FIDUCIAIRE F.A.F.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FIDUCIAIRE F.A.F.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.022.049

Publication

06/02/2014
ÿþ(M\

kopie

Mot] Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgis

na neerlegging ter griffie va deh

GRI

RECHTBANK VAN

1

Voorbehouden 1111111M1111111101 28 la 2.011t

aan het KOOPHANDEINHOUT

Belgisch Staatsblad De griffler



Griffie





Ondememingsnr : 0412 022 049

Benaming

(voluit) : Fiduciaire FAF

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2200 Herentals Zonnedauwstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte: herbenoeming bestuurders

De bijzondere algemene vergadering van 15 april 2013 heeft met eenparigheid van stemmen beslist

haar bestuurders de heer MOYSON Albert en de heer ROBBERECHT Luc te herbenoemen voor een

, nieuwe termijn van zes jaar,

de heer Robberecht Luc wordt eveneens herbenoemd als vaste vertegenwoordiger voor een nieuwe termijn, van zes jaar.

Moyson Albert

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

18/12/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.07.2013, NGL 12.12.2013 13685-0480-008
31/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgjeh $taTrshlari hekQad.-te-maken kopie

na neerlegging ter griffie vanNEkEta GELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

11

" iaiaaess

2 2 A06r 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0412.022.049

Benaming

(voluit) : FIDUCIAIRE FAF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Zonnedauwstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overnameFiduciaire KBA nv door Fiduciaire FAF nv

Het blijkt uit een akte verleden op 24 juli 2012, geregistreerd 3 bladen, 1 verzending te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 1 augustus 2012. Boek 233 blad 7 vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro. de e.a. inspecteur, (get) C.Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor' de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid;

" Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101,

De naamloze vennootschap FIDUCIAIRE FAF, met zetel te 2200 Herentals, Zonnedauwstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0412.022.049 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0412.022.049, opgericht bij akte verleden voor Jos De Loose, notaris te Antwerpen (Linkeroever), op 15 februari 1972, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 26 februari 1972 onder nummer 432-4.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor notaris De Loose, voornoemd op 22 maart 2001, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2001-04-14/410.

Toelichting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen

A, Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda

1. splitsing van de aandelen

2. a Kennisname van het voorstel tot fusie door overname van de FIDUCIAIRE KBA hierna de "ontbonden vennootschap" met de FIDUCIAIRE F.A.F. hierna de °verkrijgende vennootschap" door de overgang van de rechten en verplichtingen deeluitmakend van het vermogen van de ontbonden vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening, tegen uitreiking van aandelen van de verkrijgende vennootschap

b, onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op vijftien mei tweeduizend en twaalf voor de overgenomen en de griffie van de rechtbank van koophandel te Herentals op negen mei tweeduizend en twaalf voor de overnemende vennootschappen afzonderlijk; Voormeld voorstel was kosteloos, op eenvoudig verzoek door de aandeelhouders te bekomen bij de vennootschap.

c. mededeling van gebeurlijke belangrijke vermogenswijzigingen

d. Besluit tot ontbinding fusie overeenkomstig het voomoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de verkrijgende vennootschap die houdster is van alle aandelen van de ontbonden vennootschap.

3. Modaliteiten van opstellen en goedkeuren van jaarrekening  kwijting aan bestuurders

4. Bevoegdheden

5. Vaststelling dat de fusie door overname werd gerealiseerd en vaststelling van het feit dat de vennootschap Fiduciare FAF honderd twintig aandelen van de overgenomen vennootschap aanhield, zodat: deze dienen te worden vernietigd

6. aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissingen

B. Cat de tweehonderd vijftig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en bestuurders tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Toelichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge De heer voorzitter zet uiteen wat volgt, Het fusievoorstel werd opgemaakt door de raden van beheer van de bij de verrichting betrokken vennootschappen op acht mei tweeduizend en twaalf en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op vijftien mei tweeduizend en twaalf voor de overgenomen vennootschap en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout op negen mei tweeduizend en twaalf

Deze voorstellen zijn bij vermelding gepubliceerd geworden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder het nummer 2012-05-29 / 0095788 voor wat betreft de over te nemen vennootschap en onder het nummer 2012/05/22-092778 voor wat betreft de overnemende vennootschap.

De in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten werden minstens één maand voor heden ter beschikking gesteld van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschappen en heeft aan de aandeelhouders de mogelijkheid geboden een gratis afschrift van zelfde documenten te bekomen. De raad van bestuur verklaart dat sinds het fusievoorstel geen belangrijke wijzigingen in de staat van actief en passief hebben plaatsgevonden.

De in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten werden minstens één maand voor de vergadering van heden ter beschikking gesteld van de aandeelhouders op de zetel van de vennootsohappen en heeft aan de aandeelhouders de mogelijkheid geboden een gratis afschrift van zelfde documenten te bekomen. De raad van bestuur heeft tussentijdse cijfers bekendgemaakt omtrent de stand van het vermogen, vastgesteld op eenendertig december tweeduizend en elf laatst.

Deze tussentijdse cijfers worden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening.

De vennootschap heeft geen publiek beroep op het spaarwezen gedaan en heeft geen andere effecten dan aandelen met stemrecht uitgegeven. Er bestaan geen effecten zonder stemrecht, of effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen evenmin als obligaties en/of waranten. Aan de leden van de bestuursorganen van de onderscheiden vennootschappen werd geen enkel bijzonder voordeel toegekend,

Vaststelling

De vergadering verklaart na onderzoek de bovenstaande verklaringen van de voorzitter te bevestigen en voor waar en juist te aanvaarden.

Vaststelling van de interne en externe wettigheid

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan van de externe en interne wettigheid van de rechtshandelingen waartoe de onderhavige vennootschap gehouden is in het kader van de artikels 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart na onderzoek de bovenstaande verklaringen van de voorzitter te bevestigen en voor waar en juist te aanvaarden.

Beraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadsla-'ging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aandelen van de vennootschap te splitsen, waarbij per bestaand aandeel er zeven nieuwe aandelen worden gecreëerd. De vergadering stelt vast dat er voortaan duizend zevenhonderd vijftig aandelen bestaan

TWEEDE BESLISSING

a. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel. Zij bevestigt naar haar voldoening ingelicht te zijn van de inhoud van het voorstel en de gevolgen ervan voor de respectieve vennootschappen.

De voorzitter bevestigt namens de raad van bestuur van de vennootschap dat er zich sedert het fusievoorstel zich geen belangrijke wijzigingen voordeden.

Marlène Lelieur bedrijfsrevisor met kantoor te Schoten aangeduid door de raad van bestuur heeft een

verslag opgesteld over het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 695 van het wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de revisor besluit met de volgende bewoordingen: "Uitgaande van onze werkzaamheden uitgevoerd conform de algemene richtlijnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren betreffende een fusie- of splitsingsopdracht van handelsvennootschappen en rekening houdende met de specifieke omstandigheden van deze fusie beschreven in dit verslag kunnen wij besluiten dat:

-de gebruikte waarderingmethode om de ruilverhouding te bepalen is verantwoord en passend in het kader van de voorgenomen fusie waarbij de overnemende vennootschap 50% in het kapitaal bezit van de overgenomen vennootschap en 48% van het kapitaal van de overgenomen vennootschap aangehouden wordt door de aandeelhouder welke 50% van de overnemende vennootschap bezit.

-de voorgestelde ruilverhouding kent aan de bestaande aandeelhouders van de over te nemen vennootschap in totaal 250 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap de Fiduciaire F.A.F. N.V. toe en dit onder voorbehoud van statutenwijziging van de statutenwijziging van de vennootschap Fiduciaire F.A.F. NV Voorafgaandelijk aan de fusieoperatie waarbij het aantal aandelen zef gebracht worden van 2520 naar 1.750

-Rekening houdend met het feit dat de weerhouden waardering enkel rekening houdt met het eigen vermogen per 31 december 2011 van de te fuseren vennootschappen, de fusie verondersteld passend en billijk te zijn rekening houdend met de bijzondere moeilijkheden van de vooropgestelde fusie.

Schoten 15 juni 2012."

Een exemplaar van deze verslagen zal terzelfdertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Goedkeuring fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed zoals het voorligt,

De algemene vergadering beslist dat deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouders van de ontbonden vennootschap van tweehonderd vijftig nieuwe aandelen, volledig volstort, van de verkrijgende vennootschap zonder aanduiding van nominale waarde.

1n dit verband wordt verduidelijkt dat voor de beslissing tot fusie de verkrijgende vennootschap haar huidige tweehonderd vijftig aandelen in zeven zal splitsen, waardoor er duizend zevenhonderd vijftig aandelen Fiduciaire FAF zullen ontstaan. Het is tegenover het totaal na die operatie van duizend zevenhonderd vijftig aandelen in de overnemende vennootschap dat tweehonderd vijftig nieuwe aandelen met zelfde waarde als de dan duizend zevenhonderd vijftig bestaande aandelen zullen bijgecreëerd worden waarbij in ruil voor elk aandeel Fiduciaire KBA één nieuw aandeel Fiduciaire FAF zal toegekend worden.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde soort zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap, behalve dat ze slechts zullen delen in de winst vanaf de winstverdeling van het boekjaar dat een aanvang nam op één december tweeduizend en twaalf.

Deze beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergadering der aandeelhouders van zowel de ontbonden als de verkrijgende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva in het vermogen van de ontbonden vennootschap naar de verkrijgende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 719,4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend Is aan de leden van de. bestuursorganen van enerzijds de verkrijgende vennootschap en anderzijds de ontbonden vennootschap.

Overgang van de vermogens

De vergadering besluit aldus dat het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de verkrijgende vennootschap.

Het vermogen van de ontbonden vennootschap is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor. Het overgedragen vermogen van de ontbonden vennootschap bestaat uit :

Het vermogen van de ontbonden vennootschap is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor. Het overgedragen vermogen van de ontbonden vennootschap bestaat uit :

Actief: vlottende activa 38263,72¬

Passief: kapitaal 62.000¬

reserves 14383.78¬

overgedragen resultaat -51031,39¬

overige schulden 12911.33¬

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De voorzitter zet uiteen dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen bezit,

Alle verrichtingen sinds de datum van één januari tweeduizend en twaalf door de ontbonden vennootschap gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vennootschap geboekt worden.

-De verkrijgende vennootschap zal tevens eigenaar zijn van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie,

-De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen in haar patrimonium vinden in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de ontbonden vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de ontbonden vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheden van de ontbonden vennootschap.

De archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen worden tevens overgedragen met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

-De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat aan de verkrijgende vennootschap of haar vennoten geen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap, gezien de verkrijgende vennootschap reeds in het bezit is van alle aandelen van onderhavige vennootschap, zodat de aandeelhoudersverhouding ongewijzigd blijft.

Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgangen van de vermogens van de ontbonden vennootschap op de verkrijgende vennootschap geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden

1.Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De ovememende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de inge-'brachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen,

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de hamdelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de

" . ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge ervan,

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de

overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De ovememende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voort-

vloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle

goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal vol-'ledig overgenomen

worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen

vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn

van de overnemende vennootschap.

Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt

- de ontbinding zonder vereffening van de ontbonden vennootschap, die ophoudt te bestaan,

- de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de ontbonden vennootschap.

Ten gevolge van deze fusie houdt de ontbonden vennootschap op te bestaan.

PRO F1SCO

Pro fisco verklaart de vergadering dat de artikels 117 § 1 en 120 alinea 3 van hèt Wetboek van registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en 11 van het B.T.W.-wetboek van toepassing zijn op de verrichtingen in deze.

DERDE BESLISSING

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen 1 julii 2011 tot 30 juni 2012, wordt opgesteld door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de bestuurders (en commissarissen) van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING -Bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de heer Robberecht bestuurder, hier aanwezig en die aanvaardt, alleen handelend teneinde de opgeslorpte vennootschap te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie en om te waken over het verloop van de overdrachts-bewerkingen naar de overnemende vennootschap betreffende de inschrijving van de verschillende elementen het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op 1 januari 2012 in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

In het bijzonder zullen genoemde bestuurders de nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap kunnen verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en zorgen voor de bijwerking van het register van de aandelen op naam ten laste van de overnemende vennootschap.Bij deze overdracht ten gevolge van de fusie, is de bestuurder hierboven aangeduid ook nog gemachtigd om:

- de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; aile zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzekeren, opheffing te verlenen , met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

- de overgenomen vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen warden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

- alle formaliteiten te vervullen in het handelsregister en bij de B.T.W.;

- onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzonder en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun

bevoegdheid afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

VIJFDE BESLISSING Vaststelling dat de fusie door overname werd gerealiseerd

De vergadering stelt vast dat de algemene vergadering van de ontbonden vennootschap de fusie

goedkeurde zodat door de voorgaande beslissingen de fusie tot stand kwam. In ruil voor de overname werden

tweehonderd vijftig nieuwe aandelen uitgegeven waardoor het totaal aantal aandelen op tweeduizend uitkwam,

De vergadering stelt eveneens vast dat de vennootschap Fiduciare FAF honderd twintig aandelen van de

ontbonden vennootschap aanhield, zodat deze 120 aandelen, thans werden omgeruild in 120 aandelen van de

Naamloze Vennootschap Fiduciaire KBA. De vennootschap houdt dus 120 van de eigen aandelen aan. De

vergadering besluit deze aandelen te vernietigen.

ZESDE BESLISSING

Aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissingen:

De vergadering beslist artikel 5 te vervangen als vogt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 ¬ ). Het is

verdeeld in duizend achthonderd tachtig (1880) aandelen zonder nominale waarde."

ZEVENDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de heer Luc Robberecht en de

heer Albert Moyson, beiden voornoemd met macht afzonderlijk te handelen. om nu en in de toekomst uit naam

en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om zestien uur

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

Y + Voorbehouden ' aan het Bel,isch Staatsblad

-mede neergelegd afschrift, verslag bedrijfsrevisor -gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 10.07.2012 12281-0060-009
22/05/2012
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

P

he

a

*iaosa~~a*

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 MEI 2912

H4UT

~-GriffiQr,

Ondememingsnr : 0412.022.049

Benaming

(voluit) : FIDUCIAIRE F.A.F.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zonnedauwstraat 17, 2200 Herentals

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel : fusie door opslorping van de naamloze vennootschap FIDUCIAIRE KEA, Condorlaan 25, 2100 Antwerpen met ondememingsnummer 0445.007.393 door de naamloze vennootschap FIDUCIAIRE F.A.F., Zonnedauwstraat 17, 2200 Herentals met ondememingsnummer 0412.022.049

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2011
ÿþMd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11156221*

Neergelegd ter griffie von de Relie van Koophandel te Antwerpen, op

e 5 ~itT. 2ü.1

Griffe

Ondernemingsnr : 0 412 022 049

8ervamingj

(voluit) : Fiduciaire FAF

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2100 Deurne - Antwerpen Condoriaan 25

Oradaw eefp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

de bijzondere algemene vergadering van 15 september 2011 heeft beslist met ingang van 1 oktober 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2200 Herentals , Zonnedauwstraat 17.

Voor FAF

de gedelegeerd bestuurder

Bert Moyson

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 21.06.2011 11193-0161-009
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10357-0274-010
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.07.2009 09398-0354-008
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.10.2008, NGL 09.01.2009 09002-0087-009
16/12/2008 : AN190107
10/07/2007 : AN190107
11/06/2007 : AN190107
03/07/2006 : AN190107
08/08/2005 : AN190107
06/07/2004 : AN190107
17/06/2004 : AN190107
16/09/2003 : AN190107
03/09/2002 : AN190107
06/09/2001 : AN190107
23/08/2001 : AN190107
12/08/1999 : AN190107
03/01/1997 : AN190107

Coordonnées
FIDUCIAIRE F.A.F.

Adresse
ZONNEDAUWSTRAAT 17 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande