EYKMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EYKMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.434.264

Publication

25/01/2013
ÿþOndernemingsnr :

Benaming (voluit) : EYKMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel x Langvennen 92

2490 Balen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graaf te Mol op tien januari tweeduizend dertien, en

aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid EYKMANS blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

De heer EYKMANS Mike, geboren te Lommel op 5 augustus 1985 en zijn echtgenote mevrouw

VAN HOOLST Katrien, geboren te Turnhout op 19 maart 1987, samenwonende te 3945 Ham,

Staatsbaan 77 a.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam EYKMANS draagt.

î* De werkelijke zetel gevestigd is te 2490 Balen, Langvennen 92.

* De vennootschap heeft tot doel:

- Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, gravenas

van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- De verhuur en de operationele leasing van machines en installaties voor de burgerlijke eriji

utiliteitsbouw en voor de weg- en waterbouw, zonder bedieningspersoneel

- Het ruimen van bouwterreinen

- Goederenvervoer over de weg

- Bosontginning

- Herstellen en onderhouden van land- en tuinbouwmachines, tractoren en materieel

a - Het uitvoeren van loonwerken en diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van;;

derden

- De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen

- Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en sportvelden

- Transport in binnen - en buitenland van alle soorten goederen over de weg

- Het uitoefenen van het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van

vennootschappen =a

- Het aankopen, verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doem a; verbouwen, het verhuren, het huren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten;;

van onroerende goederen, het advies ter zake. aa

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, industriële; financiële en commerciële handelingen stellen, dien; rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

aa De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam esp handtekening

moa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va " e.akte E R G E L E G D

1'4 JAN. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

riffie

Luik B~

111111

*13015473*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen, zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van éénitweeduizendste (112.000ste),

Al de aandelen zijn onderschreven in natura en volledig volgestort,

Op tweeduizend (2.000) aandelen van deze tweeduizend (2.000) aandelen, is door de oprichters ingetekend en deze tweeduizend (2.000) aandelen zijn volstort door inbreng in natura van de hierna vermelde éénmanszaak, voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00):

Beschrijving van de ingebrachte poederen en hoedaniciheid van de inbrengers.

De inbreng door de comparanten omvat de éénmanszaak van de heer Eykmans Mike, voornoemd, zijnde:

De éénmanszaak genaamd "Eykmans Mike'', met ondernemingsnummer BE 0891.692.987.

Alle bijhorende activa, rechten, passiva en verplichtingen verbonden aan deze éénmanszaak vanaf 1 januari 2013, worden ingebracht.

Als vergoeding voor de hierboven omschreven inbreng, gekend en aangenomen door de

comparanten, worden tweeduizend (2.000) volstorte aandelen toegekend aan de inbrengers, en wel als volgt:

enerzijds tweeduizend (2.000) kapitaalaandelen van de BVBA EYKMANS, aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van éénitweeduizendste (112.000ste) per aandeel, waarvan de lidmaatschapsrechten worden toegekend aan de heer Eykmans Mike a rato van duizend (1.000) volstorte aandelen en aan mevrouw Van Hoolst Katrien eveneens a rato van duizend volstorte (1.000) aandelen en waarvan de vermogensrechten toekomen aan de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de heer Eykmans Mike en mevrouw Van Hoolst Katrien.

2) anderzijds een vergoeding in speciën ten belope van zevenenveertigduizend honderdzevenenvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 47.157,32) te boeken als een schuld in rekening-courant, in de boekhouding van de nieuw op te richten vennootschap BVBA EYKMANS, tegenover de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de heer Eykmans Mike en mevrouw Van Hoolst Katrien.

Omtrent de voormelde inbreng in natura, heeft de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, aangewezen door de comparanten-oprichters, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen,

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "EYKMANS" bestaat uit de inbreng van de eenmanszaak van de heer Mike EYKMANS met ingang van 1 januari 2013, gevestigd te 2400 Mol, Borgerhoutsendijk 404 en aangeduid met ondernemingsnummer 0891.692.987, omvattende de immateriële en de materiële vaste activa, mits overname van een bijhorend krediet.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is hij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. met uitzondering van de rubriek "immaterieel vast actief - goodwill", waarvan de inbrengwaarde conventioneel werd bepaald op 1,00 EUR, de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding voor de netto-inbreng in natura door de heer Mike EYKMANS ten belope van 67.157,32 EUR, bestaat uit een toekenning van enerzijds 2.000 kapitaalaandelen van de BVBA "EYKMANS"; aandelen op naam zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van 10,00 EUR per aandeel, waarvan de vermogensrechten toekomen aan de huwgemeenschap tussen de heer Mike EYKMANS en mevrouw Katrien VAN HOOLST en waarvan 1.000 lidmaatschapsrechten worden toegekend aan de heer Mike EYKMANS en 1.000 lidmaatschapsrechten worden toegekend aan mevrouw Katrien VAN HOOLST, en anderzijds een vergoeding in speciën ten belope van 47.157,32 EUR te boeken als een schuld in rekening-courant tegenover de huwgemeenschap

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.ChoU4ten

" ean het Belgisch Staatsblad

xoor-

.chehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

EYKMANS  VAN HOOLST in de boekhouding van de nieuw op te richten vennootschap BVBA

" "EYKMANS".

De inbreng blijft beperkt tot de in dit verslag expliciet vermelde elementen. De schulden en vorderingen die niet werden vermeld in dit verslag, dienen te worden betaald of ontvangen door de inbrenger.

Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige verslag de inbrenger aan ondergetekende geen geldig fiscaal attest zoals bedoeld in artikel 442bis WIB 1992, noch een certificaat overeenkomstig artikel 93 undecies van het Wetboek van de Belasting over de toegevoegde waarde, noch een attest zoals bedoeld in artikel 96ter KB nr, 38 inzake het sociaal statuut van zelfstandigen, noch een attest zoals bedoeld in artikel 41 quinquies van de RSZ-wet heeft voorgelegd dient ondergetekende erop te wijzen dat de ontvanger van de Directe Belastingen, van de RSZ of de inningsinstelling bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de overdrager fiscale c. q. sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit. Terzake dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico.

wijwillen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting («no fairness opinion»).

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA "EYKMANS in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden.

Opgemaakt ter goeder trouw te Herent 04 januari 2013

B&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor aile andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

*leder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de tweede zaterdag van de maand juni om 20.00 uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 1 januari 2013 en eindigt op 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op zaterdag 14 juni 2014.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen

waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De heer Eykmans Mike, voornoemd, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder

benoemd voor onbepaalde termijn.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De heer Eykmans Mike bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en

" verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichtinu.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan SBB Accountants en Adviseurs te 2440 Geel, Antwerpseweg 10, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

6. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Van Hoetst Katrien, voornoemd, om alle per post verzekerde, aangetekende zendingen en andere zendingen of stukken te ontvangen en er kwijting of handtekening voor te geven. Deze volmacht is steeds herroepbaar. Zij zal tevens het recht hebben om een persoon in de plaats te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-- Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de oprichters

Voor-

" béhouitien aan het Belgisch Staatsblad

h

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 24.06.2016 16218-0054-011

Coordonnées
EYKMANS

Adresse
LANGVENNEN 92 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande