F & L QUALITY SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F & L QUALITY SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.617.991

Publication

18/07/2012
ÿþl

Voc áehoi

aan I

Belgi

Staats

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u IIIIIIIIIIII01

2s~ao111" ~

«i 11 17111

Ondernemingsnr : 08236/7991

Benaming

(voluit) : F&L Quality Services

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Watermolenlaan 11 te 2660 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

De bijzondere algemene vergadering van 20 juni 2012 heeft beslist om de vereffening te sluiten. De vennootschap houdt dan ook op te bestaan vanaf die datum. Hieruit volgt ook het einde van het mandaat ais vereffenaar van de heer Alfons VERSCHAEREN op datum van 20 juni 2012 Zijn beheer als vereffenaar werd unaniem goedgekeurd. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de door de wet, voorziene termijn worden bewaard bij de heer Alfons VERSCHAEREN, Watermolenlaan 11 te 2660 Antwerpen

Te 2660 Antwerpen, 20/06/2012,

Alfons VERSCHAEREN, vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

n

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank vagi Koe 9 ei ~l vergen

De Griffier

Griffie

Op cie laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Lu ik: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



l~~í'.Yll~If'~GJU !Li [;;.lifv ~h1~ ~.~~ ~l~~t:~7l~.~íill~"

van ikoUf7aTü'if o; i

~ s gr 7.41?

Griffie

Voor-behoude

aan het Belgisct Staatsbla

IJR11.11J111.11JI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 823.617.991

Benaming

(voluit) : F & L QUALITY SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Hoboken, Watermolenlaan 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Annelies PODEVYN, geassocieerd notaris te Aartselaar, op 29 december 2011, dragende de registratiemelding: "Geregistreerd drie blad twee verzending te Kontich, de 3 januari 2012. Boekdeel 540 blad 93 vak 17. Ontvangen vijfentwintig euro (25 Eur). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. Eeckeleers", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F & L QUALITY SERVICES", met zetel te 2660 Hoboken, Watermolenlaan 11, BTW. BE 823.617.991 RPR Antwerpen., beslist heeft hetgeen volgt:

1.. De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van 29 december 2011, De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de heer Desiré Hellemans, wonende te 2660 Antwerpen, Distelvinklaan 37, de dato 30 november 2011 luiden als volgt:

"De staat van activa en passiva van de bvba 'F&L QUAL1TY SERVICES', waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2660 Hoboken-Antwerpen, Watermolenlaan 11, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van ontbinding en vereffening van de vennootschap zoals voorzien in het vennootschapsrecht, afgesloten per 30/09/2011, zijnde minder dan drie maanden voordien en op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en de nog aanwezige activa en passiva, geeft een balanstotaal van 29.356,61 Euro. Het eigen vermogen bedraagt 22.708,73 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft,

Er zijn geen verdere inlichtingen dan deze hiervoor vermeld, die ik ter voorlichting van de aandeelhouders noodzakelijk acht,

Hoboken-Antwerpen, 30 november 2011".

2, Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd : de heer Verschaeren Alfons René, geboren te Mechelen op 13 augustus 1946, rijksregistemummer 46.08.13-207.37, die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Aan de vereffenaar wordt de bijzondere volmacht gegeven teneinde onder meer over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar enfof zijn vaste vertegenwoordiger niet zouden worden aanvaard door de rechtbank,

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering zijn uitdrukkelijk machtiging verleent voor aile handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

De vereffenaar zal ondermeer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Voorbehouders aan het Belgisch Staatsblad

Alla akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar' mogen ondertekend worden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap,

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden,

3. De vergadering stelt het einde van de opdracht van de zaakvoerders vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar en verleent décharge aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur.

4. De statuten dienen voortaan gelezen en geinterpreteerd te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De hiernavolgende bepalingen, welke handelen over bestuur en toezicht (artikel 8) en ontbinding en vereffening (artikels 11 tot en met 15) zijn niet meer van toepassing, in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoordineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van twintig december tweeduizend en tien werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Tot vereffenaar werd aangesteld: de heer VERSCHAEREN, Alfons René, geboren te Mechelen op 13 augustus 1946, identiteitskaartnummer 591-1634599-57  rijksregistemummer 46.08.13-207.37, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Watermolenlaan 11.

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

Machten van de vereffenaar

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

De vereffenaar zat ondermeer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zowel roerende ais onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar zal derden ais gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap. De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden"

5. Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank en bij de

diensten van de B.T,W., wordt volmacht gegeven aan Fisconsutt BVBA, burgerlijke vennootschap, Frederik

Sheidlaan 7 te 2630 Aartselaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS

Peter Dehandschutter



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - homologatie benoeming vereffenaar coördinatie.



Op de laatste bfz. van fuik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.08.2011, NGL 18.08.2011 11415-0370-009
14/01/2011
ÿþ Matl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 110 11H11(441"

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

11

,e,°

~ yJ

5 ~~ ~9 ie~

raf

~~

. ,.

Griffa 6 Mt. 2011

Ondernerningsnr : 0823617991

Benaming

(voluit) : F&L Quality Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonnebloemlaan 17, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van 2630 Aartselaar, Zonnebloemlaan 17 naar 2660 Hoboken, Watermolenlaan 11 en dit met ingang van 30

november 2010.

te 2660 Hoboken, 30/11/2010

Alfons Verschaeren, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Coordonnées
F & L QUALITY SERVICES

Adresse
WATERMOLENLAAN 11 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande