaat en zal het onbezoldigd uitoefenen.

Karel van Ellinkhuizen

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111 1111011111

*11134055*

Ondernemingsnr : 0862.193.012 Benaming

(voluit) EXEL HEALTHCARE (Belgium)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat 3, Industriezone Mechelen Noord, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : vervanging vertegenwoordiging mandaat PWC.

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering blijkt dat :

de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 juni 2011 in kennis gesteld is dat de firma; PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren vanaf 30 juni 2011 vertegenwoordigd zal worden door de heer; Thomas Scheyvaerts, in de uitoefening van zijn mandaat van commissaris, ter vervanging van de heer Raf Vander Stichele.

Voor éénsluidend uittreksel.

Eddy De Timmerman

Bestuurder

Walter Leysen

Bestuurder

io

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

bel a

BF

Sta

NEERGELEGD

?. 9 -08- 2011

GRJFEIE RECHTBANK van

K4OPHAN§eitè MECHELEN

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 25.07.2011 11335-0384-028
12/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.10.2009, NGL 05.11.2009 09846-0180-029
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.10.2008, NGL 13.10.2008 08783-0371-028
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.10.2007, NGL 31.12.2007 07850-0223-028
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.06.2006 06377-3610-021
20/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 17.06.2005 05278-3388-022

Coordonnées
EXEL HEALTHCARE (BELGIUM)

Adresse
ZANDVOORTSTRAAT 3 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande