EXTRA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EXTRA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 811.439.543

Publication

07/04/2015
ÿþ4-'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 MAART 2015

afdeling lrntien

Ondernemingsnr : 0811.439.543

Benaming

(voluit) : EXTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : BUERSTEDELEI 20, 2630 AARTSELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 1 december 2014 bijeengeroepen om te beraadslagen over het voorstel tot ontbinding en vereffening in een akte

1De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig zijn. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

2.De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen, gelet op het feit dat er volgens de opgemaakte staat van activa en passiva van 30 november 2014 thans geen niet derden te vereffenen passief meer is.

3.De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap bewaard zullen worden bij de mevrouw Sara Goyvaerts wonende te Buerstedelei 20, 2630 Aartselaar.

4.Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders zijnde: de heer Bülent Ayyildiz, wonende te Kammenstraat 68 bus 3, 2000 Antwerpen en mevrouw Sara Goyvaerts, wonende te Buerstedelei 20, 2630 Aartsetaar.

De vergadering verklaart kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van hun opdracht gedurende het lopende boekjaar.

5.Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat zij definitief opgehouden heeft te bestaan.

6.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountancy Service bvba, met zetel te 9000 Gent, Coupure 712 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bülent Ayyildiz

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EXTRA

Adresse
BUERSTEDELEI 20 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande