FAMMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAMMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.141.541

Publication

24/07/2013
ÿþd 4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111m~wn~~!~11F11m

Ondernemingsnr : 0819.141.541

Benaming

(voluit) : Fammat

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bergenhoeve 12, 2040 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 31 maart 2013, blijkt dat met éénparigheid van stemmen het ontslag als zaakvoerder, wordt aanvaard van de heer Pieter Van Schelvergem, Bergenhoeve 12, 2040 Berendrecht. Dit ontslag gaat in met Ingang van 31 maart 2013. Er wordt kwijting verleend voor het gevoerde mandaat.

Annemie Sorners

Zaakvoerder

Neergelegd ter griffie van de Rechtitank van Koophandel te Antwerpen, op

15 JULI 2013

Griffie

BIJLAGE: Verslag van de bijzondere algemene vergadering

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 27.06.2013 13218-0572-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 28.08.2012 12455-0345-012
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 30.06.2011 11226-0150-012
19/04/2011
ÿþ mod 2.1



"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



momifie ter 9riffie dien de ftecbtDelf1 toehdd itstespel, oP.

Griffie 0 ! APR. 2011

Voor-

behouden aan het Belgisch ,...,_

Staatsblad

!11

11059481

Ondernemingsnr : 0819.141.541

Benaming : FAMMAT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergenhoeve 12

2040 Berendrecht

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL  COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, op 2.t maart 2011, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 29 maart 2011, boek 121, blad 59, vak 7 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00)

Getekend de E.a. inspecteur a.i., Jan Oorts; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van deji besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAMMAT", met éénparigheid de volgende beslissing'; heeft genomen: 1.Wiizieine van het maatschappelijk doel

a) Verslag

De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders; de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders erkennen het afschrift van dit verslag te hebbend ontvangen en er kennis van te hebben genomen. In bijlage bij dit verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 31 december 2010.

Het verslag van de zaakvoerders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte;; van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

b) Wijziging van het maatschappeliikdael

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd door wijziging in onderhavige tekst:

r"

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor'

rekening van derden :

1. ket stellen van handelingen met betrekking tot verzekeringsmakelaars en  agenten en financiëler; instellingen in de ruimste zin van het woord. Waaronder het adviseren, bemiddelen en aanbieden van levensverzekeringen, verzekeringen m.b.t. ongevallen en ziekte, motorvoertuigen, brand en andere schade;, aan goederen, burgerlijke aansprakelijkheid, krediet en borgtocht, diverse geldelijke verliezen, rechtsbijstand,', hulpverlening; ket verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van;> derden; Bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen, het ter;; beschikking steile van kluizen en dergelijke; schade- en risico-experten; De activiteiten van i financieringsmaatschappijen die kredietovereenkomsten sluiten met een consument, verkopen en leningen opj afbetaling, inclusief persoonlijke leningen, financieringshuur, kredietopeningen, hypothecaire kredieten, kredieten voor professionele doeleinden, doorlopende kredieten, kasfaciliteiten, enovoortz.

2. Het ter beschikking stellen van management; het voeren von bedrijfsmanagement in de meest ruime zin;; van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van'; binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren; ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook E. waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming derden.

3.Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen: op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake:. bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kon worden dat;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod

Vcibe behouden aan het Belgisch Staatsblad

het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen;

4. Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin.

5. Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

6. De grafische, audiovisuele en taalkundige vormgeving, het aanleveren, bewerken, uitwerken en begeleiden van projecten inzake grafische vormgeving, inbegrepen het ontwerpen en hosten van websites, logo's, beeldmerken, huisstijlen, visuele identiteiten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

7. Het concipiëren, realiseren en exploiteren van audiovisuele, multimedia en digitale communicatie, reclame, marketing, en e-commerce voor particulieren, bedrijven en instellingen, in het binnen  en buitenland.

8. Algemene bouwwerken in de meest ruime zin, en in het bijzonder bouwinstallatie, zoals onder andere elektrische installatie, isolatiewerken, loodgieterijwerk, sanitair, vloerafwerking en wandbekleding, schilderen en glaszetten, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, zowel in nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen; Het optreden als bouwpromoter

9. De confectie van huishoudlinnen en stofferingsartikelen; de import en de export, de doorvoer en de opslag, de groot-en kleinhandel van en de leurhandel in diverse goederen, ondermeer : natuur-en kunstzijde, kledingstoffen en meubileringsstoffen en-artikelen, huishoud-en tafellinnen, mercerieartikelen, tapijten, gordijnen, modeartikelen, artikelen voor kleermakers, modisten en hoedenfabrikanten.

10. Het bemiddelen in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers, of andere in de breedste zin. Hieronder kunnen begrepen worden alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, aannemings-, distributie-, concessie-, of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt, waarvan in het bijzonder de handelsbemiddeling in meubels en decoratiemateriaal, hout en bouwmaterialen en overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

11. Het verlenen van adviezen van allerlei aard aan particulieren en ondernemingen, waarvan in het bijzonder adviezen betreffende volledige binnenhuis inrichting of inrichting van kantoren of andere bedrijfsruimtes.

12. De handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, van allerlei grondstoffen, goederen en artikelen die aangewend kunnen worden voor de onttrekking, verbouwing en inrichting van allerlei gebouwen zoals woningen, kantoren,...

13. De aankoop, verkoop, overdracht, ruil,en beheer van alle financiële instrumenten, aandelen, obligaties,staatsbons, alle roerende en onroerende rechten en goederen ; het participeren, onder welke vorm ook, in alle vennootschappen en ondernemingen die energie produceren en/of verdelen, alle op te richten of bestaande industriële, commerciële, financiële, onroerende en andere ondernemingen. De vennootschap mag in het bijzonder bij wijze van aankoop, ruil, inbreng, inschrijving, plaatsing in het publiek, optie tot aankoop of elke andere manier, alle effecten, waarden schulden en onlichamelijke rechten verwerven; deelnemen in alle associaties en fusies, haar effectenportefeuille en participaties beheren en te gelde maken, haar waarden verwezenlijken of teniet doen, door middel van overdracht, verkoop, of anderszins.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag tevens in hetzelfde verband, alle handels- individuele- en financiële verrichtingen doen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pond stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor derden.

Zij mag eveneens deelnemen in of zich interesseren bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in andere vennootschappen, verenigingen, groeperingen, ondernemingen of organisaties die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of nog wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Zij mag haar onroerende goederen hypothekeren, en al haar andere goederen, met inbegrip von het handelsfonds in pand geven en zij mog aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In het algemeen mag de vennootschap in België en in het buitenland alle financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die in verband staan met haar doel, of nog welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die von aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mog door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd."

2. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder "

-lijst publicatiedatà "

-gecobrdineerdé státuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vf3Af-

}behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 24.06.2016 16211-0232-013

Coordonnées
FAMMAT

Adresse
BERGENHOEVE 12 2040 BERENDRECHT

Code postal : 2040
Localité : Berendrecht
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande