FIBONACCI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIBONACCI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.887.140

Publication

15/01/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 JAN. 2013

KOOPHANL)L TURNHOUT Griffie griffier



Luik B,;



11H Dli illilUhl I Dli ~

*13009504+

be

a

Bt Stá

u

Ondernemingsnr : Ct.503 aê3

Benaming

(voluit) : FIBONACCI

(verkort) :

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2300 Turnhout, Maasstraat 55.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Uit een akte verleden voor Anne-Mie Szabó, notaris te Turnhout, op 3 januari 2013, kortelings te registeren, blijkt dat een handelsvennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

De heer VAN LOMMEL Reccino, wonende te 2300 Turnhout, Maasstraat 55.

NAAM: Haar naam luidt: "FIBONACCI".

ZETEL: te 2300 Turnhout, Maasstraat 55.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al dan niet een participatie aanhoudt het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België en in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het geven van opleidingen en studies, alsook consultancy op de meest uiteenlopende gebieden.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in dit doel vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingeondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de wil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

"

Op de laatste blz. van Luik F. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in dit doel vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- De volledige ontwikkelingen en commercialisering van boekhoud-, facturatie- en softwarepaketten,

- De aan- en verkoop, de import en export van hardware apparatuur in de ruimste zin van het woord,

- Het verlenen van software diensten en adviezen in de automatisering en gebruik van computerapparatuur, daaronder begrepen de voorbereiding, analyses en programmering, netwerk-installaties, alsook de opleiding van gespecialiseerd personeel en de systeemanalyses, alsook het optreden als tussenpersoon bij de levering en software- en hardware apparatuur.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen, verenigingen, en andere rechtspersonen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, allen met stemrecht en zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op alle voormelde aandelen werd ingeschreven door de heer Van Lommel voornoemd.

AFBETALING IN GELD:

De heer Van Lommel stortte zijn inschrijving ten belope van twaalduizend vierhonderd euro (¬ 12,400), zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de BNP Panbas Fortis te Tumhout en gedateerd op 29 december 2012, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer 001-6878978-08.

In vergelding werden hem alle voormelde aandelen met stemrecht toegekend.

BESTUUR:

De vennoo chap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht.

Zo meerdere zaakvoerders worden aangesteld zullen ze echter samen moeten optreden om te beslissen over handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden.

Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2014,

JAARVERGADERING:

- De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 24 juni om 19.00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping,

- Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

" " v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

r Voor4, behouden aan het Belgisch Staatsblad

RESERVES - VERDELING VAN DE WINST - VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf

ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een

gelijk recht voor elk aandeel.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene

vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

ALGEMENE VERGADERING:

a) als gewone zaakvoerder wordt benoemd, de heer VAN LOMMEL Reccino voornoemd, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar,

b) er wordt thans geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Anne-Mie Szabo.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIBONACCI

Adresse
MAASSTRAAT 55 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande