EXPERIENCE@WORK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERIENCE@WORK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.819.632

Publication

03/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-04-2015

Griffie

*15305825*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627819632

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

EXPERIENCE@WORK

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 31 maart 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als maatschappelijke benaming  EXPERIENCE@WORK .

2. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Mechelen, Minderbroedersgang 12.

3. Oprichters:

1/ De naamloze vennootschap van publiek recht  BELGACOM , rechtspersonenregister Brussel 0202.239.951, met zetel te 1030 Brussel, Koning Albert II-laan 27.

2/ De naamloze vennootschap  KBC GROEP , rechtspersonenregister Brussel 0403.227.515, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

3/ De naamloze vennootschap  AXA BELGIUM , rechtspersonenregister Brussel 0404.483.367, met zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan 25.

4/ De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HAZELHEARTWOOD , rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen 0836.783.168, met zetel te 2800 Mechelen, Minderbroedersgang 12.

4. Kapitaal: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) A-aandelen.

5. Gestorte bedrag: 300.000,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Aansprakelijkheid: De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun respectievelijke inbrengen. Onder de vennoten bestaat er geen hoofdelijkheid, noch onverdeeldheid.

8. Dagelijks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet vennoten. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere persoon belast met het dagelijks bestuur heeft de beslissingsbevoegdheid alsmede de handtekeningsbevoegdheid voor alle daden van dagelijks bestuur. Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

10. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

11. Verdeling van de winst: Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd voorafgaandelijk wordt afgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht maar facultatief van zodra dit reservefonds één tiende van

Onderwerp akte :

Minderbroedersgang 12 2800 Mechelen

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Over het saldo na voormelde voorafneming zal mits inachtneming van de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen worden beslist door de algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt plaats en datum voor de betaling van de dividenden.

12. Dividenden: Artikel 34 luidt:  Elk A-aandeel geeft recht op een dividend waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering. De B-aandelen geven dan recht op één/honderdste (1/100ste) van het bedrag van het dividend zoals vastgesteld voor het A-aandeel. De raad van bestuur kan echter, binnen de perken van het globaal bedrag dat door de algemene vergadering werd goedgekeurd voor dividend uitkering, de verhouding voor de uitkering aan A- en B-aandelen wijzigen, doch slechts in een voor de B-aandelen gunstigere zin.

De raad van bestuur bepaalt plaats en datum voor de betaling van de dividenden.

De algemene vergadering kan in de loop van het boekjaar tussentijdse dividenden uitkeren op basis van de overgedragen winsten en reserves mits inachtneming van de desbetreffende wettelijke bepalingen die gelden voor de naamloze vennootschappen en mits in achtneming van het hoger bepaalde.

13. Verdeling vereffeningsaldo: Na delging van alle schulden en lasten van de vennootschap en terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal zal het saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit en rekening houdende met dezelfde verdeelsleutel als de winst-verdeling van artikel 34 van de statuten.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

14. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen.

De raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

15. Bestuurders: Alle oprichtsters, tegenwoordig en vertegenwoordigd, stelden overeenkomstig artikel 14 van de statuten met unanimiteit het aantal bestuurders vast op vier (4) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder:

* dezen verkozen uit de kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster sub 1, onderschrijfster van aandelen van klasse A:

1/ De naamloze vennootschap van publiek recht  BELGACOM , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer GEORGIS Michel Marthe Jacques, geboren te Leuven op 12 april 1953, wonende te 1410 Waterloo, Avenue des Eglantines 18;

* dezen verkozen uit de kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster sub 2, onderschrijfster van aandelen van klasse A:

2/ Mevrouw BASHM Anette Carolin, geboren te Bensheim (Duitsland) op 26 juli 1967, wonende te 1331 Rixensart, Rue Rosier Bois 76;

* dezen verkozen uit de kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster sub 3, onderschrijfster van aandelen van klasse A:

3/ De naamloze vennootschap  AXA BELGIUM , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw SONNEVILLE Isabelle Charline Rika Elvire, geboren te Charleroi op 14 november 1969, wonende te 1650 Beersel, Schoolstraat 126;

* dezen verkozen uit de kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster sub 4, onderschrijfster van aandelen van klasse A:

4/ De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HAZELHEARTWOOD , met als vaste vertegenwoordiger de heer DE GREFTE Guido Eraste Maria, geboren te Soest (Nederland) op 11 april 1964, wonende te 3071 Kortenberg, Dorpsplein 14.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde termijn en zijn op elk ogenblik herroepbaar.

16. Commissarissen: Geen.

17. Doel: De vennootschap heeft als doel de vennoten en/of met een vennoot verbonden vennootschappen te ondersteunen, coachen en begeleiden bij het opzetten en monitoren van samenwerkingen met elkaar onderling of met externe klanten, bedrijven, verenigingen, sociale organisaties en overheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze samenwerkingen betreffen advies- en dienstverlening in de vorm van concrete opdrachten op

het vlak van bedrijfsorganisatie, algemeen beleid, commerciële en financiële structuur en initiatieven,

HR, communicatie en logistiek, IT en andere relevante domeinen en gebeurt op basis van een

dienstverleningsovereenkomst tussen de betrokken opdrachtgever en opdrachtnemer.

Voor de uitvoering van de opdracht zetten de vennoten en/of met een vennoot verbonden

vennootschappen hun eigen medewerkers in.

De vennootschap realiseert deze doelstelling door onder meer volgende activiteiten:

- Het identificeren van opdrachten inzake advies- en dienstverlening zoals hoger aangegeven voor

klanten, bedrijven, verenigingen, sociale organisaties en overheden;

- Het voorstellen van deze opdrachten aan klanten, bedrijven, verenigingen en overheden die zelf

beslissen al dan niet op deze opdrachten in te gaan;

- Het ontvangen en evalueren van de profielen die de vennoten wensen in te zetten voor de

uitvoering van deze opdrachten;

- Het doorgeven aan mogelijke opdrachtgevers van deze profielen;

- Het organiseren van afspraken tussen opdrachtgevers en vennoten-opdrachtnemers

- Het voorbereiden van de overeenkomsten betreffende deze opdrachten en het administratief

beheer ervan;

- Het voorbereiden van de facturatie betreffende deze opdrachten;

- Het opvolgen van de tevredenheid van de opdrachtgever met betrekking tot de concrete uitvoering

van deze opdrachten;

- Het coachen van de vennoten of met de vennoten verbonden vennootschappen bij het opzetten

van interne processen, onder meer voor:

* Het informeren van de medewerkers van de vennoten of met een vennoot verbonden

vennootschappen over de mogelijkheid mee te werken aan deze opdrachten;

* Het opvolgen van de medewerkers van de vennoten of met een vennoot verbonden

vennootschappen tijdens deze opdrachten.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of

onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin kunnen bijdragen.

18. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde dinsdag van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Om de algemene vergaderingen bij te wonen, dienen de A-vennoten, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk per gewone brief of e-mail te kennen te geven aan het bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats.

De B-vennoten zijn vrijgesteld van deze formaliteit. De bestuurders en de commissaris van de vennootschap zijn eveneens vrijgesteld van deze verplichting.

De A- en B-vennoten kunnen in persoon of bij volmacht stemmen; in het laatste geval kunnen zij zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Een lasthebber kan drager zijn van meerdere volmachten.

19. Volmachten: De verschijnster onder 3.1 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door mevrouw JANSSENS Inge Aviel Elvire, geboren te Lokeren op 25 december 1971, wonende te 9290 Berlare, Moleneindestraat 1 B.

De verschijnster onder 3.2 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer VERHOELST Herman Stefaan, geboren te Leuven op 7 oktober 1959, wonende te 3110 Rotselaar, Berkenlaan 37.

De verschijnster onder 3.3 is alhier vertegenwoordigd ingevolge hieraan gehechte onderhandse volmacht door de heer HERMANS Koen Dimitry Emiel, geboren te Mol op 25 april 1975, wonende te 3450 Geetbets, Steenweg op Kortenaken 6.

De verschijnster onder 3.4 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer DE GREFTE Guido, voornoemd.

20. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Crelan.

21. Bijzondere volmacht: Er werd aan:

- mevrouw JANSSENS Inge, voornoemd; en

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GOEMANS & PARTNERS , rechtspersonenregister

Antwerpen, afdeling Mechelen 0478.028.173, met zetel te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66,

evenals aan haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers,

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EXPERIENCE@WORK

Adresse
MINDERBROEDERSGANG 12 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande