FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT, AFGEKORT : FCRM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT, AFGEKORT : FCRM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 555.715.770

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

of verwant doel nastreven. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aandelen

De aandelen zijn op naam.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeënzestig (62)ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volgestort ten belope van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) door de oprichters, door middel van overschrijving door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekeningnummer 363 1362798-

76 afgeleverd op 27/06/2014. Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, of is de eigendom van een aandeel gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daar­aangehechte rechten te schorsen, tot één enkele persoon als eigenaar van een aandeel tegenover de vennootschap is aangewezen. Maakt de vennootschap van dit schorsingsrecht geen gebruik, dan zal zij, in geval van vruchtgebruik, en alleen voor de betrekkingen tussen de vennootschap en de aandeelhouder, enkel de vruchtgebruiker erkennen voor de verschillende rechten die aan een aandeel verbonden zijn.

Bestuur - samenstelling De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar

1. De heer DHEEDENE Luc, wonende te 2018 Antwerpen, Louiza-Marialei 2, titularis van éénenzestig (61) aandelen

2. STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR DHEEDENE , met zetel te 4561 CM Hulst (Nederland), Schuttershofweg 7a, titularis van één (1) aandeel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Bestuur - voorzitter

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Bestuur - vergadering

De raad van bestuur vergadert telkens als het belang van de vennootschap het vergt of telkens als twee bestuurders het vragen, na bijeenroeping, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of ingeval deze belet is, van een bestuurder, door diens collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Bestuur - bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Bestuur  Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van gedelegeerd bestuurder toekennen. De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen. Bestuur  Vertegenwoordiging

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alléén optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven.

Bestuur  Bezoldiging

De mandaten van de bestuurders en van de gedelegeerd bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Algemene vergadering - Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur dertig in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Algemene vergadering  bijeenroeping: De raad van bestuur, evenals de eventuele

commissaris(sen), zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn verplicht deze bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vragen.

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december

Reserves en winstverdeling:

Het batige saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Overgangsbepalingen:

a/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

b/ In aansluiting met de oprichting van de vennootschap, zijn alle voornoemde aandeelhouders samengekomen in buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te stellen op drie.

Tot deze functie worden benoemd :

1. De heer Luc Dheedene, voormeld;

2. De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B.A.T. , met maatschappelijke zetel te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

voor notaris Herman Dessers te Antwerpen, op 20 december 2000 bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op 13 januari 2001 onder nummer 20010113-515, met als vaste vertegenwoordiger de heer DHEEDENE Miguel, wonende te 2520 Ranst, Zwetstraat 15.

3. de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Tabù , met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Hazendreef 18, ondernemingsnummer 0476.568.720 opgericht bij akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 21 december 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 januari 2002 onder nummer 20020115-59, met als vaste vertegenwoordiger de heer DHEEDENE Gregory Renatus, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 18.

Die hier allemaal uitdrukkelijk hun mandaat aanvaarden.

De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering. De mandaten gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met eenparigheid van stemmen volgende besluiten :

Wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder: de heer Luc DHEEDENE, voormeld.

c/ Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld de heer Paul Pauwels, wonende te Heist-op-den-Berg, Broekmansstraat 108, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen en de toekenning van een B.T.W.-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Anne CARTUYVELS, notaris te Antwerpen

28/10/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

...

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Grif-he

1A11111110

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

11

I II

Ondememingsnr : 0555.715.770 Benaming

(voluit) : FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT

(verkort) : FCRM

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 2060 Antwerpen, ljzerlaan 54-56

(volledig adres)

Onderwerp akte: Partiële splitsing door overneming: -VCcr2,-)eé-t-

" Werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen het gezamelijk voorstel tot partiële splitsing door overname

Op 30 september 2014 werd overeenkomstig de artikelen 677, 673 en 728 van het Wetboek van, Vennootschappen, door de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap FASHION CLUB 2000 het voorstel tot partiële splitsing door overneming bij kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap FASHION' CLUB RETAIL MANAGEMENT opgesteld. De bestuursorganen van de beide gemelde naamloze vennootschappen, FASE-110N CLUB 2000 en FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT hebben besloten een procedure van partiële splitising op te starten,

DOELSTELLING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

Het centrale doel van de reorganisatie is de juridische structuur in overeenstemming brengen met de operationele structuur. Door de groei die de groep de laatste jaren heeft ondergaan en nog beoogt in de komende jaren, is er een duidelijke scheeftrekking ontstaan tusen de operationele structuur en de juridische structuur. De drie feitelijke pijlers: agentuur, retail en onroerend goed zijn in de huidige groepsstructuur op een , verschillende wijze en in verschullende groepsvennootschappen gemengd aanwezig.,

Door de herstructurering zullen de drie genoemde pijlers ook juridisch als dusdanig naar voeren kunnen komen en dit zowel op holding en management niveau als op operationeel niveau; zodat er geen overlappingen , meer zijn. Hierdoor zal de groepsstructuur en - werking transparanter warden voor derde partijen, wat noodzakelijk een verdere groei van de groep faciliteert.

DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN:

De partieel te splitsen vennootschap: FASHION CLUB 2000, naamloze vennootschap, met zetel te 2060 Antwerpen, IJzerlaan 54-56, ondernemingsnummer 0471.585.690, waarvan het maatschappelijk kapitaal 1.388.203,74 EURO bedraagt, en verdeeld is in 2.240 ondeelbare aandelen (zonder aanduiding van nominale waarde, doch waarvan de fractiewaarde 1/2.240`ste van het kapitaal vertegenwoordigd)

De overnemende vennootschap: FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT, naamloze vennootschap, met zetel te 2060 Antwerpen, lJzelaan 54-56, ondernemingsnummer 0555,715.770, waarvan het maatschappelijk

" kapitaal 62.000 EURO bedraagt, en verdeeld is in 62 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

1/62'ste van het kapitaal vertegenwooridgert

DOEL VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP FASHION CLUB 2000

1. Het uitbaten van een mode agentuur, groot- en detailhandel van textielwaren en mode artikelen. Het verhandelen, vervaardigen in- en uitvoeren van kledij, textiel en andere mode artikelen.

2. Het administreren en beheren van vennootschappen evenals het besturen ervan.,

3. Het voeren van een Immobiliën-, managements- en verzekeringsactiviteit.

Dit alles in de meest ruime zin

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais', vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk' in verband staan met het maatschappelijk doel.

DOEL VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT

De vennootschap heeft als doel:

1. Het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede aile handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee ' houden of die van aard zijn.de_opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van roerende goederen , het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing van goederen,

2. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmansza ken, en dit op het vlak van het bestuur en de organisatie enzovoort het verlenen van adviezen onder meer algemene beheersadviezen, technische en organisatieadviezen en intellectuele en administratieve hulp ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op aile niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nilverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

3, Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van de onroerende goederen van de vennootschap en aan deze personen leningen toestaan, zij zal tevens het bestuur mogen waarnemen en toezicht uitoefenen op aile vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Activiteiten waardoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DE RUILVERHOUDING: aantal aandelen van FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT, naamloze vennootschap, toe te kennen per aandeel van de naamloze vennootschap FASHION CLUB 2000 (artikel 728, 2° Wetboek van Vennootschappen)

De ruilverhouding is als volgt:

1 aandeel in FASHION CLUB 2000 NV geeft recht op 1 aandeel in FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT NV, die van dezelfde rechten zal genieten als de aandelen in FASHION CLUB 2000 NV. Er wordt geen opleg in geld voorzien

DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT worden uitgereikt (artikel 728, 3° Wetboek van Vennootschappen)

De uitreiking van de aandelen FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT NV zal als volgt geschieden:

De aandelen van de overnemende vennootschap en van de partieel te splitsen vennootschap zijn aangetekend op naam.

Binnen de twee weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad nodigt de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap, conform de bepalingen van de statuten, de houders van aandelen van de partieel te splitsen vennootschap uit om binnen een termijn van twee maanden, na deze kennisgeving de overschrijving in het aandeelhoudersregister van de NV FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT te komen aftekenen.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde of zijn gevolmachtigde namens de overnemende vennootschap en de aandeelhouder ondertekend.

DE DATUM VANAF DEWELKE DE AANDELEN van de naamloze vennootschap FASH1ON CLUB RETAIL MANAGEMENT recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 728, 4° Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door FASHION CLUB RETAlL MANAGEMENT NV, geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke FASH1ON CLUB 2000 NV sedert 01/07/2014 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT NV.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

DE DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN van de partieël te splitsen vennootschap FASHION CLUB 2000, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT (artikel 728, 5° Wetboek van vennootschappen)

Vanaf 01/07/2014, worden de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap FASHION CLUB 2000 NV voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NV FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP, de naamloze vennootschap FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap FASHION CLUB 2000, naamloze vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 728, 6° Wetboek van vennootschappen)

De overnemende vennootschap NV FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn.

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen aandelen die bijzondere rechten hebben of heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

DE BIJZONDERE BEZOLDIGING DIE IN VOORKOMEND GEVAL WORDT TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR belast met het opstellen van de verslagen zoals bedoeld in artikel 731 en 602 Wetboek van Vennootschappen (artikel 728, 7° Wetboek van vennootschappen)

Àan Geert Van Goolen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 1851 Humbeek, Kerkstraat 152, wordt opdracht "

verleend om verslag op te maken waarvan sprake in art. 731 W.Venrh

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN van de

vennootschappen die aan de splitsing deelnemen (artikel 728, 80 Wetboek van vennootschappen)

Aan de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap FASHION CLUB 2000 NV en van dei

" ovememende vennootschap NV FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT worden geen bijzondere voordelen '

toegekend.

BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE, MN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP, de naamloze

vennootschap FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT, over te dragen delen van activa en passiva van het

vermogen (artikel 728, 9° Wetboek van vennootschappen)

De afgesplitste activa en passive:

Activa:

Materiele vaste activa:

Rollend materieel: 29.817,02 EURO

Betreft: twee personenwagens 'OPEL-ASTRA'

Financiële vaste activa:

Deelnemingen: 576,150,12 EURO

Betreft deelnemingen in de volgende vennootschappen:

.40 aandelen van de 100 aandelen in de NV LIU JO RETAIL BENELUX met ondememingsnummer

0809.521.022

.75 aandelen van de 150 aandelen in de NV VERSO met ondememingsnummer 0447.037,861

, -75 aandelen van de 500 aandelen in de NV STUDIO MODA in vereffening met ondememingsnumrner 0417.277.667

.50 aandelen van de 100 aandelen In de NV NIKKIE RETAIL BELGIUM met ondememingsnummer 0555.720.423

Vorderingen op langer dan 1 jaar:

" Handelsvorderingen: 11.920,00 EURO Betreft een rekening courant aan de NV LIU JO RETAlL BENELUX. Vorderingen op ten hoogste 1 Jaar:

Handelsvorderingen: 29.300,00 EURO

Betreft vordering op klanten LIU JO RETAIL BENELUX NV en VERSO NV

Overige vorderingen: 616.816,24 EURO

Betreft een rekening courant en te ontvangen intresten in hoofde van de NV LIU JO RETAIL BENELUX en

VERSO NV

Passiva:Schulden van bezoldigingen en sociale lasten: 13.986,90 EURO

Het betreft de provisie voor het vakantiegeld

TOTAAL OVERGENOMEN NETTO ACTIEF 1.250.016,48 EURO

Overgang rechten en verplichtingen en contracten:

Alle rechten en verplichtingen van de afgesplitste delen gaan mee over.

VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEËL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP.

FASHION CLUB 2000, naamloze vennootschap, van de aandelen van de overnemende vennootschap, de

' naamloze vennootschap FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT, alsmede het criterium waarop deze "

verdeling is gebaseerd (artikel 728, 10° Wetboek van vennootschappen)

De aandelen van de overnemende vennootschap FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT NV worden als

volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de te splitsten vennootschap:

1 aandeel in FASHION CLUB 2000 NV geeft recht op 1 aandeel in FASH1ON CLUB RETAIL

MANAGEMENT NV

Opgemaakt in zes exemplaren op 30 september 2014

(getekend door de betrokken bestuurder)

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder,

de heer Luc Dheedene.

Tegelijk hiermee neergelegd, het voorstel tot partiële splitsing de dato 30 september 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

iitehouden -aan het Belgisch Staaablad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþ Mad Wold 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111M111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 APR. 2015

Nie Antwerpen

Ondernemingsnr : 0555.715.770

Benaming

(voluit) : Fashion Club Retail Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2060 Antwerpen - Ijzerlaan 54-56

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door overname

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Anne Cartuyvels te Antwerpen op 4 maart 2014, ter registratie neergelegd, dat er overgegaan werd tot een partiële splitsing van de naamloze vennootschap 'Fashion Club 2000, gevestigd te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 5456, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0471.585.690;

ingevolge voormelde akte werden de in het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen verbonden aan de activiteit "beheer van retail activiteiten" overgedragen van de vennootschap "Fashion Club 2000" naar de naamloze vennootschap "Fashion Club Retail Management".

De activiteit maakt op zich een globaal geheel van de onderneming uit (in principe een bedrijfstak) en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen

diensvolgens de aan de overnemende vennootschap vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen, met alle rechten en verplichtingen, overgegaan zijn op de naamloze vennootschap 'Fashion Club Retail Management.'

De handelingen zullen sinds 2 juli 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap 'Fashion Club Retail Management',

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalsverhoging van voornoemde naamloze vennootschap 'Fashion Club Retail Management

Uit deze akte blijkt onder meer dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van voormelde naamloze vennootschap beslist heeft:

1. tot goedkeuring van de splitsing van de naamloze vennootschap 'Fashion Club 2000'

De inbreng in de verkrijgende vennootschap werd, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen beschreven en de waardering werd gecontroleerd door de bedrijfsrevisor, de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor de dato 4 maart 2015, waarvan de conclusie luidt als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 731 volgende van het Wetboek van vennootschappen kunnen we met betrekking tot de partiële splitsing van de FASHION CLUB 2000 NV door inbreng bij kapitaalverhoging in de FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT NV besluiten dat: 11 De revisorale controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd conform de normen van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren dienaangaande en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering en voor de bepaling van de ruilverhouding inzake. 21 De ruilverhouding is vastgesteld volgens duidelijk omschreven waarderings methoden. Voor elke categorie van aandelen is dezelfde ruilverhouding weerhouden. De ruilverhouding is vastgesteld volgens methodes met een passend betrekkelijk gewicht, aansluitend bij de aard van het vermogen. De voorgestelde ruilverhouding is redelijk. 3/ Eén aandeel van de FASHION CLUB 2000 geeft recht op één aandeel van de FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT NV. Ten gevolge van de partiële splitsing zullen 2.240 nieuwe aandelen gecreëerd worden. Het afgesplitst eigen vermogen bedraagt 1.250.016,48 EURO. 1 aandeel van de FASHION CLUB 2000 NV geeft recht op 1 nieuw aandeel FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT NV."

2. Het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van E 354.087,52 om het te brengen van E 62.000,00 op E 416.087,52, en de uitgifte van 2.240 nieuwe aandelen, zodat het totaal aantal aandelen wordt gebracht op 2.302 aandelen. Voormelde kapitaalsverhoging zal volledig worden ingetekend en volgestort ingevolge de inbreng in natura van de aan de vennootschap 'Fashion Club Retail Management' teogewezen activa en passiva bestanddelen van de gesplitste vennootschap.

Vervolgens wordt het kapitaal nogmaals verhoogd door een incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van E 83.912,48 om het te brengen van 416.087,52 tot een bedrag van E 500.000,00. Deze laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a e ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Sttsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

kapitaalsverhoging gaat niet gepaard met de uitgifte van nieuwe aandelen, maar door een verhoging van de

fractiewaarde van de aandelen.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten luidt dan als volgt:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00). Het wordt

vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd en twee aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/tweeduizend driehonderd en tweede van het kapitaal vertegenwoordigen."

3. De datum van de jaarvergadering wordt gewijzigd, zodat de jaarvergadering zal gehouden worden op de

eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur dertig.

Het nieuwe artikel 20 luidt dan als volgt

"De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur dertig,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in onderhavige

statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake is minstens twintig dagen voor de datum van

de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld."

4, De raad van bestuur wordt gemachtigd om een gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen.

Voor ontledend uittreksel

Anne Cartuyvels , notaris te Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FASHION CLUB RETAIL MANAGEMENT, AFGEKORT : F…

Adresse
IJZERLAAN 54-56 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande