FACHEM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FACHEM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 838.230.547

Publication

14/06/2012
ÿþ Mod Word 17.1

l l' < ;; i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor i 111111111111111

behouder *12105570*

aan het

Belgisch Staatsbla

111



Rechtbank

. ivrLrpen, op

.0 5 iUNI 202

Griffie

r~4

Ondernemingsnr : 0838.230.547

Benaming

(voluit) : Fachem

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 2900 Schoten,Botermelkbaan 37-43

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van de onderhandse akte tot statutenwijziging dd. 1-5-2012 en coördinatie van de statuten

11/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111

" iiizaa~o*









Weergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie Q I AUG. 2811

Ondernemingsnr : 0838°230o547

Benaming

(voluit) : Fachem

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : te 2900 Schoten, Botermelkbaan 37-43

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOENUNGEN - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke ven nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " DECKERS, DE: GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen,: Broederminstraat 9, op twaalf juli tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd zes bladen geen. renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 25 JULI 2011 boek 225 blad 18 vak 04 .Ontvan-' gen : vijfentwintig euro (25 E).De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", houdende oprichting van de vennootschap onder fuma "Fachem", blijkt onder meer :

Oprichters

1" ) De heer FABER Frederik Egbert Frank, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 7371 GK Loenen (Ne-, derland), Boterweg 19;

2) De Stichting naar Nederlands recht "Stichting Administratiekantoor Carcharodon", statutair gevestigd te

Eck en Wiel (Nederland), met adres te 4024 HL Eck en Wiel (Nederland), Prinses Beatrixstraat 35, ingeschre

ven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Midden-Nederland onder nummer 52540154.

De comparanten werden vertegenwoordigd door mevrouw VAN GOETHEM Leen, wonende te 9150 Bazel,.

Sint Pietersdoorn I I, ingevolge onderhandse volmachten.

Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

Naam : "Fachem"

Z" etel : te 2900 Schoten, Botermelkbaan 37-43

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en,

het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2" ) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse

ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin. . van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, aI dan niet gemeubeld;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereed schappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin;

9) de vennootschap kan lid worden van verenigingen zonder winstoogmerk.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen: die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbe grip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door; haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Bestuur . -.. ._ . . _ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten. De zaakvoerders dienen vennoot te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap :

De heer FABER Frederik Egbert Frank, geboren te Assen (Nederland) op 20 april 1966.

Het is de statutaire zaakvoerder(s) te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet ontijdig is en in de opvolging kan worden voorzien.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de aandeelhouder die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder mag / mogen het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder kan / kunnen tevens bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Vermelding van de biLwiize van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt VIJFTIG MILJOEN NEGENHONDE.R-DENE:ENDUIZEND EURO (E 50.901.000,00) en is verdeeld in VIJFTIG MILJOEN NEGENHONDERDEN-EENDUIZEND (50.901.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven, deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op twintig mei van elk jaar, om achttien uur.

Indien die dag een zon- of een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte.

Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf twaalfjuli tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Winstverdeling

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan VZW Securex, Ondernemingsloket

go-Start, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55, teneinde bij de Kruispuntbank voor Onder- '

nemingen, de ondernemingsloketten en de btw, de nodige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FACHEM

Adresse
BOTERMELKBAAN 37-43 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande