F.C. BROEKKANT

Association sans but lucratif


Dénomination : F.C. BROEKKANT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 806.253.112

Publication

27/02/2013
ÿþ*13039530*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Noorgologd tor griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 FU 2013

TURNHOUT [ #ft riffier,

MOD 2.2

Ondernemingsnr : 0806.253.112 Benaming

(voluit) : F.C. BROEKKANT

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Loopbeemden 5, 2370 Arendonk

Onderwerp akte : Wijziging statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Opgericht op datum van 02/08/2008 en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad d.d. 18/0912008.

STATUTEN

TITEL I. Benaming-Zetel-Doel-Duur.

Artikel 1. Benaming

De vereniging werd opgericht onder de naam " B.C. BROEKKANT"





Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2370 Arendonk, Loopbeemden 5.

De vereniging ressorteert aldus onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats van deze agglomeratie bij beslissing door de Raad

van Bestuur met gewone meerderheid. Iedere verandering van de zetel moet binnen de maand worden

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.



Artikel 3, Doel

De vereniging heeft tot doel:

-het inrichten van aile soorten sportmanifestaties, hoofdzakelijk gericht op voetbal.

-Het organiseren van wedstrijden, allerhande activiteiten en het aantrekken van sponsorgelden tot het bekomen van inkomsten om voornoemde activiteiten te financieren. Om dit doel te bereiken mag zij zelfs handelsdaden stellen, zij het bijkomstig en enkel voor zover de opbrengst ervan uitsluitend wordt besteed aan: het doel waarvoor zij werd opgericht.

-Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor het.' verwezenlijken van het doel, in eigendom te houden of er gebruik van te hebben.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend. In het algemeen mag de vereniging alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doe! en dit zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4. Duur

De vereniging is opgericht voor een onbepaalde duur.

Titel Il. Leden

Artikel 5. Categoriën

De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden.





Artikel 6. Effectieve leden

Het minimum aantal effectieve leden mag niet minder bedragen dan drie en moet steeds groter zijn dan het

aantal bestuurders. Zijn onder andere effectieve leden: voorzitter, ondervoorzitter, secretaris, penningmeester,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

De volheid van het lidmaatschap, inbegrepen het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Over de toetredingsaanvraag van de effectieve leden wordt beslist door de Raad van Bestuur. Over de aanvaarding van de effectieve leden wordt beslist door de Raad van Bestuur zonder dat deze zijn beslissing met redenen moet omkleden, De effectieve leden hebben aile rechten en verplichtingen zoals omschreven in de Wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen en de huidige statuten. De effectieve leden worden opgenomen in het ledenregister dat door de Raad van Bestuur wordt bijgehouden.

Artikel 7. Toegetreden Leden.

Toegetreden leden zijn zij die zich als lid bij de Raad van Bestuur hebben aangemeld en door de Raad als zodanig tot de vereniging zijn toegelaten, De toegetreden leden zijn degene die de vereniging wensen te helpen om haar doel te verwezenlijken o.a. door actief deel te nemen aan de activiteiten van de vereniging. De toegetreden leden hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering, doch zij zijn slechts stemgerechtigd wanneer het gaat om een wijziging van de statuten die hun statuut van toegetreden lid tot voorwerp heeft.

Artikel 8. Bijdrage.

De effectieve en toegetreden leden betalen een jaarlijkse bijdrage. Het bedrag hiervan wordt bepaald door

de Algemene Vergadering. Deze jaarlijkse bijdrage zal echter niet hoger mogen zijn dan 250,00 euro.

Wanneer de Raad van Bestuur een jaarlijkse bijdrageplicht oplegt, wordt een kandidaat effectief lid of een

kandidaat toegetreden lid slechts [id nadat het lidgeld integraal werd betaald.

Artikel 9. Rechten en Verplichtingen van de leden

De leden van de vereniging zijn verplicht:

a)de statuten en het Reglement van Inwendige Orde van de vereniging alsook de besluiten van haar

organen na te leven;

b)actief deel te nemen aan de activiteiten ingericht dcor de vereniging;

c)de belangen van de vereniging of één van haar organen te eerbiedigen.

Artikel 10. Uittreding - Ontslag

Zowel de effectieve als toegetreden leden kunnen op ieder ogenblik ontslag nemen uit de vereniging door middel van een aangetekend schrijven, gericht aan de Raad van Bestuur. Een ontslagnemend effectief of toegetreden lid blijft echter wel gehouden tot betaling van de lidmaatschapsbijdrage voor het desbetreffend jaar waarin het ontslag wordt ingediend, tenzij andersluidende bepalingen van de Raad van Bestuur. Het ontslag mag in geen geval de vereniging in diskrediet brengen.

Het effectief of toegetreden lid dat de door hem verschuldigde bijdrage niet heeft betaald, binnen de maand na de herinnering die hem bij ter post aangetekende brief werd toegezonden, wordt van rechtswege als een ontslagnemend effectief of toegetreden lid aanzien. De Raad van Bestuur mag het betrokken effectief of toegetreden lid nochtans van zijn uitsluiting ontheffen indien het betrokken lid zich op voldoende wijze rechtvaardigt,

Het lidmaatschap eindigt eveneens van rechtswege bij het overlijden van een effectief resp. toegetreden lid dan wel de ontbinding van een toegetreden lid-vennootschap.

Artikel 11. Uitsluiting

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts worden uitgesproken door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee/derde van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden, behoudens het effectief lid over wie gestemd wordt. Een effectief lid kan slechts worden uitgesloten wanneer daartoe grondig redenen aanwezig zijn waardoor een bepaald lid redelijkerwijze niet meer aanvaard kan worden als lid. De uitsluiting van een toegetreden lid wordt uitgesproken door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen.

De effectieve en/of toegetreden leden kunnen uit de VZW worden uitgesloten:

-Wanneer zij de statuten niet eerbiedigen;

-Wanneer door hun gedrag of ernstige tekortkoming de VZW of zichzelf in opspraak brengen;

De Raad van Bestuur kan zowel effectieve als toegetreden leden, die zich aan een zware overtreding schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de Algemene Vergadering.

De beslissing van de Algemene Vergadering wordt schriftelijk (per aangetekende brief of é-mail) aan het uitgesloten lid bekendgemaakt en gaat in op de datum van de mededeling.

Artikel 12. Afstand van Rechten

Het lid dat ontslag heeft genomen of uitgesloten werd, heeft niet het minste recht op het maatschappelijk bezit en kan de terugbetaling niet eisen van de bijdrage die hij heeft gestort. Hetzelfde geldt ten aanzien van rechthebbenden van een overleden lid, Een ontslagnemend of uitgesloten lid of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

TITEL III. Raad van Bestuur

Artikel 13. Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minstens drie leden, gekozen door de Algemene vergadering onder haar effectieve leden. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd één eenheid lager zijn dan het aantal leden van de vereniging.

Ingeval van vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopig bestuurder door de Algemene Vergadering benoemd. Hij voltooit het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De effectieve leden kunnen hun kandidatuur voor een mandaat in de Raad van Bestuur stellen door middel van een schriftelijk document, gericht aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur, uiterlijk 15 dagen vóór de Algemene Vergadering die bijeengeroepen wordt met het oog op de benoeming van bestuurders.

De leden van de Raad van Bestuur worden door de Algemene Vergadering verkozen voor een termijn van zesjaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Stemmen kan geschieden door handopsteken of op iedere wijze die door de Algemene Vergadering wordt aanvaard, Indien er echter meer kandidaturen werden ingediend dan er beschikbare mandaten zijn, zal de stemming over de benoeming van bestuurders door middel van geheime stemming plaats vinden.

De Algemene Vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat, die daarover beslist bij 3/4de meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving (door middel van een schriftelijk document) aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een ontslagnemende bestuurder zal slechts verplicht zijn, zijn opdracht te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien, indien het aantal overblijvende bestuurders ten gevolge van bedoeld ontslag zou dalen beneden het statutaire minimum.

Artikel 14. Taakverdeling

De Raad van Bestuur kiest, onder het voorzitterschap van de oudste aanwezige bestuurslid onder haar leden, een Voorzitter, eventueel een Ondervoorzitter, een Penningmeester en een Secretaris, Ingeval een Voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de Ondervoorzitter of door de oudste der aanwezige Bestuurder.

Artikel 15. Vergadering, Beraadslaging, Beslissing

De Raad van Bestuur vergadert op voorstel van de Voorzitter van de Raad van Bestuur, zo dikwijls als het belang van de VZW dit vereist, of op verzoek van 2 leden van de Raad van Bestuur. De oproeping kan per brief, per fax, per e-mail of enige andere elektronische informatiedrager geschieden, ten minste 14 dagen voor de vergadering, met vermelding van agenda, de dag, het uur en de plaats van de vergadering. De vergadering kan alleen beraadslagen over punten die iin de agenda opgenomen zijn, tenzij aile bestuurders aanwezig zijn en deze unaniem mee in stemmen dat over het niet op de agenda geplaatst onderwerp toch beraadslaagd en gestemd mag worden.

Om geldig te beraadslagen dient.

-ten minste de helft van de bestuursleden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn door een ander bestuurslid. Iedere bestuurder kan slechts één bestuurder vertegenwoordigen per vergadering, en

-de Voorzitter dan wel de Ondervoorzitter dan wel de Secretaris aanwezig te zijn.

Indien op een eerste vergadering hoger vermeld aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan een tweede vergadering met dezelfde agenda worden bijeengeroepen, die rechtsgeldig Kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezig of vertegenwoordigde bestuurders.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter, of van diegene die hem vervangt de doorslag.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de Voorzitter en de Secretaris, en door diegene die dat wensen, en die ingeschreven worden in een speciaal register, bewaard op de zetel van de VZVV. De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden door de Voorzitter en de Secretaris ondertekend.

Artikel 16, Bevoegdheden

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide macht inzake het beheren van de belangen van de vereniging. Alles wat door de wet niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering is voorbehouden, valt onder zijn bevoegdheid.

De leden van de Raad van Bestuur nemen geen persoonlijke verplichtingen ten opzichte van de verbintenissen van de vereniging; zij zijn enkel verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Alle akten die de vereniging verbinden, worden behoudens bijzondere delegatie door de Raad van Bestuur, in naam van de vereniging geldig ondertekend door de voorzitter, De voorzitter kan zijn bevoegdheden delegeren.

De Raad van Bestuur is bevoegd om op een voor alle leden bindende wijze, een reglement van inwendige orde op te stellen en eventueel aan te vullen of te wijzigen. Dit reglement is niet aan bijzondere publicatievoorschriften onderworpen, maar is ter inzage van alle leden op de zetel van de vereniging.

* , ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

TITEL, IV. Algemene Vergadering

Artikel 17, Stemrecht

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden. Enkel de effectieve leden hebben gelijk stemrecht. De effectieve leden die aan een vergadering niet kunnen deelnemen, mogen zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. De lasthebber moet een geschreven volmacht voorleggen om bij het begin van de vergadering aan de voorzitter overhandigd te worden. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

De toegetreden leden kunnen op verzoek van de Raad van Bestuur deelnemen aan de Algemene Vergadering, maar deze hebben geen stemrecht. De toegetreden leden die aan een dergelijke Algemene Vergadering niet kunnen deelnemen, mogen zich laten vertegenwoordigen door een lid behorende tot dezelfde subcategorie als het lid dat dient vertegenwoordigd te worden.

Artikel 18. Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn

toegekend door de wet en door de onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1°de wijziging van de statuten;

2°de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3°desgevallend de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4°de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5°goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening opgesteld door de Raad van Bestuur;

6°de goedkeuring van het jaarverslag van de Raad van Bestuur;

7°de ontbinding van de vereniging;

8°de uitsluiting van een lid;

9°de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

10° het vastleggen van de jaarlijkse bijdrage van de leden;

11° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 19. Jaarvergadering

De Algemene Vergadering, genaamd jaarvergadering, moet eenmaal per jaar worden bijeengeroepen bij

gewone brief of e-mail, acht kalenderdagen voor de vergadering, in de loop van de maand juni,

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bij ontstentenis de ondervoorzitter of door de oudste van de aanwezige leden van de Raad van Bestuur,

De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht, waaronder:

-verslag over de bedrijvigheid gedurende het verlopen jaar,

-goedkeuring van de jaarrekening en de begroting.

De vergadering kan niet geldig beraadslagen en besluiten over de punten die niet op de agenda vermeld zijn, behalve wanneer alle effectieve leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn en zij met eenparig held akkcord gaan de agenda uit te breiden.

Artikel 20. Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering

Op ieder ogenblik kan een buitengewone Algemene Vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de Raad van Bestuur of op vraag van minstens één/vijfde van de effectieve leden, ledere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping met aanduiding van het voorwerp dat zij op de dagorde wensen te brengen, Alle effectieve leden moeten erop worden uitgenodigd bij gewone brief of per e-mail minstens acht kalenderdagen voor de vergadering,

Artikel 21. Quorum en stemming

ln de Algemene Vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde effectieve leden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten.

De buitengewcne Algemene Vergadering, samenroepen met het oog op een wijziging van de statuten, dient te beslissen overeenkomstig volgende modaliteiten.

a)Minstens 2/3de van de stemgerechtigde leden moeten op de Buitengewone Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. In geval er op de eerste vergadering minder dan 213de van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die rechtsgeldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden, De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

M0D2.2

Luik B - Vervolg

b)De beslissing moet worden goedgekeurd met een meerderheid van 2/3de van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde stemgerechtigde leden, onverminderd hetgeen bepaald terzake een wijziging van doel en ontbinding van de VZW waarvan sprake bij c.

c)Wanneer een wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de VZW is . opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van 4/5de van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde stemgerechtigde leden, Tot de ontbinding van de VZW kan eveneens slechts beslist worden mits deze beslissing wordt goedgekeurd door een meerderheid van 4/5de van stemmen van de aanwezige en stemgerechtigde leden.

De Algemene vergadering kan slechts geldig besluiten over de ontbinding van de vereniging of de wijziging in de statuten indien de bepalingen van de artikelen 8 en 20 van de wet van zeventwintig juni negentienhonderd éénentwintig, gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend, worden nageleefd,

Artikel 22, Notulen

De besluiten van de Algemene Vergadering worden opgesteld door de secretaris en ondertekend door de , Voorzitter en een bestuurder. De notulen worden bewaard in de zetel van de vereniging waar aile leden en belanghebbende derden op hun aanvraag er ter plaatse inzage van kunnen nemen.

Titel V. Rekeningen en begrotingen

Artikel 23. Boekjaar en jaarrekening

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. Jaarrekening en begroting

Bij het einde van elk boekjaar worden door de Raad van Bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, en worden de inventaris en de jaarrekening opgemaakt alsmede de begroting voor het volgende jaar, Deze worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.

TITEL VI. Ontbinding -- vereffening

Artikel 25 Ontbinding

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal effectieve leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. De vereniging kan vôôr het verstrijken van haar duur ontbonden worden door een besluit van de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 20 van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig, gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee of door een gerechtelijke beslissing.

In geval van vrijwillige ontbinding, worden, door de Algemene Vergadering, en bij gebreke daarvan door de rechtbank, een of meer Vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld,

Artikel 26. Bestemming van het patrimonium

ln geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan de vereniging, stichting of instituut die hetzelfde doel als de heden opgerichte vereniging nastreeft. Indien er verschillende dergelijke instellingen zijn, zal de Algemene Vergadering een keuze maken, of naar haar goedvinden de goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen, Indien geen instelling gekend is met een gelijkaardig doel, zal de Algemene Vergadering de goederen toewijzen aan één of meerdere ; verenigingen, stichtingen, of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant is met het doel van onderhavige vereniging.

Titel VIII. Algemene Bepalingen

Artikel 27, Algemeen

Iedere bepaling, die in strijd is met de huidige of toekomstige dwingende wettelijke bepalingen, worden geacht niet te bestaan, Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijft de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig, gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Titel IX, Overgangsbepalingen

Het huidig boekjaar loopt af op 31 december 2012.

De eerstvolgende algemene jaarvergadering vindt plaats in juni 2013.

Goedgekeurd op de Buitengewone Algemene Vergadering van 17 december 2012. De voorzitter,

Huybrechts Yvo,

Y "

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0806.253.112

Benaming

(voluit) : F.C. BROEKKANT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Loopbeemden 5, 2370 Arendonk

Onderwerp akte : ONTSLAG en BENOEMING BESTUURDERS

De buitengewone Algemene Vergadering van 18 december 2012 neemt unaniem volgende beslissingen: De volledige raad van bestuur wordt ontslagen met ingang vanaf 18/12/2012.

Tot nieuwe bestuurders worden benoemd voor een periode van 6 jaar vanaf 18112/2012

-Huybrechts Yvo, Aartrijtstraat 22, 2370 Arendonk

-Blockx Marcel, De Valkborch 6, 2370 Arendonk

-Segers Vik, Papenvelden 18, 2370 Arendonk

-Segers Eduard, Papenvelden 20, 2370 Arendonk

De mandaten worden verdeeld als volgt:

- Voorzitter; Huybrechts Yvo,

- Ondervoorzitter,: Blockx Marcel

- Secretaris: Segers Eduard

- Penningmeester: Segers.Vik,

(getekend)

De voorzitter,

Huybrechts Yvo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening.

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

r

na neerlegging van de akte ter

I livI~II~IIYIYl INIfiYIItl Gfl

Neergelegd ter griffie van rire

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 FEB. 2013

TURNHOUT

riffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
F.C. BROEKKANT

Adresse
LOOPBEEMDEN 5 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande