FCM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FCM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.573.530

Publication

08/07/2014
ÿþ)1.

led Wout 11.1

_

11-1., " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1-- Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

111111.1].1!IIII van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 27 _MI 2014

Griffie





Ondernerningsnr 0448.573.530

Benaming

(voluit) : "FCM"

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bisschoppenhofiei 2A te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING AAN DE VENNOTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Nicolas VERBIST, Notaris te Antwerpen, op 24 juni 2014, vo& registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FCM" te 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 2A met eenparigheid van stemmen heeft besloten: 1/a) het maatschappelijk kapitaal te verminderen met E 92.952,09 om het kapitaal te brengen van E 111.552,09 op ¬ 18.600,00, door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering wordt doorgevoerd zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.. De terugbetaling aan de vennoten kan enkel plaatsvinden mits naleving van de voorwaarden van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen. De terugbetaalde sommen worden eisbaar na het verstrijken van de termijn voorzien in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen. Aldus zal de terugbetaling aan de vennoten pas kunnen geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt. De terugbetaling gebeurt enkel op het volgestort gedeelte van het kapitaal, gevormd door inbrengen in speciën en/of inbrengen in natura, met uitsluiting van de reserves van de vennootschap. b) de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 'Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde." 2/ alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren en een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan, 16 en/of aan Mevrouw Kristien VAN GULCK wonende te 2930 Brasschaat, Gezondheidslei, 28 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij een ondememingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, voor zover als nodig,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Nicolas VERBIST, Notaris

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen;

- de gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 30.04.2013 13111-0411-011
05/02/2013
ÿþMod Word 111

11 *130212

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ficcrgairgd ter c= Ffffa mn de Perbtbank van Koendel to kW"», op

23 Jetti 2413

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0448.573.530

Benaming

(voluit) FKW

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bisschoppenhoflei 2A te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - WIJZIGING STATUTEN inhoudende onder meer wijziging rechtsvorm naar bvba met aanneming nieuwe statuten, wijziging benaming, wijziging doel, benoeming zaakvoerder.

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De

Decker te Brasschaat op 27 december 2012, eerstdaags te registreren te Brasschaat, Registratie tt, dat

deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt:

Eerste beslissing: Goedkeuring

De vergadering verleent goedkeuring aan de balans van de vennootschap, afgesloten per 30 september

2012, met kwijting aan de bestuurders.

Tweede beslissing: Kennisname van de voorafgaande verslagen:

De vergadering neemt kennis, en ontslaat de voorzitter lezing te geven van volgende verslagen:

a. Verslag opgesteld door de heer Karel Nijs Bedrijfsrevisor te Kontich, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld, met betrekking tot de omzetting naar een BVBA.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, waarvan het nettobedrag (rekening houdend met een belastingvoet van 33,99%) 6.752,67 EUR bedraagt. Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaarderingen, bedraagt 381.502,40 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 111.552,09 EUR.

Kontich, 26 december 2012, Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA, Vertegenwoordigd door Karel Nijs, Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor ICB's, Zaakvoerder"

b. Verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 774 (omzetting) van het wetboek van vennootschappen.

Beide verslagen, waarop geen opmerkingen worden gemaakt, blijven aan de akte gehecht, na waarmerking door comparanten en ondergetekende notaris.

Derde beslissing: Ontslag bestuurders

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de huidige bestuurders, 11. de heer MUNTENAAR Franciscus Johannes Hermanus Marie, 2/. mevrouw PEETERS Christine Sidonie Florent en 3/, mevrouw HARTJES Gerda Maria, en verleent hen kwijting op zicht van hoger vermelde en goedgekeurde balans, alsook ontslag van gedelegeerd bestuurders 11, de heer MUNTENAAR Franciscus Johannes Herenanus Marie en 21. mevrouw PEETERS Christine Sidonie Florent.

Vierde beslissing: wijziging van de rechtsvorm (omzetting in een BVBA) en vaststelling van de nieuwe statuten.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap (NV) om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA), met ingang van 27 december 2012. De BVBA is de voortzetting van de NV, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passiva posten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal gewijzigd worden zoals hierna in detail wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aangegeven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30

september 2012, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de

jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de BVBA.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en vermeerderingen. De BVBA zal de boekhouding en de boeken die door de NV

gehouden werden, voortzetten.

De BVBA behoudt het ondernemingsnummer van de NV.

De vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die het kapitaal

vertegenwoordigen van de omgezette vennootschap, worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot

het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de NV

omgezet in een BVBA, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

De volledige tekst van de nieuwe statuten wordt goedgekeurd na goedkeuring van de voorgenomen

wijziging van de naam en het doel van de vennootschap.

Vijfde beslissing: wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap, met ingang van 27 december2012, te wijzigen in

"FCM", en artikel 1 van de statuten daaraan aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft thans als naam:'FCM'".

Zesde beslissing: wijziging van maatschappelijk doel

a) De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de raad van Bestuur is een staat van actief en passief per 30 september 2012 gehecht.

b) Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen aan de akte gehecht blijven na "ne varietur" te zijn gewaarmerkt door comparanten en ondergetekende notaris, en zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

c) Wijziging van het doel door schrapping van de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten en integrale

vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel In België als in het buitenland

1/ het opstarten, de handel, de bemiddeling in vastgoedprojecten en/of financiering daarvan, het verrichten

van projectontwikkeling en aile activiteiten die hiermee samenhangen;

21 de aan- en verkoop, c.q. verhuur van vastgoed, c.q. bemiddeling daarbij, hetzij voor eigen rekening hetzij

voor rekening van derden.

3/ het verlenen van financiële consultancy, het verrichten van financiële analyses, marktonderzoek, in de

meest brede zin van het woord;

4/ de bemiddeling bij de financiering van privé-personen en/of ondernemingen;

5/ de bemiddeling bij de aan-of verkoop van handelsfondsen, de aan- en verkoop van ondernemingen

(aandelen) c.q. bemiddeling daarbij.

6/ het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor

schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het

vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

7/- Introducties van cliënten en/of relaties (particulieren dan wel ondernemingen) bij financiële instellingen,

dan wel bemiddeling bij het verkrijgen van hypothecaire, dan wel bedrijfsfinancieringen.

- Introducties van cliënten en/of relaties (particulieren dan wel ondernemingen) bij verzekeringsmakelaars

c.q. verzekeringsagenturen (en vice versa).

- Begeleiden van particulieren bij vermogensplanning en/of successieproblematiek en advisering c.q,

begeleiding bij het aangaan van financiële participaties.

- Adviseren van ondernemingen bij investeringsbeslissingen én of het te voeren ondernemingsbeleid.

- Het opstellen van SWOT-analyses van ondernemingen (met name op financieel en commercieel terrein).

- Het bemiddelen en/of adviseren bij M & A transacties.

- Het financieren van projectontwikkeling, bemiddeling daarvan dan wel het opstarten van vastgoed

projecten.

Bemiddeling bij aan- en verkoop, huur of verhuur van vastgoed (immo-activiteit).

- Het uitvoeren van bestuurdersmandaten.

8/ de bemiddeling bij aan- en verkoop van ondernemingen, en/of de aandelen daarvan;

9/ het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie (het uitoefenen van [allerlei soorten] van

bestuursmandaten, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel,

juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen

consultancy; dit alles is de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating de

groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede

kan komen;

101 het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin

van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

'f y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder

rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling,

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is niet het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak."

Zevende beslissing: vaststelling statuten.

De vergadering besluit vervolgens de volledige nieuwe tekst van de statuten van de BVBA goed te keuren, met bevestiging dat deze voortaan als enige authentieke tekst van statuten van de vennootschap zal gelden, waarvan de bijzondere kenmerken luiden als volgt

1.Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming : FCM (artikel 1)

2.Duur : onbepaald (artikel 4)

3.Zetel : Bisschoppenhoflei 2A te 2930 Brasschaat (artikel 3)

4.kapitaal: honderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen cent (¬ 111.552,09) (artikel 5) 5.Samenstelling: vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vierduizend vijfhonderdste (1/4.500x) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

6.begin en einde boekjaar: telkens van één oktober tot dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar (artikel 18).

7.Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19).

8.Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerders zijn 1/. de heer MUNTENAAR Franciscus Johannes Herenanus Marie, wonende te 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 2A, en 2/, mevrouw PEETERS Christine Sidonie Florent, wonende te 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 2A, beiden voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder. Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

9.Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

10. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

1/ het opstarten, de handel, de bemiddeling in vastgoedprojecten en/of financiering daarvan, het verrichten van projectontwikkeling en alle activiteiten die hiermee samenhangen;

2/ de aan- en verkoop, c.q. verhuur van vastgoed, c.q. bemiddeling daarbij, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

3/ het verlenen van financiële consultancy, het verrichten van financiële analyses, marktonderzoek, in de meest brede zin van het woord;

4/ de bemiddeling bij de financiering van privé-personen en/of ondememingen;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

5/ de bemiddeling bij de aan-of verkoop van handelsfondsen, de aan- en verkoop van ondernemingen (aandelen) c.q. bemiddeling daarbij,

6/ het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

7/- Introducties van cliënten en/of relaties (particulieren dan wel ondernemingen) bij financiële instellingen, dan wel bemiddeling bij het verkrijgen van hypothecaire, dan wel bedrijfsfinancieringen.

- Introducties van cliënten en/of relaties (particulieren dan wel ondernemingen) bij verzekeringsmakelaars

c.q. verzekeringsagenturen (en vice versa).

- Begeleiden van particulieren bij vermogensplanning en/of successieproblematiek en advisering o.q,

begeleiding bij het aangaan van financiële participaties.

- Adviseren van ondememingen bij investeringsbeslissingen en of het te voeren ondernemingsbeleid.

- Het opstellen van SWOT-analyses van ondernemingen (met name op financieel en commercieel terrein).

- Het bemiddelen en/of adviseren bij M & A transacties.

- Het financieren van projectontwikkeling, bemiddeling daarvan dan wel het opstarten van vastgoed

projecten.

- Bemiddeling bij aan- en verkoop, huur of verhuur van vastgoed (immo-activiteit).

- Het uitvoeren van bestuurdersmandaten.

8/ de bemiddeling bij aan- en verkoop van ondernemingen, en/of de aandelen daarvan;

9/ het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie (het uitoefenen van [allerlei soorten] van bestuursmandaten, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles is de breedste zin, zodat ailes gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen;

10/ het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed

verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

11. Jaarvergadering;

Op de eerste maandag van de maand maart van elk jaar om 10u. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist (artikel 13).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. (artikel 14).

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, verleend aan :

Mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Sint-Job-in `t-Goor, Rozenlaan 16,

In voorkomend geval met recht om iemand in de plaats te stellen, teneinde:

- bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank Voor Ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen, alsook - de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Achtste beslissing: Benoeming zaakvoerder(s)

Worden vervolgens benoemd tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders:

" de heer MUNTENAAR Franciscus voornoemd;

" mevrouw PEETERS Christine voornoemd;

die elk deze aanstelling aanvaarden na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of

rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Hun mandaat geldt voor onbepaalde duur, en is onbezoldigd, onverminderd latere andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan elke zaakvoerder, alleen handelend, volledige

vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten

rechte.

Negende beslissing: Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, verleend aan :

Mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Sint-Job-in `t-Goor, Rozenlaan 16,

In voorkomend geval met recht om iemand in de plaats te stellen, teneinde:

- bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank Voor Ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen, alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte

- Gecoördineerde statuten

n gilet

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.11.2011, NGL 13.02.2012 12035-0191-013
24/01/2012
ÿþor de !dod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagenbi' het t Belgisch .. ......

Staatsblad - 24/01/2012 -Annexes du Moniteur belge

Li! ist_? "

..'+'~r.. . _.'.th'" ~. . ~~a" ,

12 JAN, 2012

Griffie

Y I lI U IIIII l lU 11H

*12022016*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ul

Oriderneniingsnr : 0448.573.530

Benaming

(voluit) : FKW

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bisschoppenhoflei 2A te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN inhoudende wijziging boekjaar - omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker te Brasschaat op 28 december 2011, eerstdaags te registreren te Brasschaat, Registratie Il, dat deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt:

Eerste beslissing: omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen van aandelen aan toonder in aandelen op naam. De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van de melding "VERNIETIGD" en worden vervangen door een inschrijving op naam in het register van aandelen zoals voorzien in artikel 5 van de statuten.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. Tweede beslissing: wijziging maatschappelijk boeklaar en verlenging van het lopende boekjaar De vergadering beslist dat het maatschappelijk boekjaar, dat thans loopt van één januari tot eenendertig december, voortaan zal lopen van één oktober tot dertig september van het daarop volgende kalenderjaar. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het thans lopende boekjaar, dat normalerwijze zou eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf, verlengd tot dertig september tweeduizend , en twaalf (30/09/2012). De vergadering besluit tevens de maand waarin telkens de jaarvergadering wordt gehouden te wijzigen van juni naar maart, zodat de jaarvergadering voortaan steeds gehouden wordt op de eerste maandag van de maand maart en voor het eerst na de afsluiting van het lopende boekjaar in maart 2013. De tekst van artikel 27 wordt hieraan aangepast.

DERDE BESLISSING : AANPASSING DER STATUTEN

De voorgestelde wijzigingen aan de statuten, opgenomen in punt 3 van de agenda, worden artikel per artikel goedgekeurd.

De inhoud van artikel 5 van de statuten wordt aangepast aan de omzetting van het bedrag van het kapitaal in euro en de schrapping van de aandelen aan toonder met vervanging in aandelen op naam. Aldus luidt de volledige tekst van artikel 5:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vijfhonderd duizend frank (9.500.000,- BEF) zijnde honderd en elf duizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen cent (111.552,09 E). Het is vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd aandelen zonder aanduiding van waarde. De aandelen van de vennootschap zijn op naam. Op de vennootschapszetel wordt voor de aandelen op naam een register gehouden.".

De inhoud van artikel 36 wordt aangepast aan de beslissing tot wijziging van het boekjaar. De tekst van artikel 36 luidt aldus:

"Het maatschappelijk boekjaar loopt van één oktober tot dertig september van het daarop volgende kalenderjaar.".

Vierde beslissing: coördinatie van de statuten

De vergadering beslist tenslotte tot coordinatie van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met bovenstaande beslissingen. De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten en tot neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

 0p-de ieatee t;Èz von Luik vernielden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de insta.menterentis notaris. hEtz!E van de pe:sdiotn{eni hevt?eoá de rechtspersoon ter. a2rt_i6r. val denier? te vert ..Me:-ni',.nG'Ll:?@;t

F.nrs,. ~îl_~., ~ " ,'» ~?I'-'.e'.E':

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte

- Gecoördineerde statuten

wijlagen bij het Bergisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Or de laatste bIz van t_u:r l3 vermelaen " Recto : Meer en hoedanigheid van de instrumEnterantiF notaris, hetzij van ae perso{o;infer,}

hevnegd de rechtriner:.ccr fer aanzivr <<rr: ri.roer vcrregena+r; ordigen

" !.. =.r , _ : r.Fj. ,,r

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.12.2010, NGL 30.05.2011 11139-0512-012
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.10.2009, NGL 19.10.2009 09819-0217-012
16/06/2009 : AN292897
05/11/2008 : AN292897
01/10/2008 : AN292897
01/10/2007 : AN292897
17/07/2007 : AN292897
22/01/2007 : AN292897
18/02/2004 : AN292897
18/02/2004 : AN292897
31/10/2000 : AN292897
12/01/1999 : AN292897
11/02/1994 : AN292897

Coordonnées
FCM

Adresse
BISSCHOPPENHOFLEI 2A 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande