FARM@NUTRITION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FARM@NUTRITION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.052.045

Publication

14/04/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mød Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer nie d tri,- 0rfffige v,9 de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02 APR, 2014

TURNHOUT emeGriffier,

_ ...

Ondernerningsnr : 0433.052.045.

Benaming

(voluit) : FARM@NUTRITION

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2200 Herentals, Leemputten 18

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING (ART 537 WIE 92) - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FARM@NUTRITION gevestigd te 2200 Herentals, Leemputten 18, opgericht (onder de benaming Tandartspraktijk Katia Withofs) bij akte verleden voor notaris Alfons Mercelis met standplaats te Merksplas op dertig december negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig januari negentienhonderd achtentachtig onder het (referte)nummer 880128-331 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd (waaronder de naamswijziging in huidige benaming) bil proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhenoxthoven te Herentals op vierentwintig januari twee duzend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien februari daarna onder het (referte)nummer 06035282, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLUIT. VERSLAGEN.

- Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder evenals van het voorlezen van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en die handelen over de voorgestelde en hierna om-schreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste waarderingsmethoden en over de ais tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding aangezien iedere aanwezige vennoot er-kent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft geno-men.

- De besluiten van voormeld revisoraal verslag luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakeleheid FARM@NUTRITION door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder de opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaard en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 90.000,00 EUR bestaat in 3.629 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FARMONUTRITION, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 3 februari 2014.

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

1

1111111,11.11Itid111111111

Op de laatste b z, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

En vaste vertegenwoordiger

(getekend) Dhr., Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van voormeld revisoraal verslag zal samen met onderhavig proces-verbaal en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) neergelegd worden op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERHOGING.

- De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met negentigduizend euro (¬ 90.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) tot honderd en achtduizend zeshonderd euro (E 108.600,00) door de creatie van drieduizend zeshonderd negenentwintig (3.629) nieuwe aandelen (zonder vermelding van hun nominale waarde) (genummerd van nummer 751 tot en met nummer 4.379) van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zef worden verwezenlijkt door de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) en dat de nieuwe aandelen, die volgestort zijn, respectievelijk worden toegekend aan de hierna genoemde vennoten en/of tussenkomende partijen in tegenprestatie van hun respectievelijke inbreng.

- Onderhavige kapitaalverhoging geschiedt ten gevolge van de voormelde toekenning en uitkering van (een) (tussentijdse) dividend(en) die bij toepassing van de overgangsmaat-regel van voormeld artikel 537 WIB92 heeft (hebben) kunnen genieten van het verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing, en dit als bijkomend bewijs met betrekking tot deze specifieke voorwaarde.

DERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

Aile vennoten verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de linanciële toestand van onderhavige vennootschap en zetten uiteen dat ieder van hen houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) (ten leste van onderhavige vennootschap) in dezelfde verhouding als de huidige kapitaalverhouding, hetzij samen voor een globaal of totaal bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

Na deze uiteenzetting verklaren dee partijen inbreng te (willen) doen in de vennootschap van hun voormelde respectievelijke schuldvordering (op het dividend) ten belope van voormeld(e) respectievelijk(e) bedrag(en).

Als vergoeding en tegenprestatie voor de respectievelijke inbreng worden aan de vennoten die hierbij aanvaarden, respectievelijk drie duizend zeshonderd negenentwintig (3.629) nieuwe aandelen (genummerd vanaf 751 tot en met nummer 4,379) van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt.

VIERDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mil, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volstort en dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot honderd en achtduizend zeshonderd euro (E 108.600,00), vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd negenenzeventig (4.379) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om artikel 5. punten a. en b. van de statuten te wijzigen en/of aan te passen teneinde het in overeenstemming te brengen niet het nieuw bedrag van het geplaatst maatschappelijk kapitaal en teneinde het aan te passen aan de beslissing(en) genomen aangaande voorgaande agendapunten, ais volgt

fC

Artikel vijf: KAPITAAL AANDELEN OBLIGATIES - REGISTER.

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en achtduizend zeshonderd euro (E 108.600,00) en werd volgestort tot beloop van zesennegentigduizend tweehonderdenvijf euro (¬ 96.205,00).

b. Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in vierduizend driehonderd negenenzeventig (4.379) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin wordt aangetekend: 1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen; 2. de gedane stortingen; 3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voomneld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de vennoten.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

(...)

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

5.3

Voorbehouden

aan het

Belgisch staatsbiad



1, De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen

beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) waaronder de (eerdere) betaling van de roerende

voorheffing ten betope van tien procent (10%),

2. Volmacht wordt verder in het bijzonder gegeven

* aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statu-ten en tot

neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel; "

* aan de BVBA VBD ACCOUNTANTS te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 202, even-als aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overhelds)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van onderhavige statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (Art 537 Wib 92), statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0526-013
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 24.07.2013 13343-0485-016
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.07.2012 12369-0558-016
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11357-0593-018
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 13.08.2010 10411-0458-018
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.06.2009 09333-0115-018
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 04.07.2008 08363-0054-018
21/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 17.08.2006 06638-5211-012
16/02/2006 : TU059205
11/01/2006 : TU059205
07/12/2005 : TU059205
24/11/2004 : TU059205
27/01/2004 : TU059205
18/09/2003 : TU059205
27/12/2002 : TU059205
08/12/1999 : TU059205
25/04/1995 : TU59205
01/01/1993 : TU59205

Coordonnées
FARM@NUTRITION

Adresse
LEEMPUTTEN 18 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande