FAURE BEAUTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAURE BEAUTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.486.015

Publication

26/02/2014
ÿþ Mod Word it S

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Mignin1111/111

Neergelegd ter griffie van de,Rerhtbank vatkfoOhandei te Antwerpen, op

17 FEB. 2014

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 881.486.015.

Benaming

(voluit) : FAURE BEAUTY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pieter Coeckelaan 14 - 2020 Antwerpen (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : KAPITAALSVERHOGING WIJZIGING, AANPASSING EN CObRDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 13 februari 2014, "Geregistreerd vier blad, geen verzending, te Antwerpen, Registratie 5, de 14.02.2014, Boek 211, blad 84, vak 12, ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR), de wn e.a. inspecteur ai. (getekend) DE BELDER M.", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAURE BEAUTY" met zetei te 2020 Antwerpen, Pieter Coeckelaan 14, opgericht bij akte verleden voor Meester Peter Dehandschutter, notaris te Aartselaar op negentien mei tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee juni tweeduizend en zes, onder nummer 0091493, met ondernemingsnummer 881486015 ;

Samengesteld als volgt :

A).Vennoten.

Zijn aanwezig :

1).De heer FAURE, Frederic Charles William, rijksregisternummer 59.02.01-247.06, wonende te 2020 Antwerpen, Pieter Coeckelaan 14, eigenaar, zo verklaard van honderd vierentwintig (124) aandelen.

2).Mevrouw VAN RAVESTYN, Claire Marie-Noëlle Thierry Béatrice, rijksregistemummer 69.12,25-008.96,

wonende te 2020 Antwerpen, Pieter Coeckelaan 14, eigenares, zo verklaard van tweeënzestig (62) aandelen.

Totaal : honderdzesentachtig (186) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen van de vennootschap. B).Zaakvoerder.

Is tevens aanwezig de enige zaakvoerder van de vennootschap:

De heer FAURE, Frederic Charles William, voornoemd.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

VERSLAGEN.

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van de zaakvoerder en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Foqué & Partners", met zetel te 1853 Strombeek-Bever, Jozef; Van Elewijckstraat 103/6, vertegenwoordigd door de heer Ludo Foqué, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan over de pagemelde inbreng in natura, de toepaste waarderingsmethodes en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng, welke verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Elke aanwezige vennoot erkent bovendien een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"Besluiten

"De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van de schuld die de BVBA Faure Beauty heeft aan de vennoten. De inbreng bedraagt 114.992,07 EUR die ais volgt is samengesteld:

"Rekening-courant van de heer Frédéric Faure: 76.661,38 ê

"Rekening-courant van mevrouw Claire Van Ravestyn :38.330,69 e

"TOTAAL 114.992, 07 ¬

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

"de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

"de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

"De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.148 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Faure Beauty, zcnder vermelding van nominale waarde. De verdeling van de aandelen zal de volgende wezen:

"Toekenning aan de heer Frederic Faure: 765 aandelen.

"Toekenning aan mevrouw Claire Van Ravestyn: 383 aandelen.

"Totaal: 1.148 aandelen.

"Wij wijzen de vennootschap erop dat ingevolge artikel 537 WIB de algemene vergadering de normale dividendpolitiek van de laatste vijf jaar dient aan te houden voor het boekjaar dat afsluit op 31 december 2013.

"Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

"Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 vn het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

"Opgesteld te Strombeek-Bever op 15 januari 2014.

"Foqué & Pamers vertegenwoordigd door Ludo Foqué, Bedrijfsrevisor.

Deze beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechbank van Koophandel te Antwerpen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist met toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen het kapitaal te verhogen met honderd veertienduizend negenhonderd tweeënnegentig euro en zeven cent (114.992,07 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 E) op honderd drieëndertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en zeven cent (133.592,07 ¬ ), door de creatie van duizend honderd achtenveertig (1.148) nieuwe aandelen zonder nominale waarde waarop zal worden ingetekend in natura door inbreng van schuldvorderingen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Niet-geldelijke inbreng.

Voornoemde comparanten hierna onveranderlijk "de inbrengers" genoemd hebben verklaard de volgende vorderingen in te brengen in de vennootschap.

Beschrijving van de inbrengen.

De inbrengers brengen een sohuldvordering in, die zij verklaren te bezitten ingevolge voormelde beslissing tot dividenduitkering genomen door de algemene vergadering van de vennoten de dato dertig december tweeduizend dertien.

Voorwaarden van de inbreng.

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte vorderingen zeker, vaststaan en eisbaar zijn, en dat zij niet in pand gegeven zijn, noch bezwaard zijn met beslag of enig ander beletsel dat de eigendom of het genot ervan zou aantasten.

Deze vorderingen worden overgedragen op datum van vandaag.

Vanaf heden zijn alle rechten, baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de vennootschap. Waardering van de inbrengen.

De leden van de vergadering die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang en de bijzondere voorwaarden van de hiervoren beschreven inbrengen in natura bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere verrechtvaardiging dient te worden gegeven stellen zij de waarde van de inbrengen vast op honderd veertienduizend negenhonderd tweeënnegentig euro en zeven cent (114.992,07 E), hetzij op zesenzeventigduizend zeshonderd éénenzestig euro en achtendertig cent (76.661,38 E) voor rekening van de heer Faure, Frederic en achtendertigduizend driehonderd dertig euro en negenenzestig cent (38.330,69 E) voor rekening van mevrouw Van Ravestyn, Claire.

Vergoeding.

In vergelding voor de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng worden duizend honderd achtenveertig (1.148) van de nieuwbijgemaakte en volledig afbetaalde aandelen verstrekt aan de inbrengers en wel als volgt: -aan de heer Faure Frederic, zevenhonderd vijfenzestig (765) aandelen.

-aan mevrouw Van Ravestyn, Claire, driehonderd drieëntachtig (383) aandelen.

Samen: duizend honderd achtenveertig (1.148) aandelen wat de totaliteit omvat van de aandelen die worden afbetaald in natura.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering verzoekt ons notaris te akteren dat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalonderschrijving door niet geldelijke inbreng definitief is, dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op honderd drieëndertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en zeven cent (133.592,07 E).

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist volgende wijziging aan te brengen aan de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoren te nemen beslissingen:

-aan artikel 5 § 1; deze paragraaf word geschrapt en vervangen door volgende tekst:

4d,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt hcnderd drieëndertigduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro en zeven cent (133.592,07 E).

"Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd vierendertig (1.334) aandelen op naam zonder

nominale waarde.

STEMMING.

Alle vorengaande beslissingen worden door de algemene vergadering, voor elke beslissing afzonderlijk

beraadslagend, met eenparigheid van stemmen genomen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatstelling, aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid SYMBIORIX, Koningin Astrid laan 1 bus 3, 2550 Kontich teneinde alle wijzigingen en

opheffingen te vorderen in of van de Kruispuntenbank van Ondernemingen, BTW en alle andere fiscale

besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF "

Antwerpen, 14 feburari 2014.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone vergadering ;

- gecodrdineerde statuten op datum van 13 februari 2014 ;

verslag zaakvoerder bvba Faure Beauty ;

- verslag bedrijfsrevisoren bvba Foqué & Partners ;

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0309-016
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.04.2011, NGL 28.07.2011 11361-0213-016
01/03/2011
ÿþ 61Cd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II1II 11111 VIII 11111 llI ifII 11111 I1fl llI II

11033671*

rheereogid rea d®

~~ heradal ltá ketuerpen

1 T FtB, 211

De Griffier,

Griffie

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

Ondernemingsnr : 0881.486.015

Benaming

(voluit) : Faure Beauty

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maurice Leytensstraat 25 - 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2011 werd beslist dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar Pieter Coeckelaan 14 - 2020 Antwerpen. Dit met ingang van 1 januari 2011.

Faure Frédéric

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.04.2010, NGL 30.04.2010 10104-0162-016
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.04.2009, NGL 26.06.2009 09296-0358-016
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.04.2008, NGL 30.04.2008 08128-0082-015

Coordonnées
FAURE BEAUTY

Adresse
PIETER COECKELAAN 14 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande