FENIXS INVEST

Divers


Dénomination : FENIXS INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 554.865.041

Publication

09/07/2014
ÿþistRIllgou

Mod Wald 11.1

P.cchtenie, van ' 'prdct

Ar'rwerpen

30 JUNI 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 05 54 " 8 6 5 041

Benaming -

(voluit) : FENIXS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: NV

Zetel: 2030 Antwerpen, Noorderlaan 29

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op zesentwintig juni tweeduizend veertien dat 1) De heer LOOMANS Frank Remi Victor, geboren te Ukkel op 10 oktober 1973, nationaal nummer 73.10.10 109-30 wonende te 1730 Asse, Processiestraat 11 bus A en 2) De heer EL BOUA7_ZAOUI Ali, geboren te Merksem op 3 april 1979, nationaal nummer 790403255.81, wonende te 2170 Antwerpen, Azalealei 40 ondergetekende notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een naamloze vennootschap met ais benaming FENIXS INVEST waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op honderd duizend euro (¬ 100.000,00),

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van honderdduizend euro (E 100.000,00) volledig en onvoorwaardelijk geplaatst is. Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk honderd euro (E 100,00).

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) de heer Loomans Frank, boven vermelde oprichter sub a., verklaart in te schrijven op driehonderd vijftig (350) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfendertigduizend euro (E 35,000,00) welk bedrag volledig volstort wordt;

b) de heer El Bouazzaoui Ali, boven vermelde oprichter sub b., verklaart in te schrijven op zeshonderd vijftig (650) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfenzestigduizend euro (E 66.000,00) welk bedrag volledig volstort wordt;

De oprichters verklaren op aile aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van hun totaliteit zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van honderdduizend euro (E 100.000,00).

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BELFIUS bank onder nummer BE90 0689 0030 6032.

De statuten vermelden wat volgt:

Artikel 1,- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Ze draagt de naam: FENIXS INVEST.

Artikel 2.- Zetel,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 29,

Hij kan, bij besluit van de raad van bestuur en zonder wijziging van de statuten, naar elke andere plaats in

België worden overgebracht. ledere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur en met inachtneming van de wettelijke beschikkingen inzake het taalgebruik in België, administratieve of exploitatie zetels, dochtervennootschappen, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobile; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbonnen, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en onder-nemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, ln de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1, De invoer, uitvoer, groothandel in, ter beschikking stelling, assemblage, transformatie en fabricage van alle niet afgewerkte, half afgewerkte en afgewerkte producten van ferro- en non-ferro metaal nijverheden en van de (roestvrije) staalnijverheden en alles wat hiermede rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

De studie, het fabriceren, het monteren, het verhandelen en vertegenwoordigen van aile metaal gerelateerde producten, constructies en machines in de meest ruime zin van het woord. Deze activiteiten mogen in binnen- en buitenland uitgeoefend worden en zowel voor nieuwe als tweedehands machines, producten en afgeleiden,

2. Consultancy en adviesverlening, in de meeste ruime zin, aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties met betrekking tot voorgaande activiteiten.

3. Managementactiviteiten in het algemeen, waaronder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en zaakvoerder, met inbegrip van deze van vereffenaar.

De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, In aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

111. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciale, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak

Artikel 4.- Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen inzake de ontbinding van vennootschappen.

HOOFDSTUK Il. - KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00)

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig

volgestort.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan door een besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de

regels gesteld voor de wijzigingen van de statuten, verhoogd of verminderd worden.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden afgelost zonder verminderd te worden door terugbetaling aan de

aandelen die dit kapitaal vertegenwoordigen van een gedeelte der uitkeerbare winsten.

Artikel 7.- Toegestane kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering mag, bij besluit genomen volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en op basis van een met redenen omkleed verslag van de raad van bestuur, vermeld in de agenda, aan de raad van bestuur de bevoegdheid toekennen om het kapitaal in één of meer malen met een bepaald maximum bedrag te verhogen gedurende een periode van vijf jaar te rekenen vanaf de door de wet vastgestelde dag gekiend als vertrekpunt van deze termijn.

Deze machtiging kan één of meer malen worden hernieuwd voor een termijn die niet langer mag zijn dan vijf jaar.

De krachtens die bevoegdheid besloten kapitaalverhoging zal kunnen geschieden door middel van inbrengen in geld of, binnen de door de wet gestelde grenzen, in natura of ook nog - met of zonder uitgifte van nieuwe effecten - door omzetting van reserves van welke aard ook of van uitgiftepremies.

Wanneer een door de raad van bestuur besloten kapitaalverhoging een uitgiftepremie omvat, zal het bedrag ervan, na eventuele afneming van de kosten, van rechtswege op de onbeschikbare rekening worden geboekt ^Uitgiftepremiesn genaamd welke, net zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal uitmaken en slechts door een besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de voorwaarden van quorum en meerderheid opgelegd door de wet voor de vermindering van het kapitaal, zal kunnen verminderd of opgeheven worden, onverminderd het recht van de raad van bestuur bepaald in voorgaande atinea, deze uitgiftepremie geheel of gedeeltelijk in kapitaal om te zetten.

Artikel 8.- Voorkeurrecht bij inschrijving.

8,1.Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de

algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

De uitgifteprijs en de voorwaarden van uitgifte van de nieuwe aandelen worden vastgesteld door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur.

8.2. In geval de nieuwe aandelen worden uitgegeven met een uitgiftepremie, dient deze onmiddellijk volledig volgestort te worden op het ogenblik van de inschrijving op de aandelen.

8.3.Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

8.4.Inzake de uitoefening van het voorkeurrecht voor aandelen waarop meerdere personen gerechtigd zijn, wordt verwezen naar de bepalingen van artikel 13 van onderhavige statuten.

8.5.Het recht van voorkeur kan door de algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden.

8.6.De algemene vergadering, of in voorkomend geval de raad van bestuur binnen het kader van het toegestane kapitaal, kan besluiten tot een kapitaalverhoging ten gunste van het personeel, mits inachtneming van de voorschriften van artikel 609 van het Wetboek van vennootschappen

Artikel 9.- Opvragingen op niet volgestorte aandelen.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen. Bijstorting of volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een bankrekening waarop de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is aan de vennootschap rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet. Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst. Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de raad van bestuur worden gedaan

Artikel 10.- Aard van de aandelen en tegenstelbaarheid

De aandelen zijn en blijven op naam. Zij worden ingeschreven in een register gehouden in de zetel van de vennootschap.

Onverminderd het bepaalde in artikel 13 van deze statuten, is de overdracht van aandelen slechts tegenstelbaar aan de vennootschap en aan derden na de inschrijving ervan in het register van aandelen op naam.

Artikel 11  Uitoefening van rechten verbonden aan een aandeel waarop meerdere personen gerechtigd zijn

11.1. De uitoefening van aile rechten verbonden aan de in pand gegeven aandelen blijft uitsluitend voorbehouden aan de eigenaar-pandgever, behoudens uitdrukkelijk andersluidende kennisgeving door de eigenaar-pandgever en de pandhoudende schuldeiser samen bij aangetekende brief aan de vennootschap.

De pandhoudende schuldeiser zal alle medewerking moeten verlenen aan de eigenaar-pandgever om deze in staat te stellen zijn rechten vrij te kunnen uitoefenen.

11.2.

11.2. ln alle andere gevallen gelden de navolgende regels, onverminderd de toepassing van de voorschriften van gemeen recht:

a)Aanstelling van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger

De eigenaars van een of meerdere aandelen in onverdeeldheid, de bloot eigenaars en vruchtgebruikers, of in het algemeen, aile personen die door één of andere oorzaak samen in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich voor de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te laten vertegenwoordigen door éénzelfde persoon. De volledige identiteit van deze persoon wordt door alle gezamenlijk gerechtigde personen samen, bij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangetekende brief, ter kennis gebracht van de voorzitter van de raad van bestuur, op de zetel van de

vennootschap.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerechtigde personen, dan kan de meest

gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een gemeenschappelijke

vertegenwoordiger of een voorlopige bewindvoerder verzoeken (beide hierna aangeduid ais

"gemeenschappelijke vertegenwoordiger).

Zolang geen gemeenschappelijke vertegenwoordiger voor de betrokken aandelen is aangewezen tegenover

de vennootschap, zijn de aan deze aandelen verbonden lidmaatschapsrechten geschorst.

b)Oproepingen, bekendmakingen en kennisgevingen

Alle oproepingen, bekendmakingen en kennisgevingen door de vennootschap aan de gezamenlijk

gerechtigde personen geschieden geldig en uitsluitend aan de aangewezen gemeenschappelijke

vertegenwoordiger.

e)Toelating tot de algemene vergaderingen

Alleen de gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt tot de algemene vergaderingen toegelaten,

onverminderd het recht voor de gemeenschappelijke vertegenwoordiger om zich te laten vertegenwoordigen

door een volmachtdrager van zijn keuze, overeenkomstig de voorschriften van artikel 34 van onderhavige

statuten,

d) Stemrecht

Het stemrecht komt steeds toe aan de gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

e)Voorkeurrecht

* Aandelen in onverdeelde mede-eigendom

In geval van kapitaalverhoging of uitgifte van andere effecten onder toepassing van het voorkeurrecht van

de bestaande aandeelhouders, komt het voorkeurrecht toe aan de, eenstemmig handelende, gezamenlijk

gerechtigde personen.

Indien het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, behoren de aldus verworven aandelen in onverdeelde mede-

eigendom toe aan de gezamenlijk gerechtigde personen.

Indien het voorkeurrecht niet wordt uitgeoefend, is dit recht vervallen zonder dat het geheel of gedeeltelijk

kan ten goede komen van een of meerdere van de gemeenschappelijk gerechtigde personen, onverminderd het

recht voor de gezamenlijk gerechtigde personen om dit voorkeurrecht over te dragen.

*Aandelen in bloot eigendom en vruchtgebruik

De uitoefening van het voorkeurrecht komt principieel toe aan de bloot eigenaar.

Indien de bloot eigenaar dit recht onbenut laat, komt het toe aan de vruchtgebruiker.

Alle aldus verworven aandelen horen de bloot eigenaar, respectievelijk de vruchtgebruiker toe in voile

eigendom en vallen bijgevolg niet onder de bovenstaande regels.

Artikel 12.- Uitgifte van obligaties - Warrants.

De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere obligaties creëren en uitgeven door besluit van

de raad van bestuur, die het type en de voorwaarden van de obligatieleningen zal bepalen.

De vennootschap mag converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, al dan niet verbonden met

andere effecten, uitgeven met inachtneming van de door de wet opgelegde voorschriften.

Artikel 13 De overdracht van aandelen  recht van voorkoop

13.1. Elke overdracht van aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht vanwege de overige

aandeelhouders.

13.2. Bij afwijking op het voorgaande is in de hierna opgesomde gevallen de overdracht van aandelen vrij,

mits de raad van bestuur hiervan voorafgaandelijk en bij aangetekende brief in kennis werd gesteld:

e. overdracht aan, of inbreng bij, een bestaande of nieuw op te richten vennootschap waarvan de

overdrager op permanente wijze de voile eigendom van tenminste vijftig ten honderd (50 %) van het kapitaal

bezit of ingevolge de inbreng tenminste vijftig ten honderd (50 °/0) van het kapitaal verwerft;

b. overdracht aan een vennootschap die op permanente wijze de voile eigendom van tenminste vijftig ten honderd (50 %) van het kapitaal van de overdragende vennootschap bezit;

c. inbreng door een vennootschap van een geheel van vermogen in het kader van een fusie, splitsing, of

daarmee gelijkgestelde verrichting of inbreng van bedrijfstak;

cl. overdracht door een aandeelhouder aan een bloedverwant in de opgaande of nederdalende lijn;

e. overgang van aandelen ingevolge erfopvolging;

f. vereffening van de gemeenschap tussen echtgenoten.

13.3. Behoudens in de hierboven vermelde gevallen is de aandeelhouder die aandelen wenst over te

dragen ertoe gehouden om deze voorafgaandelijk, volgens de hierna beschreven procedure te koop aan te

bieden aan de overige aandeelhouders.

Deze aandeelhouders kunnen de te koop aangeboden aandelen bij voorrang verwerven tegen dezelfde

voorwaarden ais geboden door de voorgestelde ovememer.

Procedure

a)De overdragende aandeelhouder betekent bij aangetekende brief aan de overige aandeelhouders, met

kopij aan de raad van bestuur

-het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen;

-de volledige identiteit van de kandidaat overnemen

-de geboden prijs en de betalings- of andere voorwaarden.

Deze aangetekende brief dient tevens het onherroepelijk karakter van het bod van de kandidaat overnemer

te bewijzen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

b)De overige aandeelhouders beschikken over een termijn van twee maanden vanaf de datum van verzending van de sub a) beschreven brief om hun recht van voorkoop uit te oefenen.

Elke aandeelhouder beschikt over een voorkooprecht op de te koop aangeboden aandelen naar verhouding tot zijn deelname in het kapitaal, onder aftrek van de rechten waarvan de overdracht werd voorgesteld.

Een aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, meldt dit bij aangetekende brief aan de raad van bestuur, onder opgave van het aantal aandelen dat hij maximaal wenst te verwerven, gebeurlijk beneden zijn pro rata gerechtigdheid of daarboven indien één of meerdere andere aandeelhouders geheel of ten dele zouden verzaken aan hun voorkooprecht.

Een aandeelhouder die verzuimt te antwoorden binnen de gestelde periode van twee maanden, wordt geacht volledig en onherroepelijk te verzaken aan zijn recht van voorkoop. Zijn aandeel komt verhoudingsgewijze ten goede aan de aandeelhouders die wel hebben gebruik gemaakt van hun voorkooprecht.

De voorkooprechten uitgeoefend door de overnemende aandeelhouders tezamen, moeten betrekking hebben op de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen, bij gebreke waaraan het voorkooprecht wordt geacht niet uitgeoefend te zijn

c)Ingeval het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend tegen de prijs en betalingsvoorwaarden voorgesteld door de overdrager, kunnen de betrokken aandelen vrij worden overgedragen aan de voorgestelde overnemer HOOFDSTUK III. - BESTUUR EN CONTROLE,

Artikel 14.- Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, die worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan. Evenwel mag, in de door de wet gestelde vcorwaarden, de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan.

De duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot bestuurder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn,

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het mandaat van bestuurder met een vaste of veranderlijke vergoeding zal worden bezoldigd.

Artikel 15.- Voorzitterschap - Vergaderingen,

De raad van bestuur kiest een voorzitter en vergadert op zijn oproeping, op de erin aangeduide plaats, in België afin het buitenland, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen. Hij moet bijeengeroepen worden telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

De oproepingen geschieden voor iedere bestuurder acht dagen voor de vergadering, behoudens hoogdringendheid, en vermelden de agenda.

De raad van bestuur vergadert geldig zonder oproepingen als alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de agenda hebben aanvaard.

Artikel 16.- Beraadslagingen.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen en wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer aile leden van de raad van bestuur op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen. Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Iedere bestuurder die belet is kan, zelfs per eenvoudige brief, telegram of telecopie, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Nochtans kan een bestuurder aldus niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

De besluiten worden genomen met meerderheid van stemmen van de bestuurders die aan de stemming deelnemen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, ongeacht het aantal leden waaruit de raad van bestuur is samengesteld.

In de gevallen waar de wet het toelaat en die uitzonderlijk moeten blijven en die behoorlijk door de hoogdringendheid en het belang van de vennootschap worden gerechtvaardigd, mogen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen door de eenparig, schriftelijke toestemming van de bestuurders.

Artikel 17 Belangenconflict

Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een door artikel 623 van het Wetboek van vennootschappen aangemerkt belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, moet hij dit, vex5r de raad van bestuur een besluit neemt, mededelen aan de andere bestuurders, en aan de commissaris(sen) indien er een of meerdere zijn benoemd.

Zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende dit strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die het besluit moet nemen. In deze notulen omschrijft de raad van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuur de aard van de beslissing of de verrichting, verantwoordt het besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap. Deze notulen worden integraal opgenomen in het jaarverslag van de raad van bestuur.

Wanneer meerdere bestuurders in deze omstandigheid verkeren, en de vigerende wetgeving hen verbiedt aan de beraadslaging of de stemming dienaangaande deel te nemen, zal dit besluit geldig kunnen genomen warden door de overblijvende bestuurders, zelfs indien in deze omstandigheid niet meer de helft van de bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd is.

Artikel 18.- Notulen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen door de voorzitter van de vergadering en de secretaris opgesteld en ondertekend samen met de bestuurders die erom vragen.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden hetzij door de voorzitter van de raad, hetzij door een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door de bestuurders ondertekend.

Artikel 19.- Directiecomité.

De raad van bestuur mag, overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, handelend als college, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op

-het algemeen beleid van de vennootschap

-alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

Artikel 20: Belangenconflict

Wanneer een lid van het directiecomité rechtstreeks of onrechtstreeks een door artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen aangemerkt belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité, moet hi] dit, váár het directiecomité beraadslaagt, mededelen aan de andere leden van het directiecomité en aan de commissaris.

Zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende dit strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het directiecomité die het besluit moet nemen. In deze notulen omschrijft het directiecomité de aard van de beslissing of de verrichting, verantwoordt het besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap. Een afschrift van deze notulen wordt voorgelegd aan de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur. Deze notulen worden integraal opgenomen in het jaarverslag van de raad van bestuur.

Wanneer meerdere leden van het directiecomité in deze omstandigheid verkeren, en de vigerende wetgeving hen verbiedt aan de beraadslaging of de stemming dienaangaande deel te nemen, zal dit besluit geldig kunnen genomen worden door de overblijvende leden van het directiecomité, zelfs indien in deze omstandigheid niet meer de helft van de leden van het directiecomité aanwezig of geldig vertegenwoordigd is.

Voor zover onderhavige statuten daarover geen bijzondere regels bevatten, bepaalt de raad van bestuur

a.de samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van aanstelling en ontslag van de leden van het directiecomité, hun gebeurlijke bezoldiging en de duur van hun opdracht;

b.de bevoegdheden van het directiecomité;

c.de werkwijze van het comité.

Tenzij anders bepaald door de raad van bestuur, zijn de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen toepasselijk op het directiecomité.

Van besluiten van het directiecomité worden notulen gehouden, die worden ingebonden in een bijzonder register en ondertekend door aile ter zitting aanwezige leden van het directiecomité

Artikel 21  dagelijks bestuur delegatie van machten  gedelegeerd bestuurder adviserende comités

De raad van bestuur kan een gedelegeerd bestuurder aanduiden en hem de meest uitgebreide bevoegdheden verlenen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit dagelijks bestuur betreft.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat eveneens opdragen aan

- het directiecomité, indien er één wordt opgericht;

- één of meer personen, bestuurder of niet.

Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur en bepaalt hun bevoegdheden.

Binnen de grenzen van hun bestuur, mogen de bestuursorganen van de vennootschap, te weten de raad van bestuur, het directiecomité en het orgaan van dagelijks bestuur, bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

De raad van bestuur kan in zijn midden, en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Artikel 22.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekening wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de cornmissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld.

De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nochtans is, bij afwijking van de eerste alinea die voorafgaat, de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 23.- Vertegenwoordiging.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte, hetzij door een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders samen optredend. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

HOOFDSTUK IV, - ALGEMENE VERGADERINGEN.

Artikel 24.- Vergaderingen.

Ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid, een gewone algemene vergadering gehouden de eerste werkdag van december om 20 uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur plaats.

Te allen tijde kan een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

Artikel 25 Bijeenroeping  bevoegdheid en verplichting

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen elke algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek.

In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de aandeelhouders, andere onderwerpen worden toegevoegd.

Artikel 26- Oproeping

De aandeelhouders worden tenminste vijftien (15) dagen voor de datum van de algemene vergadering bij een ter post aangetekende brief opgeroepen, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De bestuurders en de commissarissen worden ten minste vijftien (15) dagen voor de datum van de algemene vergadering door middel van een gewone brief opgeroepen, tenzij zij er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de volledige agenda, die de te behandelen onderwerpen dient te bevatten. Bil de oproepingsbrief moet een afschrift worden gevoegd van aile verslagen en andere stukken die aan de vergadering moeten voorgelegd worden.

In voorkomend geval worden de houders van obligaties en warrants op naam of de houders van certificaten op naam die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, op dezelfde wijze als de aandeelhouders opgeroepen tot de algemene vergaderingen.

Artikel 27 .- Vertegenwoordiging op en toelating tot de algemene vergaderingen,

leder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet aandeelhouder, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, telegram of telecopie kan worden gegeven en waarvan de raad van bestuur in voorkomend geval de vorm kan bepalen.

De aandeelhouders op naam worden op de vergadering toegelaten op vertoon van hun certificaat van inschrijving in het register der aandeelhouders, op voorwaarde dat zij minstens vijf dagen voor de vergadering ingeschreven werden.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven.

Artikel 28.- Bureau.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn ontstentenis, door een andere bestuurder.

De voorzitter stelt de secretaris aan, die al dan niet aandeelhouder is, en de vergadering mag twee stemopnemers kiezen onder de aanwezige aandeelhouders.

Artikel 29.- Uitstel.

Iedere algemene vergadering, zowel gewone als bijzondere of buitengewone vergadering, kan tijdens de zitting, bij besluit van de raad van bestuur, drie weken worden uitgesteld. Dit uitstel doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht over dezelfde agenda definitief te beraadslagen. De ter gelegenheid van de eerste algemene vergadering vervulde formaliteiten van toelating tot en van vertegenwoordiging op de vergadering blijven geldig voor de tweede.

Artikel 30.- Stemrecht.Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen (i) geven aile aandelen recht op één (1) stem wanneer aile aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen en (ii) geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend.

Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van

vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de

vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Elke aandeelhouder heeft het recht om váár de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit

door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier. Dit formulier dient de volgende

vermeldingen te bevatten:

- de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de

aandeelhouder, inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te

brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de

aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter

post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vâér de datum van de

vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt ais bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeid zijn

nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die

stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt

voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de

datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de

vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

Artikel 31. Beraadslagingen - Notulen.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten in de agenda opgenomen, zelfs al zou

het gaan over het ontslaan van bestuurders of commissarissen.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet of door huidige statuten, kan de vergadering geldig

beraadslagen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze.

Voor de agendapunten die geen wijziging van de statuten inhouden, worden de onthoudingen of blanco

stemmen en de nietige stemmen niet in aanmerking genomen bij de berekening van de vereiste meerderheid.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt, waaraan de aanwezigheidslijst, en de

eventuele verslagen, volmachten of schriftelijke stemmingen worden gehecht. De notulen van de algemene

vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die het vragen. Zij

worden nadien gehouden in een bijzonder register.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden door beide bestuurders ondertekend.

Artikel 32. Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid

van de algemene vergadering, met uitzondering van

- de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden;

- de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633, van het Wetboek

van vennootschappen.

HOOFDSTUK V. - BOEKJAAR - JAARREKENING WINSTVERDELING.

Artikel 33.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één JO en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar.

Per einde van eik boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

In voorkomend geval, en voor zover van toepassing, overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de

gewone algemene vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het bij de wet

voorgeschreven verslag moeten opstellen.

Artikel 34.- Verdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de raad van bestuur,

ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen.

Artikel 35.- Betaling van dividenden.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

De raad van bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen

terzake, de uitkering van interimdividenden beslissen en de datum van hun betaling bepalen.

HOOFDSTUK VI. - ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 36: Ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 37 : Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, dan moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. ledere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 38 ; Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt openbaargemaakt met Inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake.

Artikel 39 : Wijze van vereffening

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel 40 : Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel.

HOOFDSTUK VII. - ALGEMENE BESCHIKKINGEN.

Artikel 41.- Anti witwas wetgeving

Alle aandeelhouders zijn overeenkomstig de vigerende wetgeving in België tot voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld verplicht aan de vennootschap alle informatie te verstrekken die in het kader van deze wetgeving vereist is of kan worden, en deze informatie te allen tijde up-to-date te houden en aan te vutten.

Artikel 42 - Keuze van woonplaats,

Ieder aandeelhouder op naam, bestuurder, directeur, gemachtigde, vereffenaar, die in het buitenland woont is, voor de uitvoering van huidige statuten, gehouden woonplaats te kiezen in België. Gebeurt zulks niet, wordt hij geacht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap te hebben gedaan.

Artikel 43.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikking en. III. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 30 juni 2015.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3) De oprichters verklaren en beslissen met unanimiteit het aantal bestuurders vast te stellen op 2;

De volgende personen worden als bestuurder benoemd:

-De bvba « AMIN TRADE CONSULTING », zetel te 2170 Merksem, Azaleatel 40, ondememingsnummer BTW BE 0822.653.436 RPR Antwerpen, waarvoor de heer Ali EL BOUAZZAOUI, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, aanvaardt.

-De bvba « MIEZA CONSULTING », zetel te 1730 Asse, Processiestraat 11A, ondememingsnummer BTW BE 0881.222.333 RPR Brussel, waarvoor de heer Frank Loomans in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, aanvaardt.

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De bestuurders, hier aanwezig of vertegenwoordigd, die de opdracht aanvaarden en hun uitdrukkelijke toestemming geven met de vermelding van hun nationaal nummer.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. De opdracht van de bestuurders eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van 2019.

Het mandaat van beide bestuurders is onbezoldigd.

Vaste vertegenwoordiger

-De bvba AMIN TRADE CONSULTING voornoemd verklaart dat de hierna vermelde natuurlijke persoon zal optreden ais haar vaste vertegenwoordiger in de raad van bestuur van de nv FENIXS INVEST: de heer El Bouazzaoui Ali, voornoemde oprichter sub b.,

-De bvba MIEZA CONSULTING voornoemd verklaart dat de hierna vermelde natuurlijke persoon zal optreden als haar vaste vertegenwoordiger in de raad van bestuur van de nv FENIXS INVEST: de heer Loomans Frank voomoemde oprichter sub a..

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

5)Voorzitter van de raad van bestuur

De hierboven benoemde bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals uiteengezet, verklaren met eenpan'gheid van stemmen volgende beslissingen te nemen

- wordt in hoedanigheid van voorzitter van de raad van bestuur voor de ganse duur van zijn taak van bestuurder benoemd, Amin Trade Consulting BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Ali El Bouazzaoui VOLMACHT

Door de heren El Bouazzaoul en Loomans, vaste vertegenwoordigers van de vennootschappen handelend in hun hoedanigheid van bestuurders (onder voorbehoud van neeriegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verfeend aan bvba Acco Accountantskantoor, Prins Boudewijnlaan 177179, 2610 Wilrijk met ondememingsnummer 0423.338.286

en haar gevolmachtigden/vertegenwoordigers om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd :-, twee uitgiften akte Opgemaakt te Wemmel op 26 juni 2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FENIXS INVEST

Adresse
Zetel: 2030 Antwerpen, Noorderlaan 29

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande