EXMAR VLGC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXMAR VLGC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 847.316.675

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 24.06.2014 14215-0080-029
27/11/2012
ÿþ11

*iaisses21

1i~~ i. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neérgelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, oP

16 NOV 2012

Griffie

mod 11.1

Ondernemingsnr : BB0847.316.675

Benaming (voluit) : EXMAR LPG

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Naamswijzigng - statutenwijziging - coördinatie - volmacht

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op vijftien november tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EXMAR LPG" met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen met ingang van heden in "EXMAR VLGC".

2. De vergadering beslist ingevolge de hierboven genomen beslissing tot wijziging van paragraaf 1 van artikel 1 van de statuten van de vennootschap, zodat dit voortaan luidt; als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming. luidt "EXMAR VLGC':"

3. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten en machtigt de instrumenterende notaris tot het opstellen van de gecoördineerde statuten.

4. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen, en in het bijzonder voor het verzamelen van de aandelen aan toonder en de inschrijving van deze aandelen in het aandelenregister.

5. Bijzondere volmacht: Deze wordt verleend aan de nagenoemde personen teneinde het nodige te doen bij het ondernemingsloket en eventuele andere openbare besturen, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze naamswijziging en statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: Mevrouw Christine VAN ACKER wonende te Sint-Niklaas, Smisstraat 108, met macht om, afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met volmachten.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2012
ÿþ mod 11.1



reu In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*iz i1 zea az"

b

E

s"

t?4+wr5dn,~~d ~ 1,1 é ~r lffh r'wa :?e9~~ 1?ÿi eitted

r

F'!i~ 6,tt.~Cl]pintiFtr:l .Qrdt'respo, 6,p

Griffie 1 1 lUIE 2012

Ondememingsnr :

0847" 316" 575

Benaming (voluit) : EXMAR LPG

(verkort)

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op tien juli tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

1. EXMAR, naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Antwerpen, de Gerlachekaai 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0860.409.202, opgericht ingevolge partiële splitsing van de naamloze vennootschap CMB, krachtens akte verleden voor notaris Benoît De Cleene te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot Patrick Van Ooteghem, notaris te Temse, ratione loci belet, op twintig juni tweeduizend en drie, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig juni nadien onder nummer *03072972*.

2. Exmar Marine, naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Antwerpen, de Gerlachekaai 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0424.355.501, opgericht onder de benaming Petrobulk Carriers krachtens akte verleden voor notaris Jean-Luc Indekeu te Brussel op veertien juni negentienhonderd drieëntachtig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht juli nadien onder nummer 1752-1.

een naamloze vennootschap "EXMAR LPG"_ met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, met kapitaal van honderdduizend US dollar (USD100.000,00), volledig, volstort in geld, vertegenwoordigd door tweehonderd (1000) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, werd opgericht.

De intekenaars verklaren en erkennen dat de duizend (1.000) aandelen, waarop werd ingeschreven a rato van honderd USD per aandeel, volledig volstort werden, hetzij tot beloop van honderdduizend US dollar (USD100.000,00) als volgt:

- de vennootschap "EXMAR", voornoemd, onderschrijft bij monde van haar gevolmachtigde negenhonderd negenennegentig aandelen (999) vertegenwoordigend negenennegentig duizend negenhonderd US dollar (USD99.900,00).

- de vennootschap "EXMAR MARINE" voornoemd, onderschrijft bij monde van haar gevolmachtigde één aandeel (1) vertegenwoordigend honderd US dollar (USD100,00).

De statuten lulden als volgt:

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt EXMAR LPG.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, De Gerlachekaai 20. Doel: De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen in verband met het vervoer ter zee en de scheepsrederij, onder meer het in- en uitcharteren, aan- en verkopen

van schepen, het_inieggerl_en.de exploifati ~ar~_sçl~eepv_aartlijrter~.__- :-.

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Deze opsomming is niet beperkend.

Bijkomend heeft de vennootschap eveneens tot doel het nemen, beheren, verkopen en overdragen van deelnemingen in alle bestaande of op te richten maatschappijen met industriële, financiële of handelsactiviteiten.

De vennootschap mag zich associëren met alle particulieren, ondernemingen, vennootschappen of verenigingen die een gelijkaardig doel hebben, met deze samensmelten en inbreng of afstand doen, ten voorlopige of definitieve titel, van het geheel of een deel van haar actief.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, financiële, commerciële of industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, en namelijk alle verrichtingen in verband met het vervoer, van welke aard ook, in de lucht, te water en te land. De vennootschap kan ook activa in zekerheid geven tot waarborg van financieringen toegekend aan de vennootschappengroep waartoe ze behoort, of zich borg stellen of aval verlenen, voor zover deze financieringen dienstig zijn voor haar activiteit of de verwezenlijking van haar doel.

De algemene vergadering kan het doel wijzigen onder de in het Wetboek van Vennootschappen gestelde voorwaarden.

Duur: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend US Dollar (USD 100.000,00) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het is volledig volstort.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst. Van die winst wordt eerst en vooral ten minste vijf per honderd voor het wettelijk reservefonds afgenomen; die afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve het tiende', deel van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders, op voorstel van de raad van bestuur.

Jaarlijkse algemene vergadering: De gewone algemene vergadering wordt gehouden te Antwerpen, de vierde dinsdag van mei om tien uur, op de plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de volgende werkdag gehouden.

De oproepingen voor een algemene vergadering geschieden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt beheerd door een raad van tenminste drie bestuurders al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, die voor een maximum van zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd worden en die te allen tijde door haar kunnen worden afgezet.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herkiesbaar. De mandaten van de uittredende bestuurders vervallen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en kan onder hen één of meer ondervoorzitters kiezen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan een directiecomité overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze delegatie betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Voorbehouden h aan fit Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer afgevaardigden al dan niet bestuurders, die eveneens belast zijn met de uitvoering van de beslissingen van de raad, het bestuur van het geheel of van een bepaald gedeelte of van een bijzondere tak van de maatschappelijke zaken aan één of meer directeurs toevertrouwen alsmede bijzondere machten aan gelijk welke lasthebber delegeren.

De afschriften of uittreksels van de processen-verbaal, voor te leggen in rechtszaken of elders, worden echt verklaard en ondertekend door de voorzitter, door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De vertegenwoordiging van de vennootschap in de handelingen of in rechte wordt " waargenomen hetzij door twee bestuurders, hetzij door één bestuurder en één lid van het directiecomité, hetzij, binnen het kader van de bevoegdheden die eventueel aan het directiecomité zouden zijn gedelegeerd in toepassing van artikel zestien van deze statuten, door twee leden van het directiecomité, hetzij door om het even welke andere daartoe gemachtigde personen.

Vereffening: Nadat al de schulden en lasten, zomede de vereffeningskosten werden aangezuiverd of consignatie van die afrekeningen werd gedaan, wordt het netto-actief verdeeld tussen al de aandelen, in baar geld of effecten.

Zo op dit ogenblik de stortingen op de aandelen niet in gelijke verhouding mochten verricht zijn, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in de vorige alinea bepaalde verdeling, met deze verscheidenheid rekening houden en het evenwicht herstellen door al de aandelen op volstrekt gelijke voet te brengen, hetzij door bijstortingen te vragen ten laste van titels waarvoor de stortingen in een mindere mate werden verricht, hetzij door voorafgaande uitkeringen, in baar geld of in effecten, ten gunste van de aandelen waarvoor naar verhouding meer werd gestort of die volstort werden.

Overgangsbepalingen

1) Afsluiten van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en dertien.

2) Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering wordt vastgesteld op de vierde dinsdag van mei van tweeduizend en veertien om tien uur.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4) Bestuurders: De comparanten qualitate qua beslissen het aantal bestuurders vast te stellen op drie. Tot deze functies worden benoemd :

- de Heer SAVERYS Nicolas, wonende te Waasmunster, Kasteelstraat 22.

de Heer DE BRABANDERE Patrick, wonende te Wezembeek-Oppem, Grensstraat'.

47.

- jonkheer de POTTER Miguel Louis Ingrid Marie Ghislain, wonende te 9140 Temse, Cauwerburg 22.

Het mandaat van de bestuurders wordt aanvaard door mevrouw Christine Van Acker, nagenoemd, handelend als bijzondere lasthebber blijkens onderhandse volmacht de dato achttien juni tweeduizend en twaalf.

De bestuurdersmandaten vervallen na de jaarlijkse algemene vergadering van tweeduizend en achttien.

5) Commissaris : De comparanten beslissen als commissaris te benoemen:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG, RPR Brussel 0419122548, - vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock - kantoorhoudend te Kontich, Prins Boudewijnlaan 24D, bedrijfsrevisor.

' Het mandaat vervalt na de jaarlijkse algemene vergadering van tweeduizend en vijftien. VOLMACHT: Deze wordt verleend aan de nagenoemde personen, met macht om afzonderlijk te handelen, teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle, administratie diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze oprichting: Mevrouw

Christine VAN ACKER, wonende te Sint-Niklaas, Smisstraat 108 en/of Mevrouw Sissi

WOUTERS wonende te Robert Broeckhovenstraat 15 te 2610 Wilrijk, met recht van

substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voorbehouden `aan Niet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 18.06.2015 15188-0161-027
28/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

-"-

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 AUG. 2015

afdeliner pen

Ondernemingsnr : 0847.316.675

Benaming

(voluit) : EXMAR VLGC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20 2000 Antwrpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Er blijkt uit het verslag van aandeelhoudersvergadering de dato 23 mei 2015 dat KPMG Bedrijfsrevisoren Burg CVBA (B009), Prins Boudewijniaan 24d, 2550 Kontich, als commissaris werd herbenoemd voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering van de aandeelhouders die gehouden wordt om te beraadslagen over de rekeningen van het boekjaar 2017. KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, aan als vaste vertegenwoordiger,

Bijzondere volmacht :

Aan Mevrouw Christine Van Acker wonende te 9100 Sint-Niklaas om de uittreksels van dit proces-verbaal, bestemd op te worden gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsook alle documenten te ondertekenen om de inschrijving in; het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen.

Voor eensluidend afschrift

Christine Van Acker

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EXMAR VLGC

Adresse
DE GERLACHEKAAI 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande