FAMELIGHT LIMITED, AFGEKORT : FAMELI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAMELIGHT LIMITED, AFGEKORT : FAMELI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.718.249

Publication

08/05/2013
ÿþ~ 7" I Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



fII11N~M~MIIV~II~~IIM

~i3o~n a

GRIFFIE RE±I Te;LN ~VAN 28 APR 2013

KOOPHAND1d~~RNHOUT

..bbe .

u

Voor-behoudE

aan hef Belgisc staatsbil

Ondememingsnr : -(2-L13

Benaming

(voluit) : Famelight Limited

(verkort) : Fameli

Rechtsvorm : Llmited

Zetel : Eigen 7,2360 Oud-Turnhout

(volledig adres) p

Onderwerp akte : CJ r j2 t. (-( ri iv 6

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIIGHEID OPRICHTINGSAKTE BEDRIJFSNUMMER 8407007

1.Famelight is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2.11et bedrijf is sinds 18 februari 2013 bij het handelsregister (Companies House) van Cardlfff

geregistreerd voor Engeland en Wales.

3. De doelen van het bedrijf zijn:

(a) De activiteiten van algemeen commerciel bedrijf uitoefenen.

(b) Door aankoop, leasing, ruil huur of op een anderen manier eigendom(men) verwerven of er opties over verwerven, rechten of previleges van alle aard over of in verband met eigendom(men) verwerven.

© Door aankoop, intekening registratie of op een andere manier patenten, patentrechten licenties, geheime processen, handelsmerken, ontwerpen, protecties en concessies of elke mogelijke andere intellectuele eigendomsrechten verwerven en deze beschermen, verlengen en vernieuwen, het openbaar verroer organ organiseren voor personnen, goederen en diensten in het Verenigd Koninkrijk of eiders, eider, en met betrekking toto diezelfde zaken licenties of previleges verwerpen, aanpasse, wijzen gebruiken,er zijn

voordeel mee doen ,op basis daarvan tot productie overgaan of ze toekennen.

(d) De gedeeltelijke of volledige activiteiten, goodwill en goederen van elk mogelijke persoon firma of onderneming verwerven of op zich nemen, de verplichtingen met betrekking tot alle mogelijke activiteiten die het nemen, voortzetten of op zic nemen als onderdeel van de vergoeding voor een dergelijke verwerving, of een belang verwerven in, fuseren met, een partnerschap of elke mogelijke anderen regeling aangaan met een dergelijke persoon, firma of onderneming om winsten te delen, of samen te werken of elkaar te heplen, of een dergelijke persoon, firma of onderneming financieel of op andere manier ondersteunen of aandelen, obligaties, schuldbrieven waarborgen waarover men het eens is , aanvaarden als betaling voor de bovengenoemde activiteiten of zaken ofverworven eigendobewaren, verkopen, verpanden of er handel mee drijven,

(e) Licenties, opties rechten en privileges met betrekkinig tot het bedrijf verbeteren hanteren, samenstellen, herstellen, ontwikkelen, uitwisselen, huren of leasen, verpanden, belasten, verkopen, van de doen, er zijn voordeel mee doen of toekennen,of op een andere manier met elk mogelijk deel van de eigendommen en rechten van het bedrijf handei drijven.

(f) de gelden van het bedrijf die niet meteen beschikbaar moet zijn, investere en er handel mee drijven of op een andere manier omgaan met de investeringen op een manier die op geregelde tijdstippen door het bedrijf wordt bepaald.

(g) Geld lenen of overmaken of krediet verlenen onder alle mogelijke voorwaarden en met of zonder borg aan persoon, firma's of bedrijven (met inbegrip van , en onverminderd de algemene aard van het voorgande, holdings, dochter-of zusterondernemingen of elke andere onderneming die op welke manier dna ook met het bedrijf is geassocieerd), alle mogelijke borgen, garantiecontracten en borgstellingen aangaan, tegen aile mogelijke voorwaarden geld in deposito of geleend geld ontvangen, en op elke mogelijke manier en tegen alle mogelijke voorwaarden de betaling van elke som geld of de uitvoering van elke mogelijke verplichting veiligstellen of garanderen jegens personen, firma's of ondernemingen (met inbegrip van , en onverminderd de algemene aard van het voorgande, hoWldings, dochter-of zusterondernemingen of elke andere onderneming die op welke manier dan ook met het bedrijf is geassocieerd).

(h) op elke mogelijke geld lenen of verwerven en voor de terugbetaling zorgen van aile mogelijke geld dat wordt geleend of geind of dat verschuldigd is als gevolg van een hypoheek, een belasting. een onderpand, een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

pandrecht of een andere borg zodat het bedrijf elke verplichting of aansprakelijkheid die het aangaat of die bindend kan worden,en kan nakomen en garanderen.

(i) Cheques, wissels promesses, mandaten, schuldbrieven en andere verhandelbare en inwisselbare instrumenten opstellen, maken aanvaarden, onderschrijven, disconteren, onderhandelen, uitvoeren of uitvaardigen.

(j) titElke mogelijke Act of Parliament, order of vergunning van het handelsministerie of een andere overheid aanvragen, bevorderen of verwerven zodat het bedrijf al zijn doelen kan uitvoeren of de structuur van het bedrijf kan aanpassen of elk ander doel dat direct of Indirect de belangen van het bedrijf kan dienen; ingaan tegen handelingen of intekeningen die direct of indirect bedoeld lijken om de belangen van hhet bedrijf te schaden.

(k) Aandelen effecten, obligaties,schuldbrieven of elk ander certificaat dor middel van intekening of op een andere manier verwerven, bewaren, verkopen, verhandelen of verwijderen, plaatsen of ondertekenen, dat door een bedrijf dat waar ter wereld ook is opgericht of handel drijft, wordt uitgegeven of gegarandeerd, en elk mogelijk certificaat dat door elke mogelijke regering of gemeentelijk, lokale of andere overheid waar ook ter wereld wordt uitgegeven of gegarandeerd.

(I) Een bedrjf of bedrijven waarin het bedrijf een direct of indirect financieel belang heeft, controleren, beheren, ondersteunen, coordineren of op een andere manier bijstaan.

(m) Elk ander bedrijf opzetten om een deel of het geheel van de activiteiten of eigendommen of verplichtingen van het bedrijf te (laten) verwerven, of elke mogelijke activiteit of handeling aanvatten die het bedrijf vooruit kan helpen of van nut kan zijn of dle de waarde van een eigendom of activiteit van het bedrijf kan verhogen, alle of een deel van de aandelen of certificaaten van een dergelijk bedrijf zoals hiervoor genoemd, plaatsen, onderschrijven, ervoor intekken of op een andere manier verwerven.

(n) Alle of een deel van de activiteiten of eigendommen van het bedrijf verkopen of op een andere manier van de hand doen om welke reden dan ook die het bedrijf gepast acht.

(o) Als agent, makelaar of beheerder optreden voor een persoon, firma of onderneming, en toeleveringscontracten aangaan en uitvoeren.

(p) Elke mogelijke persoon, firma of onderneming die het bedrijf diensten verleent, door middel van contante betaling of op een aandere manier veegoederen.

(q) Onder de leden van het bedrijf in natura eigendom(men) van het bedrijf verdelen de correct verdeelbaar zijn.

(r) Alle mogelijke Kosten voor de promotievorming en oprichting van het bedrijf betalen of de betaliing ervan bewerkstellingen.

(s) Pensioenen, lijfrentes, premies, pensioenrechten of andere toelagen of voordelen of hulp bieden of tokenen en in het algemene voordelen, mogelijkheden en diensten voorzien voor alle mogelijke personnen die directeur of werknemer van het bedrijf zijn of zijn gewest, of voor elke mogelijk bedrijf dat een dochter is van het bedrijf is van het bedrijf of voor de holding van het bedrijf of een zustermaatschappij van het bedrijf of de zakelijk voorgangers van het bedrijf of een vergelijkbare dochter, holding of zustermaatschappij, en dit ook voor de vrouw, weduwen, kinderen en andere verwanten,met inbegrip van de verzekering van elke directeur, functionaris of accountant tegen elke mogelijke aansprakelijkheid waarvan zij zich blootstelfen als gevolg van elke mogelijke handeling of elk mogelijk verzuim bij het uitvoeren van hun verplichtingen en opdrachten voor het bedrijf.

(t) Afhankelijk van en in overeenkomst met een gepaste naleving van de bepalingen van secitie 155 tot en met 158 van de wet (in zovere die bepalingen van toepassing zijn), direct of indirect financiele steun verlenen (zoals bepaald in sectie 152(1) (a) van de wet0 voor elk mogelijk doel zoals bepaald in sectie 151 (1) en! of sectie 151 (2) van de wet.

(U) De registratie en erkenning van het bedrijf in elk mogelijk deel van de wereld bewerkstellingen.

(v) Aile een deel van de activiteit waar ook ter wereld uitvoeren en als een directeur, agent, contractant of in een aandere hoedanigheid optreden, en via agenten, makelaars, onderaanemers of anderen, alleen of samen met anderen, optreden

(w) Alle mogelijke handelingen uitvoeren die tot het bereiken van de doelen van het bedrijf kunnen leiden of die de bevoegheden kunnen opleveren die de wet of deze clausule bieden.

En ook nog:

(1) Geen enkel doel dat in een nevenbepaling van deze clausule wordt aangehaald, mag beperkend worden geinterpreteerd. elk mogelijk doel moet zo ruim mogelijk worden geinterpreteerd. Geen enkel doel mag tenzij de context dit expliciet vereist, op welke manier dan ook worden beperkt door verwijzing naar of conclusie uit enige ander doel in een van de nevenbepalingen, of door verwijzing naar of conclusie uit de voorwaarden van een andere nevenbepaling van deze clausule, of door verwijzing naar of conclusie uit de naam van het bedrijf.

(2) Bij het woord `bedrij', tenzij als verwijzing naar het bedrijf, moet men ervan uitgaan dat dit een partnerschap of een andere verzameling personen inhoudt, al dan niet In de vorm van een rechtspersoon of zijnde een rechtspersoon,geregistreerd, gevestigd of woonactig in het Verenigd Koninkrijk of elders.

(3) In deze clausule verwijst 'de wet' naar de handelswet van 2006, maar dan zo dat elke verwijzing in deze clausule naar elke mogelijke bepaling van de wet word geacht een verwijzing te omvatten naar elke mogelijke statutaire aanpassing of nieuwe vastlegging van die bepaling die voorlopig van kracht is.

(4) De aansprakelijkheid van leden is beperkt.

(5) Het aandelenkapital van het bedrijf bedraagt 1000 pond en is verdeeld over 1000 gewone andelen van elk 1 pond.

Bijlagen bi j hët Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(6) Het boekjaar van de vennootschap start op 1 een januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begin op heden te eindiggen of 31 eenendertig december fweeduizenendertien. De rekeningen van de vennootschap zullen Jaarlijks opgesteld worden overeenkomstigde wetsbepaingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boek afgesloten en maak de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

(7) Iedere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitland woont, doet voor de uitvoering van de satuten keuzen van woonst in de zetel van de vennootschap waar hem geldig mededelingen en betekeningen betreffende de vennootschap kunnen gedaan.Het wettelijke verantwoordelijke Belgisch filiaal van FAMELIGHT Limited ie Dhr Egemasi Malachi en hij besliste van startte gaan op het datum 23 April 2013.

(8) Egemasi overliep de agenda en besliste ais enige bestuurder en zaakvoerder van het bedrijf dat een kantoor in Belgie noodzakelijk is om de toekomstige transacties van de ondememeingen aan te moedigen. Het adres van dit kantoor is: Eigen 7, 2360 Oud-Tumhout Beigie.

De ondertekenaar(s) van deze oprichtingakte, wensen conform deze tegenover onze respectieve namen

staan.

Naam en adres:

Egemasi Malachi Okanika, 94 Grasshaven way SE28 BTL Thamesmead, Greenwich London United

Kingdom.

Op de laatste bfz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2015
ÿþVoor

behoud aan hu Belgis.

Staatsb

Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llNnIGllllll~l

*1511653

I111

in

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAR KOOPHANDEL

a 3 A06. 2015

ANTWERPEN a£shling TURNHOUT GfJ eiti

Ondernemingsnr : 0533'r~.,l&M,9

Benaming

(voluit) : Famelight limited

(verkort) : Ltd

Rechtsvorm : Rt11tAnland onderneming

Zetel : cael r`~' ThczneebrteeL.d 94 , SE/8 wic/(lchdOv

(volledig adres) ~ i i ata.Q C, q~ ~ ,2,360 Qt;d fueivhec.)& -(beleie Onderwerp akte : ~ j..,.,e-eWn TiitaxVi

Stopzetting onderneming

Gegevens: stopzetting

Stopzetting datum: 06/07/2015

Reden: stopzetting: activiteitstopzetting in Belgie ( buitenland onderneming)

Te bezorgen bewijsstukken:

op basis van de huidige inhoud van Famelight limited dossier, zijn er geen bezorgen bewijstukken

Verplichtingen en formaliteiten

Op basis van de inhoud van Famelight i imited dossier zijn er voorlopig geen verplichtingen en formalteiten

gedefineerd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FAMELIGHT LIMITED, AFGEKORT : FAMELI

Adresse
EIGEN 7 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande