FIDUCIAIRE ANTONIA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDUCIAIRE ANTONIA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.565.466

Publication

24/04/2014
ÿþ Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111181111111

Neergelegel ter griffie van de Rechtbank Koophandel Atervwrimpelf

0-0 " ANTINERPEN

ce 3f

fie

0550,565" 4-66

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) FIDUCIAIRE ANTONIA

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: ZoerseIsteenweg 71 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op drie april tweeduizend veertien dat door:

1° De heer WAGEMANS Werner Alice Karel, geboren te Antwerpen-Merksem op één endertig maart negentienhonderd zestig (rijksregister nummer 60.03.2.1-205.49), wonende te 2900 Schoten Bosnirnfdreef 5.

20 De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & L FIDUCIAIRES", gevestigd te 2950 Kapellen Mertensstraat 102, ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen onder nummer 0889.786.542.

3° De heer VERBIST Tom Johan, geboren te Kapellen op één december negentienhonderd éénentachtig (rijksregister nummer 81,12.01-285,15), wonende te 2930 Brasschaat Moerbeienlaan 9.

4° De heer PITTOORS Guy François Maria, geboren te Kapellen op veertien augustus negentienhonderd zestig (rijksregister nummer 60.08.14-003.20), wonende te 2950 Kapellen Koningin Astridlaan 23.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op onder de naam "FIDUCAIRE ANTONIA", met zetel te Zoersel met als eerste adres Zoerselsteenweg 71 te 2980 Zoersel,

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel zowel in België als in buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- adviesverstrekking in aile belastingaangelegenheden, bijstand van belastingplichtigen bij de totstand-

koming van hun fiscale verplichtingen en belastingplichtigen vertegenwoordigen;

- alle boekhoudkundige werkzaamheden en bijstand aan ondernemingen zoals vervat in de wet van,

tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen

waaronder het opstellen van een financieel plan;

studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening vanr

vennootschappen;

- het optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke vennootschappen of rechtspersonen met een gelijkaardig doel;

- optreden ais vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenteer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,06). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) of honderd ten honderd van het in speciën af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE64 0688 9960 9652 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "Belfius Bank" te 1000 Brussel Pachecolaan 44, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- )tor-behouden "ean het Belgisch Staatsblad De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder" beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het dcel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte,

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien en dat het aanvangt op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVEN", gevestigd te 2900 Schoten Bosnimfdreef 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0452.646.243, wordt aangesteld als zaakvoerder, waarvoor als vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld, de heer Werner Wagemans voornoemd, die belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de vennootschap. De opdracht geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt aanvang op heden. De functie is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Er wordt geen commissaris benoemd.

----- ---- -----VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL----

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan JANSSENS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; to:Rec Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2014
ÿþ(Er

111111111jall

6329*

McdWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

28 AIR 2014

afdeling Antwerpen

Griffl

Ondernerningsnr : 0550.565.466

Benaming

(voluit) : Fiduciaire Antonia

(verkort) :

Rechtavorm Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zoerselsteenweg 71 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

, Onderwer " akte: Benoeming/ontslag zaakvoerder/bestuurder

De bijzonder algemene vergadering d.d. 04/08/2014 neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder

dat werd ingediend door Accoven BVBA, vertegenwoordigd door Wemer Wagemans, Bosnimfdreef 5 te 2900

Schoten.

Dit ontslag gaat in op 26/08/2014.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerders te benoemen:

-B&L Fiduciaires BVBA (0889.786.542), Mertensstraat 102 te 2950 Kapellen, vertegenwoordigd door Bjom

Bastiaensen.

-Tom Verbist, wonende te Moerbeienlaan 9, 2930 Brasschaat

-Guy Pittoors, wonende te Koningin Astridlaan 23, 2950 Kapellen.

Hun mandaat gaat in op 26/08/2014 en heeft een onbepaalde duur.

Het gezamenlijk optreden van twee zaakvoerders is echter vereist voor het verwerven of vervreemden van

onroerende goederen, alsmede voor het aangaan van verbintenissen voor een bedrag van meer dan ¬ 5000

Het mandaat van de zopas benoemde zaakvoerders is bezoldigd.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Aan Bjorn Bastiaensen wordt bij deze een bijzondere volmacht verleend om deze besluiten te laten publiceren

in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en dit binnen de kortst mogelijke tijd. De documenten daartoe worden

tegelijkertijd met onderhavige notulen mee ondertekend.

B&L Fiduciaires BVBA Tom Verbist Guy Pittoors

Vertegen. door Bjorn Bastiaensen Zaakvoerder Zaakvoerder

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Ftecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

12/11/2014
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zoerselsteenweg 71 te 2980 Zoersel

(votledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Heden 24/10/2014 om 10u00 wordt de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden, niet op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap, maar te 2060 Antwerpen, Breda straat 140 bus 101.

Samenstelling van de algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten van wie de naam

opgenomen is in de aanwezigheidslijst die bij het bureau neergelegd is. Die aanwezigheidslijst vermeldt ook het

aantal aandelen waarover elke aanwezige of vertegen-woordigde vennoot volgens eigen verklaring beschikt.

De vermelde aanwezigheidslijst werd mee ondertekend door de leden van het bureau die de lijst als juist

erkennen. De lijst zal als bijlage aan de huidige notulen worden gehecht, samen met de volmachten van de'

vertegenwoordigde personen.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen wat volgt:

(.Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1.het ontslag van een zaakvoerder;

2. wijziging maatschappelijke zetel

Il.Aangezien alle 100 aandelen vertegenwoordigd zijn en alle bestuurders aanwezig zijn of verzaakt hebben,

moeten de formaliteiten voor bijeenroeping niet worden aangetoond,

III.Alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten hebben zich geschikt naar de voorwaarden om tot de

algemene vergadering toegelaten te worden.

IV.Alle vennoten hebben kennis genomen of kennis kunnen nemen van de stukken overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek der Vennootschappen.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

De stemopnemer heeft deze uiteenzetting onderzocht en de vergadering heeft vastgesteld dat ze juist is.

De vergadering stelt vast dat ze op een geldige wijze is samengesteld en gerechtigd is om te beraadslagen

en geldig kan beslissen over de agenda die ze vervolgens behandelt.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen met meerderheid van stemmen. Elk aandeel

geeft recht op één stem.

Bespreking van de agendapunten

1. Ontslag van een zaakvoerder

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder Guy Pittoors, wonende

te Koningin Astridlaan 23 te 2950 Kapellen.

Dit ontslag gaat in op 24/10/2014.

2. Wijziging maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Sint-Antoniusbaan 317 bus 1 te 2980 Zoersel vanaf 1

november 2014.

Dit besluit wordt aangenomen met meerderheid van stemmen.

Slot

Aangezien aile agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering opgeheven.

Aldus opgemaakt op de reeds vermelde plaats en datum en na goedkeuring door de algemene vergadering

ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzocht hebben.

B&L Fiduciaires BVBA, zaakvoerder, vertegenwcordigd door Bjorn Bastiaensen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

31 Or. 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0550.565.466

Benaming

(voluit) : Fiduciaire Antonia

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 24.10.2016 16661-0405-013

Coordonnées
FIDUCIAIRE ANTONIA

Adresse
ZOERSELSTEENWEG 71 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande