FIDES REAL ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDES REAL ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.177.268

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0537-013
16/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

07 JOLI 2014

Griffie

JUli11 III fui II I

*14137661*

V beh aa Bel Sta

II 111

^ --------

--

Ondernemingsnr : 0841.177.268

Benaming

(voluit) : Ficies Real Estate

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Jansvliet 2 bus 6 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 31 maart 2014 om 11.00 uur:

5. Ontslag en benoeming

De vergadering benoemt vanaf 31 maart 2014 als bijkomend zaakvoerder C.B.I. Comm.V., ondernemingsnummer 0893.062.172, met maatschappelijke zetel Den Werf 14 bus 2 te 9200 Dendermonde hier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Erik Parijs,

Het mandaat is onbezoldigd.

De vergadering ontslaat als zaakvoerder All Work Systems CUBA. ondernemingsnummer 0458.555.124 en dit vanaf heden. De leden van de algemene vergadering bedanken de zaakvoerder en haar vaste vertegenwoordiger voor de bewezen diensten.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Hofmans Vastgoed Management Comm.V

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Johan Hofmans

-- -

Op-de-laat.stid blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2013
ÿþi

I

Mod Und 11.1

I ir tttF In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hoztgfleçld ber griffie van de Rechtt*M von Koophandel te Antwerpen, ~p

Griffie I 7 S E P, 2013

Ondernemingsnr : 0841.177.268

Benaming

(voluit) : FIDES REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Jansvliet 2 bus 6 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

V IIIu3196 9iiiuu~iii~u i u

*1



De zaakvoerders noteren het ontslag om persoonlijke reden van volgende zaakvoerder:

RC Construct, gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 2800 Mechelen, Borchtstraat 32 bus 102, RPR Mechelen 0894.826.285, vertegenwoordigd door de heer Roel Coene, wonende te 2800 mechelen, Borchtstraat 321102 (RR 80.02.27-381.18), zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, zaakvoerder aangesteld namens aandelen categorie D.

Het ontslag gaat onmiddellijk in en er wordt geen vervanging voorzien

Antwerpen, 11 september 2013

Hofmans Vastgoed Management gcv

vertegenwoordigd door Johan Hofmans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

A{. de.laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/12/2011
ÿþmot' 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V( beht

aar

Bels Staal

- , r

A$Chtbar.ÿ s_. f^

OP Z ~ NOV. ,11

De Gí'èxór07,

Griffie

*11180927

'..____--

Ondernemingsnr : ~/1 " /~ ~ ~ 26 g

Benaming (voluit) : FIDES REAL ESTATE (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Jansvliet 2 bus 6

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte voor ondergetekende notaris verleden op achttien november tweeduizend en elf en!° aangeboden ter registratie,

BLIJKT DAT : c,

1/

1) 'ALL WORKS SYSTEMS' in het kort'AWS' coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9200 Dendermonde, Hoogveld 21. RPR Dendermonde 0458.565.124.

2) 'WILMS INVEST' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8300 Knokke-; Heist, Zeedijk-Het Zoute 831 bus 23. RPR Brugge 0832.779.246.

3) 'HOFMANS VASTGOED MANAGEMENT, gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 9200!: Denderrnonde, Werf 14 bus 2. RPR Dendermonde 0893.062.172,

4) 'RC Construct', gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 2800 Mechelen, Borchtstraat 32 bus;: É 102. RPR Mechelen 0894.826.285.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid, met de naam: "FIDES REAL ESTATE".

2/ Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten; rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en; investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2.Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

a.Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven en fondsen door onder; meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, vereffenaar of gedelegeerd-: bestuurder;

b.Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

c.Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van:; secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,=; magazijnen en fabricageruimten het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van; management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgevend van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande=; bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating !° en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

d.Het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training; inzake hoger vermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen:° bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen:; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of' aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,; van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten voorheen genoemd Commissie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

mod 11.1

voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, concessie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, dit alles rechtstreeks, onrechtstreeks of via deelname in tijdelijke handelsvennootschappen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6.De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico het kredietrisico het transportrisico enzoverder.

7.De uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

8.Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffend operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het ; buitenland.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

3/ De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-jansvliet 2 bus 6.

4/ De vennootschap is opgericht op achttien november tweeduizend en elf voor onbepaalde duur en i rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

5/ Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend (100.000,00) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, onderverdeeld in veertig (40) aandelen van categorie A genummerd 1 tot en met 40, dertig (30) aandelen van categorie B genummerd 41 tot en met 70, twintig (20) aandelen van categorie C genummerd 71 tot en met 90 en tien (10) aandelen van categorie D genummerd 91 tot en met 100.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel ais volgt:

- de vennootschap sub 1/ heeft ingetekend op veertig (40) aandelen van de categorie A, hetzij tot beloop van veertigduizend (40.000,00) euro, waarvan zestienduizend (16.000,00) euro volgestort;

- de vennootschap sub 2/ heeft ingetekend op dertig (30) aandelen van categorie B, hetzij tot beloop van ': dertigduizend (30.000,00) euro, waarvan twaalfduizend (12.000,00) euro volgestort;

- de vennootschap sub 3/ heeft ingetekend op twintig (20) aandelen van categorie C, hetzij tot beloop van twintigduizend (20.000,00) euro, waarvan achtduizend (8.000,00) euro volgestort;

- de vennootschap sub 4/ heeft ingetekend op tien (10) aandelen van categorie D, hetzij tot beloop van tienduizend (10.000,00) euro, waarvan vierduizend (4.000,00) euro volgestort.

Totaal: honderd (100) aandelen en honderdduizend (100.000,00) euro, waarvan veertigduizend (40.000,00) euro volgestort.

De comparanten bevestigen dat elk aandeel tot beloop van éénvijfde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van veertigduizend (40.000,00) euro.

6/ Het boekjaar begint op een oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot i dertig september tweeduizend dertien.

7/ De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

_voor. _uitkering. in_aanmerking.komend_bedrag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

eouc!en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voor-f ahouien

aan het

Belgisch Staatsblad

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

" 8/ De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand maart om elf uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9/ De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerders zijn aangesteld :

1) 'ALL WORKS SYSTEMS', in het kort 'AWS' coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9200 Dendermonde, Hoogveld 21, RPR Dendermonde 0458.565.124, vertegenwoordigd door de i heer Erik PARIJS, de heer Erik PARIJS wonende te Dendermonde, Begijnhoflaan 3 (RR 640503 113-12), gedelegeerd-bestuurder/vaste vertegenwoordiger, zaakvoerder aangesteld namens aandelen categorie 'A';

2) 'WILMS RE-INVEST' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 831 bus 23, RPR Brugge 0836.405.561, vertegenwoordigd door de heer Stany WILMS wonende te Gent, Vlaanderenstraat 107 B/401 (RR 830203 049-66), zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, zaakvoerder aangesteld namens aandelen categorie '13';

3) 'HOFMANS VASTGOED MANAGEMENT' gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 9200 Dendermonde, Werf 14 bus 2, RPR Dendermonde 0893.062.172, vertegenwoordigd door de heer Johan HOFMANS, wonende te Nederland, 5611 BG Eindhoven, Hoog Gagel 14 (paspoort nummer NXB2BD4C5) zaakvoerder/vast vertegenwoordiger, zaakvoerder aangesteld namens aandele.rr categorie 'C';

" 4) 'RC Construct', gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 2800 Mechelen, Borchtstraat 32 bus 102, RPR Mechelen 0894.826.285, vertegenwoordigd door de heer Roel COENE, wonende te 2800 Mechelen, Borchtstraat 32/102 (RR 800227 381-18), zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, zaakvoerder aangesteld namens aandelen cateaorie'D'

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden die gezamenlijk optreden, doch mits volgende bijzondere reaelinci:

-beslissingen welke niet behoren tot het dagelijks bestuur worden genomen door drie zaakvoerders verkozen op voorstel van verschillende categorieën van aandelen;

-beslissingen van het dagelijks bestuur voor een bedrag minder dan tienduizend (10.000,00) euro worden genomen door twee zaakvoerders verkozen op voorstel van verschillende categorieën van aandelen;

-beslissingen van het dagelijks bestuur voor een bedrag meer dan tienduizend (10.000,00) euro worden " genomen door drie zaakvoerders, verkozen op voorstel van verschillende categorieën van aandelen.

E De vennootschap is verbonden door de handelingen van het college van zaakvoerders of de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

E 10/ Er geen commissaris werd aangesteld.

" 11/ Als bijzondere mandataris wordt aangesteld: AMVG accountants & belastingconsulenten BVBA Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de Administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de B.T.W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondernemingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 38 dd. 27/07/1967 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + één volmacht aangehecht





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

I " -'171. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0841.177.268

Benaming

(voluit) : FIDES REAL ESTATE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Sint-Jansvliet 2 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 10 maart 2015 Geregistreerd op het registratiekantoor Antwerpen I-AA, op 12 maart 2015, zestien bladen, geen verzendingen, register 5, boek 000, blad 000, vak 5901. Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. De ontvanger

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van "FIDES REAL ESTATE" in "FRE

Development".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist tot wijziging van artikel 9.2, zodat het zal luiden als volgt:

"2.Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door minstens twee zaakvoerders samen

handelend."

DERDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de

voorgaande beslissingen uitte voeren.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontiedend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 10/03/2015,

Inhoudende coördinatie van statuten.

Sittorgoïii4 vdn iwupi,andel Antwerpen

21 PPR. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

IBN







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FIDES REAL ESTATE

Adresse
SINT JANSVLIET 2, BUS 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande