EXPOTIENDAS

BUIV


Dénomination : EXPOTIENDAS
Forme juridique : BUIV
N° entreprise : 837.236.791

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.11.2013, NGL 24.12.2013 13684-0026-005
04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.11.2012, NGL 28.12.2012 12680-0025-004
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 19.07.2011 11285-0103-038
06/07/2011
ÿþMm 2.1

(kg

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



%rryelegl ter grille rai % Asclrtbald

aan Yoopitotntíei k Afttxerlea, op

2 JUNI 2M1

Griffie

1111

*11101903*



Ondernerningsnr : CS 3?-- , 2~

Benaming

(voluit) : EXPOTIENDAS

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Spaans recht

Zetel : Narcis Monturiol 130 - 08902 Hospitalet de Llobregat (Spanje)

In België: Leopoldstraat ! Arenbergstraat 18 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting Belgisch bijkantoor - benoeming wettelijk vertegenwoordiger - Neerlegging statuten Expotiendas SL met statutenwijziging - Uittreksel handelsregister

Uittreksel uit de vergadering van Expotiendas S.L. Sociedad Unipersonal van 17 februari 2011

OPRICHTING VAN EEN BELGISCH BIJKANTOOR  BENOEMING EN BEVOEGDHEDEN VAN DE DIRECTEUR VAN HET BIJKANTOOR

Enrique Coronado Colom, Uniek bestuurder van de onderneming, verklaart voor waar dat de volgende resoluties werden goedgekeurd tijdens het verloop van de Vergadering die plaatsvond in Hospitalet de Llobregat, op 17 februari 2011. Dat deze vergadering het vereiste aantal deelnemers telde en dat deze resoluties niet werden geamendeerd of herroepen waardoor zij nog steeds geldig zijn.

(i)Een bijkantoor van de onderneming oprichten in de Arenbergstraat18/Leopoldstraat (2000 Antwerpen) in België, op 15 maart 2011.

(ii)Het bijkantoor de naam EXPOTIENDAS geven

(iii)Het bijkantoor de toestemming geven zich aan de volgende bevoegdheden te wijden: commercialisering van bruidskledij en feestkledij met attributen.

(iv)Als directeur (wettelijk vertegenwoordiger) van het bijkantoor in België de heer MANUEL FOSSAS SANZ benoemen, de Spaanse nationaliteit dragend en met professioneel adres te Spanje, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, talle Narcis Monturiol 130.

(v)De directeur van het bijkantoor niet te vergoeden.

(vi)De directeur van het Belgische bijkantoor voldoende bevoegdheid te geven opdat hij het dagelijks bestuur kan uitvoeren, en de functie kan uitvoeren tot zijn benoeming wordt herroepen, inclusief: a.Briefwisseting ondertekenen, bestellingen aanvaarden, offertes en contracten opmaken (incl. huurcontracten voor onroerend goed en de aankoop van kantoormeubelen en  uitrusting), en de dagelijkse gang van zaken in het bijkantoor opvolgen;

b.Contracten inzake verzekering, water, gas, elektriciteit en andere uitrusting opmaken, ondertekenen, overdragen of annuleren en de toeleveraars zelf betalen;

c.Niet-leidinggevend personeel aannemen, promotie geven, verlonen en ontslaan;

d.Bankrekeningen en postgirorekening openen en beheren en een kluis huren;

e.Geld, schulden en aan het bijkantoor verschuldigde activa innen en indien nodig, wettelijke stappen ondernemen en schulden vereffenen niet een maximum van 350 000 euro.

f.Leningen en interesten afbetalen en de gemaakte kosten door het personeel van het bijkantoor aflossen met een maximum van 350 000 euro.

g.Commerciële documenten, effecten, betalingsopdrachten, cheques, promessen of andere gelijkaardige documenten tekenen, overdragen en endosseren met een maximum van 350 000 euro.

h.Het bijkantoor vertegenwoordigen in wettelijke procedures in de hoedanigheid van eiser of beklaagde, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

overeenkomsten bereiken in het kader van het dagelijks beheer van het bijkantoor;

i.Leveringen aanvaarden en artikelen ophalen (incl. aangetekende zendingen en goederen onderhevig aan heffingen) in postkantoren, douane, trein-en maritieme agentschappen en ontvangstbewijzen tekenen; j.De onderneming vertegenwoordigen bij het Postkantoor, de Dienst voor telefonie en telegrafie, fiscale en douaneautoriteiten, het Handelsregister en alle andere overheidsinstanties zowel de nationale als de regionale, provinciale en gemeentelijke instanties, en borgstellingen en garanties met deze entiteiten afsluiten.

k.De geregistreerde kantoren van het bijkantoor overplaatsen (en andere kantoren openen);

I.Elk van de eerder vermelde bevoegdheden delegeren aan (een) specifiek aangeduide persoon/personen en;

m.Documenten opstellen en tekenen voor elk van de eerder vernoemde acties.

(vii) Bekrachtigen dat de Onderneming of de groep waartoe deze behoort:

-Meer dan 50 personen tewerkstelt; of

-Een facturatiebedrag van meer dan 7 000 000 eur haalt;

-Activa heeft die op meer dan 5 000 000 eur worden gewaardeerd;

-Aan alle voorgaande criteria voldoet.

Dit betekent dat de Onderneming geen KMO is, zoals bepaald in Titel 1, artikel 2, 1° van de Wet tot Bevordering van het Zelfstandige ondernemerschap van 10 februari 1998, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 21 februari 1998. Bijgevolg is EXPOTIENDAS S.L., gevestigd in de Arenbergstraat 18/Leopoldstraat (2000 Antwerpen) het bijkantoor van een groot bedrijf en is het daarom niet verplichtte voldoen aan de artikels 4 en 5 van deze Wet van 1998.

(viii)lk geef bijzondere bevoegdheden, met de mogelijkheid deze te herroepen, aan :

-Manuel Fossas Sanz, met professioneel adres te 08902 L'Hospitalet de Llobregat, calte Narcis Monturiol 130, mei als identiteitskaartnummer 35089154D.

Opdat deze in naam en vertegenwoordiging van EXPOTIENDAS S.L., SOCIEDAD UNIPERSONAL, eender welke beheerstaak kan uitvoeren m.b.t. de registratie van een nieuw vertegenwoordigend filiaal van de onderneming "EXPOTIENDAS S.L. SOCIEDAD UNIPERSONAL" bij de Kamer van Koophandel, het Handelsregister, de Handelsrechtbank, de BTW-autoriteiten en inzake eender welke latere wijziging, alsook eender welk nodig document kan ondertekenen en, in het algemeen, elke beheerstaak uitvoeren die nodig of nuttig is om deze volmacht effectief te maken.

STATUTEN VAN DE ONDERNEMING

De vennootschap werd opgericht op 13 november 1997.

HOOFDSTUK 1- ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 1  De Onderneming draagt de naam EXPOTIENDAS, buitenlandse vennootschap naar Spaans recht

ARTIKEL 2  De Onderneming heeft de commercialisering, vertegenwoordiging, import en export van aile klasse kledingstukken en de attributen hierbij tot doel.

Deze activiteiten kunnen rechtstreeks door de Onderneming worden uitgevoerd, of onrechtstreeks, incl. door het bezit van aandelen of participaties in andere identieke of analoge ondernemingen.

ARTIKEL 3  Alle andere activiteiten voor wier uitoefening de Wet speciale vereisten stelt waar de Onderneming niet aan voldoet, kunnen niet onder de ondernemingsdoelen vallen.

Indien de wettelijke bepalingen voor de uitoefening van enkele van de activiteiten die vervat zijn in de ondememingsdoelen een beroepstitel of een administratieve toestemming vereisen, of een inschrijving in een openbaar register, moeten deze activiteiten worden uitgevoerd door personen die deze beroepstitel dragen en in voorkomend geval, mag niet worden aangevangen met deze activiteiten voor aan de vereiste administratieve eisen is voldaan.

ARTIKEL 4  De duur van de Onderneming is onbepaald en laat de werkzaamheden beginnen zodra de oprichtingsakte wordt uitgereikt.

ARTIKEL 5  De afsluitdatum van het boekjaar valt elk jaar op 31 december.

ARTIKEL 6  De onderneming heeft als vestigingsadres Hospitalet de Llobregat, catie Narcis Monturiol nr. 130.

Met akkoord van het Bestuur kan de onderneming zich verplaatsen naar een ander adres binnen dezelfde stad waar ze is gevestigd.

Op dezelfde manier kunnen bijkantoren, agentschappen en afdelingen opgericht, geschrapt en verplaatst worden die de ontwikkeling van de activiteit van de onderneming nodig of passend maken, zowel op nationale bodem ais in het buitenland.

ARTIKEL 7- Het ondememingskapitaal bedraagt zestigduizend honderd euro, verdeeld in 10.000 participaties van de onderneming, nummers 1 tot 10.000, inclusief deze beide, niet een nominale waarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

van 6.01 euro elk, cumulatief en ondeelbaar, die niet zullen kunnen worden geïncorporeerd in verhandelbare effecten noch aandelen kunnen worden genoemd, het ondernemingskapitaal is volledig geplaatst en gestort.

HOOFDSTUK Il  REGIME VAN DE PARTICIPATIES VAN DE ONDERNEMING

ARTIKEL 8  De participaties van de onderneming zijn onderworpen aan het regime voorzien door de wet. De overdracht van de participaties van de onderneming en de vestiging van een zakelijk pandrecht moeten worden vastgelegd in een authentieke akte. De vestiging van andere zakelijke rechten moet worden vastgelegd in een notariële akte.

De rechten jegens de onderneming kunnen worden uitgeoefend zodra deze kennis heeft van de overdracht of vestiging van de hypotheek.

De Onderneming zal een registratieboek van de vennoten bijhouden dat elke vennoot zal kunnen inkijken en waarvan de houders uittreksels kunnen opvragen van de op hun naam geregistreerde rechten.

ARTIKEL 9  De overdracht van de participaties van de onderneming wordt geregeld door de bepalingen in artikel 28 en volgende van de Wet. Bijgevolg zal de vrijwillige overdracht van de participaties via een akte inter vivos tussen vennoten gebeuren, ten gunste van de echtgeno(o)t(e), de bloedverwanten in op-en neergaande lijn van de vennoten, of van ondernemingen die tot dezelfde groep ais de overdragende groep behoren, alsook de overdrachten mortis causa (terzake des doods).

ARTIKEL 10  In geval van vruchtgebruik van de participaties, ligt de hoedanigheid van vennoot in de blote eigenaar, maar de vruchtgebruiker zal in eik geval recht hebben op de overeengekomen dividenden door de Onderneming tijdens het vruchtgebruik. ln het geval van pandrecht zal de uitoefening van de rechten van de vennoot toekomen aan de eigenaar.

HOOFDSTUK III  VENNOOTSCHAPSORGANEN

ARTIKEL 11  De Vennootschapsorganen zijn de Algemene Vergadering en de Bestuurders, en de niet voorziene zaken in deze Statuten vallen onder de bepalingen van artikels 43 en volgende van de Wet. ARTIKEL 12  ALGEMENE VERGADERING

De vennoten die bijeenkomen in de Algemene Vergadering beslissen  bij wettige meerderheid -- over de zaken die onder de bevoegdheid van de Vergadering vallen.

ARTIKEL 13  BIJEENROEPING

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Bestuurders of Liquidateurs, in voorkomend geval, door een individueel schrijven inzake de bijeenroeping te richten aan aile vennoten naar hun domicilie dat is opgenomen in het registratieboek, per aangetekende zending, met ontvangstbewijs.

ARTIKEL 14  BIJWONING EN VERTEGENWOORDIGING

Alle vennoten hebben het recht de Algemene Vergadering persoonlijk bij te wonen of vertegenwoordig door een andere persoon, die al dan niet vennoot is. De vertegenwoordiging omvat het geheel van de participaties van de vertegenwoordigde, dient schriftelijk te worden toegekend en indien er geen authentieke akte is, moet dit voor elke Vergadering een uitzondering zijn.

ARTIKEL 15  BESTUURDERS

De Algemene Vergadering vertrouwt het Bestuur van de Onderneming toe aan één unieke bestuurder, twee gezamenlijke, verschillende hoofdelijke, met een maximum van vijf, aan een Raad van Bestuur. ARTIKEL 16  Om Bestuurder te worden benoemd dient men geen vennoot te zijn.

ARTIKEL 17- De Bestuurders oefenen hun functie voor onbepaalde tijd uit, waarbij zij aan hun functie kunnen worden onttrokken door de Algemene Vergadering, ook wanneer deze onttrekking nog niet in de Agenda werd opgenomen.

ARTIKEL 18  De vertegenwoordiging van de Onderneming in rechtszaken en daarbuiten, komt toe aan de Bestuurders en slaat op alle daden vervat in het doel van de onderneming waarbij zij zonder beperking: a)Eender welk (on)roerend goed kunnen aankopen, hierover kunnen beschikken, verkopen, belasten, en eender welke zakelijke en persoonlijke rechten kunnen vestigen, aanvaarden, wijzigen en tenietdoen, incl. hypotheken.

b)Elk type actie, contract of juridische betrekking kunnen afgeven met de overeenkomsten, clausules en voorwaarden die zij opportuun achten op te zetten; een schikking treffen en overeenkomsten sluiten inzake arbitrages, deelnemen aan aanbestedingen en publieke verkopen, voorstellen doen en aanbestedingen aanvaarden. Elk effect verwerven, vervreemden en belasten en in het algemeen, eender welke operatie uitvoeren inzake aandelen, participaties, obligaties en andere, waardepapieren, alsook het ondernemen van acties waaruit de participatie van andere ondernemingen blijkt, meewerkend aan de oprichting hiervan of door in te tekenen op aandelen en participaties in toename van kapitaal of andere uitgiftes van waardepapieren.

c)(On)roerende goederen kunnen beheren, bouw-en oppiantverklaringen uitvoeren, afbakeningen, afperkingen, verdeling van materiaal, hypothecaire wijzigingen, huur/pachtcontracten overleggen, wijzigen en beëindigen en elke andere overdracht van vruchtgebruik.

d)Wisselbrieven en andere handelseffecten kunnen gireren, aanvaarden, endosseren, protesteren en hierop beslag leggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

e)Een lening of krediet kunnen aangaan, schulden of krediet erkennen.

f)Eender welk type rekeningen kunnen beheren, opvolgen, openen en annuleren en allerhande stortingen bij elk type Krediet-en Spaarinstellingen, Banken, van Spanje en andere, Instituten en Officiële instellingen, al wat de wetgeving en de gangbare gebruiken bij banken de uitvoerend.

g)Arbeidscontracten, contracten inzake transport en overname van handelsruimtes kunnen uitreiken, goederen afhalen en verzenden, verzendingen en giro's.

h)Voor eender welk type rechtbank en gerechtshof kunnen verschijnen van eender welke jurisdictie, en voor eender welke Openbare instelling, inzake eender welk concept, en in eender welk type rechtszaak en procedure, beroep aantekenen, incl. inzake cassatie, herziening of nietigverklaring, aktes bekrachtigen en afzien van bepaalde acties, rechtstreeks of via een advocaat of pleitbezorger, aan wie de nodige volmachten kunnen worden verleend.

i)De commerciële organisatie kunnen leiden van de Onderneming en haar afdelingen, door bedienden en vertegenwoordigers te benoemen en te onderscheiden.

j)Elk type authentieke private akte kunnen uitreiken en tekenen; eender welke som afhalen of innen van eender welke Openbare of Private instelling, en met het oog hierop betaalbrieven tekenen, ontvangstbewijzen, facturen en betaalopdrachten.

k)Elk type volmacht kunnen toestaan, wijzigen en herroepen.

ARTIKEL 19  De functie van bestuurder is onbezoldigd.

ARTIKEL 20  RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is samengesteld uit minimum drie en maximum zeven leden.

De samenstelling van de Raad zal geldig blijven wanneer tot vergadering wordt overgegaan door de helft plus één van de leden, ter plaatse aanwezig of vertegenwoordigd door een andere lid van de Raad. De vertegenwoordiging wordt toegekend door een schrijven aan de Voorzitter. Er wordt een akkoord bereikt door stemming van de absolute meerderheid van de aanwezigen op de Vergadering, die door de Voorzitter of Ondervoorzitter moet worden samengeroepen in voorkomend geval. De schriftelijke stemming zonder sessie zal enkel geldig zijn als geen enkel lid hier verzet tegen aantekent. In geval van een staking van de stemmen, wordt beslist door de persoonlijke stem van de persoon die op dat moment Voorzitter is. De Raad komt bijeen wanneer de Voorzitter dit beslist, of op eigen initiatief of wanneer twee van de leden van de Raad hierom vragen. De oproeping wordt 24 uur van tevoren verstuurd via brief of telegram naar elk lid.

Hierin zal een Voorzitter en Secretaris worden aangeduid.

HOOFDSTUK IV- SCHEIDING EN EXCLUSIE VAN DE VENNOTEN

ARTIKEL 21  De vennoten hebben het recht zich af te scheiden van de Onderneming en kunnen uit de Onderneming worden gezet door de Algemene Vergadering, omwille van de redenen vermeld in en op de manier bepaald in artikels 95 en volgende van de Wet.

HOOFDSTUK V: ONTBINDING EN LIQUIDATIE

De Onderneming zal zich ontbinden en liquideren omwille van de redenen vermeld in en in overeenstemming met de bepalingen in artikels 104 en volgende van de Wet.

ARTIKEL 23  Op het moment van de ontbinding zullen de Bestuurders de rot liquidateurs op zich nemen, behalve wanneer de Algemene Vergadering anderen heeft aangeduid om de ontbinding op zich te nemen. De Liquidateurs oefenen hun functie voor onbepaalde tijd uit. Wanneer drie jaar zijn voorbijgegaan tussen de opening van de liquidatie zonder dat aan de Algemene Vergadering de finale balans van de liquidatie werd voorgelegd ter goedkeuring, kan elke vennoot of persoon die hierbij een rechtmatig belang heeft aan de Rechtbank van Eerste Aanleg van de vestigingsplaats de scheiding van de liquidateurs aanvragen op de manier voorzien door de Wet.

ARTIKEL 24  Het aandeel in de liquidatie van elke vennoot staat in verhouding tot hun participatie in het ondernemingskapitaal.

HOOFDSTUK VI  EENMANSZAAK

ARTIKEL 25  In geval de Onderneming een eenmanszaak wordt, zal zij dit zijn volgens artikels 125 en volgende van de Wet, en de unieke vennoot zal de bevoegdheden van de Algemene Vergadering uitoefenen.

Wanneer zes maanden zijn voorbijgegaan vanaf het moment dat één enkele vennoot alle participaties van de onderneming in handen heeft, zonder dat dit is ingeschreven in het Handelsregister, zal deze persoonlijk, onbegrensd en hoofdelijk instaan voor de aangegane schulden tijdens de periode waarin de onderneming een eenmanszaak was. Wanneer de hoedanigheid van eenmanszaak is ingeschreven, zal de vennoot niet instaan voor de a posteriori aangegane schulden.

1

"

j

Voor-

behouden

aan aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

UITTREKSEL UIT HET HANDELSREGISTER VAN BARCELONA VAN EXPOTIENDAS S.L.

DENOMINATIE VAN HET BEDRIJF:

EXPOTIENDAS S.L. (SOCIEDAD UNIPERSONAL)

Fiscaal identificatienummer: B-61-501.367.

De oprichting van de onderneming is ingeschreven in het Handelsregister, in boek 30204, pagina 85, blad

B-168.410, inschrijving la op 26 november 1997.

LAATSTE INSCHRIJVINGSGEGEVENS IN HET HANDELSREGISTER:

Boek: 36193, pagina 107, Blad 8168-410 INSCHRIJVING 17

BIJZONDERE VOLMACHT

De heer ENRIQUE CORONADO COLOM, als UNIEK BESTUURDER van de handelsonderneming EXPOTIENDAS S.L. , SOCIEDAD UNIPERSONAL, gevestigd in L'Hospitalet de Llobregat, Narcis Montoriol straat, nummer 130; zegt

Dat, in deze hoedanigheid, hij een bijzondere bevoegdheid verleent, zo ruim en toereikend als het recht vereist,ten gunste van mevrouw MARIA TROMBETTA, gedomicilieerd te 2018 Antwerpen, Durletstraat 6 opdat zij in naam en vertegenwoordiging van de handelsonderneming "EXPOTIENDAS S.L., SOCIEDAD UNIPERSONAL" kan:

Eender welke beheerstaak uitvoeren m.b.t. de registratie van een nieuw vertegenwoordigend filiaal van de onderneming "EXPOTIENDAS S.L. SOCIEDAD UNIPERSONAL" bij de Kamer van Koophandel, het Handelsregister, de Handelsrechtbank, de BTW-autoriteiten en inzake eender welke latere wijziging, alsook eender welk nodig document ondertekenen en, in het algemeen, elke beheerstaak uitvoeren die nodig of nuttig is om deze volmacht effectief te maken.

En voor de geformuleerde doelen elk nodig document ondertekenen.

Maria Trombetta

Gevolmachtigde

Gelijktijdig neergelegd:

- Beslissing tot oprichting van het Belgisch bijkantoor met Nederlandse vertaling en Apostille

- Bijzondere volmachtsakte met Nederlandse vertaling en Apostille

- Certificaat van het hoofdkantoor m.b.t. oprichtingsakte en statuten met Nederlandse vertaling en Apostille

- Statuten van Expotiendas S.L. met Nederlandse vertaling en Apostille

- Statutenwijziging van Expotiendas S.L.(Redenominatie van het kapitaal van de onderneming in euro en

verplaatsing van vestigingsadres) met Nederlandse vertaling en Apostille

- Uittreksel uit het handelsregister van Barcelona met Nederlandse vertaling en Apostille

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EXPOTIENDAS

Adresse
LEOPOLDSTRAAT/ARENBERGSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande