FDG SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FDG SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.743.641

Publication

27/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313905*

Neergelegd

25-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Chrysantenstraat 115

2610 Antwerpen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635743641

Benaming (voluit) : FDG SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uit een akte, verleden voor Notaris Florence Deforce, te Lede op 24 augustus 2015, neergelegd voor registratie, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, werd opgericht als volgt :

Vennoot : 1/ de Heer GOOSSENS Frank Maria James, rijksregisternummer 66.06.10-497.49, geboren te Antwerpen op 10 juni 1966, echtgescheiden, wonende te 2610 Antwerpen, Chrysantenstraat 115;

2/ De Heer GOOSSENS Dylan, rijksregisternummer 92.03.13-297.05, geboren te Antwerpen (Wilrijk), op 13 maart 1992, ongehuwd, wonende te 2610 Antwerpen, Chrysantenstraat 115. Naam : FDG SERVICES

Maatschappelijke zetel : 2610 Wilrijk, Chrysantenstraat 115

Doel : De vennootschap heeft als doel :

1. Veiligheidscoördinatie bij bouwprojecten allerhande;

2. Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van elektronica en elektriciteit, mijnbouw, chemie, machine en werktuigen, industriële ontwikkeling, veiligheid en dergelijke;

3. Toezicht op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie en afwerking);

4. Preventie-adviseur;

5. Veiligheidsdeskundige;

6. Werkvoorbereider;

7. Verlenen van bouwkundig advies aan bouwheren;

8. Isolatiewerkzaamheden;

9. Bouwrijp maken van terreinen;

10. Schrijnwerk;

11. Afbraakwerken;

12. Opruimingswerken;

13. Gevelreiniging;

14. Tuinwerken/tuinaanleg en tuinonderhoud

15. Algemene bouw van residentiële gebouwen

16. Algemene bouw van niet-residentiële gebouwen;

17. Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten;

18. Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten;

19. Groothandel in bouwmaterialen;

20. Podiumtechnieken;

21. Klusjesdienst;

En alles wat daarmee rechtstreeks dan wel onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buiten¬land alle daden van industriële, financiële, roerende en onroe¬rende aard stellen; alle handelsverrich¬tingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelne¬men in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

andere vennootschappen en onderne¬mingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/duizend achthonderd zestigste.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ de Heer GOOSSENS Frank verklaarde in te schrijven voor duizend zeshonderd vier en zeventig (1.674) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal, dewelke volstort werden voor vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00).

2/ de Heer GOOSSENS Dylan verklaarde in te schrijven voor honderd zes en tachtig (186) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal, dewelke volstort werden voor zeshonderd twintig euro (¬ 620,00).

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der venno¬ten.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van de zaakvoer¬der.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder: de Heer GOOSSENS Frank die aanvaardde. Jaarvergadering : De datum der jaarvergadering werd gebracht op de eerste woensdag van de maand mei om 18.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 04 mei 2016.

Boekjaar : Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

Winst-reserves : Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap.

Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. De comparanten verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zaakvoerder : Tot statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur werd benoemd :

De Heer GOOSSENS Frank Maria James, wonende te 2610 Antwerpen, Chrysantenstraat 115. Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur werd benoemd :

De Heer GOOSSENS Dylan, wonende te 2610 Antwerpen, Chrysantenstraat 115.

Volmacht : De verschijnende partij verklaarde volmacht te geven aan de Heer Droessaert Jonas, Watermolenstraat 53, te 9340 Lede en al zijn aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Florence Deforce

Te Lede

Tegelijk hiermee neergelegd :expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FDG SERVICES

Adresse
CHRYSANTENSTRAAT 115 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande