FIDAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.397.384

Publication

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 13.01.2014 14008-0545-012
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 16.12.2014 14698-0434-012
16/01/2015
ÿþ Mud Word SZ 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 JAN. 2015

Griffi

afdeling Antwerpen

111\11111111

Ondernemingsnr : 0821397384 Benaming

{ fr~ulr : FIDAS

Voor+ behouden aan het --Beigisch, Staatsblad

s 'rerkorts

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CATENBERGSTRAAT 2 C - 2840 RUMST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming  fusievoorstel

TFusievoorstel bij fusie door overneming

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen hebben op 26 December 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen:

Het bestuursorgaan van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

de overnemende vennootschap Fidas Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 C ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0821397384  geen BTW plichtige.

de overgenomen vennootschap 3 DV's Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 C ingeschreven in het rechtspersonen register te

Antwerpen, onder het ondernemingsnummer 0433634639  geen 61W plichtige.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om onder andere dit

fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

 voor de overgenomen vennootschap: de heer Jan Devrieze, zijnde zaakvoerder, die alleen handelt;

 voor de overnemende vennootschap: de heer Wim Devrieze, zijnde zaakvoerder, die alleen handelt.

Voomoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog

op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggèn bij deze het volgende

fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone

algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693 10 W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDAS werd opgericht op datum van één

december tweeduizend negen, bij akte verleden voor notaris Johan Rooms, geassocieerd notaris te Boom. De

oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien december tweeduizend

negen onder het nummer *09305376*; hierna genoemd 'de overnemende vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 RUMST, Catenbergstraat 2C.

Kapitaal

" Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd duizend (200.000,00) EUR.

Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het

kapitaal is tot op heden volledig volgestort.

Doel

Op " 1? '3dr3'? 01z ^!9r Luik B 'fer" Tlelrjer Recto Naarn g,, nlJedanlgnei,{. !$r1 :n5tr,r^anterende n4tar°s hetïj 'fen per57 î-r.er" I

be°foeyd de rechtspersoon .er, eanzlen van derden te " fertEgenacordsgen verso

Nain en hendtekerrn;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als doel :

" Zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties in de breedste zin des woords

°Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

oliet geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

" Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

oHet beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of In overeeenstemniing met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

oHet vertrekken van leningen en voorschotten onder eendere welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het sstatuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" !n België en in het buitenland, voor iegen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden;

oHet aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

°Alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot aile roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algmeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

oDe aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

oHet stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen -en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstan aan deze vennootschappen en ondernemingen,

.Alle handel onder welke vorm ook, zowel aankoop als verkoop in binnen- en buitenland, alsmede de verandering, vervaardiging, vervorming, omvorming, herstelling, verpakking of welkdanige handel in/van of met betrekking tot alle produkten, zomede planten, bloemen en boeken dienstig voor land- en tuinbouw, alle siervoorwerpen, tuinmeubelen, tuingerief en alles wat dient voor huis en tuin, alle ijzerwaren, alle apparturen, elektrische en andere inzonderheid voor het maken van sleutels, alle planten-beschermingsmiddelen, kleding voor land- en tuinbouw, alle visbenodigdheden, vogelbenodigdheden, voeders, meststoffen en dergelijke.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder mer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap in het het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondemmingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen delennemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeeks met haar doet verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders ieder individueel en onafhankelijk met volledige

bevoegdheid tot handelen :

-De heer Jan Devrieze, niet statutair zaakvoerder

-De heer Wim Devrieze, niet statutair zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregïster te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0821397384.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

1 _De heer Jan Devrieze, houder van 1.000 duizend aandelen;

2.De heer Wim Devrieze, houder van 1,000 duizend aandelen,

1.12, identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 3 DV's werd opgericht als een naamloze vennootschap onder de naam ASTER-X op datum van zeven maart negentienhonderd acht en tachtig, bij akte verleden voor notaris Theophile Michielsens, kantoorhoudend te Boom. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van één april negentien honderd acht en tachtig onder het nummer 880401252; hierna genoemd `de overgenomen vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden herhaaldelijk gewijzigd en voor de laatste maal op :

 tweeëntwintig december tweeduizend en tien bij akte verleden voor notaris Johan ROOMS, geassocieerd Notaris te Boom, kantoor houdend te Boom en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van eenentwintig januari tweeduizend en elf onder het nummer *11011746*; deze statutenwijziging voorzag in een fusie gevolgd door de naamswijziging naar 3 DV's en omvorming naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, bepaling van de statuten,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 RIJMSI`, Catenbergstraat 2C,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderd duizend euro (1.100.000,00 EUR)

Het is verdeeld in veertienduizend zeshonderd tweeëntachtig (14.682) aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is tot op heden volledig volgestort.

Doe!

De vennootschap heeft tot doel :

Alle handel onder welke vorm ook, zowel aankoop als verkoop, in binnen- en. buitenland, alsmede de verandering, vervaardiging, vervorming, omvorming, herstelling, verpakking of welkdanige handel inlvan of met betrekking tot alle producten, zomede planten, bloemen en boeken dienstig voor land- en tuinbouw, alle siervoorwerpen, tuinmeubelen, tuingerief en alles wat dient voor huis en tuin, alle ijzerwaren, aile apparturen, elektrische en andere inzonderheid voor het maken van sleutels, alle plantenbeschermingsmiddelen, kleding voor land- en tuinbouw, alle visbenodigdheden, vogelbenodigdheden, voeders, meststoffen en dergelijke;

Het kweken van sierplanten, groenten en bloemen;

Beheer van onroerende goederen;

Kleinhandel in drogisterijartikelen, verven en onderhoudsproducten, meubileringsartikelen, behangpapier, verwarmingstoestellen, sanitaire artikelen, ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materieel, speelgoedartikelen, onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, bouwmaterialen, hout en houtproducten, brandstoffen en smeerartikelen, namelijke alle artikelen van de "doe het zelf'.

Het doel van de vennootschap is de handel, groot- en kleinhandel, de tussenhandel, de in- en uitvoer, de fabricage van alle bouwmaterialen, hout, isolatiematerialen, verf, metaalwaren en alle producten voor de inrichting en onderhoud van woningen en gebouwen, alle machines materiaal én werktuigen voor de bouwnijverheid, en in het algemeen, de handel in menigvuldige goederen.

De promotie, de coördinatie, de studie, het advies en de anneming van aile bouwwerken en alle werkzaamheden van de bouwnijverheid zoals zij onder hoofdstuk vier van het Koninklijk Besluit van twintig augustus negentienhonderd eenentachtig zijn vermeld, voor zover de vereiste erkenningen, registratienummers en lof vergunningen zijn verkregen,

De onderneming voor het goederenvervoer langst de weg.

De venn000tschap mag optreden als commissaris-expediteur bij het vervoer, als vervoerscommissaris en vervoermakelaar.

De handel en de verhuur van divers materieel en voertuigen.

De onderneming van onroerende goederen,

Onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen.

Onderneming voor grondwerken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming voor draineringswerken.

Algemene bo uwonderneming.

Onderneming voor het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en anders.

Onderneming voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken.

Onderneming voor het steenhouwen.

Onderneming voor timmer- en schrijnwerken voor gebouwen en voor het vervaardigen

houten vensterlui ken.

Onderneming voor het optrekken van gebouwen.

Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen.

Onderneming voor warmte- en geluidsisolering,

Onderneming voor het plaatsen van ijerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van

doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Onderneming voor het schilderen van gebouwen.

Onderneming voor het behangen en gamieren.

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming.

Onderneming voor het installeren van santitaire inrichtingen en gasverwerming, voor lood- en zinkwerk, en

voor het installeren van waterverzachters.

Onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

Onderneming voor het restaureren van gebouwen.

Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek, en voor het plaatsen van alle andere wand- en

vloerbekledingen, met uitzondering van hout.

Onderneming voor het beerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen.

Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of

steen.

Onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders en koelinstallaties;

Onderneming voor de vervaardiging, de installatie, het onderhoud en de herstelling van verlichting en

lichtreclames.

Werkplaats voor het herstellen van motorrijwielen, rijwielen en bromfietsen.

Onderneming voor het installeren van alle elektronische materieel en voorzieningen.

Groot- en kleinhandel in stro en voeder, graan en bloem.

Groot- en kleinhandel in alle vaste en vloeibare brandstoffen.

Onderneming voor het reinigen, ontsmetten en behandelen van woon- en opslaggelegenheden, lokalen,

meubels, stoffering, gebouwen, serres, teeltruimten, silo's, boten, stallen en allerhande voorwerpen met gebruik

van pesticiden en reinigingsmiddelen.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doe die de

verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of

afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondenreminge,

zonder onderscheid ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht warden wier maatschappelijke

voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analaoog is aan het hare of waarvan de deelneme of samenwerking

kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar

agent of vertegenwoordigen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden

verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke zijze

ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders ieder individueel en onafhankelijk met volledige

bevoegdheid tot handelen :

-De heer Jan Devrieze, niet statutair zaakvoerder

-De heer Wim Devrieze, niet statutair zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondememingsnummer 0433634639.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn;

1.FIDAS Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RPR Antwerpen 0821937384, houdster

van 9.069 negenduizend negenenzestig aandelen;

2.De heer Jan Devrieze, houder van 2.339 tweeduizend driehonderd negenendertig aandelen;

3.De heer Wim Devrieze, houder van 1.731 duizend zevenhonderdeenendertig aandelen;

4.DEGILA Naamloze Vennootschap RPR Antwerpen 0427200371, houdster van 1.543 duizend vijfhonderd

drieënveertig aandelen.

en

plaatsen van

aile

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.2. Juridisch kader

De voorgenomen fusie is het logisch gevolg van de evolutie en bestaande structuur aangaande de beide betrokken vennootschappen, De overnemende vennootschap bezit 61,77 % van de overgenomen vennootschap zijnde de meerderheid.

Het voornemen tot deze fusie is geïnspireerd en onlosmakelijk gekoppeld aan de geplande quasi simultane partiële splitsing van Degila NV eveneens een vennootschap binnen de groep van familiale ondernemingen waarbij volgende doelstellingen worden beoogd

" Vereenvoudiging van de aandeelhoudersstructuur in zijn algemeenheid;

" Een belangrijk deel van het totaal eigen vermogen samenvoegen waardoor oa een aantal fang lopende schulden kunnen worden aangezuiverd;

" Opvolgingsproblematiek voorbereiden  volgende generatie aandeelhouders per tak van de familie,

Het is de bedoeling :

" om zonder waardecorrectie van de geboekte waarden van iedere rubriek van activa en passiva van de te splitsen vennootschap zoals vastgesteld op de jaarrekening per 30 juni 2014;

" en tevens mits naleving van alle voorwaarden in toepassing van de betreffende wetsartikelen van het wetboek van vennootschappen deze geplande operaties;

zowel huidige fusie als de quasi simultane partiële splitsing, fiscaal neutraal te laten doorgaan.

Er wordt na de fusie doorgewerkt als voorheen, zonder aanpassing van waarderingsregels, zij het binnen één juridische entiteit. De gehele werking wordt door de fusie vereenvoudigd wat uiteraard kostenbesparende effecten met zich brengt.

1.3. Ruilverhouding (art. 693 2o W.Venn.)

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 2.000 tweeduizend aandelen.

51.749 eénenvijftig duizend zevenhonderd negenenveertig nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 51.749 eénenvijftig duizend zevenhonderd negenenveertig nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 2.000 tweeduizend bestaande aandelen.

Deze 51.749 eénenvijftig duizend zevenhonderd negenenveertig nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt:

-aan Jan DEVRIEZE, 21.564 nieuwe aandelen in ruil voor 2.339 aandelen van de overgenomen vennootschap;

-aan Wim DEVRIEZE, 15.959 nieuwe aandelen in ruil voor 1.731 aandelen van de overgenomen vennootschap;

-aan DEG1LA NV, 14.226 nieuwe aandelen in ruil voor 1.543 aandelen van de overgenomen vennootschap;

1.4. Wijze van uitreiking (art. 693 3o W,Venn.)

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap,

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de overnemende vennootschap  hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap,

Na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap met volgende gegevens aanvullen:

 de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen;

 het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

 de datum van het fusiebesluit,

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap, met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

Deze aandelen van de overgenomen vennootschap kunnen worden ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap tot 30 September 2015.

Aandelen van de overgenomen vennootschap die op 30 September 2015 niet zijn ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden vernietigd.

1.5. Datum van deelname in de winst (art. 693 4o W,Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 01 juli 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.6. Boekhoudkundige datum (art. 693 5o W,Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschappen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 juli 2014.

1.7. Bijzondere rechten (art. 693 6o W.Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere bezoldiging (art. 693 7o W.Venn.)

Er werd aan A- Audit bv ovv BVBA, Bedrijfsrevisoren, Eikendreef 22 te 2820 Bonheiden, bedrijfsrevisor gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op 2.500 EUR exclusief BTW.

1.9. Bijzonder voordelen (art. 693 8o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

1.10. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van onroerend goederen.

Zie verder hierna onder punt 2.1.2.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1, Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1. Algemene beschrijving

in bijlage vindt U de staat van activa en passiva per 30-06-2014 op basis van de jaarrekeningen op die

datum van alle betrokken vennootschappen, overnemende en de overgenomen vennootschap,

2.1.2. Onroerende goederen

SINT KATELIJNE WAVER

Beschrijving:

 Een handelspand gelegen te 2860 Sint Katelijne Waver, Drevendaal 7, kadastraal gekend als afdeling

12422 SINT KATELIJNE WAVER 2AFD, sectie D, nummer 0283 D, met een oppervlakte van 1 ha, 52 are, 33

ca.

 Het pand is ingedeeld in winkelruimte, magazijn of opslagruimte, parking en op de eerste verdieping

kantoorruimten.

Een registreerd huurcontract is afgesloten voor het geheel van het onroerend goed.

De waarde van dit handelspand werd in een schattingsverslag geschat op 6.330.000,00 zesmiljoen

driehonder dertig duizend EUR.

Bodemgesteldheid:

De ondergetekenden bevestigen vóër heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 19/11/2014 en een tweede op 2511112014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Op basis van beschikbare informatie bij de gemeente is of was er op deze grond een risico-inrichting

aanwezig.

Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 20.03.2009, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Documenten over de bodemkwaliteit

Historische verontreiniging

DATUM : 21.10.2003

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Fidas, Drevendaal 7 te 2860 Sint-Katelijne Waver  B03/R6095/0001

AUTEUR : Lovap VZW

DATUM 20.03.2009

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Fidas, Drevendaal 7 te 2860 Sint Katelijne Waver B09/R6095/0001

AUTEUR : Lovap NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. " te Mechelen, 25-11-2014.

WILLEBROEK

Beschrijving:

Een handelspand gelegen te 2830 Wiflebroek, Breendonkstraat 315 en +315, kadastraal gekend als afdeling

12036 WILLEBROEK 5 AFDITisseltl, sectie A, nummer 0055F en nummer 0056R met een oppervlakte van 0

ha, 68 are, 30 ca,

Een woonhuis gelegen te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 311 kadastraal gekend ais afdeling 12036 WILLEBROEK AFDITisselt nummer 0051H met een oppervlakte van 0 ha, 3 are, 39 ca.

Een hoeve gelegen te 2830 Wiflebroek, Breendonkstraat 313 kadastraal gekend als afdeling 12036 WILLEBROEK 5 AFD/Tisselt nummer 0053H met een oppervlakte van 0 ha, 11 are, 65 ca

Een registreerd huurcontract is afgesloten voor het onroerend goed, zowel voor het handelspand als het woonhuis.

De waarde van deze onroerende goederen werden in een schattingsverslag geschat op 3.235.000,00 drie miljoen tweehonderd vijfendertig duizend EUR.

Bodemgesteldheid: Breendonkstraat 315 te Willebroek

De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van de beide bodemattesten

door OVAM afgeleverd op 02-12-2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

" Ovam Attest dd. 02-12-2014 Breendonkstraat 315 te Willebroek

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 18.03.2009, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Documenten over de bodemkwaliteit

Historische verontreiniging

DATUM :18.03.2009

TYPE ; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL ; Oriënterend bodemonderzoek Plafomat NV, Breendonkstraat 315, 2830 Willebroek

(B09/R7053/0001)

AUTEUR : Lovap NV

DATUM :15.12.2003

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Plafomat NV, Breendonkstraat 315, 2830 Willebroek PMOGR3323

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten, " Mechelen, 02/12/2014

Bodemgesteldheid: Breendonkstraat 311 te Willebroek

De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van de beide bodemattesten

door OVAM afgeleverd op 17-11-2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

" Ovam Attest dd. 17-11-2014 Breendonkstraat 311 te Willebroek

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. " Mechelen, 17!11/2014

Bodemgesteldheid: Breendonkstraat 313 te Willebroek

De ondergetekenden bevestigen véér heden op de hoogte te zijn gebracht van de beide bodemattesten

door OVAM afgeleverd op 17-11-2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt;

" Ovam Attest dd. 17-11-2014 Breendonkstraat 313 te Willebroek

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. " Mechelen, 17111!2014

LIER

Beschrijving:

 Een handelspand gelegen te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 352, kadastraal gekend als afdeling 12392

LIER 2AFD, sectie A, nummer 0347K, met een oppervlakte van 2 ha, 10 are, 10 ca.

 Het pand is ingedeeld in winkelruimte, magazijn of opslagruimte, parking.

Een registreerd huurcontract is afgesloten voor het geheel van het onroerend goed.

De waarde van dit handelspand werd in een schattingsverslag geschat op 5.040.000,00 EUR (vijfmiljoen

veertig duizend euro).

Voor-

beho}rden

aan het

Belgisch

*Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bodemgesteldheid:

De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 25/03/2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. " te Mechelen, 25-03-2014.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de ovememende

vennootschap niet worden gewijzigd, dit op de artikels inzake het kapitaal na.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de ovememende vennootschap vennootschap.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. 2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 01 maart2015 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 26 December 2014, te Rumst, in acht originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschappen geven volmacht aan ACCTAL ACCOUTANCY & FISKALITE1T bv ovv BVBA, Autolei

228, 2160 Wommelgem, vertegenwoordigd door Chantal VAN BUYNDER, zaakvoerder, met recht van in de

plaats stelling, met de bevoegdheid tot subdelegatie, cm deze neerlegging te verrichten.

Voor de ovememende vennootschap FIDAS BVBA

Wim Devrieze

Voor de overgenomen vennootschap 3 DV's BVBA

Jan Devrieze

Op de'aWste biz_ var Luik B vermelden. Recto - Naa:r; en hoedangheid ian de :nstnanienterence notaris betzii van de persolo'i~nRen i

bevoegd de recntspersccr ten aanzien van derden te vertegerwcordigen

Verso : Naam en handtekening

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

FUSIE FIDAS BVBA SLORPT 3 DV's OP

PER 30-06-2014 FUSIE

REK NR ONDERWERP SALDO SALDO CUMUL

3DVS BVBA FIDAS 11FIDASSVBA -1- 3 »Vs

162000 GROTE HERSTELLINGSWERKEN EN ONDERHOUDS

LATENTE BELASTINGSCHULD OP HERWAARDERINGSMEERWAARDEN

16 VOORZ EN UITGESTELDE BELASTINGEN - 4.675.821.13 E - 4,675.821.13 E



173001 KBC 726-4679877-95 INV GEB LIER

173002 ING 20-116551-15 INV SINT KAT WAVER

173003 ING 20-116651-15 INV WINKEL PLW

173004 ING 20-118618-42 INV DV WILLEBROEK

173005 FORTIS 245-4647334-60 INV MAG PLW ,

173006 FORTIS 245-4538822-91 AANK GROND APENS 350

174000 TE BETALEN SOMMEN DEGILA NV

174710 LENING BART DEVRIEZE + 1 JAAR

174720 LENING DRIES DEVRIEZE + 1 JAAR

SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR

17 .. 705.445.39 E - 16.570.228,08 E -. 17.275.673.47 E



220001 ONBEBOUWDE TERREINEN

220890 TERREINEN - AFSCHRIJVINGEN

220898 GEBOEKTE WV POM

1.376,023.73 E 1.376.023.73 E

221000 GEBOUWEN

221890 GEBOUWEN AFSCHRIJVINGEN

1.186.84125E 1.186.84125 E

HERWAARDERINGSMEERWAARDEN ONR GOEDEREN ZIE DETAIL

12.985.645.15 ¬ 12.985.646.15 E

moco PARKING

722890 PARKING AFSCHRIJVINGEN

338.441.60E 338.441,60 E

230000 INSTALLATIES

INSTALLATIES - AFSCHRIJVINGEN

230009

230891 INSTALLATIES -AFSCHRIJVINGEN BOEKJAAR

23 INSTALLATIES. MACHINES EN UITRUSTING 24.290.38E 24.290.38 E



250100 AANDELEN 3 D'.."S

peierele mindenvaanle aandelen

280200 AANDELEN DEGILA NV

28 11.029.651.76E 11.029.651.76 E



400000 KLANTEN

404000 TE INNEN OPBRENGSTEN

40 HANDELSVORDERINGEN 90.452,80 E 90.452.80 E



414300 TE INNEN INTRESTEN VENTURA

416001 R...0 DTNV

416002 R C HIPPO CAPSA

416005 1C, DEGILA NV

416008 RiC FIDAS BVBA

416010 LENING VENTURA IN VEST BVBA

416420 R.0 ilt fiv

416440 Ric Wim Devrieze

416450 R..'c Jan Devrieze

41 OVERIGE VORDERINGEN 4.628.58224 E 6.903.810.00 E 11.532.39224 E



423001 KBC 726-4679877-95 INV GEB LIER

423002 ING 20-118617-41 INV SINT KAT WAVER

423003 ING 20-116651-15 INV WINKEL PLW

423004 D/G 20-118618-42 INV DV WILLEBROEK

423005 FORTIS 245-4647334-60 INV MAG PLW

423006 PORTIS 245-4538&22-91 AANK. GROND APENS 350

424710 LENING BART DEVRIEZE -1 JAAR

424720 LENING DRIES DEVRIEZE - JAAR

42 SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR < I JAAR - 174.913,04 E - 527.511.47 E - 702.424.51 E



433300 ING 363-08337733-58 EUR

43 - 1.708.39E - 1.70839 E

aanSt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

,..L CUMUL .e" . ....,.., .r. W - W a e r.... ...c 198.344,45 C I _ " W ...... zu , W ..c.

V: + r-i .a; E e " I: en Dc r7: iei " -" ri

= LE. e . r" -i PI 2 ez

pp ri .-

Se ...

d

ci

e

< a

" -" n W .... .... . ,., .

.. . :" '. ri .

..... c.,- :i-, ce ri

re

SALDO 3DVS BVBA zu FI tu zu eu te. e. ,..se eu et. U.

;1 & 2 . ,i '." ,;'. , . ..

. FI e ..... t^

. .

PER 30-06-20(4 ONDERWERP ..... e r z FISCALE PROV AIR 2014 Z rj z Z FIL C DEVRIEZE JAN < O Z > < :-.... z M cli - ii- : . ii..." e HUURIMURLASTEN EN ONDERHOUD oz [TE BETALEN INTRESTEN INTRESTEN KC DECILA NV E Z ..m. zzzzQ - el. ji ci r" -" KB(' 733-0378664-06 EUR B1NCKBANK (1541975 DELEN 678-7428931-13 EUR FKREDIEFINSTELLINGEN Z a IN CERNE oviiitBocKINGEN (TRANSFERS [INTERNE OVER130EKINGEN

'44 ....., cl - 1.6 = > iDIVERSE SCHULDEN (AANKOOP HUIS EN GROND WILLEBR) ul  a zr: iit.... ;2 " -"- TE ONTV INTRESTEN KC DEG1LA NV YI em IOVERLOPENDE REK EN WACHTREK 1 z z r,T-I 1" " " " " FFoRTis oui- 7189937-82 USD ":.1 u4

> ....  r.re p.; 0 Z r- in il.: ':4 o ;.à &-' '&' Z .:., z .1"..P. ':" Z M

:" -". ,....1 - " --. VI le L... !- , e ..I. Z :- e i-. .. re re '"  _. e .-.1

... ci z E o 0 2 -_ e o Z Z a. ee ..., r ; . e LU

z 0 ul a Z Z o Z. te tn ,.., r., ..e Z

0 Cil z ,_, . o o e- .... '.: l' e e

.- e C ::.., M tl.: .....- ,..:, .

al U.I _, = ,-;.: L, L.,

'....1 L.,

. 0

Z



.-.

: F Z x 2 2 Î cii- 2 e CC a = 2 . ri F. rr. e .... Er' er, ..c r", --" - '-' fi! re a+ ,-_. re r.  ._....--- - -§ 3e--11--,,EE-Se ,..a i" -.. _. ..n -e" x ..

i e e 6 en 2 '.? . 7.. e e -,-1- 1-T E" .6. = c 2 c ec";.! " " " 1. - g -1. ." " " à 4% ...-e ree er. " " -" - = = = . ... -. 'n

" x ':fr' '4' " -re -r . . -1. E' ... .1. " " " " 7 ... ,n .-" e', = ..-i " " " -e 4-" 41 'n

4 r, n- -r -r F. ...-1 4-,  r. ,..1. ,e" " 4-"

..I. 4-,

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

tu ze re Xi" -" U... zu " re tri ze

-r rl se 3 ,,-, c Cm ..7.1 gl " O

g g2 c" -, r- -: ri CP gr

-'' (." ,. '4, sa ..ri .2,-

Z c-i "  oe

,-... a. ,..

"

S.

g ......... © ,....i.,' ....r eq . il+ zu

'R g ti...".. r" -" g e: g ri 'sri , .

;1 P ri e rk ri r% `m..

.. .... " C" ri " -" e" " " " " " " "

ri en ui Ki

" r-I

.

r.L., tu:m.732mo e '' re .c. re "" "-" te g re rr

- ..0 =

ri e:

rGEPLAATST KAPITAAL NIET OPGEVRAAGD KAPITAAL . . " -<' < F1WEETELLIKE RESERVE 3ELASTINGVRLIE RESERV ES TAKS SI IELTER 'BELASTINGVIWE RES INVEST RESER IBELASTINGVP,UE Res TA,Ks Si IELTER AODV IBESCIIIKBARE: RESERVES IBELASTE RESERVE NA CONTROLE DV WiLLEBR .:" " " Z Z.t... IOVERGEDRAGEN wiNsr 1 17.24 ...i. Vordering interesten :fl e 'EIGEN VERMOGEN per 30.06-2014 J

c.. ....c. u1 e 1 .= J 'e" :-2. Z > z..

> .,- - 'LATENTE BELASTINGSCHULD OP I IERWAARDERINGSMEERW C)VER. TE DRAGEN ERESULTATEN .? ,

tt Q .0 .5. C

,.. er

C .=

..." 4.,

< .2:

e ff..

....: 7 1..,

2> =

Q c. ,,,..

< L.'

<

e

5 - 7,-..... , -, P.rzl " .-1 ...., r, -.-:,. r" -" rl g-

. , ,,, rn 7t

_

e

C.7

o

c.

3DVS LIVRA

ONDERWERP

o

">.

o

sr.

z

e

16/01/2015
ÿþ Mad Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

." 31111111M11

" ;" _- 0821397384

FIDAS



Rechtbank v?n i«cophandel

Antw4reen

a 6 JAN, 2015

afdelínekittNepen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID CATENBERGSTRAAT 2 C - 2840 RUMST

FUSIE DOOR OVERNEMING  FUSIEVOORSTEL

FUSIE DOOR OVERNEMING  FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel bij fusie door overneming

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen hebben op 26 December 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen:

Het bestuursorgaan van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

de overnemende vennootschap DEGILA Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 bus c, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0427200371 en met BTW BE 0427.200,371;

de overgenomen vennootschap Fidas Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 C ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0821397384  geen BTW plichtige.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om onder andere dit

fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

 voor de overnemende vennootschap: de heer Jan Devrieze, zijnde gedelegeerd bestuurder, die alleen

handelt;

 voor de overgenomen vennootschap: de heer Wim Devrieze, zijnde zaakvoerder, die alleen handelt,

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog

op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende

fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone

algemene vergaderingen:

1, Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art, 693 la W.Venn.)

1.1.1, Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DEGILA naamloze vennootschap werd opgericht onder de vorm van naamloze vennootschap op

29/03/1985 bij akte verleden voor notaris André Tobback, kantoor houdend te Boom. De oprichting werd

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27/04/1985 onder het nummer 850427-158; hierna

genoemd 'de overnemende vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

o09/04/1993 bij akte verleden voor notaris Karel Tobback, kantoor houdend te Boom en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 06/05/1993 onder het nummer 930506-183  Doelsuitbreiding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

029/10/2003 bij akte verleden voor notaris Karel Tobback, kantoor houdend te Boom en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08/12/2003 onder het nummer *03129591* - Herbepaling van het doel, kapitaal in Euro en herbepaling van de statuten.

o25/0912006 bij akte verleden voor notaris Karel Tobback, kantoor houdend te Boom en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25(10/2006 onder het nummer *06163460* - Doelsuitbreiding.

001112/2009 bij akte verleden voor notaris Karel Tobback, kantoor houdend te Boom en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28/01/2010 onder het nummer *10015274* - Wijziging boekjaar en datum jaarvergadering, zetelverplaatsing.

o27/04/2010 bij akte verleden voor notaris Johan Rooms, geassocieerd Notaris te Boom en gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 28/05/2010 onder het nummer *10076840* - Fusie door opslorping van NV SUAS en BVBA CLUB SERVICE.

oDe vennootschap wordt alvorens over te gaan tot huidige fusie partieel gesplitst op basis van het partiëel splitsingsvoorstel eveneens gedateerd op heden 26 December 2014. De akte daartoe zal worden verleden voor het ambt van notaris Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom en voorafgaandelijk aan de akte tot fusie waavan huidig fusievoorstel voorwerp van uitmaakt, worden verleden.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 bus C.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt :

sinds de oprichting 347.050,94 EUR

ï ingevolge de fusie per akte dd 27/04/2010 1.948.910,14 EUR.

~= Ingevolge voormelde voorgenomen partiële splitsing en het partiëel splitsingsvoorstel terzake zal het

kapitaal na splitsing nog 1.487.757,01 EUR bedragen en verdeeld zijn in 31.251 aandelen op naam zonder

vermelding van een nominale waarde met iedere een fractiewaarde van 1/31.251ste.

Het kapitaal werd tot op heden volledig volstort.

De aandeelhouders na voorgenomen partiële splitsing zijn

" De heer Jan Devrieze, houder van 4.700 aandelen;

" DT Naamloze Vennootschap, houder van 17.182 aandelen;

" Q'e heer Wim Devrieze, houder van 9.369 aandelen,

Samen houdende alle 31.251 aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.de bedrijvigheid van directieconsulent inzake human resources, organisatie, beheer, bedrijfsbeleid, marktstudie, reclame, sponsoring, public relations en meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële en bedrijfseconomische aangelegenheden;

2.de aanwerving, de selectie, de vorming en het ter beschikking stellen van personeel;

3.het verwerven, in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden, in het kader van wetenschappelijk, professioneel of administratief dienstbetoon;

4.de deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen;

5.het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard;

6.het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse ondernemingen, en het beheer van deze participaties; De vennootschap ontzegt zich evenwel elke activiteit onderworpen aan de controle van de Commissie voor Bank- en Financiewezen.

7.het huren en verhuren, de aan- en verkopen van roerende goederen;

8.het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, omvattend het aankopen, het verkopen, het huren en verhuren, het doen bouwen, het doen verbouwen, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zouden geven.

9.het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen, het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie van realisaties, het verstrekken van diensten en adviezen terzake, dit alles in de ruimste zin van het woord;

10.alle engineeringwerkzaamheden

11.alle advies, dienstverlening en andere werkzaamheden betreffende veiligheidscoórdinatie;

12.groot-, klein-, en tussenhandel, alle handel onder welke vorm ook, zowel verkoop in binnen- en buitenland, alsmede de verandering, vervaardiging, vervorming, omvorming, herstelling, verpakking of welke handel in en van of met betrekking tot alle producten:

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-dienstig voor land- en tuinbouw, aile siervoorwerpen, tuinmeubelen, tuingerief en alles wat dient voor huis en tuin,

" alle ijzerwaren, alle apparatuur, elektrische en andere,

-alle planten beschermingsmiddelen,

" kleding voor land- en tuinbouw,

" aile dierenbenodigdheden, voeders, meststoffen en dergelijke

" snuisterijen en fantasieartikelen -alle geschenkartikelen

" feestartikelen

" luxeartikelen

-kunstvoorwerpen

" speelgoed

-alle artikelen bestemd voor vrijetijdsbesteding en hobbymaterialen

-reclame- en documentatieartikelen

-artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen

13. het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen, enz, het lappen van ramen, het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in

gebouwen, schepen, treinen, enz.

Onderhouds- en herstellingswerken aan gebouwen, constructies en interieur.

Magazijnwerkzaamheden en aanvullen van winkelrekken

14. in het algemeen:

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, hierboven niet-limitatief opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening, zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar, of anderszins, doch steeds met uitsluiting van de activiteiten voorbehouden aan wettelijk gereglementeerde beroepen, in zoverre althans de vennootschap niet aan de vestigingsvereisten zou voldoen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken..

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-De heer Jan DEVRIEZE, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Wim DEVRIEZE, bestuurder;

-De heer Jan DEVRIEZE, bestuurder,

-De heer Bart DEVRIEZE, bestuurder.

Hiertoe benoemd op de jaarvergadering van 28/11/2014 gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 22/12/2014 onder nummer *14225745`, voor een periode van zes jaar tot de gewone algemene vergadering die beslist over de cijfers per 30-06-2020.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondememingsnummer 0427200371.

1.1.2. identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDAS werd opgericht op datum van één december tweeduizend negen, bij akte verfeden voor notaris Johan Rooms, geassocieerd notaris te Boom. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien december tweeduizend negen onder het nummer *09305376*; hierna genoemd 'de overgenomen vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd, echter de vennootschap wordt alvorens over te gaan tot huidige fusie voorgaandelijk reeds gefuseerd waarbij BVBA 30V's wordt overgenomen, dit op basis van het fusievoorstel eveneens gedateerd op heden 26 December 2014. De akte daartoe zal warden verleden voor het ambt van notaris Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom en voorafgaandelijk aan de akte tot huidige fusie waavan huidig fusievoorstel voorwerp van uitmaakt, worden verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetei

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 RUMST, Catenbergstraat 2C,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sedert de oprichting tweehonderd duizend (200.000,00) EUR,

Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde.

Ingevolge de voorafgaandelijke fusie met 3 DV's BVBA zal het kapitaal van de vennootschap bij aanvang

van huidige fusie 620.535,35 EUR(zeshonderd en twintig duizend vijf honderd vijfendertig euro en vijfendertig

euro cent) bedragen en vertegenwoordigd worden door 53.749 aandelen.

Het kapitaal is tot op heden volledig volgestort,

Doel

De vennootschap heeft als doel

" Zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties in de breedste zin des woords

oConsultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

oHet geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

" Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

oHet beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

oHet vertrekken van leningen en voorschotten onder eendere welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het sstatuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" In België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden;

oliet aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

oAlle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algmeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

oDe aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

oHet stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstan aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" Alle handel onder welke vorm ook, zowel aankoop als verkoop in binnen- en buitenland, alsmede de verandering, vervaardiging, vervorming, omvorming, herstelling, verpakking of welkdanige handel in/van of met betrekking tot aile produkten, zomede planten, bloemen en boeken dienstig voor land- en tuinbouw, aile siervoorwerpen, tuinmeubelen, tuingerief en alles wat dient voor huis en tuin, aile ijzerwaren, alle apparturen, elektrische en andere inzonderheid voor het maken van sleutels, alle planten-beschermingsmiddelen, kleding voor land- en tuinbouw, aile visbenodigdheden, vogelbenodigdheden, voeders, meststoffen en dergelijke.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder mer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap in het het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondemmingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen delennemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders ieder individueel en onafhankelijk met volledige

bevoegdheid tot handelen :

-De heer Jan Devrieze, niet statutair zaakvoerder

-De heer Wim Devrieze, niet statutair zaakvoerder

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondememingsnummer 0821397384.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, en rekening

houdende met de voorafgaandelijke fusie ais gemeld, zijn:

1.De heer Jan Devrieze, hcuder van 22.564 (tweeëntwintig duizend vijfhonderd vierenzestig) aandelen;

2.De heer Wim Devrieze, houder van 16.959 (zestienduizend negenhonderd negenenvijftig) aandelen;

3.NV Degila, houder van 14.226 (veertienduizend tweehonderd zessentwintig) aandelen.

1.2. Juridisch kader

De voorgenomen fusie is het logisch gevolg van de evolutie en bestaande structuur aangaande de beide betrokken vennootschappen, De overnemende vennootschap bezit 26,47 % (na voorafgaandelijke fusie) van de overgenomen vennootschap zijnde een relatief aanmerkelijk belang.

Het voornemen tot deze fusie is geïnspireerd en onlosmakelijk gekoppeld aan de geplande quasi simultane partiële splitsing van Degila NV alsook de voormelde voorafgaandefijke fusie waarbij 3 DV's BVBA werd overgenomen, zijnde allen vennootschappen binnen de groep van familiale ondernemingen waarbij volgende doelstellingen worden beoogd

.Vereenvoudiging van de aandeelhoudersstructuur in zijn algemeenheid;

.Een belangrijk deel van het totaal eigen vermogen samenvoegen waardoor oa een aantal lang lopende schulden kunnen worden aangezuiverd;

" Opvolgingsproblematiek voorbereiden  volgende generatie aandeelhouders per tak van de familie.

Het is de bedoeling

.om zonder waardecorrectie van de geboekte waarden van iedere rubriek van activa en passiva van de te fuseren vennootschap zoals vastgesteld op de jaarrekening per 30 juni 2014;

"en tevens mits naleving van aile voorwaarden in toepassing van de betreffende wetsartikelen van het wetboek van vennootschappen deze geplande operaties;

zowel de voorafgaandelijke fusie, de quasi simultane partiële splitsing, alsook huidige fusie fiscaal neutraal te laten doorgaan.

Er wordt na de fusie doorgewerkt als voorheen, zonder aanpassing van waarderingsregels, zij het binnen één juridische entiteit. De gehele werking wordt door de fusie vereenvoudigd wat uiteraard kostenbesparende effecten met zich brengt.

1.3. Ruilverhouding (art. 693 2o W.Venn.)

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 53.749

(drieënvijftig duizend zevenhonderd negenenveertig) aandelen.

11.941 (elfduizend negenhonderd eénenveertig) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende

vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 11.941 (elfduizend negenhonderd eénenveertig) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 53.749 (drieënvijftig duizend zevenhonderd negenenveertig) bestaande aandelen.

Deze 11.941 (elfduizend negenhonderd eénenveertig) nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt:

-aan Jan DEVRIEZE, 5.013 (vijfduizend dertien) in ruil voor de 22.564 (tweeëntwintig duizend vijfhonderd vierenzestig) aandelen van de overgenomen vennootschap;

-aan Wim DEVRIEZE, 3.768 (drieduizend zevenhonderd achtenzestig) nieuwe aandelen in ruil voor 16.959 (zestienduizend negenhonderdnegenenvijftig) aandelen van de overgenomen vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-aan DEGILA NV, 3.160 (drieduizend honderd zestig) nieuwe aandelen in ruif voor 14.226 (veertienduizend tweehonderd zessentwintig) aandelen van de overgenomen vennootschap.

1.4. Wijze van uitreiking (art. 693 3o W.Venn.)

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap kunnen  na afspraak met de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap  hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap met volgende gegevens aanvullen;

 de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen;

 het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

 de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd' op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap, met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

Deze aandelen van de overgenomen vennootschap kunnen worden ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap tot 30 September 2015.

Aandelen van de overgenomen vennootschap die op 30 September 2015 niet zijn ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden vernietigd.

1.5. Datum van deelname in de winst (art, 693 4o W.Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende

vennootschap vanaf 01 juli 2014.

1.6. Boekhoudkundige datum (art. 693 5o W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschappen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de ovememende vennootschap vanaf 01 juli 2014.

1.7. Bijzondere rechten (art, 693 6o W.Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen

de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

1.8, Bijzondere bezoldiging (art. 693 70 W.Venn.)

Er werd aan A- Audit bv ow BVBA, Bedrijfsrevisoren, Eikendreef 22 te 2820 Bonheiden, bedrijfsrevisor

gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op 2.500 EUR

exclusief BTW.

1.9. Bijzonder voordelen (art. 693 8o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

1.10. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van onroerend goederen.

Zie verder hierna onder punt 2.1.2.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.11. Algemene beschrijving

In bijlage vindt U de staat van activa en passiva per 30-06-2014 op basis van de jaarrekeningen op die

datum van alle betrokken vennootschappen, overnemende en de overgenomen vennootschap.

2.1.2. Onroerende goederen

SINT KATELIJNE WAVER

Beschrijving:

 Een handelspand gelegen te 2860 Sint Katelijne Waver, Drevendaai 7, kadastraal gekend ais afdeling

12422 SINT KATELIJNE WAVER 2AFD, sectie D, nummer 0283 D, met een oppervlakte van 1 ha, 52 are, 33

ca.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

 Het pand is ingedeeld in winkelruimte, magazijn of opslagruimte, parking en op de eerste verdieping

kantoorruimten.

Een registreerd huurcontract is afgesloten voor het geheel van het onroerend goed.

De waarde van dit handelspand werd in een schattingsverslag geschat op 6.330.000,00 zesmiljoen

driehonderd dertig duizend EUR.

Bodemgesteldheid:

De ondergetekenden bevestigen vôôr heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 19/11/2014 en een tweede op 25/11/2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

"Deze grond is opgenomen in het gronden informatieregister.

Op basis van beschikbare informatie bij de gemeente is of was er op deze grond een risico-inrichting

aanwezig.

Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond, De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 20.03.2009, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Documenten over de bodemkwaliteit

Historische verontreiniging

DATUM : 21.10.2003

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Fidas, Drevendaal 7 te 2860 Sint-Katelijne Waver-- B03/R6095/0001

AUTEUR : Lovap VZW

DATUM ; 20.03.2009

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL ; Oriënterend bodemonderzoek Fidas, Drevendaal 7 te 2860 Sint-Katelijne Waver  B09/R609510001

AUTEUR : Lovap NV

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. " te Mechelen, 25-11-2014.

WILLEBROEK

Beschrijving:

Een handelspand gelegen te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 315 en +315, kadastraal gekend als afdeling

12036 WILLEBROEK 5 AFD/Tisselt/, sectie A, nummer 0055F en nummer 0056R met een oppervlakte van 0

ha, 68 are, 30 ca.

Een woonhuis gelegen te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 311 kadastraal gekend als afdeling 12036 WILLEBROEK AFD/Tisselt nummer 0051H met een oppervlakte van 0 ha, 3 are, 39 ca.

Een hoeve gelegen te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 313 kadastraal gekend als afdeling 12036 WILLEBROEK 5 AFD/Tisselt nummer 0053H met een oppervlakte van 0 ha, 11 are, 65 ca

Een registreerd huurcontract is afgesloten voor het onroerend goed, zowel voor het handelspand als het

woonhuis,

De waarde van deze onroerende goederen werden in een schattingsverslag geschat op 3.235.000,00 drie

miljoen tweehonderd vijfendertig duizend EUR.

Bodemgesteldheid; Breendonkstraat 315 te Willebroek

De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van de beide bodemattesten

door OVAM afgeleverd op 02-12-2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt;

" Ovam Attest dd. 02-12-2014 Breendonkstraat 315 te Willebroek

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op

deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van

18.03.2009, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Documenten over de bodemkwaliteit

Historische verontreiniging

~

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

DATUM :18.03.2009

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Plafomat NV, Breendonkstraat 315, 2830 Willebroek

(B091R705310001)

AUTEUR : Lovap NV

DATUM :15.12.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek Plafomat NV, Breendonkstraat 315, 2830 Willebroek PMOGR3323

AUTEUR : Bodemkundige Dienst van België VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. " Mechelen, 02/12/2014

Bodemgesteldheid: Breendonkstraat 311 te Willebroek

De ondergetekenden bevestigen váór heden op de hoogte te zijn gebracht van de beide bodemattesten

door OVAM afgeleverd op 17-11-2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt ais volgt:

" Ovam Attest dd. 17-11-2014 Breendonkstraat 311 te Willebroek

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. " Mechelen, 17/11/2014

Bodemgesteldheid: Breendonkstraat 313 te Willebroek

De ondergetekenden bevestigen váór heden op de hoogte te zijn gebracht van de beide bodemattesten

door OVAM afgeleverd op 17-11-2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt ais volgt:

" Ovam Attest dd. 17-11-2014 Breendonkstraat 313 te Willebroek

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten." Mechelen, 17/11/2014

LIER

Beschrijving:

 Een handelspand gelegen te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 352, kadastraal gekend als afdeling 12392

LIER 2AFD, sectie A, nummer 0347K, met een oppervlakte van 2 ha, 10 are, 10 ca.

 Het pand is ingedeeld in winkelruimte, magazijn of opslagruimte, parking.

Een registreerd huurcontract is afgesloten voor het geheel van het onroerend goed.

De waarde van dit handelspand werd in een schattingsverslag geschat op 5.040.000,00 EUR (vijfmiljoen

veertig duizend euro).

Bodemgesteldheid:

De ondergetekenden bevestigen váór heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 25/03/2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. " te Mechelen, 25-03-2014.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap niets worden gewijzigd, dit op de artikels inzake het kapitaal na.

Door huidige voorgenomen fusie verwerft de overnemende vennootschap aandelen van zichzelf, Deze

aandelen zullen onmiddellijk bij notariële akte fusie worden vernietigd.

Tevens zal worden overgegaan tot het ontslag van de bestuurder Wim Devrieze. Alle overige mandaten

blijven behouden.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4, Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit

,._ * r

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van

het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op

de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

, De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te

" nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 01 maart 2015 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 26 December 2014, te Rumst, in acht originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschappen geven volmacht aan ACCTAL ACCOUTANCY & FISKALITEIT bv oW BVBA, Autolei 228, 2160 Wommelgem, vertegenwoordigd door Chantai VAN BUYNDER, zaakvoerder, met recht van in de plaats stelling, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overnemende vennootschap DEGILA NV Jan Devrieze gedelegeerd bestuurder

Voor de overgenomen vennootschap FIDAS BVBA

Wim Devrieze zaakvoerder

21/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.02.2013, NGL 13.02.2013 13039-0242-012
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.01.2012, NGL 10.02.2012 12035-0077-022
23/06/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIiI~~Auu~i~nuiui

*15068832

Ondernerningsnr : 0821.397.384

Benaming (voluit) : FIDAS

MONITEUR BELGE Rechtbank van koophandel

16  06 2015 LG[SCH STAATSDL Antwerpen

U k 2015

ai'ctel's ~~p{[e~ei;n

ri7Yj~

BE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Catenbergstraat 2C

2840 RUMST

Onderwem akte :FUSIE » overgenomen vennootschap

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDAS", met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 bus C, opgemaakt door notaris Johan Rooms te Boom op 20 mei 2015, gedeponeerd ter registratie, blijkt dat ondermeer volgende besluiten werden genomen:

* De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 26 december 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3 DV's", en dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 6 januari 2015.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "DEGILA", naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2C, houdster van het ondernemingsnummer 0427.200.371 rechtspersonenregister Antwerpen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDAS", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering" noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

De overdracht gebeurt, overeenkomstig de modaliteiten voorzien in voormeld fusievoorstel, door middel van toekenning van acht duizend zevenhonderd eenentachtig (8.781) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap "DEGILA", zonder opleg.

* Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juli 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

* Door de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A Audit, vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Bonheiden, werd het verslag overeenkomstig artikel 677 Wetboek van Vennootschappen, verwijzend naar artikel 746 Wetboek van Vennootschappen opgesteld, dat alle mededelingen bevat zoals opgesomd door artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag, opgemaakt op 15 april 2015, luiden als volgt:

"Op basis van onze controles uitgevoerd inzake de fusie door overneming van BVBA FIDAS door NV DEGILA conform de normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren met betrekking tot fusieverrichtingen van handelsvennootschappen, kunnen we besluiten dat:

in het kader van deze fusie zijn de methoden, aangewend ter bepaling van de ruilverhouding, evenals het betrekkelijk gewicht dat aan iedere methode gehecht werd, meer bepaald uitsluitend de methode van de gecorrigeerde substantiële waarde, passend ter bepaling van de relatieve aandeelwaarde van de ene vennootschap t.o.v. de andere;

de waarde van een aandeel van de overgenomen vennootschap BVBA FIDAS EUR 131,92 bedraagt, en de waarde van een aandeel van de overnemende vennootschap NV DEGILA EUR 593,78 bedraagt;

de voorgestelde ruilverhouding van 8.781 kapitaalaandelen NV Degila voor 39.523 (53.749 min 14.226 aan Degila toebehorende aandelen) kapitaalaandelen BVBA F1DAS zoals voorgesteld in het verslag van de bestuursorganen van beide vennootschappen is passend en redelijk;

de wederkerige rechten van de betrokken partijen werden gerespecteerd en hun verplichtingen werden volledig vastgesteld;.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag: niet voor andere doeleinden aangewend worden.".

Op de laatste blz. van !ruik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

* De vergadering verleent alle machten aan het bestuur van de overgenomen en overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCTAL Accountancy & Fiskaliteit BV ovv BVBA, gevestigd te 2160 Wommelgem, Autolei 228, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting te doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en revisoraal controleverslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

R BELGE Antwerpen

0 4 JUNI 2015

- 2015 n n }}ffff,,

TAnTeRi afdelin~~ltlt i rpen

MONITE

1 6 -0 ELG1SCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0821.397.384

Benaming (voluit) : FIDAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Catenbergstraat 2 bus C

2840 Rumst

Onderwerp akte : FUSIE - overnemende vennootschap

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDAS", met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 bus C, opgemaakt door notaris Johan Rooms te Boom op 20 mei 2015, gedeponeerd ter registratie, blijkt dat ondermeer volgende besluiten werden genomen:

* De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 26 december 2014 docr de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3 DV's" en "Eidas", en dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 6 januari 2015.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fidas" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3 DV's", met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2 C en houdster van ondernemingsnummer 0433.634.639 rechtspersonen register Antwerpen, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen, vennootschap ontbonden zonder vereffening.

De overdracht gebeurt, overeenkomstig de modaliteiten voorzien in voormeld fusievoorstel, door middel van toekenning van eenenvijftig duizend zevenhonderd negenenveertig (51.749) volledig volgestorte nieuwe, aandelen in de overnemende vennootschap "Fidas", zonder opleg

* Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juli 2014 geacht boekhoudkundig verrichtte zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

* Door de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A Audit, vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Bonheiden, werd het verslag overeenkomstig artikel 677 Wetboek van Vennootschappen, verwijzend naar artikel 746 Wetboek van Vennootschappen opgesteld, dat alle mededelingen bevat zoals opgesomd door artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag, opgemaakt op 15 april 2015, luiden als volgt:

"Op basis van onze controles uitgevoerd inzake de fusie door overneming van BVBA 3DV'S door BVBA FIDAS conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevïsoren met betrekking tot fusieverrichtingen van handelsvennootschappen, kunnen we besluiten dat:

in het kader van deze fusie zijn de methoden, aangewend ter bepaling van de ruilverhouding, evenals het betrekkelijk gewicht dat aan iedere methode gehecht werd, meer bepaald uitsluitend de methode van de gecorrigeerde substantiële waarde, passend ter bepaling van de relatieve aandeelwaarde van de ene vennootschap t o.v, de andere;

de waarde van een aandeel van de overgenomen vennootschap BVBA 3 DV'S EUR 1.216,19 bedraagt, en de waarde van een aandeel van de overnemende vennootschap BVBA FIDAS EUR 131,92 bedraagt;

de voorgestelde ruilverhouding van 51.749 kapitaalaandelen BVBA Fidas voor 14.682 (min 9.069 aan Fidas, toebehorende aandelen) kapitaalaandelen BVBA 3DV'S, zoals voorgesteld in het verslag van de bestuursorganen van beide vennootschappen is passend en redelijf:

de wederkerige rechten van de betrokken partijen werden gerespecteerd en hun verplichtingen werden volledig vastgesteld;.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iA ID







B

"

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt beslist het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten teneinde het doel van de overgenomen vennootschap "3 DV's" op te nemen in het doel van de overnemende vennootschap:

- Het kweken van sierplanten, groenten en bloemen;

- Kleinhandel in drogisterijartikelen, verven en onderhoudsproducten, meubileringsartikelen, behangpapier, verwarmingstoestellen, sanitaire artikelen, ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materieel, speelgoedartikelen, onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, bouwmaterialen, hout en houtproducten, brandstoffen en smeerartikelen, namelijke aile artikelen van de "doe het zelf';

- Het doel van de vennootschap is de handel, groot- en kleinhandel, de tussenhandel, de in- en uitvoer, de fabricage van alle bouwmaterialen, hout, Isolatiematerialen, verf, metaalwaren en aile producten voor de inrichting en onderhoud van woningen en gebouwen, alle machines materiaal en werktuigen voor de bouwnijverheid, en in het algemeen, de handel in menigvuldige goederen. De promotie, de coördinatie, de studie, het advies en de aanneming van aile bouwwerken en alle werkzaamheden van de bouwnijverheid zoals zij onder hoofdstuk vier van het Koninklijk Besluit van twintig augustus negentienhonderd eenentachtig zijn vermeld, voor zover de vereiste erkenningen, registratienummers en lof vergunningen zijn verkregen.

- De onderneming voor het goederenvervoer langst de weg.

- De vennootschap mag optreden als commissaris-expediteur bij het vervoer, als

vervoerscommissaris en vervoermakelaar.

- De handel en de verhuur van divers materieel en voertuigen.

- De onderneming van onroerende goederen.

- Onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen,

- Onderneming voor grondwerken.

- onderneming voor draineringswerken.

- Algemene bouwonderneming.

- Onderneming voor het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en anders.

- onderneming voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken.

-

onderneming voor het steenhouwen.

- Onderneming voor timmer- en schrijnwerken voor gebouwen en voor het vervaardigen en

plaatsen van houten vensterluiken.

- Onderneming voor het optrekken van gebouwen.

-

onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

- Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen.

- Onderneming voor warmte- en geluidsisolering.

- Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

- Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden

van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

- Onderneming voor het schilderen van gebouwen.

- Onderneming voor het behangen en garnieren.

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming.

- Onderneming voor het installeren van santitaire inrichtingen en gasverwarming, voor food- en

zinkwerk, en voor het installeren van waterverzachters.

- Onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

- Onderneming voor het restaureren van gebouwen.

- Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek, en voor het plaatsen van aile andere

wand- en vloerbekledingen, met uitzondering van hout.

Onderneming voor het beerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen.

Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van

marmer of steen.

- Onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders en

koelinstallaties,

- Onderneming voor de vervaardiging, de installatie, het onderhoud en de herstelling van

verlichting en lichtreclames.

- Werkplaats voor het herstellen van motorrijwielen, rijwielen en bromfietsen.

Onderneming voor het installeren van alle elektronische materieel en voorzieningen.

Groot- en kleinhandel in stro en voeder, graan en bloem.

Groot- en kleinhandel in aile vaste en vloeibare brandstoffen.

- Onderneming voor het reinigen, ontsmetten en behandelen van woon- en opslaggelegenheden,

lokalen, meubels, stoffering, gebouwen, serres, teeltruimten, silos, boten, stallen en allerhande

voorwerpen met gebruik van pesticiden en reinigingsmiddelen.

* Overeenkomstig het fusievoorstel en ten gevolge van de overdracht en boekhoudkundige

toewijzing, wordt het maatschappelijk kapitaal-van-de vennootschap-met vierhonderd twintig duizend

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

,r

"

31'

" "

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

vijfhonderd vijfendertig euro vijfendertig cent (¬ 420 535,35) verhoogd om het te brengen van tweehonderd duizend euro op zeshonderd twintig duizend vijfhonderd vijfendertig euro vijfendertig cent (E 620 535,35), verdeeld in drieënvijftigduizend zevenhonderdnegenenveertig (53.749) aandelen zonder nominale waarde.

* de vergadering vaststelt dat de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan per 20 mei 2015.

* De vergadering verleent alle machten aan het bestuur van de overgenomen en overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCTAL Accountancy & Fiskaliteit BV ow BVBA, gevestigd te 2160 Wommelgem, Autolei 228, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerd Notaris,

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en revisoraal controleverslag.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
FIDAS

Adresse
CATENBERGSTRAAT 2, BUS C 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande