FIGIDEON

Société en commandite simple


Dénomination : FIGIDEON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 823.801.402

Publication

10/01/2014
ÿþVoor-behoude aan hef Belgiscl Staatsbh

MM 2.0

~.___ 5E.-

I

Ondernemingsnr : 0823.801.402

Benaming

(voluit) : FIGIDEON

Recl-ttsvarm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MERMANSSTRAAT 45, 2300 TURNHOUT

Onderwelp akte : Statutenwijziging, ontbinding en sluiting vereffening

1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ce

GRIFFIE REOHTBANK VAN 1, DEC, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Cri¬ c De griffier

In de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 30 december 2013 om 20.00 uur werden met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen en goedgekeurd:

1. Aanpassing artikel 17 van de statuten:

Agendapunt 1 wordt éénstemmig goedgekeurd en de vergadering besluit het artikel aangaande de vereffening van de vennootschap aan te passen aan de gewijzigde wetgeving.

Artikel 17 van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 17, Ontbinding - Vereffening - Vereffenaars:

Bij de ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering welke slechts in functie treden na bevestiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel conform de wettelijke bepalingen terzake. Indien er wordt voldaan aan alle wettelijke bepalingen ter zake, en indien deze procedure op dat moment nog van toepassing is, kan de ontbinding en vereffening eveneens gebeuren middels één akte.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting."

2, Bespreking verslag bestuursorgaan, met staat van activa en passiva d.d. 27/12/2013:

De algemene vergadering, na kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan waarbij een staat van activa en passiva gevoegd was afgesloten per 2711212013, beslist met eenparigheid het voormeld verslag goed te keuren.

3, Ontbinding van de vennootschap:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid en op vrijwillige basis de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen.

De algemene vergadering en aldus alle vennoten, hier aanwezig, beslissen met eenparigheid en op zicht van de definitieve rekeningen van de vennootschap, afgesloten op 27112/2013 en gelet op de eenvoudigheid van deze rekeningen, waarbij wordt vastgesteld dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft en er dus geen enkel passief bestaat in hoofde van de vennootschap, om geen vereffenaar(s) aan te stellen en aldus toepassing te maken van artikel 184§5 W, Venn..

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

4. Einde mandaat beherend vennoot  kwijting:

Ingevolge de vervroegde ontbinding en vereffening is er van rechtswege een einde gekomen aan het

mandaat van beherend vennoot. Voor zover als nodig en nuttig beslist de algemene vergadering om de

beherend vennoot te ontslaan.

Er wordt kwijting verleend aan de beherend vennoot.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

5. Sluiting vereffening:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat op deze wijze de vereffening definitief afgesloten is en dat ten gevolge van deze definitieve afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan,

6. Bewaring boeken en bescheiden  maatregelen genomen ter consignatie van waarden en gelden die aan schuldeisers of vennoten toekomen:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat de boeken en bescheiden gedurende minstens 5 jaar zullen bewaard worden door de heer Glorian Philip, in zijn woonplaats zijnde 2300 Turnhout, Mermansstraat 45,

De algemene vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en vennoten aan hen konden afgegeven worden en dat er bijgevolg geen gelden noch waarden zijn die in bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito  en Consignatiekas.

De vereffening van de "Comm.V. Figideon is hierbij gesloten,

Gelijk hiermee neergelegd:

- Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de buitengewone algemene vergadering

Glorian Philip

Beherend vennoot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIGIDEON

Adresse
MERMANSSTRAAT 45 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande