FASHION P.R. BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASHION P.R. BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.277.731

Publication

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 01.08.2012 12380-0187-014
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11372-0351-012
16/06/2011
ÿþMod 2.1

Lu B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vo be ho I~VI~~NNNmNm~II~IIINtlN GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

aan '11089638"

Bek Staat



- 3. 06. 2011

DENDgefkQONDE



Ondernemingsnr : 0464 277 731

Benaming

(voluit): Stessens-Gautot

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9190 Stekene, Lange Dweersstraat 4A.

DOELWIJZIGING-NAAMWIJZIGING-ZETEL WIJZIGING-NIEUWE STATUTEN-ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op twintig mei tweeduizend en elf, en waarvan de documenten ter publicatie in het Belgisch Staatsblad worden aangeboden voor registratie, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STESSENS-GAUTOT, waarvan de zetel gevestigd is te 9190 Stekene, Lange Dweersstraat 4A.

Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing- Doelwijziging

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelswijziging.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief van 31 maart 2011 gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het huidige artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« De vennootschap heeft tot doel:

de ondersteuning geven aan bedrijven en personen op het vlak van management, het verlenen van adviezen en bijstand van diensten verlenen , rechtstreeks of onrechtstreeks van financiële, technische commerciële of administratieve aard met inbegrip van public relations ; in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t"



Voor- Luik B - vervolg

behouden Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in het handelsregister voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermeldig.

aan het -De vennootschap mag verder alle commerciële, industriele of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommmen die er betrekking op hebben.

--- Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Be r -c- - de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en kontrole uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.- ».

Staatsblad Alle vennoten hier aanwezig betuigen hun instemming met de voorgenomen doelswijziging en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen zijn yervuld.

*./7 Tweede beslissing Naamswijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "FASHION P.R. BENELUX" .

Derde beslissing Zetelwijziging

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar Maasstraat 44 te 2060 Antwerpen .

Vierde beslissing Nieuwe statuten

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan wat voorafgaat en tevens aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen waardoor de statuten luiden als volgt:

"Statuten

Hoofdstuk I

Rechtsvorm  naam  zetel  doel  duur

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "FASHION P.R. BENELUX". Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Maasstraat 44.. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 -- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- de ondersteuning geven aan bedrijven en personen op het vlak van `_ _ management, het verlenen van adviezen en bijstand_ van_diensten verlenen_-,-





















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



























Luik B - vervolg



rechtstreeks of onrechtstreeks van financiële, technische commerciële of administratieve aard met inbegrip van public relations; in de ruimste zin van het woord.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in het handelsregister voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermeldig.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriele of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommmen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en kontrole uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend euro.

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftiig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni te vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel l9bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

_

 1 élgiFffi SttaatsblF

d

V

Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aan het

 ~é~gisch

Staatsblad

meegedeeld.

Bestuur Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar  jaarrekeningen -- winstverdeling

Artikel 24  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel 25  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt. _ _ Artikel 28 _Algemene bepaling _~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Zesde beslissing: ontslagen en benoemingen

De algemene vergadering beslist om vanaf heden over te gaan tot het ontslag van de huidige zaakvoerder met décharge voor de uitoefing van zijn mandaat, met name:

-de heer ROGIERS Dirk, wonende te 9190 Stekene, Lange Dweersstraat 4A.

Tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur worden benoemd:

- "B.A.T." Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voornoemd, die tot zijn vaste vertegenwoordiger benoemd: de heer DHEEDENE Miguel, wonende te 2520 Ranst, Zwetstraat 15.

- "TABIJ" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voornoemd, die tot zijn vaste vertegenwoordiger benoemd: de heer DHEEDENE Gregory Renatus, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 18.

Hier aanwezig en dit mandaat aanvaardend.

l Hun mandaat is onbezoldigd.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de i voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing

! Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld : "Accountantskantoor John Knight" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Ijzerlaan 54-56, 2060 Antwerpen, en de heer Paul Pauwels, aan wie de macht verleend wordt, om thans en in de toekomst het nodige te doen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap op de administratie van de B.T.W. en hiertoe aile stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen.

_ -_ _ .. __....

Stemming

I Alle bepalingen van onderhavige statuten ^ zijn toepasselijk wanneer de 1I

vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 33 -- Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle l rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 36  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voors bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Vijfde beslissing: volmacht neerlegging statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor-

behouden

aan het

EreTdisCFF

StaatsbEad

Voorbehouden aan het ---gif dis E Staatsblad

Luik B - vervolg

AI de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte-bijzonder verslag van de zaakvoerder - balans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 27.07.2010 10354-0516-011
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 04.08.2009 09541-0187-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 31.07.2008 08518-0194-013
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 31.07.2007 07521-0348-011
24/10/2006 : AN333823
31/07/2006 : AN333823
28/07/2005 : AN333823
30/07/2004 : AN333823
06/08/2003 : AN333823
30/05/2003 : AN333823
20/12/2002 : AN333823
12/10/2001 : AN333823
23/08/2001 : AN333823
12/12/2000 : AN333823
15/10/1998 : ANA57756

Coordonnées
FASHION P.R. BENELUX

Adresse
MAASSTRAAT 44 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande