FASHION CLUB IMMO MANAGEMENT, AFGEKORT : FCIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FASHION CLUB IMMO MANAGEMENT, AFGEKORT : FCIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 607.934.632

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305108*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607934632

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Fashion Club Immo Management

(verkort) :

FCIM

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden de dato vier maart tweeduizend vijftien voor notaris Anne Cartuyvels met standplaats te Antwerpen, eerstdaags te registreren dat de naamloze vennootschap " Fashion Club Immo Management (afgekort FCIM) werd opgericht door de Stichting

administratiekantoor, Dheedene, stichting naar Nederlands recht, gevestigd te 4561 Hulst (Nederland), Schuttershofweg 7a, vertegenwoordigd door haar bestuurder Luc Dheedene, wonende te 2018 Antwerpen, Louiza Marielei 2, 2) de heer Dheedene Miguel, wonende te Ranst, Zwetstraat 15,en 3) de heer Dheedene Gregory, wonende te Schilde, Hazendreef 18.

Er wordt een naamloze vennootschap opgericht, met de naam  Fashion Club Immo Management , afgekort  FC IM ; De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56 De verschijners verklaren inbreng in natura te doen, die kadert in een procedure van partiële splitsing van de naamloze vennootschap  Fashion Club Agency Management en voorheen gekend  Fashion Club 2000 , met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Weyts te Mechelen op 13 maart 2000, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april 2000 onder nummer 133, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen, op 10 mei 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 mei 2012 onder nummer 0096642.

In het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor, Geert Van Goolen, navermeld, werden de activa en passiva, rechten en verplichtingen, en eventueel personeel, verbonden aan de activiteit  beheer van onroerend goed beschreven die zullen overgaan van  Fashion Club Agency Management en voorheen gekend als  Fashion Club 2000 naar de in onderhavige akte op te richten naamloze vennootschap  Fashion Club Immo Management

Alle elementen inhoudende activa en passiva, en van het eigen vermogen worden geacht boekhoudkundig en fiscaal met ingang vanaf 2 juli 2014 te zijn verricht voor de vennootschap Fashion Club Immo Management.

Onmiddellijk na de inbreng in natura besluiten de verschijners over te gaan tot een

kapitaalverhoging van dertienduizend negenhonderd zevenenzestig euro zevenenegentig cent (13.967,97 EUR) om het kapitaal te brengen van zevenhonderd zesendertigduizend tweeëndertig euro (736.032,03 EUR) en drie cent op zevehonderd vijftigduizend euro (750.000,00 EUR)

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (750.000,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd veertig identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Als vergoeding voor de gemelde inbreng bekomt de stichting Administratiekantoor Dheedene tweeduizend tweehonderd achtendertig aandelen (2238), de heer Dheedene Miguel bekomt één

Onderwerp akte :

IJzerlaan 54-56 2060 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandeel en de heer Dheedene Gregory bekomt tevens één aandeel, allen volledig volgestort.

benaming: Fashion Club Immo Management (afgekort FCIM)

Zetel: 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56

Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening:

1. Het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen.

2. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het bestuur en de organisatie enzovoort; het verlenen van adviezen onder meer algemene beheers-adviezen, technische en organisatieadviezen en intellectuele en administratieve hulp ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

3. Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van de onroerende goederen van de vennootschap en aan deze personen leningen toestaan, zij zal tevens het bestuur mogen waarnemen en toezicht uitoefenen op alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERD VIJFTIGDUZIEND EURO (¬ 750.000,00. Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd veertig aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één / tweeduizend tweehonderd veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen warden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur. De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechts personen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders zijn herbenoembaar. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de

algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels die bij rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurd aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de venootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van 'gedelegeerd bestuurder'. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur dertig. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Overgangsbepalingen :

Het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

In aansluiting met de oprichting van de vennootschap, zijn alle voornoemde aandeelhouders samengekomen in buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te stellen op drie.

Tot deze functie worden benoemd :

1. De heer Luc Dheedene, voormeld;

2. De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B.A.T. , met maatschappelijke zetel te Ranst, Zwetstraat 15, ondernemingsnummer 0473.686.038 opgericht bij akte verleden voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

notaris Herman Dessers te Antwerpen, op 20 december 2000 bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op 13 januari 2001 onder nummer 20010113-515, met als vaste vertegenwoordiger de heer DHEEDENE Miguel, wonende te 2520 Ranst, Zwetstraat 15.

3. de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Tabù , met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Hazendreef 18, ondernemingsnummer 0476.568.720 opgericht bij akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 21 december 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 januari 2002 onder nummer 20020115-59, met als vaste vertegenwoordiger de heer DHEEDENE Gregory Renatus, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 18.

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met eenparigheid van stemmen volgende besluiten: wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder: de heer Luc Dheedene, voormeld.

De raad van bestuur stelt als bijzondere gevolmachtigde aan : de heer Paul Pauwels, wonende te Heist-op-den-Berg, Broekmansstraat 108, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen en de toekenning van een B.T.W.-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

Voor ontledend uittreksel,

Anne Cartuyvels, notaris te Antwerpen

Samen hiermee neergelegd : afschrift van de notariële akte

Coordonnées
FASHION CLUB IMMO MANAGEMENT, AFGEKORT : FCIM

Adresse
IJZERLAAN 54-56 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande