F.L.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.L.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.530.952

Publication

18/07/2013
ÿþOndernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

` NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 g JULI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grift! griffier

©s..3C.flo

F.L.P.

111111116 8iviiiii~iiiu iii

31

IN i

u

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Toekomsttaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Greet Van Eepoel, notaris te Lille, op 5juli 2013, blijkt dat : de Heer SNEYERS Filip Franciscus Julienne, wonende te 2280 Grobbendonk, Netestraat 18/A. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

Benaming.

"F.L.P.", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Maatschappelijke zetel.

Is gevestigd te 2200 Herentals, Toekomstlaan 12.

Voorwerp - doel.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen

rekening :

a) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

b) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

c) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, 1n dit kader mag, de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan.

Zij mag eveneens ai haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

e) in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake porte-'feuille-, kapitaal- of vermogensbeheer;

f) het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende, goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede aile commerciële en financiële verhandeling die. rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

g) onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

R

" - de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de + verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het koninklijk besluit de dato 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wel op de medeëigendom;

h) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, ai dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

h) het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

i) het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie op het gebied van

beheer, management en marketing;

j) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Du u r.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf 5 juli 2013. Alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 15 februari 2013, die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, worden overgenomen.

Maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal bedraagt tweehonderdtachtigduizend euro, zegge 280.000,00 ¬ verdeeld in tweeduizend achthonderd (2.800) aandelen elk met een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal.

A)Deels door inbreng in speciën

Op tweeduizend en elf (2.011) aandelen, werd ingetekend door inbreng in speciën van een bedrag van tweehonderdenëënduizend zevenenzestig euro, zegge 201.067,00 ¬ , welk bedrag volledig wordt volstort bij de oprichting,

B)Deels door inbreng in natura

Op zevenhonderd negenentachtig (789) aandelen, zijnde achtenzeventigduizend negenhonderd drieëndertig euro, zegge 78.933,00 ¬ , werd ingetekend door inbreng in natura door de oprichter van vierenzeventig (74) aandelen van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Beheer Sneyers", gevestigd te 2200 Herentals, Toekomstlaan 12, hebbende als ondernemingsnummer R.P.R. Turnhout 0477.805.568.

Omtrent deze inbreng werd een verslagschrift opgemaakt met datum vier juli tweeduizend en dertien, door Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door Mevrouw Nathalie Bogaerts, bedrijfsrevisor.

Welk verslag in volgende termen besluit

"Ondergetekende, VAN HAVERMAST GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ten bedrage van achtenzeventig duizend negenhonderd drieëndertig euro (78.933,00 EUR) door de heer Filip SNEYERS in F.L.P. BVBA.

De inbreng in natura betreft 74 aandelen (van de 1.500 aandelen) van de commanditaire vennootschap op aandelen Beheer Sneyers.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De oprichter van de vennootschap heeft onder zijn verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

De voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methoden van waardering zijn in het geheel

genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen, tenminste overeen met het

' aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbreng is bijgevolg niet overgewaardeerd.

Uit het ontwerp van bijzonder verslag van de oprichter blijkt dat de vergoeding voor de inbreng in natura ten

bedrage van achtenzeventig duizend negenhonderd drieëndertig euro (78.933,00 EUR), bestaat uit de

toekenning van zevenhonderd negenentachtig (789) aandelen zonder vermelding van nominale waarde van

F.L.P. BVBA aan de heer Filip SNEYERS.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.."

Bestuur en controle.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de Heer Sneyers Filip, voornoemd.

De duur van de opdracht van de zaakvoerder is niet beperkt. De opdracht van de Heer Sneyers Filip is

bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen die wettelijk zijn

voorbehouden voor de algemene vergadering.

Algemene vergadering.

Deze zal worden gehouden ieder jaar ten maatschappelijke zetel of op de plaats in het bericht van

bijeenroeping vermeld op de le december om 18.00 uur en voor het eerst in 2014. Indien deze dag een

" feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Maatschappelijk jaar.

Het boekjaar begint de eerste juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2014.

Winstverdeling.

Van de netto-winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend aan de CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

,Voor-

behouden

aanfhet

Belgisch

Staatsblad

Waarvan Akte.

Gedaan en verleden ten kantore van ondergetekende notaris op datum als in hoofding gemeld.

Voor ontledend uittreksel.

Getekend : Notaris Greet Van Eepoel

Tegelijk mede neergelegd : voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte en haar bijiages.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 13.01.2015 15014-0445-025
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 16.12.2015 15692-0320-026

Coordonnées
F.L.P.

Adresse
TOEKOMSTLAAN 12 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande